B net - problemi s podrškom za korisnike

poruka: 47
|
čitano: 22.990
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

Pozdrav. Živim u Zagrebu i koristim Bnet 3D uslugu nekoliko mjeseci. Svakih par dana, u večernjim satima, internet i telefonska veza puca. Recimo od 22h na dalje. Sjednem za komp, surfam ili se taman zagrijem na nekom (game) serveru i drop.. Stvar se ponovo probudi oko 1-2 u noći- prekasno za bilo kakvu nadoknadu izgubljenog. Kako crkne i telefon, jedini način da nazovem prijavu kvara je sa mobitela, na 062 broj.. i to ne bi bilo uopće strašno da ima neke koristi, ali nema- jer su "svi operatori zauzeti pa nazovite ponovo", pa 10-15 minuta slušam muziku prije nego, po tko zna koji put, shvatim da nema smisla čekati.. To je, bez ikakvog pretjerivanja- svaki put tako. Bnet ima dobre cijene, naravno zato sam i prešao sa t-coma. Srećom, nisam uzeo paket za 1 kunu i vezao se ugovorom, platio sam punu cijenu priključka baš zato da se mogu skinuti ako me razočaraju. I to se definitivno događa. Dosta mi je da mi oni organiziraju vrijeme, da sam prisiljen koristiti uslugu koju plaćam- ne kad god hoću, nego kad radi. Kao da nemam vode svakih par dana pod normalno, ili npr. ne mogu koristiti auto kad mi treba.

Da zaključim: usluga im je, u mom slučaju- katastrofa. I podrška je na istom nivou. Vrlo vjerovatan rasplet biti će taj, da ću se vratiti na T-com, nažalost. Imaju jadno male brzine u odnosu na cijenu prema ostalim provajderima, ali u svih mislim 9 godina odkako sam kod njih na isdnu, pa max dsl-u, nikad nisam imao tehničkih problema. Ova razlika u cijeni od 20-50 kn (tel+net) i manja brzina jednostavno nisu vrijedni ovakvog živciranja kad ti usluga koju plaćaš nije dostupna.

Nadam se da će ovaj post pomoći nekome tko je na vagi, bi li prešao ili ne. Moj savjet je- ako osim cijene želite i kvalitetnu uslugu, B net definitivno nije opcija.

Cheers

3 10 hvala 5
17 godina
B net - IZBJEGAVATI

ima jedan fenomen koji stalno navodim i gle cuda uvrijedim one koji se u tome pronadju.

(ne mislim na pokretaca topica,jer je ocito platio punu cijenu)

masa ljudu bi se hebala za 20 kuna razlike u necemu.

pa eto im tamo!

nebitno bio to adsl ili riba na ribarnici ili dacia logan iz rumunjske sa "renault" motorom.

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
B net - IZBJEGAVATI

Ako na t-comu  imaš problema tehničar ti dođe ako treba i u nedjelju .

Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
RE: B net - IZBJEGAVATI
forumaš kaže...

Ako na t-comu  imaš problema tehničar ti dođe ako treba i u nedjelju .

Mora doći kad su mu Nijemci utjerali strah u kosti jer u protivnom ga očekuje papir na kome piše "vi ste u programu zbrinjavanja viška radnika"...Namigiva

www.hrphotocontest.com
17 godina
B net - IZBJEGAVATI

Takvih problema ima kod svih operatera bilo Bnet, Optima ili Amis, to se dogodi a uzrok moze bit vise toga ne moze se zato rec Bnet izbjegavat jer mnogi na Bnet uzivaju bez problema.Nevinašce Kakvih tek ljudi imaju problema na T-Šrot, to ne treba nit spominjat jer ima toga na kamione pa bi se onda isto tak moglo rec T-Šrot nikad vise. Ja bi rekel da je ovaj gore problem vezan do telefonske centrale, tj parice na koju je spojen korisnik. Kakve su nam centrale pa cak neke u Zagrebu prastare, eto problema bilo na T-Šrot ili Iskon ili Optima jer svi oni idu prek iste centrale normalno. Ja na T-Šrot nisam imal nikad problema vecih onih sitnih je bilo itekak a kod koga ih niej bilo.Smijeh Sad kad sam na Iskon ista je prica, sve radi normalno i ok zahvaljujuci tome kaj je telefonska centrala ok i ostala mreza i infrastruktura je ok. Jedina razlika je u tome kaj sam prelaskom na Iskon od 4 mjeseca do sad uštedil 500 kn, pa mogu sigurno rec nikad vise na T-Šrot iz cisto financijskih zdravorazumskih pobuda a to je najbitnije.SmijehCool

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

Nije bezveze ona "Koliko para - toliko muzike".Namigiva

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
rambox kaže...

