WOW battle chest

poruka: 11
|
čitano: 2.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WOW battle chest

evo imam ozbiljan problem, danas sam kupio orig wow battle chest ( wow + tbc ) i zasebno wotlk, e sad, sve stima s wotlkom, a u battle chestu imam samo jedan cd i u njemu je expanzija iako su na slici nactrane obje igre, oba dva keya imam i za wow i za tbc, ali u battle chestu sam dobio samo jednu igru, a ne dvije ( wow+ tbc, imam samo tbc) , nije mi problem skinut orig wow i onda instalirat tbc s obzirom da imam key ali ipak cudi me da u bc-u nema vanille s obzirom na to da bi trebao sadrzavati obje igre. onda sam otisao na utube pogledati wow unboxing i vidim dvije razlicite stvari u battle chestu, jedan lik dobije unutra dvije kutijice s obje igre ( wow, tbc svaka u svojoj kutiji ) dok drugi lik dobije jednu kutijicu , na njoj oba keya a unutra samo tbc, wdf? btw imam svo ove guide unuta ali nema mi standard wowa

obje igre

jedna kutija s dva keya na poledini, tako sam ja dobio, i kad je stavim u komp imam samo opciju za inst tbc a ne prvo vanillu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WOW battle chest

Od 28.7. svatko tko kupi vanilu dobi i free tbc- samo da znaš, tako da je bilo glupo kupit battlechess

Što se tice ovoga, stavi nutra dvd koji si dobio i instaliraj sve što ima gore po redu, svejedno ce se wow morat pachat sa cataclysmom

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WOW battle chest

stavio sam unutra taj dvd, i instalirao, valjda mi je sad ok, ali je bilo ono install tbc, a ja sam mislio da prvo treba wow pa onda to, ali ugl ok je valjda sad, koliko ce mi trebat da mi skine sve te patcheve do 402? i sada imam 1 mjesec igre, ako redeemam key od wotlka oce mi se stackat, odnosno bit 2mj? ovo za gratis igru nisam znao jbg, ali razlika u cijeni nije neka.

15 godina
neaktivan
WOW battle chest

ne dobi se besplatni mjesec za ekspanzije, samo vanillu i da trebaš patchat do 4.2 što bi trebalo imati puno giga, barem 8{#} ako imaš samo do wotlka

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

skido sam mozda 1 sat i sad vec mogu igrat a on mi automatski skida ostatak do 420 dok igram, nego muci mi jedna druga stvar, kada se logiram u igru, on mi da opciju acc wow1 i wow2, zasto? isto tako sad imam lika lvl5 human pally na korgallu a kada idem na forum ne prikazuje mi ikonicu chara, pise mi no characters were found

evo slike sa bneta, zasto imam wow1 i wow2?

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/accz.png/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/6706/accz.png[/IMG][/URL]

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 21:41 (facepaLm).
15 godina
neaktivan
WOW battle chest

Mislim zato jer prikazuje samo likove od 10lvla pa nadalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WOW battle chest

bravo imaš 2 wow accounta, battlechess ti je valjda napravio 2 accounta, 1 za vanillu drugi za tbc, jer je tbc sad besplatan. Kada si upisivao kljuce valjda si napravio 2 profila sa vanillom+tbcom. Sad drugog možeš dati frendu da igra, ali zapamti za svaki profil se posebno treba placati gametime i daljnje ekspanzije

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

a svejedno mi je koji cu koristit? ako cu koristit samo jedan nemoram placat drugi, ali zar ne postojo opcija merge accounts?

15 godina
neaktivan
WOW battle chest

Ako si vec odtipkao wotlk key igraj na accountu di si ga odtipkao. I da ima neki account merge, ali nisam koristio pa googlaj :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

aj hvala, otvorio sam temu na customer supportu pa ce valjda znat, moze lock temu

18 godina
neaktivan

Kupio danas Bettle Chest na kojem treba biti vanilla BC i WotLK, ali u chestu su   samo 2 diska. Na jednom slika vanilla WoW-a, na drugom Blood Elf iz BC-a. Jel onda ima u tome WotlK ili ne. Na kutiji je sve nacrtano, a unutra su samo 2 cd-a pa ne znam dal to tako treba biti ili ne!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice