Kupio sam nekidan WoW Bettle Chest. Pošto igram na zadnjem patchu zanima me kada dođem do lv80 i budem htio dalje napredovati mogu li odmah kupiti MoP ili moram i Catalysmu i MoP?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam nekidan WoW Bettle Chest. Pošto igram na zadnjem patchu zanima me kada dođem do lv80 i budem htio dalje napredovati mogu li odmah kupiti MoP ili moram i Catalysmu i MoP?
Jasno da moraš kupiti i jednu i drugu ekspanziju.
Još jedno pitanje... Imam 8GB RAM-a i3, GeForce GT540 1GB i WoW mi bez obzira na 70FPS i 60Ms latenciju ne radi glatko. Javio sam se supportu ali ne znaju u čemu je problem. Ima li netko možda nekih savjeta?
Još jedno pitanje... Imam 8GB RAM-a i3, GeForce GT540 1GB i WoW mi bez obzira na 70FPS i 60Ms latenciju ne radi glatko. Javio sam se supportu ali ne znaju u čemu je problem. Ima li netko možda nekih savjeta?
kako misliš glatko? koji detalji, daj ss graphics settingsa, jel ti uključen vsync možda?
Isključi sve addone i probaj vidjeti kako se igra ponaša. Probaj par verzija drivera za grafičku karticu i ono što je meni pomoglo reinstalacija cijle igra, ali ne moraš sve downloadati ponovo osim zadnjeg patcha. SAmo odi u folder od igre sačuvaj folder /data, deinstal igru pokreni ponovno launcher sačekaj da se on odradi svoje i onda vrati prijespomenuti folder /data i ponovno pokreni igru.
Kakav je osjećaj kad imaš GTX 680 i i7 2600K ocan na 4,7GHz a WoW ti trza? Pa ne baš sjajan. :) Nakon što sam si dao malo truda i izguglao što bi mogao biti uzrok, našao sam rješenje. WoW mi nije koristio više jezgri i zapeo je baš na prvoj koju koristi hrpa background programa i tu je izgleda bio problem. Bilo mi je dovoljno u Config.wtf dodati:
SET processAffinityMask "252"
Ova postavka meni odgovara jer sam tim oslobodio wow od korištenja prve jezgre i zadao mu da koristi ostale tri sa ht. Nekome će možda odgovarati neka druga postavka. Više o raznim kombinacijama na WoWWiki. Nadam se da sam nekome uštedio vrijeme u traženju što sam ga ja potrošio. Inače, keywords koji će možda biti bitni da se pronađe ova poruka: wow low cpu usage, wow low gpu usage, pandaria fps drop, wow fps drop.
Kakav je osjećaj kad imaš GTX 680 i i7 2600K ocan na 4,7GHz a WoW ti trza? Pa ne baš sjajan. :) Nakon što sam si dao malo truda i izguglao što bi mogao biti uzrok, našao sam rješenje. WoW mi nije koristio više jezgri i zapeo je baš na prvoj koju koristi hrpa background programa i tu je izgleda bio problem. Bilo mi je dovoljno u Config.wtf dodati:
SET processAffinityMask "252"
Ova postavka meni odgovara jer sam tim oslobodio wow od korištenja prve jezgre i zadao mu da koristi ostale tri sa ht. Nekome će možda odgovarati neka druga postavka. Više o raznim kombinacijama na WoWWiki. Nadam se da sam nekome uštedio vrijeme u traženju što sam ga ja potrošio. Inače, keywords koji će možda biti bitni da se pronađe ova poruka: wow low cpu usage, wow low gpu usage, pandaria fps drop, wow fps drop.
Svkakako ću ovo probati. Nije istina da na i3, 8GB DDR3 i GeForce GT540 1GB igra šteka ako je i sve na low :D
...
Ja mora da sam bio slijep kada sam kopao po Googleu vezano uz ovaj problem... Meni je nakon patcha 5.2 FPS doslovno poludio i kako nisam uspio nikako riješiti problem, srušio sistem jučer i podigao ga ponovno, te skinuo cijelu igru s neta. Ajd, bar za ubuduće znam što raditi.
Ne znam kako Vama, ja sam probao to pa mi je FPS bio još manji nego inače
Ima netko sa Outland servera????
Ima netko sa Outland servera????
Da, ja igram na ally strani, Bože sačuvaj napučen server, u peaku znam biti i po2k ljudi u que-u...
Takodjer ally,puno ljudi hehe,imas pm
Igram na Burning Blade Alijansa, pa ako ima nekog
pozz igram na privatnom serveru,razmisljam da pocnem na org-u:pa bi me zanimalo kolko dode pretplata i dali sve igrice tream kupovat ili mogu samo MoP,ili mogu skinut sa neta
Moras kupiti sve od pocetka do mopa ako zelis igrati na 90lvlu.Mozes uzeti battlechest i mos igrati odmah,jos dobijes 30 dana free igre. To ti je wow+tbc+wotlk znaci do 80lvla i kasnije uzmes cataclysm i mop.Cijene pretplate mos vidjeti u blizzard storu.Sve igre skines preko neta.
30 dana ti je 15$ (90kn) direktno s Blizzardove stranice.
Vidi ako si to sve možeš kupiti, tj. ako si financijski sposoban.
Ako ne, nastavi na privatnim serverima. (Molten, Pandashan, Monster...)
Igrao sam na Moltenu i prije tjedan dana sam prešao na original. O razlici neću ni govoriti. Jedno pitanje da li se ovdje aure i sealovi ne vide lijevo od mini mape kao do sada ili u čemu je stvar. Imam aktivan seal i kada sam bio u RDF-u pobacali su neke buffove na mene, a meni lijevo od mape nema ikona buffova pa kako da to uključim ili se to promjenilo nešto?
Igrao sam na Moltenu i prije tjedan dana sam prešao na original. O razlici neću ni govoriti. Jedno pitanje da li se ovdje aure i sealovi ne vide lijevo od mini mape kao do sada ili u čemu je stvar. Imam aktivan seal i kada sam bio u RDF-u pobacali su neke buffove na mene, a meni lijevo od mape nema ikona buffova pa kako da to uključim ili se to promjenilo nešto?
pa sve ti je zamjenjeno s jednom ikonom. ako ideš mišem preko nje(ili klikneš na nju) prikaže ti koje sve bufove imaš trenutno na sebi
Ja od početka cate ne igram wow, no sječam se da su to uveli s catom
i btw: ako si kupio wow battle chest vjerojatno te netko rip off-ao. Jer sad s običnim vanilla wowom dobiš i burning crusade
pa sve ti je zamjenjeno s jednom ikonom. ako ideš mišem preko nje(ili klikneš na nju) prikaže ti koje sve bufove imaš trenutno na sebi
Ja od početka cate ne igram wow, no sječam se da su to uveli s catom
i btw: ako si kupio wow battle chest vjerojatno te netko rip off-ao. Jer sad s običnim vanilla wowom dobiš i burning crusade
Aha, vidim sada, uključen je Seal i kada prislonim miš vidim sve što je još. Btw da uzeo sam Battle Chest. Zašto rip off-ao?
Kako rip off sa battlechestom?Dobio je vanilla+tbc+wotlk+30dana free igre.
I uz to sve se cata i mop još uvijek može naći po onim promotivnim cijenama od nekih 8€ za catu i 18€ za mop. Naravno ko resellera.
ako oces da ti se vide buffovi odes u interface buffs and debuffs i iskljucis consolidate buff i problem rijesen
Planiram uskoro transferati s Kor'Gall-a na Kazzak, pa me zanima ima li neko od forumasa tko igra tamo ?
I uz to sve se cata i mop još uvijek može naći po onim promotivnim cijenama od nekih 8€ za catu i 18€ za mop. Naravno ko resellera.
Ja sam neki dan uzeo kod njih Cataclysm expanziju za 6.5 eura, nakon SMS provjere, dobio sam kljuc za 5 minuta.
Planiram uskoro transferati s Kor'Gall-a na Kazzak, pa me zanima ima li neko od forumasa tko igra tamo ?
Ima nas koliko hoces na kazzaku :)
Ima nas koliko hoces na kazzaku :)
Odlicno... vec mi dosadilo igrati na ovom Kor'gall-u
Prodajem WoW account sa MoP-om, gametime traje do 10.4.2012. ?
Na accountu je samo human rogue na Sylvanasu koji je levelan samo iz razloga da pomognem frendu pomoću Recruit a Friend.Armory : http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Sherein/simple
Uz acc dajem sve potrebne podatke.
Cijena:250kn, ako je netko zainteresiran možemo se dogovoriti oko cijene/zamjene.
evo da se join am bagri ovdje... na Stormscale sam pod zastavom horde... kupio fino friški acc jer mi je bilo dosta 10 likova na starom acc i dosadno vise... trenutno imam Huntera 90 za farmanje skininga, dižem 3 lika otprilike istovremeno i to ce bit neki Mainovi (lock,hunter, i warr) trenutno blizu 90 su i druid farmer ali doci ce pod ruku i svi ostali... nebitno s kojeg ste servera ako trebate pomoc oko bilo cega (znam relativno puno) slobodno me dodajte pod real id malipatuljak12@gmail.com
pozz
Dudo
kako ne :)) Ja i buraz i frend igramo svi na Kazzaku, horda naravno
Poz. Evo jako sam tuzan pa pisem ovdje xD. Moj server Draenor je tesko smece, i ako neko od vas misli igrat na Draenor bolje nemojte. Ovaj server je gori od nekog RP servera gdje ih bas i nije briga za PVE progress. Guildovi su uzas, vec samo bio u sto guildova, nikakav progress. Ljudi 1 mj nakon 5.2 patcha jos uvijek nemogu dalje od 3-4 bossa. Pa me zanima, ako mi netko moze preporucit neki dobar server, po mogucnosti da su nasi ljudi, koji igraju pve, pa da napravimo neki progress i ToT-u. Prebacio bi svog Warrior DPSa ilvl 503 s 4/12 exp, ili napravio neku novu classu po potrebi guilda. Hvala :)