Dakle imam oko 1000kn za tipkovnicu, i želio bih kupiti kvalitetnu tipkovnicu. Razmišljam da uzmem CM Fire Rapid ili Razer Blackwindow. Najčešće igram FPS-ove tipa BF3.
Steelseries 7G ti je moja preporuka. Daleko bolja od Blackwidow (plaćas Razer ime).
7G je mođu najboljim mehaničkim tipkovnicama na tržištu i koriste je mogi progameri
pogotova za CS i SC2.
Po meni je najbolja G510, nemam apsolutno nikakvih problema sa njom i dobra je podrška za igre.
Steelseries 7G ti je moja preporuka. Daleko bolja od Blackwidow (plaćas Razer ime).
7G je mođu najboljim mehaničkim tipkovnicama na tržištu i koriste je mogi progameri
pogotova za CS i SC2.
http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-steelseries-7g-crna-usb-ps-2&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.198
S ovim podvučenim se i slažem i ne slažem, i ja isto preporučavam G7 jer je vjerovatno jedna od najboljih mehaničkih tipkovnica, ali nije istina da je Blackwidow daleko lošija od nje, tek možda koju zeru je lošija, ali estetika je na njenoj strani, ulgavnom obadvije za preporuku, ali najviše preporučavam SteelSeries 6Gv2, mislim da se ne isplati dat 400 kuna više zbog oslonca za ruke!?
A da možda pričekam da izađe CM rapid fire? Jer čujem da će biti bolja od blackwindow.
A da možda pričekam da izađe CM rapid fire? Jer čujem da će biti bolja od blackwindow.
Ne vjerujem da je tako, jer dosta ljudi hvali osjećaj pri tipkanju na "BlackWidow-u", tako da ne znam, nisam koristio CM Rapid Fire pa ti ne mogu reć, samo ja ipak ne bih uzeo tipkovnicu bez "Numpad-a" pa makar samo za "gaming", ali na tebi je izbor, ja sam čuo dosta pohvala za "BlackWidow" osobno sam je probao u Links-u na 5-10 minuta (hvala dečkima u Links-u zbog tog), meni je odlična, font na tipkama mi se jako sviđa, ima još par makro tipki, sve u svemu, ugodno iskustvo!?
Po meni je najbolja G510, nemam apsolutno nikakvih problema sa njom i dobra je podrška za igre.
Potpuno se slazem sa kolegom neces naci bolje tipkovnice za igranje u ovom rangu plus sto ces ustediti dosta novaca.
da ne otvaram novu temu bzvz... imam neki logitech tipk klasicnu... neke multimedijske tipke i tjt... treba mi tipkovnica za sc2 i ponekad za igranje cod4... na ovoj sadanjoj tipkovnici imam neki osjecaj da su mi prezbijene tipke... i da dao bih oko 300kn za tipkovnicu... moze i malo vise ali samo ako se isplati xD
Da nešto kažem VAŽNO MI JE DA JE TIPKOVNICA MEHANIČKA.Što mislite o SteelSeries 6Gv2?
Ova je mehanička, al nije za igranje...tj možeš ti igrat...al ovo je za neki ured
Posjedujem doticnu, vec nekoliko mjeseci i stvarno vrijedi svake lipe!
I za igranje i za tipkanje.Uzitak za rad!
Onda idem po SteelSeries 6Gv2.
7g ti je bolja od 6gv2 po tome sto ima dva usb huba 1.1 i utor za sluske i mic i jos ima odmoriste za dlanove tako da kupi sto ti se vise svida (nisam siguran jesu to jedine razlike al mislim da imaju i drugacije switcheve! :D
7g ti je bolja od 6gv2 po tome sto ima dva usb huba 1.1 i utor za sluske i mic i jos ima odmoriste za dlanove tako da kupi sto ti se vise svida (nisam siguran jesu to jedine razlike al mislim da imaju i drugacije switcheve! :D
Switchevi su isti, gotovo sam siguran, a dati za USB utor i za utor za sluške još 500 KN baš i nije neki poso!?
