Istina je da ima mnogo pohvala, ali opet sam vidao i dosta prituzbi na kvalitetu.
Sharkoon FireGlider Review
- poruka: 282
- |
- čitano: 86.056
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Istina je da ima mnogo pohvala, ali opet sam vidao i dosta prituzbi na kvalitetu.
Viđao sam ih i ja dosta.
Ali veliku večinu koju sam vidio, dolazila je na račun vatrenog.
Moguče je da i crni ima pritužbi.
Ali sumnjam da dolaze u tako veliom broju.
Ja šta god kupujem, dobro pročešljam net.
I uvijek naletim na pritužbe i na pohvale, o čemu god i kojem god se komadu hardvera/tehnologije radilo.
Kažem, nitko nikog ne sili da ga kupuje.
Kupite šta vam odgovara.
Ali miša imam sam i tvrdim, miš nije smeče.
Idealno mi leži u ruci i svoje zadače obavlja kako treba.
Nekome taj miš ne odgovara, to poštujem.
Netko nažalost zaista nema sreče, kao sad doktor.
Tim je očigledno da ima loših primjeraka.
Ali to ne govori za miša da je smeče.
Nisam ni rekao da je smece, imao sam jedan primjerak :)
Btw, prvo sam pomislio da si pjesmu napisao
Nisam ni rekao da je smece, imao sam jedan primjerak :)
Pa da, nisam ja rekao da si ti rekao .
Samo kažem na pisanja 4-5 ljudi.
Ja sam se recimo dosta informirao o navedenom i uzeo baš crnoga.
Sa istim radim svašta, a nigdje mi još nije stvorio problem niti je otkazao.
Prema tome, za mene nije smeče.
A što se tiče same izrade i udobnosti, miš savršeno odgovara mojoj ruci i vrlo mi je ugodan za držanje (znamo na šta mislim ).
Prema tome, meni je miš savršen za tih 200kn kojih sam dao.
Zato mi je u kxxxx čitat rečenice ''miš je smeče'' ili ''to je za sve one koji tvrde da miš valja''.
Gospodi malo savjetujem da pročešlja strane forume, a i ostatak domače scene, za bilo šta šta kupuju.
Naiče na sve i svašta (od kritika do pohvala).
Po tome se ne bi ništa uzimalo.
Iako po ovim izjavama o problemima sa mišem, ne bježim od toga da očigledno ima loših primjeraka u prodaji.
Iako, samo za jednog od oih 3-4 čovjeka na forumu, znam da je imao crnog (i to dva puta što je zaista banana).
A ovo o pjesmi!! Ako treba, napišem jednu samo za tebe pa ti pošaljem na PP
Danas dobio novog. Treća sreća...
Gdje ima još za kupiti Fireglidera? Baš sam mislio uzet u Linksu, kad ono maknuli ga iz ponude...
Gdje ima još za kupiti Fireglidera? Baš sam mislio uzet u Linksu, kad ono maknuli ga iz ponude...
Meni su ih sve dali, pa ostali bez....
Ja imam crnog i sasvim sam zadovoljan s njime, nemam pritužbi, omjer uloženo dobiveno odličan.
A sad ekipa koja priča da ne valja, ok. Ne valja vam svatko ima svoje mišljenje, ali ne treba onda stavljati 142 posta u istu temu od iste osobe kako ne valja.
Događa se, jbg ako ti ne valja takav miš, kupi si razer mambu, možda će ti onda biti dobar miš, ili možda ne.
Meni su ih sve dali, pa ostali bez....
Kakva je situacija s tobom ??
Ili je još rano za takvo pitanje ?
Pomalo, neka prođe 10 dana pa ću biti sretan sa ovim trećim primjerkom. Zasada radi bez greške...
Evo danas moj frend htio kupiti miša i otišao je na linksovu stranicu, kad tamo ga nema. Što su ga povukli iz prodaje ili su iscrpili zalihe?
Jel iko znas gdje ga jos prodavaju osim u Linksu?
Bas steta, mislio sam ga uzet ovaj tjedan(sutra), a ono nema :( bas me zanima oce novi dolaziti :$...
Trebalo bi uvest neki set testova za miseve.
Jitter horiz., vertikalni, ubrzanje, lag, provjera osjetljivosti, sve to na na predefiniranom setu podloga ...
Danas uzeo ovog glodavca i nakon prelaska sa Trust-a na Sharkoon vidi se da je to neki drugi svijet. Nisam još trčo sa njime u pucačinama, ali ja zadovoljan (pogotovo za cijenu od 199 kuna).
di si kupio
di si kupio
Kupio čovjek u Linksu, al kao što vidiš, to je bilo ima dva dana.
ja sam svugdje gledo i nigdje ga nema
ja sam svugdje gledo i nigdje ga nema
Ja znam samo da ga je bilo u ona dva shopa, čije sam linkove stavio u prvi post.
A kolko sad vidim, nema ga više ni u NH-a.
aaaaa..treba mi taj mis fakat nemam posten mis..ako itko nade di ga ima neka javi :D
A priznat ću. Ja sam poslo inspekciju u sjedište Sharkoona i dogodilo se šta se je dogodilo. Njih je zatvorilo, a meni plaćena masna ošteta za psihičko uznemiravanje i trošenje benziza putujuću do LINKSA tri 4 puta nepotrebno (LINKS je udaljen od mene 4 km....)
aaaaa..treba mi taj mis fakat nemam posten mis..ako itko nade di ga ima neka javi :D
Jednostavno, sutra nazovi Links i pitaj dali je moguče da ti ga rješe.
Ja sam primjerice kod njih uzeo Katanu 3, a nije bila na webu.
Nazvao, ljudi kažu javičemo kakva je situacija, poslali mi mail nakon 3-4 dana da dođem po njega.
Ako ne uspješ, ne ostaje ti ništa drugo, nego se okrenit nekom drugom mišu.
Gledam malo ebay i jednostavno se ne isplati.
A pogotovo se ne isplati, kad vidimo da zna uletit i neki loš primjerak.
rjesen problem...uzeti cu tu od jednog bugovca...prodao mi je za 100kn mis sa podlogom...car najveci...ona qkc poldloga tako nesta...kupio ga je u linksu i ima jos 1 godina garancije...
sta mislite koliki dpi da si stavim...igram na laptopu 15,6" 1366*768
Pa vidi koliko ti paše.... Meni je u Windowsima 1200, u Fallout NV 1600, u Assassinss Creedu II 2000..... Samo najbolje znaš kako ti najbolje odgovara... A i nije da je teško promjenit ako ti ne odgovara...
sta mislite koliki dpi da si stavim...igram na laptopu 15,6" 1366*768
Najviše što može. Dakle 3600.
U postavkama miša u control panelu mouse spee na sredinu (6i od 11) i isključen Enhance mouse precision.
A ako ti je "prebrzo" u igrama, smanji sensitivity u igri a ne dpi.
Recimo sensitivity 5 a 1000 dpi je ista brzina kao sensitivity 2 a dpi 2500 samo je s 2500 dpi veća preciznost.
aha...onda cu staviti na 3600 ;)
Ako itko sazna gdje ima za kupiti miša neka mi javi na pm. Valjda ce Links ubrzo obnoviti zalihe.
a di je to u control panelu...imam win 7 i odem u control panel i na mouse ali nema nikaj takvoga 6i i to...mozda jer imam obican logitech notebook mis