- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

U jednom od zadnjih intervjua, onaj glavni developer je za WoD launch rekao da su oni nešto bili zajebali s fixanjem nekog buga sa strane Horde. Navodno bio neki spying glass u Hordinim questovima koji je omogućavao da samo jedan lik ima pristup da ga klikne, pa je bio bottleneck igrača. Pokušali popravit da svi mogu, a onda na kraju nije mogao nitko. Fail. xD Zatim su igračima davali free exp i preskakanje tog kvesta i onda se dogodilo da se puno igrača odjednom našlo na istom mjestu i sve ošlo u pm. Kao, ne mogu predvidjet takve probleme jer sve to eskalira vrlo brzo i još se množi sa ostalim problemima.
Mislim da bi bilo realno očekivati probleme, ali valjda su nešto naučili od prošli put pa neće biti tako strašno. Već same ove invazije su valjda nekakav test za launch. Ima stvarno dosta igrača što skuplja gear prije početka. :D
nisam ni znao sta da ce se moc birat odakle krenit no sto vi mislite o legionu zasad
nisam ni znao sta da ce se moc birat odakle krenit no sto vi mislite o legionu zasad
Mene su dobili s Karazhan najavom! SVe ostalo je standardno dobro, ali 5 man dungeon s 9 bosseva i više wingova čekam još od brd-a.
Odradio sam početne questove s DH-om i sad sam u Stormwindu čekam Legiju da postane live. Zna li se kako se dolazi u novu zonu?
Odradio sam početne questove s DH-om i sad sam u Stormwindu čekam Legiju da postane live. Zna li se kako se dolazi u novu zonu?
Mislim da dobiš quest u novom Dalaranu (iznad Deadwind Pass-a)...
Mislim da dobiš quest u novom Dalaranu (iznad Deadwind Pass-a)...
Znači danas odlazim u Dalaran
Ja sam parkirao sve 100ice u Dalaran :)
Imam pitanje.. Legion dolazi 30.8. Od 00:00, dali to znaci od nocas, ponedjeljak ba utorak ponoc, ili utorak na srijedu ponoc?
Ljudi kažu noćas u ponoć...
Imam pitanje.. Legion dolazi 30.8. Od 00:00, dali to znaci od nocas, ponedjeljak ba utorak ponoc, ili utorak na srijedu ponoc?
Večeras u 00:00 počinjemo ;)
Nedem spavati dok ne ubodem svoj artifakt weapon :P
Mislim da danas u ponoć kreće na US a mi sutra od ponoci tj EU.
EDIT: ovi iz guilda kažu da je danas.
Mislim da danas u ponoć kreće na US a mi sutra od ponoci tj EU.
EDIT: ovi iz guilda kažu da je danas.
http://www.mmo-champion.com/content/
Odmah na vrhu stranice ima tajmer. Za 5h i 48min je legion LIVE!
I to cemo igrat mjesec dana i zaključit da je isto sranje drugo pakovanje kao i sa svakom expanzijom.
I to cemo igrat mjesec dana i zaključit da je isto sranje drugo pakovanje kao i sa svakom expanzijom.
Ako ti je "sranje" nemoj igrati ni mjesec dana. Ali WoW je živ već 12 godina i ima još uvijek nešto za dati. I dalje mi je najbolja igra ikad. Iako fali nešto ali opet koja igra toliko dugo živi...
Meh, nije baš tak.. igrat će se barem nekoliko mjeseci ;)
Dva mjeseca, igrace se arena :D
Nema spavanja! :)
Sutra idem krvavih ociju na posa kao i posli svake ekspanzije :)
Na boostanom liku uopce nisam imao karazhan questline, ne znam ima li koji drugi nacin za stici do novog dalarana? Btw horda sam pa se bas i ne snalazim, na ally mageu sam nasao q u stormwind keepu.
Fenomenalan početak :)
Imam artifact weapon i nekoliko questova, došao u prvu zonu koju sam si odabrao s frendovima i tu peglamo lagano... za sada početni dojam ekspanzije više nego dobar! :D
Sutra popodne nastavak!
Ovo još nisam nikad nisam doživio. Guild master iz mog guilda me kickao zato što sam napisao iz zajebancije u chatu "guild member has a big dick". Kakvih sve ljudi ima, nemoš vjerovat.
Region 1st lvl 110
5h 28min do lvla 110
Već ima preko 3 sata played na max lvlu :)
Njemu to nešto i znači kad ciljaju na world 1st kao guild (Serenity aka nekadasnji Method). Treba dignut sve te altove i artifact weapone.
Fenomenalan početak :)
Imam artifact weapon i nekoliko questova, došao u prvu zonu koju sam si odabrao s frendovima i tu peglamo lagano... za sada početni dojam ekspanzije više nego dobar! :D
Sutra popodne nastavak!
Igrao sam jučer do pol 12 nisam uspio izdržati do livea. Prvi radni dan nakon godišnjeg pa sam krepo. Danas krećem. Btw o čemu ovisi odabir zone? Mijenja li se cijeli story line na temelju odabrane zone ili? Ili ako odabereš početnu ne možeš poslje ići u ostale?
HAHHAHHA. Kakav kralj :D
Dobio sam q za dignut Inscription ali nisam dobio q za dignut Herbalism a kod trenera nema niš za naučit...jel netko dobio Herb do 800 skill?
Nakon sto par puta uzmes neki cvijet u novom kontinentu, trebao bi ti dropati quest item koji dize herbaliam na 800. Tako je meni bilo sa skinningom
Prvo iskustvo s Legionom: Ulogiram se na shamana maina, odem u dalaran, svjedočim epic teleportanju dalarana i prođe cutscene kad ono lebdim u zraku. Padnem dole i neda mi da se ressurectam, kao da gumb ne radi. Izađem iz igre, vratim se i nema mi charactera, samo crno kad se ulogiram. Najs.
Wow je postao zahtjevniji od witchera 3, imam oko 30fps-a ,dok u witcheru imam oko 120, gtx 980ti.