World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.634.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Dali netko od vas koristi bot za leveling u wow-u?

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
momak kaže...

kaj to postoji??
"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pitanje?

znam da  su privatni serveri besplatni.nekidan sam skinuo wow i neče mi se registrirat.prijatelj mi je rekao da moram nešto kompirat u igru,ali ne znam što da bi mogao se igrat na privatnom??

HELP!!

0 0 hvala 0
17 godina
momak kaže...

to je kaj da si otvoril temu i pita ima ko original genuine za win xp? :) nesmijem ti postati, ja sam imal glider sa original cdkeyom ali nikad bas nikad ga nisam niti pokrenul :p
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
protjeran
Aki kaže...
momak kaže...

to je kaj da si otvoril temu i pita ima ko original genuine za win xp? :) nesmijem ti postati, ja sam imal glider sa original cdkeyom ali nikad bas nikad ga nisam niti pokrenul :p
 dee meni send na PM key, xD igra mi se glider
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
Bes7 kaže...
 dee meni send na PM key, xD igra mi se glider
 nemam vise, komp je formatani, i samo jedanput mores aktivirati, posaljem ti stranicu jednu di takvih stvari dosta imas ako oces, posto nesmijem tu postati
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
auris kaže...

Pitanje?

znam da  su privatni serveri besplatni.nekidan sam skinuo wow i neče mi se registrirat.prijatelj mi je rekao da moram nešto kompirat u igru,ali ne znam što da bi mogao se igrat na privatnom??

HELP!!

za ovakva pitanja Postoji ova tema

po ko zna koji put moram ovo pisati..

koristite hebeni search ili listajte tutoriale
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 21:46 (Escudo).
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
Bes7 kaže...

nemam vise, komp je formatani, i samo jedanput mores aktivirati, posaljem ti stranicu jednu di takvih stvari dosta imas ako oces, posto nesmijem tu postati

Pošalji i meni, trenutno je aktualno kod mene :)

16 godina
World of Warcraft

jel zna ko kaj je bolje za dk za raidanje blood il unholy i jel se vidi rezlika u dpsu?

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

jel zna ko kaj je bolje za dk za raidanje blood il unholy i jel se vidi rezlika u dpsu?

da. blood je bolji. vise hila sebe dok daje damaege. najbolji je za questanje i dps
16 godina
divines kaže...
lucky_look kaže...

da. blood je bolji. vise hila sebe dok daje damaege. najbolji je za questanje i dps
 ma zanima me jel mi daje nesto veci dps jel sam primjetio da mi se snizio dps u raidovima dok sam bio uholy al ono provjeravam da nebi bilo
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

http://elitistjerks.com/f72/

Tu imaš sve šta ti treba. Smijeh
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa su nekom u zadnje vrijeme hack-ali account?

Naime, mom frendu iz kvarta i njegovoj djevojci su u roku od 3 dana 2x opelješili likove za svu lovu i iteme (nakon prvog puta su ima game masteri sve restorali kak je bilo, pa čak i gold, ali nakon drugog puta su rekli da moraju detaljno istražiti po logovima tko tu koga..), te su im računi privremeno zamrznuti dok se ne istraži situacija. Najvjerojatnije se radi o spyware-u/keylogger-u koji pošalje username i password ekipi koja se po noći ulogira i sve uredno počisti - koma!

Čitam sad na forumima kako je sve više ekipe žrtva takvog 'virtualnog razbojstva'.

Nije to za šalit se Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bolje da su im ocistili gold i iteme u wow-u nego da su im ocistili bankovni racun..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
protjeran
World of Warcraft

istina

da vas pitam

imate neki "pametni" privatni server a da nije njesra s 6000 xp rate i te fore

verzija je 3.1.1

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword! my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

istina

da vas pitam

verzija je 3.1.1

3.1.1 tesko..
jako tesko..

pogledaj malo ovdje.
17 godina
protjeran
Escudo kaže...
doxy kaže...

istina

da vas pitam

verzija je 3.1.1

3.1.1 tesko..
jako tesko..

pogledaj malo ovdje.
 bio tu gledao
ma
90% na onoj listi su high rate
10% ne radi

Scape mi ne želi raditi
kaže da verzija nekaj zeza
mislim da se to odnosi na US i EU igru
moj je US...
a bzvz
wow  je bio EU, na njega TBC I WOTLK koji sma instalirao su US ... kak se htjelo jedno prek drugog instalirat a server neće radit
16 godina
neaktivan

Doxy scape ti neradi jer su presli na 3.0.9

nema veze bilo li us ili engb

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 9:43 (Escudo).
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
momak kaže...

kaj to postoji??
 postoji ali to ti se smatra hack, i osigurava ti 100%ban ako ga koristis na sluzbenim.
17 godina
protjeran
Escudo kaže...

Doxy scape ti neradi jer su presli na 3.0.9

nema veze bilo li us ili engb

aha
tnx
znači ak su prešli na 3.0.9
nekaj ne štima s 3.1.1
16 godina
neaktivan

3.1.1 je tek izasao i verzija za privatne servere je strasno bugged, treba malo vremena da prode da privatni pocnu koristit zadnju verziju, uvijek je tako bilo.

17 godina
protjeran
World of Warcraft

da

ima bugova

neki dna server za koji sam se ponadao da je savršen...3.1.1

quest kad završiš i odeš po reward, frajer ti ponovo da isti quest...al ne nagradu...a stoji ti kao završen...i da ti ga ponovo završenog..bez nagrade...nema napredovanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma imas toliko bugova.. neki smijesni neki zalosni..

ako trazis server bez bugova imas ovaj, ali ti je 2.4.3 samo pvp.

17 godina
World of Warcraft

Ja sam na RTK-gaming nude 3 servera svi su PvP igram vec 4 mjeseca tamo i zadovoljan sam, nema bug questova, nema lagg-a i sl gluposti GM-s su uvjek online tako da uvjek mozete traziti pomoc. . . server je trenutno na 3,0,9 planiraju preskocit 3,1,0 i sacekati sljedeci jer je ovaj pre pre pre bugovit.

Aftermath= Blizzlike

Darkstorm= instant lvl 80

Pademonium= High Rate

http://wow.rtkgaming.com/

Call of Duty 4 RULEZ :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

da

ima bugova

neki dna server za koji sam se ponadao da je savršen...3.1.1

quest kad završiš i odeš po reward, frajer ti ponovo da isti quest...al ne nagradu...a stoji ti kao završen...i da ti ga ponovo završenog..bez nagrade...nema napredovanja

lol...ja predlažem silver dust...dk još uvijek ima malo bugova ali inače gotovo i nema. :) 3.0.9. je server i pvp, al nije problem vratit na 3.0.9. sa 3.1.1.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
protjeran
World of Warcraft

ak se bude mvraćal na 3.0.9 onda idem drito na Scape ...

prije sma igrao na njihovom servu TBC davnih dana...besprijekorno je radio...i masa ljudi je online, super community

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

ak se bude mvraćal na 3.0.9 onda idem drito na Scape ...

prije sma igrao na njihovom servu TBC davnih dana...besprijekorno je radio...i masa ljudi je online, super community

Neznam kako je bilo davnih dana, ali prije par mjeseci sam igrao na Scape i kolicina lagg-a tamo je u najmanju ruku LEGENDARNA, znaci kliknem da udarim lika odem u kuhinju, napravim sebi ness, vratim se i otprilike tada krene fight. . . Smijeh
Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina
neaktivan

Da WoW Scape i Lag su bracni par ;)

17 godina
neaktivan

Ovo što rade fury warriorima iz patcha u patch je sramota. Sunce mu, warlockovio su bolji od warriorima na DPS-u ?!

Morao sam krenuti ispočetka s shamanom jer me je stid kada se vidim na damageu...

17 godina
momak l2p
^^
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice