ja to ne mogu vjerovati presao 1.5. rok za povecanje brzine, ali meni nisu povecali nego su mi jos veza puca nije ni pomoglu ni turn off on routura nego morao sve restart ma daj, vise mi je tog t-com na k,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoće li povečati šta na otocima??
weeee...evo napokon i ja dobio povecanje brzine na 20 sa bivsih 16Mb/s....jucer sam ih zvao posto nisu bili podigli i probudim se jutros i kad vidim veca brzina...nadam se da ce tak i ostati...
Mogo bi i ja uvest svoj "skoro" (TM) lol :) Vracam udarac na "do"!
Uglavnom, sretno ti bilo, brzi.
ja to ne mogu vjerovati presao 1.5. rok za povecanje brzine, ali meni nisu povecali nego su mi jos veza puca nije ni pomoglu ni turn off on routura nego morao sve restart ma daj, vise mi je tog t-com na k,
Kaj nije od 1.5 trebalo uslijediti ukidanje maxtv hd ako se nece placati, ja jos imam :P
mos s bilo kojeg maila poslat njima mail..na kontakt@t-com.hr ja mislim da je tako a i imate na njihovoj stranici
Kaj nije od 1.5 trebalo uslijediti ukidanje maxtv hd ako se nece placati, ja jos imam :P

upravo sam im poslo mail sa zahtjevom da mi povecaju brzinu(prijetnja da cu promjenit providera),nadam se da ce mi napokon povecat brzinu
upravo sam im poslo mail sa zahtjevom da mi povecaju brzinu(prijetnja da cu promjenit providera),nadam se da ce mi napokon povecat brzinu
Upravo sam im poslao mail i baš me zanima što će mi odgovoriti!
Ali ti ćeš se veseliti iza 1. 5. kada dobiješ max. brzinu !!!!!
evo nakon par mailova i rezultat je došo na svoje. Napokon su digli brzinu.
Ja sam ih zvao zbog pucanja veze jucer,i danas vidim smanjili mi brzinu sa 4 na 2 mbit,bas predivno...
Ja sam ih zvao zbog pucanja veze jucer,i danas vidim smanjili mi brzinu sa 4 na 2 mbit,bas predivno...
Sada sam im poslao i sliku da vide da od tog povećanja nema ništa! Isto tako napomenuo sam im da ukoliko uskoro nebude taj problem riješen,da ću biti prisiljen raskinut s njima ugovor. Ako to i napravim a vjerovatno hoću,prijavit ću ponovno maxadsl ali na suprugu pa će onda vjerujem biti 4Mbita/s. Pa nisu oni pametniji od nas! Ono što platim,e to ću i dobit i kako se kaže(u mom dvorištu je.... ja i moj kokot),e pa tako će i bit
Sada sam im poslao i sliku da vide da od tog povećanja nema ništa! Isto tako napomenuo sam im da ukoliko uskoro nebude taj problem riješen,da ću biti prisiljen raskinut s njima ugovor. Ako to i napravim a vjerovatno hoću,prijavit ću ponovno maxadsl ali na suprugu pa će onda vjerujem biti 4Mbita/s. Pa nisu oni pametniji od nas! Ono što platim,e to ću i dobit i kako se kaže(u mom dvorištu je.... ja i moj kokot),e pa tako će i bit
deleted
ma, ja zadovoljan, među prvima mi podigli, (već 7.3) i od onda skidam od oko 487kb/s
ma, ja zadovoljan, među prvima mi podigli, (već 7.3) i od onda skidam od oko 487kb/s
Zvao sam ih danas i molio da mi vrate na 4 mbita i nakon par minuta i jesu,moram napomenuti da je gospodin bio jako ljubazan i shvaćao moje probleme,bar to ak već nemože stabilna konekcija,sa pucanjem veze imam problema tek oko 10 navecer pa sam razmislio,bolje 4 mbita cijeli dan kad i skidam nego 2 stalno kad mi i ne treba.
**** ja ko da igram ping pong s ovim debilima iz t-coma, ja njima mejl, pa oni meni kazu da provjerim brzinu na onom njihovom testeru i kazu da su povecali kolko su mogli, onda ja njima naserem da zivim svega 50 metara od njihovog hebenog nebodera u savskoj cesti. sad su kao rekli dajte vi nama sve podatke pa cemo provjerit s tehnickom sluzbom bla bla...poslo sam sve kaj sam mogo i sad cekam njihov odgovor...a pogledajte samo ove attenuation mjere pa mi recite da mi moguci max download nije bar 10 Mb/s
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 765 / 12.220
Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 177,04 / 38,62
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 12,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 5,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 29,5 / 18,0