EDIT: A onim što preporučavaju Logitech G seriju za 500+ kuna nek se informiraju šta je mehanička tipkovnica i nek ne zamaraju nas koje znamo!?
roccat isku 750kn
Nisam čitao ostale postove pa neznam dal ti je već neko napisao...
Moje prijedlog ti je da kupiš Logitech G510 koju i sam imam.
18 programerskih tipki(G tipke), LCD zaslon, multimedijske tipke, boju tipka možeš mjenjet u skoro sve boje, ima svoju zvućnu karticu i još puno toga.
Goglaj malo i čitaj o tipkovnici. Ja sam PRE PRE zadovoljan tipkovnicom i nije mi žao ni jedne lipe kaj sam ju kupil.
Evo ti link od linksa gdje sam ju i sam kupio. http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-logitech-g510-gaming-keyboard-crna-usb&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.200
Garancija 24 mjeseca.
Nisam čitao ostale postove pa neznam dal ti je već neko napisao...
Moje prijedlog ti je da kupiš Logitech G510 koju i sam imam.
18 programerskih tipki(G tipke), LCD zaslon, multimedijske tipke, boju tipka možeš mjenjet u skoro sve boje, ima svoju zvućnu karticu i još puno toga.
Goglaj malo i čitaj o tipkovnici. Ja sam PRE PRE zadovoljan tipkovnicom i nije mi žao ni jedne lipe kaj sam ju kupil.
Evo ti link od linksa gdje sam ju i sam kupio. http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-logitech-g510-gaming-keyboard-crna-usb&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.200
Garancija 24 mjeseca.
ALi na piso sam TIPKOVNICA MORA BITI MEHANIČKA. Tako da za par mjeseci steelseries mi je pod rukama.
neces fulat sa steelseries-om! :D
neces fulat sa steelseries-om! :D
Uskoro ću zaraditi 5000kn pa idem prvo po steelseries, jer kažu da je steelseries bolja i ne plaćaš "potpis proizvođača" kao kod razera.
HMM još se zamišljam sa CM rapid fire pa ne znam da li da nju uzmem ili Steelseries?
Itko?
Itko?
Isprobaj ih u ducanu ako mozes i onda se odluci. Meni se cini dobrom ova cm rapid, imas ju u 2 verzije s blue switchevima(glasniji ali bolji za svakodnevno tipkanje) i black....
Ja preporučam Zowie Celeritas, dobre je građe tipkovnica, Cherry Brown tipke, ja sam jako zadovoljan.
Mislim uzeti CM Rapid fire jer je CM krenulo zadnje vrijeme, napravili su vrhunski headset, miš i ostalo pa tako će valjda biti s tipkovnicom.
Mogu li vas pitati što će vam te silne skupe "gaming tipkovnice i miševi" ?
Ja imam neku prastaru logitech tipkovnicu koju sam dobio uz komp 2007. godine i neki WinTech miš koji sam platio u kauflandu 40kn i derem ko lud.. Ne vidim smisla davati po 700kn za neki gaming miš od razera, neznam šta su si ljudi utuvili u glavu.. Šta misle da ako imaju skupi miš da će bolje igrati ili šta? Pretvorilo se u živu debilanu s time gaming glupostima.. Nemojte misliti da trollam ili neš, samo pitam čemu sve to?
Mogu li vas pitati što će vam te silne skupe "gaming tipkovnice i miševi" ?
Ja imam neku prastaru logitech tipkovnicu koju sam dobio uz komp 2007. godine i neki WinTech miš koji sam platio u kauflandu 40kn i derem ko lud.. Ne vidim smisla davati po 700kn za neki gaming miš od razera, neznam šta su si ljudi utuvili u glavu.. Šta misle da ako imaju skupi miš da će bolje igrati ili šta? Pretvorilo se u živu debilanu s time gaming glupostima.. Nemojte misliti da trollam ili neš, samo pitam čemu sve to?
E sinek ti miševi su napredniji imaju bolji laser, tipkovnice mehaničke tipke i te gluposti, koje ne vrijede 500kn nego oko 300kn jer kažu plaćaš potpis proizvođača.
Evo ankete
Šta da uzmem
| 1 | Pričekaj CM rapid fire |
|---|---|
| 14 | steelseries |