T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
- poruka: 1.227
- |
- čitano: 332.954
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fkin fk fk, kratko je trajalo...:( evo novi rezulta 10 minuta kasnie...:( provjereno više puta...:(
*EDIT: počinjem se žalit opet
Smijem samo pitat zašto ne vidim svoje poruke?
Evo meni tek danas povećali brzinu. Trenutno skidam Windows 7 7057 brzinom od 410 kB/s do 450 kB/s. Iz Osijeka sam.
Evo meni tek danas povećali brzinu. Trenutno skidam Windows 7 7057 brzinom od 410 kB/s do 450 kB/s. Iz Osijeka sam.
Ma jesu digli al meni stalno puca veza, koji im je k...
loooohohohol!!!
nemoj ga plašit big braderom... vidiš da ga paranoja fata! DOH!!!
Savjet za sve kojima puca veza a digli su brzine:
Frendu su digli brzinu sa 2000 na 4200 i stalno mu je pucala veza.
Nazvao je službu za korisnike i tražio da mu malo smanje brzinu jer mu puca veza.
Smanjili su mu na 3800 i sad ne puca.
Vele mu tehnicari da je to zvog starih instalacija u kuci/ulici/gradu te da ona ne podnosi toliku brzinu.
Uglavnom otkad je smanjena više ne puca
Napokon i meni povecali brzinu ;)) -skida od 475-500 kb/s na RS.
Mjesto Osijek
meni isto nisu podigli brzinu...a jos i bolje jer se bojim kad povisu brzinu da ce mi pucat veza :(
Heh ja čekam i čekam i čekam i nikako da dobim pobrzanje
ja vec postajem jako nestrpljivpovecat ce mi brzinu 1.5 koliko se meni cini,ako bude
2.5 u 00:01 sati tuzit cu t com
meni isto nisu podigli brzinu...a jos i bolje jer se bojim kad povisu brzinu da ce mi pucat veza :(
Svi vele da če pobrzat,ali pobrzanja kod mene nema
Imaju li kakav vremenski rok do kada će to napraviti ili će po onoj dalmatiskoj vrag odnija prišu?
Imaju li kakav vremenski rok do kada će to napraviti ili će po onoj dalmatiskoj vrag odnija prišu?
ma šta se tužite meni svakih 2min, pa 20 min nema pravilno intervala samo puca i puca
Gledam ovo i zanimljivo mi je da je t-com počeo stavljati stvarnu brzinu, a da više ne kradu pod izlikom "do 2mbit" i "koliko vam možemo isporučiti".
JOJ VEČ TOLKO TOGA ŽELIM SKIDAT ALI JE SVE PREKO 6GB
A OVI NIKAKO DA POBRZAJU INTERNET
če se piše sa ć i ne postoji riječ "pobrzanje"
Gledam ovo i zanimljivo mi je da je t-com počeo stavljati stvarnu brzinu, a da više ne kradu pod izlikom "do 2mbit" i "koliko vam možemo isporučiti".