Super da si zadovoljan i da si našao šta si želio. Meni je BT i ANC bezveze i apsolutno nepotreban na slušalicama. Koristiš li neko pojačalo?
Hvala prije svega na podršci.
U jednom YTe videu sam gledao kako izgleda prostorija gdje je drugi čovjek, vlasnik kuće za preko 1.000.000.00USDa sebi složio nirvanu za uživanje u slušanju muzike, što preko vinila što preko CDa. U prostoriji koja je bila šira od 8 metara i duboka najmanje 5 metara, gdje su izračunali gdje u odnosu na izvor zvuka moraju biti zvučnici, pod kojim kutem u odnosu na slušatelja, a svaki preko 250 kila, lik koji je učinio video istestirao je i neke žične slušalice i bacio kvalitetne komentare. Ako nemam barem minimalno za ispuniti ovakve uvijete, BT i ANC su prigodno vrlo dobri, pogotovu dok pišeš neku recenziju ili običan tekst, članak a trebaš koncentraciju da te nikakav impuls izvana ne može ometati i/ili zasmetati.
U trenutnim okolnostima ne, ustvari, iskreno neznam kako stvari podesiti i što koristiti, linijsko pojačalo na kabel ili obično pojačalo, tu sam mali veliku lajbek kaj je je . Ustvari, čak sam u istraživanju što su DAC, DAP i ostale muzičke tehnikalije, a ustvari želio bih pronaći neki iPod koji bi mogao spajati sa slušalicama, ovako ili onako, moguće preko pojačala tako da na kraju pojma nemam što želim/trebam. U krajnjem slučaju, one ”Walkman” stvari koje u zadnje vrijeme radi SONY, kako mi je krivo pas sa kostima, rade samo za android platformu a ne i za iOS! Ali opet, koliko mi je to ono što želim, dok će mi moguće iPhone 16 Ultra biti sasvim dovoljan, ali niti tu baš nisam nešto prezadovoljan aplikacijom.