World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: World of Warcraft
Zato se uđipiš u gildu i peglaš s ljudima koji nisu retardirani.
Trenutno nam je fora igrat tri sove i maltretirat njubare recimo na LM ili odemo WSG na krov sa zastavom.
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Zato se uđipiš u gildu i peglaš s ljudima koji nisu retardirani.
Trenutno nam je fora igrat tri sove i maltretirat njubare recimo na LM ili odemo WSG na krov sa zastavom.

sove su predobre sad :)
a u cataclysmu će bit još bolje. jeste bidjeli talent buildove i nove spellove? uz šamana će druid bit najjača klasa! :)

Druid ftw!
16 godina
World of Warcraft

evo igram s death knight-om i u aliancama sam i oso sam na onaj kontinent gore nezz kako se tocno zove (imas kad odzumirs jednom mapu 3 kontineta jedan s lijeve jedan s desne i ondaj gore ja sam na onome gore) i tamo sam se istreniro za mounta i kupio pticu ali nemogu je mountat zas?? pise mi da mogu je samo mountat u exoudaru i jos negdje mislim da tako nes pise ali vidim da neki dugi likovi lete tamo zas onda ja nemogu? 67 sam lvl..

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

taj ti se otok zove northrend i najvjrovatnije nisi kupio cold weather flying

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 22:58 (Wolf88).
17 godina
MarioVk kaže...

evo igram s death knight-om i u aliancama sam i oso sam na onaj kontinent gore nezz kako se tocno zove (imas kad odzumirs jednom mapu 3 kontineta jedan s lijeve jedan s desne i ondaj gore ja sam na onome gore) i tamo sam se istreniro za mounta i kupio pticu ali nemogu je mountat zas?? pise mi da mogu je samo mountat u exoudaru i jos negdje mislim da tako nes pise ali vidim da neki dugi likovi lete tamo zas onda ja nemogu? 67 sam lvl..

Odes u Dalran glavni grad u sredini tog otoka, najdes Flight Mastera i kod njega naucis cold wather fly, mada ako ti je to prvi char neces moci do lvl 78 cini mi se. Ako imas lika lvl 80 mozes kod istog trainera kupiti knjigu cold weather flying i posaljes je svom charu mailom pa mozes i prije lvl 78 (lvl 80 char MORA biti tvoj nemoze ti netko drugi poslat)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel zna netko dobar balkanski guild, alliance. kvalitetan i "uspješan" raid guild. baš razmišljam da se vratim u wow, al me živcira realm i vrijeme je da ga promijenim....

0 0 hvala 0
17 godina

The Exalted na Ragnarosu!

ekipa je super, igrao sam s njima al sad zbog nekih obaveza pauziram..

http://www.the-exalted.net/

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

pogledat ću. slobodno stavite još koji ako znate pa da vidim gdje će me putevi wow-a odvesti Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel ima netko da igra na Frostmane (alliance ) realmu, ili da zna neki dobar raid guild koji prihvaća nove članove, a da ne gledaju samo

GS i achivmente?

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na Bloodhoofu - guild The Reunion - http://www.thereunion.info/

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi moja iskustva su vam ovakva: drzite se internacionalnih gildi. ma kakve balkanske... :P

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

Nakon 4 godine na Aerie Peak - balkanski gildovi ne mogu potrajati,kad tad će se netko krvnički zakačiti nakon čega slijedi raspad sistema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ali se mora priznati da imaju ovi iz The Exalted ok sajt Smijeh

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ima jedan odličan hrvatski guild na Dentarg realmu: "Lavovi Hrvatske". skinuli su Lich kinga par puta i ide im :)

:)

Druid ftw!

0 0 hvala 2
16 godina
World of Warcraft

bome bome ubili su ga xD

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:30 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Warcraft

Evo igro sam malo prije po privatnim serverima ali mi je glupo. Napravio sam si onaj Trial acc od 10 dana. Igra nije orginal nego je skinuta sa neta. Sta ja sada moram napravit da bih igrao dalje i da mogu vise od 20. lvla?

0 0 hvala 0
16 godina
Marko_Aurelije kaže...

Evo igro sam malo prije po privatnim serverima ali mi je glupo. Napravio sam si onaj Trial acc od 10 dana. Igra nije orginal nego je skinuta sa neta. Sta ja sada moram napravit da bih igrao dalje i da mogu vise od 20. lvla?

Moras kupiti original wow i prepaid i taj trial account upgradeati na full s tim kodom i dodat bon koji si kupio i imas 3 mjeseca igre, bar ja tako mislim

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 22:47 (lucky_look).
16 godina
lucky_look kaže...
Marko_Aurelije kaže...

@ sry na duplom postu nesto sam krivo stisnuo

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 22:46 (lucky_look).
16 godina
neaktivan
Marko_Aurelije kaže...

Moras kupiti WoW:Classic i ekspanzije TBC i Wotlk ( ako zelis ici do lvl80 ). Ili uzmes Battlechest gdje je zajedno Classic i TBC i onda jos Wotlk. Mozes igrati i sa ovom kojom si skinuo sa net-a jer ustvari WoW ti nema nikakvu zastitu, vazno ti je samo da kupis serial number sa kojim kreiras account i onda igras preko njega.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
protjeran
Ako ja sad kupim taj klasični wow ocu ja dobit taj neki kod s kojim cu moc besplatno mjesec dana igrat? Naprimjer u algoritmu...
16 godina
Marko_Aurelije kaže...
Ako ja sad kupim taj klasični wow ocu ja dobit taj neki kod s kojim cu moc besplatno mjesec dana igrat? Naprimjer u algoritmu...

Dobijes uz wow classic mjesec dana besplatno samim aktiviranjem accounta ali moras kupit prepaid da bi dobio taj 1 mjesec znaci kupis 2 mjeseca i dobijes 1 kao "gratis" hehe

16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Marko_Aurelije kaže...

Dobijes uz wow classic mjesec dana besplatno samim aktiviranjem accounta ali moras kupit prepaid da bi dobio taj 1 mjesec znaci kupis 2 mjeseca i dobijes 1 kao "gratis" hehe

najbolje ovako:

install igre

nekon origigija odes napravit acc

upgrade na oraginal

pa na sve kaj si kupio

i imas 1 mj free

onda dodas gamecard

+3 mj

to je 4 mj

installiras ostatak

i to je to

i patchevi naravno preko noci

:P

tako je bar meni bilo, igro sam 4 mj :D

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
protjeran
World of Warcraft

A ja nemam kreditnu karticu..

Ocu moc bez nje platit to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marko_Aurelije kaže...

A ja nemam kreditnu karticu..

Ocu moc bez nje platit to?

Imaš gamecard, možeš ju kupiti npr. u Algoritmu. 200 i nešto kuna, vrijedi 2 mjeseca.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imaš u Algoritmu 'WoW Battle Chest' koji ti uključuje odmah i TBC za malo love, a dobiješ i luksuzne priručnike u boji Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Imaš u Algoritmu 'WoW Battle Chest' koji ti uključuje odmah i TBC za malo love, a dobiješ i luksuzne priručnike u boji Namigiva

ja sam ih procitao i saznao bitne stvari za igru i zato sam se u pocetku lagano snasao, al i 1 najbitniju stvar - AKO IZABERES KLASU U KOJOJ SLABO PRERFORMAS, OCITO TI NE LEZI -> PROMJENI JU :D

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

WTF dosao mi je email od blizzarda i govori da sam prodao acc, a uopce ga nemam.

Greetings,

An investigation of your World of Warcraft account has found strong evidence that the account in question is being sold or traded. As you may not be aware of,this conflicts with Blizzard's EULA under section 4 Paragraph B which can be found here:
WoW -> Legal -> End User License Agreement
and Section 8 of the Terms of Use found here:
WoW -> Legal -> Terms of Use
The investigation will be continued by Blizzard administration to determine the action to be taken against your account. If your account is found violating the EULA and Terms of Use, your account can, and will be suspended/closed/or terminated.

In order to keep this from occurring, you should immediately verify that you are the original owner of the account.

To verify your identity please visit the following webpage:  http://www.worldofwarcraft.com/account/security/support

Blizzard staff will verify your account information submitted in two days, please do not modify your account information during this time . It will not affect your game uptime.If you are unable to successfully verify your password . using the automated system, please contact Billing & Account Services at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499) Mon-Fri, 8am-8pm Pacific Time or at billing@blizzard.com. Account security is solely the responsibility of the account holder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives typically must lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.

Regards,

Account Administration
Blizzard Entertainment
http://www.blizzard.com/support/wowindex/

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

gle to je spam tako i meni na mail salju da sam prodao acc i da sam dobio ban bla bla i kao da bi odbanno moram dat 25$a na tom emailu uopce ni nemam wow acc Namigiva

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Hoćeš reći da Blizzard nasumce šalje mailove i spama ljude da im naplate 25 dolara?

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

lol ne, to ti ekipa krade acc-ove, pa oce da se ulogiras da ti drpa username i pass. naivaca ima....previse.

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice