- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najjača su prva dva komentara, tj. prvi totalno pwna :D
What an Eco-Friendly trailer... All made with recycled content...
Drugi, također istinit:
And in 1 Week the Empire has fallen again :D
EDIT: Hvala Bogu kaj više ne igram... :D
I ekipa sta kazete za ovaj novi patch i nagradjivanje tankova za Heroic, (mada nagradu dobija najmanje zastupljena klasa svi mi jako dobro znamo koga se ceka po 20-30 minuta) po wow forumu vecina DPS-a place kako to nije pravedno prema njima, najvise me nasmiju suze DK-a, Pala ili War DPS-a mmmmmmmmm /lick sweet tears of rage, respect moron and tank.
Uglavnom sada se mozda i omakne koji random HC osim prvog za daily VP. . .
nagrade?
kakve nagrade?
nisam o tome čitao
znači vrijeme je da skinem prašinu sa oklopa i bacim se u tenkanje?
sad drapam samo u pvp
nagrade?
kakve nagrade?
nisam o tome čitao
znači vrijeme je da skinem prašinu sa oklopa i bacim se u tenkanje?
sad drapam samo u pvp
Patch koji bi trebao izac sutra, ubacit ce Call to Arms ukoliko u trenutku kad udjes u "que" nedostaje tankova/healera/DPS-a ako popunis tu ulogu i zabijes zadnjeg boss-a dobit ces kao nagradu vrecu (slicno kao sto dobijas za low lvl dungeon) unutra ce ti biti gold, pet, mount ili epic gem.
Sad vecina DPS-a se zale da netreba favorizirat tankove i davati im nagrade mada je DPS razlog zasto su ovo uopce ubacili. Zasto bih ja tankao vise od daily HC-a kada ja ionako imam najveci repair bill na kraju, kupio sam sav Heirloom gear, rjesio Glory of the Cataclysm Hero a JP su totalno bezvrjedni. 2k za stack bezvrjednog ore pa nemojte me nasmijavat. Ovako cu vjerovatno baciti koji HC vise.
Zna li netko gdje mogu skinuti klijent a da nije od blizza kojem je DL brzina 100kb/s. Recimo s rapidsharea bi bilo idealno. Ako znate pošaljite mi PM! Hvala.
Evo sada sam isao downloadat 4.1 patch i sve to, ugl. udem u igricu i bude mi na njemackom :S, a prije je sve bilo normalno na engleskom.. Nerazumjem.. moze pomoc?
Evo sada sam isao downloadat 4.1 patch i sve to, ugl. udem u igricu i bude mi na njemackom :S, a prije je sve bilo normalno na engleskom.. Nerazumjem.. moze pomoc?
ocito si skinuo njemacku verziju. skidaj ponovno al sad pazi za koji jezik skidas.
ocito si skinuo njemacku verziju. skidaj ponovno al sad pazi za koji jezik skidas.
Skidao sam preko launchera..
Evo uhvatila me nostalgija za WOW-om, pa odlucih nakon par god pauze opet malo zaigrati...
Sad me zanima, gdje online kupiti game card a da mogu platiti paypalom?
Skidao sam preko launchera..
uđi u WTF -> config.wtf
Tamo moraš imati u petom redu odozgo
SET locale "enGB"
Ako ti je i dalje njemački, da nisi otišao na njemački govorni server????
Evo uhvatila me nostalgija za WOW-om, pa odlucih nakon par god pauze opet malo zaigrati...
Pa plati izravno na blizzard stranici karticom, to ti je najbrže i najsigurnije u slučaju da imaš kakve reklamacije ili problema
meni jucer poslali 7 dana gratis da isprobam novi patch - kao nisam dugo igrao pa da vidim sta ima i sta propustam
You've been summoned back to Azeroth. Experience all of the new and exciting content that's been added to World of Warcraft® in patch 4.1, Rise of the Zandalari, with 7 FREE days of game time. Simply click below to claim your free time... but act fast, as this limited-time offer will expire soon
lijepa gesta (navlakusa :) ) ugodno me iznenadilo, ali koliko vidim ne propustam puno pa im se necu vratit, jedino malo popricat s starom ekipom...
meni jucer poslali 7 dana gratis da isprobam novi patch - kao nisam dugo igrao pa da vidim sta ima i sta propustam
You've been summoned back to Azeroth. Experience all of the new and exciting content that's been added to World of Warcraft® in patch 4.1, Rise of the Zandalari, with 7 FREE days of game time. Simply click below to claim your free time... but act fast, as this limited-time offer will expire soon
lijepa gesta (navlakusa :) ) ugodno me iznenadilo, ali koliko vidim ne propustam puno pa im se necu vratit, jedino malo popricat s starom ekipom...
Kad ce meni poslati.....hocu i ja malo vidjeti sta ima
meni također poslali, prvo sam mislio da je neki scam pa provjerio preko accounta :).
ZA i ZG čisto ok, al sve u svemu vraćam se na pauziranje pa možda provirim kad izbace 4.2, trenutno mi je uber dosadna....
jel zna netk osta je s prepaidovima? nema u zg nigdje za nac, bar ja nemogu.
večinom ljudi kupuju online jer u trgovinama košta oko 210kn a online se može nač za 120-150 kn, mislim naravno na dvomjesečnu
večinom ljudi kupuju online jer u trgovinama košta oko 210kn a online se može nač za 120-150 kn, mislim naravno na dvomjesečnu
mda, ... bilo bi ljepo...
Imas li link od stranice gdje se moze kupiti dva mjeseca za 120-150 kuna?
imate čak na forumu ljude koji prodaju po 120kn sa onim recruitom, pogledajte oglase. Ovako kartica se nađe za oko 150kn svugdje.
quitao sam wow ima otkad je cata izasao jer mi se osobno nesvida vidim da je puno igraca quitalo zanima me samo jel se prica sta da ce blizz napravit server za vanillu i tbc nadam se :) jer jedino se tada mozda vratim s ekipom jer ovo sve danas mi je jako smijesno nije zanimljivo i mrzim velike brojeve u igri kao hp heal crit ...
jel se prica sta da ce blizz napravit server za vanillu i tbc nadam se :)
Ne.
quitao sam wow ima otkad je cata izasao jer mi se osobno nesvida vidim da je puno igraca quitalo zanima me samo jel se prica sta da ce blizz napravit server za vanillu i tbc nadam se :) jer jedino se tada mozda vratim s ekipom jer ovo sve danas mi je jako smijesno nije zanimljivo i mrzim velike brojeve u igri kao hp heal crit ...
pa sad se i ne razlikuje nešto od TBC-a
u HC nema trčanja kao u WOTLOKu
hileri imaju strašan agro, pa ako tenk samo malo popusti pada hiler, a onda ide wipe
a kaj se tiče 160 K healta, pa kad te lupim sa 50K dmg, 3 hita su mi dosta da si bivši...
uostalom u pvp modu je oko 120K, a moj osrednji ret pala (PVP gear) lupi do 60K
Imas li link od stranice gdje se moze kupiti dva mjeseca za 120-150 kuna?
Ja sam nedavno uzimao na offgamers, 60 dana 155 kn.
Ne igram dugo, još nisam ni WotLK uzeo, ali ako ne riješe zamrzavanje u SW-u do isteka prepaida, vjerojatno neću produljavat.
kakvo zamrzavanje? možda imaš malo memorije ili slab procesor?
Ne igram dugo, još nisam ni WotLK uzeo, ali ako ne riješe zamrzavanje u SW-u do isteka prepaida, vjerojatno neću produljavat.
Predji na Hordu u Orgrimmaru je uvjek toplo nema zamrzavanja
pa sad se i ne razlikuje nešto od TBC-a
u HC nema trčanja kao u WOTLOKu
hileri imaju strašan agro, pa ako tenk samo malo popusti pada hiler, a onda ide wipe
a kaj se tiče 160 K healta, pa kad te lupim sa 50K dmg, 3 hita su mi dosta da si bivši...
uostalom u pvp modu je oko 120K, a moj osrednji ret pala (PVP gear) lupi do 60K
daj daj, di si ti vidio 60k u areni molim te aj mi reci, pa i sa 0 resi sanse za 60k krit su tako male da...
daj daj, di si ti vidio 60k u areni molim te aj mi reci, pa i sa 0 resi sanse za 60k krit su tako male da...
arcane mage crita 160k nakon 4.1 patcha... nevjerueš odi na warcraftmovies.com
kakvo zamrzavanje? možda imaš malo memorije ili slab procesor?
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2057776305?page=1 - već se velik broj ljudi žali, od kad je izaša 4.1 se događa.
Edit: Evo, napokon izašao workaround - promijenit u config.wtf acc type u LK ili CT, pokrenuti Luncher i pustiti ga da skine dodatne file-ove, pa onda opet vratiti na orginalni.