Dali netko od vas koristi bot za leveling u wow-u?
Pitanje?
znam da su privatni serveri besplatni.nekidan sam skinuo wow i neče mi se registrirat.prijatelj mi je rekao da moram nešto kompirat u igru,ali ne znam što da bi mogao se igrat na privatnom??
HELP!!
Pitanje?
znam da su privatni serveri besplatni.nekidan sam skinuo wow i neče mi se registrirat.prijatelj mi je rekao da moram nešto kompirat u igru,ali ne znam što da bi mogao se igrat na privatnom??
HELP!!
jel zna ko kaj je bolje za dk za raidanje blood il unholy i jel se vidi rezlika u dpsu?
jel zna ko kaj je bolje za dk za raidanje blood il unholy i jel se vidi rezlika u dpsu?
Ekipa su nekom u zadnje vrijeme hack-ali account?
Naime, mom frendu iz kvarta i njegovoj djevojci su u roku od 3 dana 2x opelješili likove za svu lovu i iteme (nakon prvog puta su ima game masteri sve restorali kak je bilo, pa čak i gold, ali nakon drugog puta su rekli da moraju detaljno istražiti po logovima tko tu koga..), te su im računi privremeno zamrznuti dok se ne istraži situacija. Najvjerojatnije se radi o spyware-u/keylogger-u koji pošalje username i password ekipi koja se po noći ulogira i sve uredno počisti - koma!
Čitam sad na forumima kako je sve više ekipe žrtva takvog 'virtualnog razbojstva'.
Nije to za šalit se
bolje da su im ocistili gold i iteme u wow-u nego da su im ocistili bankovni racun..
istina
da vas pitam
imate neki "pametni" privatni server a da nije njesra s 6000 xp rate i te fore
verzija je 3.1.1
istina
da vas pitam
verzija je 3.1.1
istina
da vas pitam
verzija je 3.1.1
Doxy scape ti neradi jer su presli na 3.0.9
nema veze bilo li us ili engb
Doxy scape ti neradi jer su presli na 3.0.9
nema veze bilo li us ili engb
3.1.1 je tek izasao i verzija za privatne servere je strasno bugged, treba malo vremena da prode da privatni pocnu koristit zadnju verziju, uvijek je tako bilo.
da
ima bugova
neki dna server za koji sam se ponadao da je savršen...3.1.1
quest kad završiš i odeš po reward, frajer ti ponovo da isti quest...al ne nagradu...a stoji ti kao završen...i da ti ga ponovo završenog..bez nagrade...nema napredovanja
ma imas toliko bugova.. neki smijesni neki zalosni..
ako trazis server bez bugova imas ovaj, ali ti je 2.4.3 samo pvp.
Ja sam na RTK-gaming nude 3 servera svi su PvP igram vec 4 mjeseca tamo i zadovoljan sam, nema bug questova, nema lagg-a i sl gluposti GM-s su uvjek online tako da uvjek mozete traziti pomoc. . . server je trenutno na 3,0,9 planiraju preskocit 3,1,0 i sacekati sljedeci jer je ovaj pre pre pre bugovit.
Aftermath= Blizzlike
Darkstorm= instant lvl 80
Pademonium= High Rate
da
ima bugova
neki dna server za koji sam se ponadao da je savršen...3.1.1
quest kad završiš i odeš po reward, frajer ti ponovo da isti quest...al ne nagradu...a stoji ti kao završen...i da ti ga ponovo završenog..bez nagrade...nema napredovanja
ak se bude mvraćal na 3.0.9 onda idem drito na Scape ...
prije sma igrao na njihovom servu TBC davnih dana...besprijekorno je radio...i masa ljudi je online, super community
ak se bude mvraćal na 3.0.9 onda idem drito na Scape ...
prije sma igrao na njihovom servu TBC davnih dana...besprijekorno je radio...i masa ljudi je online, super community
Da WoW Scape i Lag su bracni par ;)
Ovo što rade fury warriorima iz patcha u patch je sramota. Sunce mu, warlockovio su bolji od warriorima na DPS-u ?!
Morao sam krenuti ispočetka s shamanom jer me je stid kada se vidim na damageu...