Takvih problema ima kod svih operatera bilo Bnet, Optima ili Amis, to se dogodi a uzrok moze bit vise toga ne moze se zato rec Bnet izbjegavat jer mnogi na Bnet uzivaju bez problema.Nevinašce Kakvih tek ljudi imaju problema na T-Šrot, to ne treba nit spominjat jer ima toga na kamione pa bi se onda isto tak moglo rec T-Šrot nikad vise. Ja bi rekel da je ovaj gore problem vezan do telefonske centrale, tj parice na koju je spojen korisnik. Kakve su nam centrale pa cak neke u Zagrebu prastare, eto problema bilo na T-Šrot ili Iskon ili Optima jer svi oni idu prek iste centrale normalno. Ja na T-Šrot nisam imal nikad problema vecih onih sitnih je bilo itekak a kod koga ih niej bilo.Smijeh Sad kad sam na Iskon ista je prica, sve radi normalno i ok zahvaljujuci tome kaj je telefonska centrala ok i ostala mreza i infrastruktura je ok. Jedina razlika je u tome kaj sam prelaskom na Iskon od 4 mjeseca do sad uštedil 500 kn, pa mogu sigurno rec nikad vise na T-Šrot iz cisto financijskih zdravorazumskih pobuda a to je najbitnije.SmijehCool

A kaj meni predlažeš kad mi je jedina mogućnost T scum? Uz to svaku večer mi blokira STB bar jednom....?

www.hrphotocontest.com
17 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

Imao sam T-Com - super su, ako poznaješ tehničare (sva sreća staru gardu sam poznavao, pa sam imao 0 problema početkom stoljeća).

Ako ne, ponašaju se kao kreteni.

Objašnjavanje koja lampica ne radi, više mi ide na jetra.

Na B.netu, kad kažem da ne radi, onda ne radi, a nisam zaboravio uključiti router...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

potpisujem sve gore navedeno, i apsolutno te podržavam glede iskona. ja sam na iskonu, i od prelaska s t-coma svak mjesec štedim cca 200 kuna. zapravo, kada bih manje telefoniro, imao bih i manje račune.

kod mene u osijeku je bnet "okupirao" sve zgrade, dok je t-com, iskon i optima "posjeduju" kuće i manje zgrade. susreo sam se s jako puno ljudi koji koriste bnet, i do sada nisam čuo niti jednu primjedbu. također nije bilo primjedbi niti na iskon,  ana t-com, na njega se gotovo svi  žale (na cijenu ponajprije).

uglavnom, slažem se da je problem do centrale, a ne do operatera. i u bnetu to sigurno znaju, s obzirom da oni u svom centru točno vide kada je i kome i "pukla" veza. ali se vjerojatno ne usude priznati.

17 godina
Bioaktiv kaže...
 ali u svih mislim 9 godina odkako sam kod njih na isdnu, pa max dsl-u, nikad nisam imao tehničkih problema. Ova razlika u cijeni od 20-50 kn (tel+net) i manja brzina jednostavno nisu vrijedni ovakvog živciranja kad ti usluga koju plaćaš nije dostupna.

ima covjek dobru centralu.

kao i svi na centrali gdje sam ja (21mbit glatkog prohoda na njihovom testu)

zatim novopeceni optimasi placu...a sve ostalo na istoj infrastrukturi. i nemaju vikendom suport da ti dodje doma.

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

A kaj meni predlažeš kad mi je jedina mogućnost T scum? Uz to svaku večer mi blokira STB bar jednom....?

gdje živiš da ti je jedino dostupan t-com? npr iskon ima pakete "hr duo", koji pokrivaju sela i manje gradove, gdje nude telefon i internet po extra povoljnim cijenma - jedino što se nažalost mora plaćati pretplata t-comu na telefon (halo mini 54 kune), ali opet sve skupa izađe jeftinije.

16 godina
robisierra92 kaže...
BlackMoon kaže...

gdje živiš da ti je jedino dostupan t-com? npr iskon ima pakete "hr duo", koji pokrivaju sela i manje gradove, gdje nude telefon i internet po extra povoljnim cijenma - jedino što se nažalost mora plaćati pretplata t-comu na telefon (halo mini 54 kune), ali opet sve skupa izađe jeftinije.

Morat ću malo proraditi na tome. Kad sam pokušao prije par godina otpuhati Tscum nije bilo mogućnosti. Od onda nisam ni gledao....

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Morat ću malo proraditi na tome. Kad sam pokušao prije par godina otpuhati Tscum nije bilo mogućnosti. Od onda nisam ni gledao....

gdje je dostupan t-com, dostupan je iskonov hr duo (za razliku od optime koja najčešće može ponuditi samo telefon u takvim mjestima), to govorim npr ako živiš u nekom manjem gradu ili selu. morao bi živjeti u doista velikoj zabiti da do tebe ne može drugi operater osim t-coma.

iskon ima internet (flat) i telefon već od 119 kn mjesečno (tu su tel pozivi jeftiniji 60 posto, 200 besplatnih minuta prema svima, međunarodni friends broj itd itd), nešto što t-com nema niti približno.

16 godina
B net - IZBJEGAVATI

A čuj,ostavio sam 20-tak godina života tamo,montirao Ericssone,Siemense i proklete Huawei-je i poznato mi je da do tog vremena ništa nisam radio za Iskon u svojoj centrali. Sad se možda promijenilo, ne znam jer nisam više tamo.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

znam ljude koji imaju dobro iskustvo s b-netom,ja nemam,u centru grada imaju infrastrukturu kao u africi
tu se slažem s torrenteom,koristim usluge t-coma na dva mjesta,plaćam više, i nemam nikakvih prigovora
osim tele-2 jasno ,za mob

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 1:21 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioaktiv kaže...

Pozdrav. Živim u Zagrebu i koristim Bnet 3D uslugu nekoliko mjeseci...

A što da ti se kaže? Očito ti je sve bilo savršeno (iako veliš"nažalost" da ćeš se vratiti na T-com, trebalo bi biti "na sreću" koliko te Bnet razočarao) pa što si uopće davao silne novce za priključak? Naravno, mnogi nisu te sreće kao ti pa da im je bilo tako lijepo koristeći T-com a opet, ima puno onih koji nemaju nikakvih problema sa Bnet-om.

BTW, nije ti palo napamet nazvati ih u neko drugo vrijeme? Možda je problem raširen pa ih svi zovu u isto vrijeme i možda u to doba dana ipak nemaju toliko ljudi koji čekaju dežurni da netko nazove nego recimo od 8 do 16h?

domicius
17 godina
neaktivan
domicius kaže...

A što da ti se kaže? Očito ti je sve bilo savršeno (iako veliš"nažalost" da ćeš se vratiti na T-com, trebalo bi biti "na sreću" koliko te Bnet razočarao) pa što si uopće davao silne novce za priključak? Naravno, mnogi nisu te sreće kao ti pa da im je bilo tako lijepo koristeći T-com a opet, ima puno onih koji nemaju nikakvih problema sa Bnet-om.

BTW, nije ti palo napamet nazvati ih u neko drugo vrijeme? Možda je problem raširen pa ih svi zovu u isto vrijeme i možda u to doba dana ipak nemaju toliko ljudi koji čekaju dežurni da netko nazove nego recimo od 8 do 16h?

Ništa da mi se kaže, prenosim iskustvo ljudima koje možda može nekome pomoći u odluci. Najbolja mi je ekipa poput tebe, oni koji nemaju probleme pa ih osobno pogađa što se buni netko ko ima probleme, kao da njihova egzistencija ovisi o tome. Ono, koji ku*ac ser*š kad meni radi sve kako treba ! To majstore !

Ispada ko da izmišljam, ili sam pak glup u tolikoj mjeri da trebam tebe da mi kažeš kad da ih probam nazvati.

Prvo, B net je kabelska usluga, nije problem u nikakvim paricama ili staroj centrali. Samim tim, 3D i posebno internet usluga je tehnološki napredak u odnosu na dsl. To znači bolje. Volim preći na bolje, a posebno je zgodno kad je i isplativije (veća brzina/manja cijena). Jel zbog toga ne moram očekivati da radi, ili tolerirati stalne tehničke probleme ? Po tebi možda da. Možda zato jer sam prešao sa t-coma, a nisam imao problema, po tebi sad nemam pravo prigovora na lošu uslugu. Čudno gledanje na stvari.

Zašto sam platio priključak ? Tih par sto kuna nije mi vrijedno vezanja na 24 mjeseca kod nikoga, jednostavno ne volim nemogućnost promjene iz bilo kojeg razloga. Sad bi se to moglo i pokazati kao dobra investicija, jer ako ovo potraje mogu ih šutnuti bez da još 21 mjesec plaćam 300 kn penala.

Za tvoju informaciju, ako nazoveš u vrijeme kad nema kvara, recimi ujutro s posla, operater očita da sve radi (router je online) i kaže da će poslati nekog da pregleda instalaciju (van stana). Poslije kažu da su bili i da nema kvara- valjda jesu, neprovjerivo. Kad kvar postoji (navečer) nema šanse da ih dobiješ, a nekako sumnjam da ih u 2 sata intenzivnog zvanja ne mogu dobiti zbog gužve, prije bi rekao da imaju drugog posla nego pružati podršku. Uostalom, ne zanima me jesu li zatrpani ili spavaju- deklarirana im je podrška 0-24 i tako očekujem da se tako ponašaju. Ako su u tolikm problemima pa ih svi zovu, nek zaposle još 10 operatera da ih mogu dobiti svi koji ih trebaju, ili nek napišu od 8-16 kako ti kažeš (povratak u kameno doba), ili nek ukinu službu za korisnike. Mislim, pazi način prijave kvara- tel 062 koji je noćima misteriozno zauzet, fax i mail info@bnet.hr. Crko mi telefon i net, ne odgovaraju na telefon, da im to prijavim faxom ili mailom ? Ne znam jel tužno ili smiješno.

Sad sam online preko usb vip broadbanda (preko kupona iz Buga :-)) i ako je to način normalnog korištenja Bnet 3D usluge, onda se ja ljutim bez veze a ti si u pravu.

Uživaj dok ti sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 3:35 (Bioaktiv).
17 godina
B net - IZBJEGAVATI

tuzno.

klasika kod svih dropera cijena.

mahnito ulijecu huu-haaa i uz busanje u prsa sa dropanjem cijena privlace narod.

mislim da je tele2 u 30-tak zemalja, u svakoj isti pristup.

imas jeftinu minutu,a mms uvodimo za godinu dana.

i da usteda bude veca sjediste stavljamo u vukovar pod posebnu zonu sa xy povlastica da se nebi drzavi placalo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

Evo čitam da ti je usluga na B-netu katastrofa i da se vračaš na T-Com.Ja sam trenutno na AMIS-u više od 2 godine i super sam zadovoljan nisam imao nikakvih problema do sada.Ali razlog zašto ovo pisem je T-com.Nebi se vračao kod njih ni da mi daju zabadave do kraja života besplatnu uslugu jer su

najskuplji i bahati monopolisti.Godinama su nas potkradali na fiksnoj liniji a onda i u mobilnoj. Upload im je katastrofa 256kbps ai dok sam bio kod njih

pa sam recimo u paketu od 10GB prešao promet na kraju mjeseca za 1 MB odmah su mi naplatili još 20kn za sledeći 1 GB prometa. Tako da mi se ta gamad iz T-Coma tolko zamjerila da nebi više kod njih ni zabadave iz principa.Za kraj još nama su početkom ovog mjeseca u AMISU digli brzine za duplo tako da sad

za 168kn imam 8 MBps/768 kbps + fiksna. Dobijem 1 račun a ne kao kod lopovske firme T-coma 2 računa(pretplata tel +račun za impulse i pretplata ADSL )

Ciganska posla. i još su im impulsi skupi ko suho zlato.   

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

Ne postoji niti će ikada postojati provider i usluga koja radi 24/7. Apsolutno je nemoguće. Parice, koax, optika, satelit... svejedno.

Pitanje je samo kod koga želiš biti dok radi i tko će brzo riješiti problem kad ne radi.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

jel netko primjetio da na t-comu kao da padne brzina kad je  radnim danom"rush hour" na netu..? od 16-18 i nedjeljom pod obavezno.. Viče youtube mi place od muke u to vrijeme lol

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

Namjeravam na B net prijeći kada mi istekne ugovor sa T-comom.B net 3d će me doči jeftinije negoli jedna usluga(HALO 150) od T-coma

0 0 hvala 0
15 godina
konfiguracija kaže...

Namjeravam na B net prijeći kada mi istekne ugovor sa T-comom.B net 3d će me doči jeftinije negoli jedna usluga(HALO 150) od T-coma

Zbog ovog sam i ja prešao na 3D paket B-neta. Prevelike cijene u T-coma i po meni jako loša usluga. Ni ovdje nije sve bajno i sjajno al ne vidim razliku u usluzi i svemu ALI barem je jeftinije i to duplo nego u T-coma. Kada sam prelazio sa T-coma mogao sam birati ili Iskon ili B-net i sasvim mi je sve jedno.

15 godina
neaktivan

Hmmm...vrlo zanimljiva tema.

Na dvije lokacije koristim usluge t-coma: tel., adsl, MaxTV + svi smo na t-mobile-u

Moji su naravno od njih uzeli prvi telefon te je i moj prvi modem bio spojen preko njih. Sve to stima, ali kradu maksimalno....neka se javi tu ekipa iz njihove SZK-e pa neka vam oni sami kazu koliko t-mobile npr. krade love...brutalno.

Na jednoj lokaciji cu i dalje ostati na t-comu, ali sada na drugoj mi upravo istice ugovor te ni sam ne znam sta da radim. Dali su skupi!? Jesu. Dali im je brzina katastrofa!? Je. No sa drige strane uvijek mi sve radi 24/7 kako treba i na to se ne mogu pozalit. Od kako imam adsl samo jednom mi je riknio router i to mojom greskom te su mi ga zamjenili isti dan.....znaci support je bar u mojem slucaju odlican.

Jedino gledam optiku koju ubrzano postavljaju po gradu pa cak i po manjim kvartovima tj. ulicama po Zg te se nadam da ce mozda povecati onaj bjedni upload, ali znam da su to samo neki "snovi" i da nista od toga jos u narednih tko zna koliko godina.

Sa druge strane vidim da dosta novih igraca daje brzi net, odlican upload, neke TV pakete te sve dosta jeftinije.....ALI ocito nije sve tako bajno kao u navedenome slucaju iz prvoga posta u ovoj temi. Bas zato mi je frka vezat se za nekog drugog jer koja korist od vecih brzina i manje cijene ako to radi "kako se sjeti" te ako na support cekam danima!? 

Ima jos jedna zanimljiva stvar....slao sam neke mailove sa sasvim normalnim upitima nekim drugim providerima posto se zelim sada uskoro mozda prebaciti na nekoga od njih, ali samo sam jedan mail dobio odgovor i od samo jednoga providera tj. BTnet-a (no na dugi mail mi nisu odgovrili, ali su mi bar rekli da nisu dostupni kod nas u kvartu...dok drugi nisu ni na jedan mail odgovorili (toliko o supportu)).

http://www.btnet.hr/

Stavljam link da se ne zamjeni Bnet i BTnet.

E sada, koja je vasa preporuka....ostati na t-comu i imati bjednu brzinu, lopovske racune te sve usluge razbacane po cudnim racunima (zar je tako tesko staviti sve na jedan racun!?) no imati  dobar support i stabilnu vezu ili riskirat i prebacit se kod nekog drugog? Taj "drugi"....koje su vase preporuke? Iskon (zar nije ista stvar kao t-com!?), Amis, Bnet ili neki sasvim deseti!? Uvjet? Dobar upload, support, obavezno neka njihova "verzija" MaxTV-a te telefon tj. fiksna linija.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
B net - IZBJEGAVATI

Korisnička podrška im nije baš najbolja, to je istina.

Moje iskustvo.

Dođem doma i obavijesti me draga da je bio tehničar, spojio sve, provjerio TV i rekao da će telefon proraditi za nekoliko sati, a time i net. Da sam bio doma sigurno ga ne bih pustio da ode, ali dobro. Budući da ništa nije proradilo do 23 sata, zovem korisničku (da, 062 s mobitela). Sve objasnim, kaže lik restartajte router pa će raditi. Restartam i odem spavati.

Sutra, naravno, i dalje ništa ne radi. Zovem opet ujutro, opet objasnim situaciju. Kaže lik da će provjeriri i da će nazvati. Došlo 23 sata, nitko nije zvao. Zovem ja njih, kaže da su provjerili i da je sve OK kod njih. Ja opet njima da mi net i telefon ne radi, oni opet da restartam routrer (jel to sve što znaju reći?!). Odoh spavati...

Treći dan, opet ništa. Zovem opet 062, neka žena se javi. Opet ista procedura, pali, gasi. I tako 5 minuta. Prvi put sam poludio kad je pitala da li gasim router na pravoj žici?! Koliko žica ima tamo? Onda sam tražio da pošalju tehničara (kojeg su trebali odmah poslati) na što me je upozorila da će mi naplatiti 100kn ako budem je kriv za kvar. Tu sam poludio drugi put, jer ništa nije radilo od isnstalacije, i opasno se zakačio s nekulturnom ženom s druge strane. Ima sreću što mi je nestalo baterije na mobu inače bi joj svašta izgovorio...

Barem je tehničar došao sutra. Kopa, čita, gleda, ne radi veza. Zove kolegu u centru i skuže da je onaj 1. tehničar upisao pogrešnu mac adresu uređaja. !%&"#$!"#$&/%!!! Jel im to toliko teško bilo provjeriti prvi put kad sam nazvao nego me **** 4 dana i troše moje pare i živce?!? Dobro, proradilo napokon. Telefon i net.

Odem doma za vikend, govorim starcima broj telefona. Nazovem da provjerim da li zvoni, kad ono "korisnik je odbio poziv", ili nešto u tom stilu... Dođem doma u nedjelju, zovem ks u 21 sat. Javi se netko i nakon malo petljanja skuže da su zamjenili moj broj i broj od nekog drugog lika. Katastrofa. Čekao sam 2 dana ta to isprave.

I onda su mi se udostojili poslati račun za sve dane od uključenja do kraja mjeseca! Nakon toga pismena žalba koju su, vidi čuda, uvažili i smanjili račun. Ajde, bar nešto.

Od tada već dva mjeseca evo sve radi (kuc kuc) - na brzinu i cijene se stvarno ne mogu žaliti.

Ali korisnička služba bi se mogla ugledati na T-comovu. U starom stanu odjednom počnem čuti šumove u telefonu i net ne radi. Zovem ks iza 23 sata, lik zapiše sve o problemu, sutra u jutro u 7 i 30, taman prije posla, zvoni tehničar. Snimi situaciju, zamjeni spliter, i ode :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...

gdje je dostupan t-com, dostupan je iskonov hr duo (za razliku od optime koja najčešće može ponuditi samo telefon u takvim mjestima), to govorim npr ako živiš u nekom manjem gradu ili selu. morao bi živjeti u doista velikoj zabiti da do tebe ne može drugi operater osim t-coma.

iskon ima internet (flat) i telefon već od 119 kn mjesečno (tu su tel pozivi jeftiniji 60 posto, 200 besplatnih minuta prema svima, međunarodni friends broj itd itd), nešto što t-com nema niti približno.

Ovo nije baš točno, evo kod mene živi primjer:

T-com - adsl, i max tv - može oboje bez problema već godinama

Iskon - ne može ništa, ni iskon duo, čak ni iskon.TEL, sve nedostupno

Optima - može i opti dsl i opti tv, i to optidsl isto već par godina dostupan

Inače ja sam blizu hoteljerskog faxa, kraj opatije.

15 godina
B net - IZBJEGAVATI

Javljam se iz Zadra i želio bi vam reći da su svi provajderi na svoj način u k...u i pokvareni. Bio sam korisnik t-coma ,što kažu neki forumaši od moba do max-tv , tel.,i adsl-a. To je bila živa pljačka sa 10gb prometa račun nije bio ispod 350.00kn (max-tv,tel. i   adsl). Tako isti za mob, bio sam na tarifi flex60 ,računi su uvijek bili oko 120-150kn. Jednom riječju t-com je čista pljačka.

Danas koristim b-net , već oko šest mjeseci i relativno sam zadovljan . Najbolji mi je internet ,nijednom mi nije pukla veza, brzina je zadovoljavajuća iako ne igram igrice (djeca igraju). Što se tiče telefona i on je OK samo ima neki čudan zvuk kao da se čuje iz bačve. TV je isto solidan i spojen mi je na dvije telke , što nije bilo moguće na t-comu ukoliko ne kupiš drugi reciver .Na jednoj televiziji mi je slika dobra a na drugoj nije baš. I još malo o računima...

Koristim 3d paket i cijena je kad ugovaraš 226,00kn u osn. paketu kanala. Međutim pri potpisivanju ugovora dobio sam na korištenje prošireni paket sa dig. reciverom na tri mjeseca. Vratio sam ga nakon dva mjeseca  i dvadeset dana (početkom šestog mjeseca). Ali tu je nastao problem, pošto je datum sklapanja ugovora bio polovinom trećeg mjeseca, ja sam po njihovom trebao vratiti reciver do kraja petog mjeseca. Nemam vam niti živaca više objašnjavati što se dalje dogodilo. Uglavnom , žalba na žalbu i nekako uspijem vratiti to smeće od recivera. Međutim dok je rec. bio kod mene morao sam platiti cijenu korištenja proširenog paketa. Sad kad se je to ustalilo, raćuni se kreću oko 250,00kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

B.net nema dobar support, T-com su kapitalistička gamad, Amis, Optima su sranje jer puca veza. Na kraju, nitko ne pruža dobru uslugu. Ajmo sad svi pokrenuti protest preko foruma kojim ćemo samo pumpati svoj ego, a zapravo ćemo samo trošiti svoje vrijeme i nećemo napraviti apsolutno ništa (osim ego-boosta). Neodlučan

Ponekad imam osjećaj da sam ja jedini koji je zadovoljan uslugom svojih operatera (T-com internet, telefon, B.net TV). Samo sam jednom imao problem s internetom, a da je krivac bio T-com, i tehničar je bio super-profesionalan, bili su brzi i uslužni. S B.net-om sam imao par puta problema s onim digitalnim prijemnikom, također su bili brzi i profesionalni. Mora da ja stvarno imam sreću ili vi imate groznu nesreću...

A operater ispituje pitanja o lampicama zato što ne može čitati vaše misli i ne zna imate li diplomu iz računarstva ili ste jedan od onih koji jedva razlikuju telefon od routera. Dajte ponekad sagledajte situaciju iz druge perspektive.

P.S. - "062 - jedinstveni pristupni broj za cijelu državu za posebne usluge (objedinjuje više pozivnih brojeva u jedan), naplaćuje se kao lokalni poziv" wiki

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said "Dead Nigger Storage"?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
B net - IZBJEGAVATI

Moje iskustvo,

Koristio sam B net tijekom studija u Zg-u (najjeftinija tarifa) i stvarno sam imao samo riječi hvale.

No međutua :) prilikom raskida ugovora zbog selidbe u drugi grad (nedostupan B-net), su me razočarali poprilično.

Sve sam dogovorio s njima, no međutim još narednih 6-8 mjeseci mi je stizao račun na adresu u Zg-u (gazdin stan) i to račun o najmu modema...

Naravno da se stvar nije mogla riješiti preko telefona, nego sam se morao zaputiti tamo i iskeširati 300 kn zaostatka!?

Pantera [hr] - Bf:Bc2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fragile Dreams kaže...

Moje iskustvo,

Koristio sam B net tijekom studija u Zg-u (najjeftinija tarifa) i stvarno sam imao samo riječi hvale.

No međutua :) prilikom raskida ugovora zbog selidbe u drugi grad (nedostupan B-net), su me razočarali poprilično.

Sve sam dogovorio s njima, no međutim još narednih 6-8 mjeseci mi je stizao račun na adresu u Zg-u (gazdin stan) i to račun o najmu modema...

Naravno da se stvar nije mogla riješiti preko telefona, nego sam se morao zaputiti tamo i iskeširati 300 kn zaostatka!?

Nažalost to je uobičajena praksa.

Kažu mi ljudi koji se prebacuju sa tcoma na nekog drugog operatera...znači iako ej sve prebačeno i ugovor s tcomom istekao i drugi operater radi i dobijaš uslugu tcom zna uredno i dalje svaki mjesec slat račune za brzinu dok god ne odes OSOBNO kod njih i odjaviš svoj maxadsl, kojeg više ionako nemaš!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice