da li je netko probao? Ostao mi je stari Siemens nakon MaxTV pa sad ma zanimaju iskustva: na prizemlju je MaxTV i malo mi se Wireless signal muči do gornjeg kata..mogu li na fiksnu razdijeliti liniju za dva rutera i šta bih dobio(ako je uopće ostvarljivo)..LAN ne dolazi u obzir
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nikako! Jer ce ti veza pucat! Bolje kupi WLAN adapter kao ja s istom server ip adresom i jedan u MAXtv drugi u ruter! Kupis novu antenu koja je brza i sve super!
kužim, ko pita ne skita tenks
kužim, ko pita ne skita tenks
Nemaš beda
Dakle imam iskon carnet internet.Želim spojiti mobitel na internet ali to nije moguće..Meni su rekli da moram spojiti još jedan router na taj.Prije sam imao od t-coma internet pa mi je ostao router thomson tg782i.
Jeli mogu njega spojiti na router od iskona i kako da izbrišem njegove podatke .I da,koje postavke trebam staviti u njegaa ????
Dakle imam iskon carnet internet.Želim spojiti mobitel na internet ali to nije moguće..Meni su rekli da moram spojiti još jedan router na taj.Prije sam imao od t-coma internet pa mi je ostao router thomson tg782i.
Jeli mogu njega spojiti na router od iskona i kako da izbrišem njegove podatke .I da,koje postavke trebam staviti u njegaa ????
Nope :(
@ tehno3,
- za carnet (tj dailup) je potreban router s wan portom. Cijene su 129kn naviše. (vidi slične teme npr bnet).
- problem s nekim ISPovi routerom je firmware i admin pass. Ako možeš flashnuti originalni (tvornički) firmware trebalo bi raditi, samo provjeri na originalnom dali postoji wan port-mogućnost, npr na siemensu 505-555 postoji (za tg782 nisam siguran.. provjeri) ali bez admina nećeš ništa napraviti.