Stalno mi prekida internet

poruka: 7
|
čitano: 11.050
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pomozite mi!

Imam t-com vec par 5god i sve mi je radilo super a sad mi je problem sto mi veza svaki dan prekida (od 27.5. do danas) i svaki put sto sam morao iskopcati pa prikopcati D-Link DSL i opet ne ide par 5x sam tako ponavljao i radio je i opet mi sada prekida i ne radi mi internet i sto moram napraviti? Ovdje koristim mobilni internet vip.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Stalno mi prekida internet
abajagil kaže...

Pomozite mi!

Imam t-com vec par 5god i sve mi je radilo super a sad mi je problem sto mi veza svaki dan prekida (od 27.5. do danas) i svaki put sto sam morao iskopcati pa prikopcati D-Link DSL i opet ne ide par 5x sam tako ponavljao i radio je i opet mi sada prekida i ne radi mi internet i sto moram napraviti? Ovdje koristim mobilni internet vip.

Hvala

Imas sluzbu za korisnike, a mozes pokusati s novim routerom/'modemom'.

16 godina
moderator
abajagil kaže...

Pomozite mi!

Hvala

Normalno je da ti se svaki dan resetira ruter,osim ako ti se to ne događa više puta na dan...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
Ja ti imam modem od VIPA homebox i meni je zezalo i prekidalo..a probaj sad neznam jeli tvoj modem ima tipku za restartiranje da vrati sve ponovo na tvornicke postavke!!moj je lezeci a ima plastiku koja se izvuce(kod sim kartice) pa stoji uspravno a tamo bih moralo kod sim kartice bih ti trebala bit rupa za restartiranje pa samo cackalicom stisnes i to je to ali nemoj odljepljivat naljepnicu i vadit sim karticu(sad neznam kak je to kod t-mobila,iskona i b-neta)a mislim dda svi moraju imat sklopku za tvornicke postavke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo radi sad tek sam pogledao D-link sve lampice pise ADSL nije bila lampica zato ga nije radio. Bas mi T-com sjeban!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

Normalno je da ti se svaki dan resetira ruter,osim ako ti se to ne događa više puta na dan...

Ovo se meni, dok sam bio na netu, dogodilo možda 3 puta ove godine.

Vjerojatno imam sreće pa se resetira kad spavam ili nisam online.

Brat je maje "sretan" pa se njemu to često dogodi dok igramo Dotu. :)

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
moderator
wyks kaže...
pirat kaže...

Ovo se meni, dok sam bio na netu, dogodilo možda 3 puta ove godine.

Vjerojatno imam sreće pa se resetira kad spavam ili nisam online.

Brat je maje "sretan" pa se njemu to često dogodi dok igramo Dotu. :)

Ja sa ga jednom resetirao u 4h ujutro i sad mi se tako uvijek resetira.

Tako si probaj ti napraviti i nemaš problema.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice