World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.635.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

Sto kazete na novog bossa u VOA-i.

Uopce nije toliko tezak koliko ekipa ne slusa sto treba raditi, uopce ne slusaju kad se razrađuje taktika, i ako je tko uspio, dali zna jel taj novi boss isto dropa Epic PVP ili ...?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Imam problem s questhelperom. Vrti se u pozadini ali mi ne pokazuje rute na mapi. Probao sam instalirati neke slične addone ali sa svima je ista stvar...

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
neaktivan
momak kaže...

Imam problem s questhelperom. Vrti se u pozadini ali mi ne pokazuje rute na mapi. Probao sam instalirati neke slične addone ali sa svima je ista stvar...

ako si na privatnom serveru normalno da ti neradi
Suspendiran sam a pisem.. koji bug... a ipak je ovo bug forum..
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
_Rainmaker_ kaže...
lucky_look kaže...
_Rainmaker_ kaže...
lucky_look kaže...

evo ja sad odkak su poceli praznici derem po death knightu, predobra klasa xD

je..pre OP.
mislim  da  bi ih trebali malo oslabit :)  bit  će  glupo ako svi budu igrali s jednom klasomOsmijeh 
  aha , sad svako 2. lik u swu death knight, al sta  ces Izlanuo se
  da...koliko sam informiran nitko ga nemože pošteno ubit. to je jako glupo.
 pa zato i jesu svi dk-ovi samo treba znat posteno igrat, jos malo i 80 lvl i onda peri po bg-ovima i arenama
 Dosad nisam vidio WOTLK server koji je ozbiljan blizzlike samo funserveri moj ce biti strictly blizzlike i fixove.....ako ima koga zainteresiranog nek se javi da mu mogu rec ime servera i web link kada zavrsim s tim filesima.
ASRock ALiveXFire-SATAII R3.0 AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,7ghz Gigabyte Radeon HD3650 725mhz/1600mhz DDR2(800)1GB DDR2(800) 512MB DDR2(800) 2GB 1.HDD-Maxtor 200GB(10000rpm) 2.HDD-Maxtor 120gb(10000rpm) Sony DVD+RW(multi) + CD+R
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...
momak kaže...

ako si na privatnom serveru normalno da ti neradi

Što se toga tiče našao sam rješenje. Za sve one s istim problemom u chat upišite   /qh headreset      ako se qh ne pojavi upišite     /qh hide
Meni je pomoglo Smijeh
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo ljudi ja sad skidam wrath of the lich king i pocet cu na privatnom igratCool

Potpis nije nužan kada si tužan...:P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

evo ljudi ja sad skidam wrath of the lich king i pocet cu na privatnom igratCool

Sretno ti bilo

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

mogu ti preporučit jedan ako misliš igrat 100% blizzlike Cool
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...

ma da nebi lol
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...

ma da nebi lol
  šta?? igrat ces na instant 80 na kojem ovisiš o donacijama i tim glupostima??
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...

ma da nebi lol
 ma necu donirat prvo cu ic na instant 80 da vidim kako je to onda cu ici na high rate i tako
16 godina
miky moj kaže...
dExXxTeR kaže...

WoW is shit!!!

LOL
 Po kojoj osnovi to zaključuješ???:O
AC Milan
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...

ma da nebi lol
  ma necu donirat prvo cu ic na instant 80 da vidim kako je to onda cu ici na high rate i tako
  ali ako nikad prije nisi igro, teško da ćeš naučit igrat na instant 80 al dobro...
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...

ma da nebi lol
  ali ako nikad prije nisi igro, teško da ćeš naučit igrat na instant 80 al dobro...
 e igro sam wow na pravom serveru imam 55 lvl paladina i 70 mage sad kuzis?
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Jebasu123 kaže...

ma da nebi lol
  e igro sam wow na pravom serveru imam 55 lvl paladina i 70 mage sad kuzis?
  oke, sorry.  onda očito znaš igrat :)
Osmijeh
17 godina
_Rainmaker_ kaže...
Osmijeh
 citirate vi dva na velko, ha? i to ako ima 70 maga i neznam 55 palu nist ne znaci, imal sam ja full t4, t5, t6 s magom pa sam prestal igrati, nema ti to bas smisla previse :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 9:39 (Aki).
17 godina
World of Warcraft

wow je lako igrati, ali rijetki su oni koji ga znaju dobro igrati!

po mome iskustvu preko 60% ljudi ne koristi addone, specani su ultra hibridno, rijetko kad se dueliraju, cooking i fishing skill im je ispod 100 (sta ce im to!?), a za enchate su culi (valjda zbog trade channel spama xD) al neda im se trosit lovu osim eventualno za oruzje, dok za stranice poput mmo chapiona, wow insidera pa cak i wowheada nisu ni culi, ili ako jesu ne posjecuju ih jer neda im se gubit vrijeme na to, radje ce igrati (ili neki slican razlog)!

dalje, mozda 30ak% ljudi (tu i sebe ja ubrajam) aktivno koristi i azurira addone, specan je po preporuci  talent chica ili nekog class foruma gdje su procili rotacije i vjezbali i analizirali ih na training dummyima uz recount, dio njih lijepo zaradjuje na cookingu, a gear i enchante prate na npr wow-heroesima i raidaju bar jednom tjedno

ostalih 2-3% posto su guild masteri i guild class leaderi (casnici xD), te clanovi top 10 server gildi...

eo ovo je moje vidjenje neke tri razine znanja iganja wow-a

nadam se da ce linkovi nekome biti korisni pa pozivam ostale igrace da podjele svoja vidjenja i iskustva, linkove i slicno...

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Interact kaže...

postoji ti oglasnik na bug.hr za accounte u igrama.

(istina da sam i ja u off topic sada ali covjek je nov i samo sam ga lijepo upozorio)
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 15:37 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

eo ovo je moje vidjenje neke tri razine znanja iganja wow-a

nadam se da ce linkovi nekome biti korisni pa pozivam ostale igrace da podjele svoja vidjenja i iskustva, linkove i slicno...

Apsolutno se slažem. Masa ekipe prigovara kak je igra 'simplistična' i jednostavna, a onda ti isti ljudi ne koriste polovicu mogućnosti svojih likova. Halo?!?
WoW se može igrati kao totalna razbibriga i 'no brainer', a može ga se i studiozno prihvatiti pa razviti razne strategije, pripremiti setove opreme za različite situacije, poraditi na trade skill-ovima kao što su cooking, fishing i first aid i na njima fino zarađivat i pokrivati kompletne troškove raidinga i PvP-a Namigiva
Ja sam WoW igrao par godina i krajem prošle godine sam mu se (nakon poduže pauze prije WOTLK-a) vratio, te napokon uživam u mnogim detaljima igre koje ranije jednostavno nisam primjetio ili mi ih se nije dalo proučiti kak spada.
WoW nije bez razloga najmasovnije igrani MMO i nema bez razloga daleko najveću igraču bazu na svijetu (mogu zlobnici tvrditi što god žele hehehe).
Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
RonoN kaže...

WoW se može igrati kao totalna razbibriga i 'no brainer', a može ga se i studiozno prihvatiti pa razviti razne strategije, pripremiti setove opreme za različite situacije, poraditi na trade skill-ovima kao što su cooking, fishing i first aid i na njima fino zarađivat i pokrivati kompletne troškove raidinga i PvP-a Namigiva

Totalno se slažem. Htio bih napomenuti da ja odkako sam digao cooking na 450 te nabavio neke recepte od dalaran cooking rewardova farmam isključivo na njemu. Ako se to može i nazvati farmanjem, jer sam pretežito na AH Smijeh

By the way, imam problem s instaliranjem wow-a na ubuntu. Agree mi nikako neće postati aktivan.. evo slike
pa ako netko zna što treba napraviti

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2009 20:17 (momak).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trebam pomoc ljudi, zanima me kolko se mjesecno placa wow???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Covjek kaže...

200kn za 60 dana igre.
I zar su potrebna baš sva tri upitnika ???
17 godina
Covjek kaže...

60 dana = 200kn čini mi se
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Osmijeh
  citirate vi dva na velko, ha? i to ako ima 70 maga i neznam 55 palu nist ne znaci, imal sam ja full t4, t5, t6 s magom pa sam prestal igrati, nema ti to bas smisla previse :)
  al opet ne vjerujem da je mogo samo tak doc do 70 lvla da je totalni noob...
17 godina

U ovoj temi je na to pitanje odgovoreno barem 10 puta.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

daj recite samo, neda mi se trazit...:D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

U ovoj temi je na to pitanje odgovoreno barem 10 puta.

hehe a kad sam igro wow koristio sam quest helpere i cartographere i ostale addonove,wow znam igrat al naravno ima puno njih koji znaju bolje od mene lol,jedan lik (nezelim ga imenovat) u igraonici je igro wow po cijele dane cak i kad nije imo para hackiro je nekako racunala da bi uso i samo igro wowBelji se koji frik
17 godina
Covjek kaže...

daj recite samo, neda mi se trazit...:D

scrollaj 3 puta gore s kotacicom od misa, ne dolje, nebudes nasel nist dolje, stalo bude i nebude si nist novoga pojavilo... talenat
16 godina
neaktivan
Covjek kaže...

za osnovne upute o wow-u i placanju postoji ova tema di je sve detaljno objasnjeno.
Svi kompovi rade na dim, Jer kada dim izade iz njih vise nerade.
17 godina
neaktivan

Iimam problem s instaliranjem wow-a na ubuntu. Agree mi nikako neće postati aktivan.. evo slike

pa ako netko zna što treba napraviti

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice