Isti račun, drugi modem? (T-Com)

poruka: 8
|
čitano: 3.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam 2 T-Com računa, jedan na mjestu A i drugi na mjestu B. Trenutno sam u mjestu A gdje imam ugovor na 15GB prometa. Na mjestu B imam ugovor na flat. Mogu li koristiti račun s mjesta B u mjestu A? Je li izvedivo i legalno? 

Inače se oba računa koriste stalno pa pretpostavljam da nije ni izvedivo ni legalno u isto vrijeme koristiti isti račun na 2 mjesta. Međutim, sad je situacija takva da bih koristio Internet samo ovdje na mjestu A (gdje imam račun od 15GB), pa bi mi flat ostao neiskorišten. 

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Isti račun, drugi modem? (T-Com)
itf4n kaže...

Imam 2 T-Com računa, jedan na mjestu A i drugi na mjestu B. Trenutno sam u mjestu A gdje imam ugovor na 15GB prometa. Na mjestu B imam ugovor na flat. Mogu li koristiti račun s mjesta B u mjestu A? Je li izvedivo i legalno? 

Inače se oba računa koriste stalno pa pretpostavljam da nije ni izvedivo ni legalno u isto vrijeme koristiti isti račun na 2 mjesta. Međutim, sad je situacija takva da bih koristio Internet samo ovdje na mjestu A (gdje imam račun od 15GB), pa bi mi flat ostao neiskorišten. 

1) Bilo je izvedivo pred koju godinu, sad više nemam potrebe za takvim riješenjem tako da neznam kakva je trenutna situacija. Ali ništa te ne spriječava da u modem/router na mjestu A upišeš postavke korisničkog računa s mjesta B. S time da moraš uzeti u obzir da nemožeš na mjestu A i na mjestu B istovremeno imati aktivan korisnički račun s mjesta B i vice versa.

17 godina
neaktivan

Mislim da sad čim ukopčaš drugi ruter on automatski povlači sa centrale podatke prema broju na koji je priključen.

To su napravili da se ruteri sami podese prema pretplatničkom broju da ljudi sam manje znanja ne moraju ručno konfigurirati postavke.

World Championships: 7, GP started: 296, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,534

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Mislim da sad čim ukopčaš drugi ruter on automatski povlači sa centrale podatke prema broju na koji je priključen.

To su napravili da se ruteri sami podese prema pretplatničkom broju da ljudi sam manje znanja ne moraju ručno konfigurirati postavke.

Prije cca mjesec dana morao sam nešto slično napraviti, zamijenio sam dva rutera na dvije telefonske linije i prošlo je bez problema. Dakle, nije različiti tel broj pravio probleme.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
17 godina
odjavljen

Ne moraš fizički zamjenjivati routere , dovoljno je da u njima zamjeniš korisničko ime i lozinku za spajanje na net .

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Odlično! Hvala. :)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX kaže...

Ne moraš fizički zamjenjivati routere , dovoljno je da u njima zamjeniš korisničko ime i lozinku za spajanje na net .

Da, ali kada imaš problema s ruterom i trebaš provjeriti da li je ispravan ili možda linija pravi probleme, tada jedino preostaje zamjena rutera.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
17 godina
odjavljen

Ako je router neispravan normalno da ga treba zamjeniti.Ako je linija neispravna normalno da liniju treba popraviti .Ali ako netko želi privremeno jedan korisniči račun koristiti na drugoj lokaciji zbog različitih tarfinih paketa ( što je i bilo pitanje autora teme ) , onda to može bez zamjene routera jer se promet ne bilježi prema routeru ili telefonskom broju nego prema korisničkom imenu .

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice