Upravo su popravili pet battle.steta stigao sam samo 4 lvla nabit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlucio sam si dignuti jos jednog lika na lvl 90 server kazzak horda odlican server + najbolji balkan guild 25 man (odlicna ekipa) ako je tko zainteresiran da skupa levelajemo druzimo se preko skype i to slobodno dodajte me sponzor8@gmail.com s menom nikad nije dosadno
u meduvremenu uvik se nadu najbolji bagovi za koje uvik znam :)
Odlucio sam si dignuti jos jednog lika na lvl 90 server kazzak horda odlican server + najbolji balkan guild 25 man (odlicna ekipa) ako je tko zainteresiran da skupa levelajemo druzimo se preko skype i to slobodno dodajte me sponzor8@gmail.com s menom nikad nije dosadno
sefe koja je guilda? evo i mene, trenutno lvl 60 i imam druga na 70 sad...
Ima netko MoP key viska pa da mijenja ili prodaje po nizoj cijeni ?
hehe unutra sam vec.. posaljem ti u inbox ime lika
aha, ja sam na Ragnarosu, pa sam mislio da nisi mozda tamo da ti preporucim domaci guild.Dobra ekipa, za zajebanciju i ozbiljni posao....sve radi kak treba..Ali posto si na drguom serveru tako da nista.Uglavnom sretno :)
koji to guild?
Ako netko želi igrati na Ragnarosu imam guild lv25 trenutno samo ja u njemu, javite se.
Ako je neko neodlucan za server neka počne igrati na Gamer District!
Odličan server, igrača ima i previše, konstantno bez laga, igrači hoće pomagat početnicima i nabijati sa njima levele!
Usput ima guild "Me Gusta" većina servera je na njemu, i svi su odlični :D
U svakom gradu ima portal koji se moze koristiti svaki dan ali se treba vote (glasati) za njihov server svaka 24 sata
Ako neko krene igrati na ovom serveru neka mi se javi u PP, pozdrav sa GD-a!
http://www.gamer-district.org/ - ja imam charactera Blood Elf-a, klasa Mage, 43. level i voljan sam pomoći početnicima ako se odluče prebaciti na ovaj server!!!
Realmlist: set realmlist wow.gamer-district.com
ali bolje da nerfaju to a izbalansiraju ostatal rogua, kad ispucam cooldowne mog samo bijezat od svega i svakoga xD
ali bolje da nerfaju to a izbalansiraju ostatal rogua, kad ispucam cooldowne mog samo bijezat od svega i svakoga xD
Koju posluku porati....
Pozzz ljudi, se isplati jos wow igrat?
Je PvE jos dosadan? I PvP katastrofa ili?
PvE nikad nije bio dosadan, a PvP je zabavan dok ne naletiš na frost mage-a. Tu možeš maknit ruke od tipkovnice i gledat kako ti HP pada na nulu. Mage još uvijek OP. Ali bar su retardina malo pomakli od nule.
PvE nikad nije bio dosadan, a PvP je zabavan dok ne naletiš na frost mage-a. Tu možeš maknit ruke od tipkovnice i gledat kako ti HP pada na nulu. Mage još uvijek OP. Ali bar su retardina malo pomakli od nule.
Frostbomb damage up 40%! Fck yeah!
Frostbomb damage up 40%! Fck yeah!
Ne znam šta bi reko više za mage-a da nije rečeno bar 100 puta. Ja ko retardin (a i imam i mistwalkera u full PvP) da uspijem zabit jednog od 10 mage-eva je neprihvatljivo. Pa čak i sa DK i lockom imam manje problema nego s mage-om. Zato na svakom serveru 20% likova i je frost mage. Lik u BG zabije sam 3 brewmastera, znam da to uvelike ovisi i o igraču ali ipak...
Mageovi su uvik bili hard to play :P uvik su bili op neznam zasto a i roge su sad bolesne koliko vidim
Zanima me koja je klasa i najlaksa igrat za hilera na 90 ?
Magovi trenutno forsiraju defansivne cooldownve kad je deep freeze up. Sinoć sam odigrao desetak partija arene i magovi su me brutalno živcirali. Ekipa pedala unazad i spama instante, da su tako igrali u TBC-u ne bi mogli potpisati charter za arenu. Čisto me strah što će biti kad naletim na ljude koji ne klikaju i znaju što raditi.
Mageovi su uvik bili hard to play :P uvik su bili op neznam zasto a i roge su sad bolesne koliko vidim
Zanima me koja je klasa i najlaksa igrat za hilera na 90 ?
IMHO shammy, a za tank heal hpala. Bar kod shammy nemaš puno razmišljanja dok healaš xD
Zato sam ja odustao od WoW pred Panda launch i otisao igrat na 3.3.5a server gdje moja omiljena klasa rula a to je DK
Zato sam ja odustao od WoW pred Panda launch i otisao igrat na 3.3.5a server gdje moja omiljena klasa rula a to je DK
tako sam i ja ali ipak se vratio na original, nemozes niti usporedit kolika je razlika... :D
Je je,pogotovo onih 25$ pretplate Igram na eternalu i po obicaju samo PvP,laga neam,a za kazualce ko sto su mi kolege i ja retail mi je obveza a ne zabava tako da ne thx.Da je Blizzard ostavio neki server na caty povremeno bi igro ali ovako ne....
Meni su određeni privatni serveri miljama daleko bolji od orginala. No to je stvar ekspanzije i nostalgije.
Što se tiče casual igrača takvi serveri pružaju istu količinu zabave samo for free.
Ako je netko na Stormscale eu,nek me doda,Chopanda.novi sam pa nek spare some gold :)
Vratio sam se nakon cate koja mi nije sjela baš nekako i mogu reći da mi nije žao. Mogu ljudi pljuvat po "pandama i pokemonima" koliko hoće ali retail je retail. A pretplata ko pretplata, tih 20€ za 2 mjeseca bi i tako spi*dio na neku glupost ili još gore (koje sam ja sreće) izgubio bi. Ovako si uplatim 2 mjeseca pa igram kad stignem, kežualac. Plus što mi dobar dio društva igra još od vanille na istom serveru pa nikad nije teško naći grupu za hc ili 10m. Je*ga, samo da vrijeme brže proleti.
najjeftinije sto sam ja nasao 27.54$ na offgamers, vi?
najjeftinije sto sam ja nasao 27.54$ na offgamers, vi?
Svuda ti je tako oko 21€ +/- 1€. Ja recimo uzimam na inexus.us jer im sam i MoP uzeo tamo.
Za sve one kratkog dzepa ili ljubitelje classica toplo im preporucam Feenix wow server blizzlike, moram priznat da uzivam ko mala beba tamo vec 2 mjeseca, sve je prepuno world pvpa ako vas to zanima, raiding guildeva ma svega, u svakoj regiji ljudi na bacanje. Evo vec kad sam ovako nahvalia recu jos par stvari :) Imaju vise servera, Warsong je cisti pvp, Alakir mislim da je samo pve ( na ova dva servera mozete birati brzinu dizanja ili da budete instant 60 ali ja igram na Emerald Dreamu sto je mjesoviti server te tu dizete normalno sve. Jos nisu otkljucani svi raidovi i bg-ovi iz classica, odvija se sve koda je tek izasla vanilla. Zna tu i tamo laggati i ima nekih minornih buggova nista strasno ali kad je vec besplatno nebunim se. Takoder zaboravih da ima i TBC servera, trenutno je sezona 1 tamo ako se nevaram, nisam bas najbolje informiran. Evo vam i link od stranice https://www.wow-one.com/
Za sve one kratkog dzepa ili ljubitelje classica toplo im preporucam Feenix wow server blizzlike, moram priznat da uzivam ko mala beba tamo vec 2 mjeseca, sve je prepuno world pvpa ako vas to zanima, raiding guildeva ma svega, u svakoj regiji ljudi na bacanje. Evo vec kad sam ovako nahvalia recu jos par stvari :) Imaju vise servera, Warsong je cisti pvp, Alakir mislim da je samo pve ( na ova dva servera mozete birati brzinu dizanja ili da budete instant 60 ali ja igram na Emerald Dreamu sto je mjesoviti server te tu dizete normalno sve. Jos nisu otkljucani svi raidovi i bg-ovi iz classica, odvija se sve koda je tek izasla vanilla. Zna tu i tamo laggati i ima nekih minornih buggova nista strasno ali kad je vec besplatno nebunim se. Takoder zaboravih da ima i TBC servera, trenutno je sezona 1 tamo ako se nevaram, nisam bas najbolje informiran. Evo vam i link od stranice https://www.wow-one.com/
Tamo sam već godinu dana i navukao sam oko 10 ak poznanika iz wow i dalje tamo igraju. Po meni bolje od retaila i tbc i vanilla verzija.