Pozdrav. Živim u Zagrebu i koristim Bnet 3D uslugu nekoliko mjeseci. Svakih par dana, u večernjim satima, internet i telefonska veza puca. Recimo od 22h na dalje. Sjednem za komp, surfam ili se taman zagrijem na nekom (game) serveru i drop.. Stvar se ponovo probudi oko 1-2 u noći- prekasno za bilo kakvu nadoknadu izgubljenog. Kako crkne i telefon, jedini način da nazovem prijavu kvara je sa mobitela, na 062 broj.. i to ne bi bilo uopće strašno da ima neke koristi, ali nema- jer su "svi operatori zauzeti pa nazovite ponovo", pa 10-15 minuta slušam muziku prije nego, po tko zna koji put, shvatim da nema smisla čekati.. To je, bez ikakvog pretjerivanja- svaki put tako. Bnet ima dobre cijene, naravno zato sam i prešao sa t-coma. Srećom, nisam uzeo paket za 1 kunu i vezao se ugovorom, platio sam punu cijenu priključka baš zato da se mogu skinuti ako me razočaraju. I to se definitivno događa. Dosta mi je da mi oni organiziraju vrijeme, da sam prisiljen koristiti uslugu koju plaćam- ne kad god hoću, nego kad radi. Kao da nemam vode svakih par dana pod normalno, ili npr. ne mogu koristiti auto kad mi treba.
Da zaključim: usluga im je, u mom slučaju- katastrofa. I podrška je na istom nivou. Vrlo vjerovatan rasplet biti će taj, da ću se vratiti na T-com, nažalost. Imaju jadno male brzine u odnosu na cijenu prema ostalim provajderima, ali u svih mislim 9 godina odkako sam kod njih na isdnu, pa max dsl-u, nikad nisam imao tehničkih problema. Ova razlika u cijeni od 20-50 kn (tel+net) i manja brzina jednostavno nisu vrijedni ovakvog živciranja kad ti usluga koju plaćaš nije dostupna.
Nadam se da će ovaj post pomoći nekome tko je na vagi, bi li prešao ili ne. Moj savjet je- ako osim cijene želite i kvalitetnu uslugu, B net definitivno nije opcija.
Cheers