Inace pise ti u ruteru ko se spaja...
jednostavnije od ovog ne može. http://www.nirsoft.net/utils/wnetwatcher.zip ps. daj ss nakon što skenira ko je sve spojen
jednostavnije od ovog ne može. http://www.nirsoft.net/utils/wnetwatcher.zip ps. daj ss nakon što skenira ko je sve spojen
evo baš sam vidio ovaj tvoj programčić i idem pogledat jel meni tko nakačen kad ono Apple
hebo kevu !!!
Stavi wireshark i sniffaj mu lozinke, nakon nekog vremena mu ostavljaj čudne poruke na mail servisima i takve stvari :D.. Ili jednostavno pričekaš da se spoji na svoj fb i preko wiresharka vidiš naziv profila i znaš mu ime i prezime itd...
ili na android mob instaliraš faceniff pa ako ne koristi https mu napišeš nešto na profil
Stavi wireshark i sniffaj mu lozinke, nakon nekog vremena mu ostavljaj čudne poruke na mail servisima i takve stvari :D.. Ili jednostavno pričekaš da se spoji na svoj fb i preko wiresharka vidiš naziv profila i znaš mu ime i prezime itd...
THIS!
Našao sam treći element koji počinje sličnim ID mojem, ali ima drukčiju MAC Adressu i ne navodi se pod išta moje.
Je li to Wireless USB ili taj uljez?
druga mac adresa = drugi uređaj. daj ss da budem siguran
Ako ss znači tu drugu mac adresu onda ide ovako: 02-26-44-A6-45-4C
Ako ss znači tu drugu mac adresu onda ide ovako: 02-26-44-A6-45-4C
ss znači Screenshot iliti PrintScreen
Primijetio sam da mi je u zadnja 2 mjeseca bitno porastao promet na Webu, a imam prilično jaku sumnju tko bi za to mogao biti "zaslužan", pa sam promijenio preko T-coma naziv mreže i lozinku...
Što ako se ista stvar ponovi, jel se to može prijaviti Policiji nakon prijateljskog uvjeravanja da mi se skinu s grbače?
Inače koliko netko mora biti udaljen da bi se prikačio na tuđu mrežu i da li pomaže ako se mreža učini nevidljiva za druge (opcija Broadcast Network Name)?
Možeš prijaviti policiji i tražiti pokretanje optužnog prijedloga jer je to kazneno djelo (zatvor do jedne ili tri godine, ovisno o klasifikaciji).
šansa da će ti policija pomoći je mala jer policija ima važnijeg posla nego otkrivat tko se tebi nakačio na mrežu. ako nemaš neke malo bolje veze u policiji možeš zaboravit da će kaznit hakera koji ti je upao u mrežu. jednostavno u routeru napravi remote connection i daj podatke nekome kome vjeruješ da ti namjesti zaštitu (sa bilo kojeg kompjutera može pristupit web configu tvog routera)
Dečki i ja mislim da imam nekoga na mreži konstantno i da li je moguće da mac bude razlika u prva dva moj ruter je poćetna 00, a drugi Ip sa mac adresom početno 02 a nastavak mac adresa isti brojevi.
Edit: Gdje da promijenim wpa/wep2 key, u postavkama routera ili na t-com stranici na kojoj vidim status modemske veze jer i tamo ima naziv moje mreže i Sigurnosna šifra.
Dečki i ja mislim da imam nekoga na mreži konstantno i da li je moguće da mac bude razlika u prva dva moj ruter je poćetna 00, a drugi Ip sa mac adresom početno 02 a nastavak mac adresa isti brojevi.
Edit: Gdje da promijenim wpa/wep2 key, u postavkama routera ili na t-com stranici na kojoj vidim status modemske veze jer i tamo ima naziv moje mreže i Sigurnosna šifra.
WELLCOME TO THE CLUB!!
Ja sam zvao T-com pa sam to sredio preko njih, rekli su mi da im javim krajem mjeseca eventualan isti problem
Kada uđem u postavke routera onda taj Ip ne vidim kao ni Mac adresu, a sa ovim programom mi pokazuje drugaćije i ip adrese i mac adresu.
meni program sve pokazije onako kako je. fero, pošto znam da se kužiš u android mobove jako dobro i vjerojatno imaš koji, možeš instalirat app Fing koji ima istu namjenu kao ovaj za windowse. osobno koristim fing i brže skenira od wnetwatchera i još je free
Ja sam zvao T-com pa sam to sredio preko njih, rekli su mi da im javim krajem mjeseca eventualan isti problem
cim ti t-com moze vidit konfiguraciju, onda "moze" prakticki i netko deseti, a sve zato jer garant imas router s "t-com" firmware-om i samim time ti pada u vodu sva zastita koju mozebitno imas... mos je minjat sto puta, ali njima je stalno dostupna...
meni program sve pokazije onako kako je. fero, pošto znam da se kužiš u android mobove jako dobro i vjerojatno imaš koji, možeš instalirat app Fing koji ima istu namjenu kao ovaj za windowse. osobno koristim fing i brže skenira od wnetwatchera i još je free
Probao sam i sa Wifi spy na androidu i on mi pokazuje istu ip adresu ali nisam siguran kada je pod mac adresi razlika u dva poćetna broja 00 je router, a 02 je taj mac sa istim ostalim brojevima kao i router.
daj ss, tako će svima bit jednostavnije za objasnit ti
edit:upravo isprovao wifi spy i app je koma, meni je fing puno bolji
Na google play mi ne nudi fing apk.
Edit: Riješio sam preko PC-a google play nudi.
nebi moga se spojiti na router i odasiljati signal.
Ima li kakva dodatna lozinka ili nesto slicno ili kakvi savjet u vezi WPS u slucaju kakvog opterecenja wifi-ja.