World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trailer za 4.1

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
dekstroza kaže...

Trailer za 4.1

Najjača su prva dva komentara, tj. prvi totalno pwna :D

What an Eco-Friendly trailer... All made with recycled content...

Drugi, također istinit:

And in 1 Week the Empire has fallen again :D

EDIT: Hvala Bogu kaj više ne igram... :D

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 13:18 (1domagoj1).
17 godina
World of Warcraft

I ekipa sta kazete za ovaj novi patch i nagradjivanje tankova za Heroic, (mada nagradu dobija najmanje zastupljena klasa svi mi jako dobro znamo koga se ceka po 20-30 minuta) po wow forumu vecina DPS-a place kako to nije pravedno prema njima, najvise me nasmiju suze DK-a, Pala ili War DPS-a mmmmmmmmm /lick sweet tears of rage, respect moron and tank.

Uglavnom sada se mozda i omakne koji random HC osim prvog za daily VP. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nagrade?

kakve nagrade?

nisam o tome čitao

znači vrijeme je da skinem prašinu sa oklopa i bacim se u tenkanje? {#}

sad drapam samo u pvp {#}

17 godina
Darky kaže...

nagrade?

kakve nagrade?

nisam o tome čitao

znači vrijeme je da skinem prašinu sa oklopa i bacim se u tenkanje? {#}

sad drapam samo u pvp {#}

Patch koji bi trebao izac sutra, ubacit ce Call to Arms ukoliko u trenutku kad udjes u "que" nedostaje tankova/healera/DPS-a ako popunis tu ulogu i zabijes zadnjeg boss-a dobit ces kao nagradu vrecu (slicno kao sto dobijas za low lvl dungeon) unutra ce ti biti gold, pet, mount ili epic gem.

Sad vecina DPS-a se zale da netreba favorizirat tankove i davati im nagrade mada je DPS razlog zasto su ovo uopce ubacili. Zasto bih ja tankao vise od daily HC-a kada ja ionako imam najveci repair bill na kraju, kupio sam sav Heirloom gear, rjesio Glory of the Cataclysm Hero a JP su totalno bezvrjedni. 2k za stack bezvrjednog ore pa nemojte me nasmijavat. Ovako cu vjerovatno baciti koji HC vise.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 17:00 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zna li netko gdje mogu skinuti klijent a da nije od blizza kojem je DL brzina 100kb/s. Recimo s rapidsharea bi bilo idealno. Ako znate pošaljite mi PM! Hvala.

http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Evo 4.1 nismo istrazili a vec salju 4.2 iako nisam ljubitelj elemental zona morat cemo i tamo pronjuskat, nadam se da ce se onaj fenix moci uzeti za mounta. . .

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo sada sam isao downloadat 4.1 patch i sve to, ugl. udem u igricu i bude mi na njemackom :S, a prije je sve bilo normalno na engleskom.. Nerazumjem.. moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Evo sada sam isao downloadat 4.1 patch i sve to, ugl. udem u igricu i bude mi na njemackom :S, a prije je sve bilo normalno na engleskom.. Nerazumjem.. moze pomoc?

ocito si skinuo njemacku verziju. skidaj ponovno al sad pazi za koji jezik skidas.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
puma_vkci kaže...

ocito si skinuo njemacku verziju. skidaj ponovno al sad pazi za koji jezik skidas.

Skidao sam preko launchera..

14 godina
World of Warcraft

Evo uhvatila me nostalgija za WOW-om, pa odlucih nakon par god pauze opet malo zaigrati...

Sad me zanima, gdje online kupiti game card a da mogu platiti paypalom?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 23:09 (anarchyST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Skidao sam preko launchera..

uđi u WTF -> config.wtf

Tamo moraš imati u petom redu odozgo

SET locale "enGB"

Ako ti je i dalje njemački, da nisi otišao na njemački govorni server????

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 9:08 (Darky).
17 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

Evo uhvatila me nostalgija za WOW-om, pa odlucih nakon par god pauze opet malo zaigrati...

Pa plati izravno na blizzard stranici karticom, to ti je najbrže i najsigurnije u slučaju da imaš kakve reklamacije ili problema

17 godina
anarchyST kaže...

meni jucer poslali 7 dana gratis da isprobam novi patch - kao nisam dugo igrao pa da vidim sta ima i sta propustam

You've been summoned back to Azeroth. Experience all of the new and exciting content that's been added to World of Warcraft® in patch 4.1, Rise of the Zandalari, with 7 FREE days of game time. Simply click below to claim your free time... but act fast, as this limited-time offer will expire soon

lijepa gesta (navlakusa :) ) ugodno me iznenadilo, ali koliko vidim ne propustam puno pa im se necu vratit, jedino malo popricat s starom ekipom...

and the heavens shall tremble
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...

meni jucer poslali 7 dana gratis da isprobam novi patch - kao nisam dugo igrao pa da vidim sta ima i sta propustam

You've been summoned back to Azeroth. Experience all of the new and exciting content that's been added to World of Warcraft® in patch 4.1, Rise of the Zandalari, with 7 FREE days of game time. Simply click below to claim your free time... but act fast, as this limited-time offer will expire soon

lijepa gesta (navlakusa :) ) ugodno me iznenadilo, ali koliko vidim ne propustam puno pa im se necu vratit, jedino malo popricat s starom ekipom...

Kad ce meni poslati.....hocu i ja malo vidjeti sta ima {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

meni također poslali, prvo sam mislio da je neki scam pa provjerio preko accounta :).

ZA i ZG čisto ok, al sve u svemu vraćam se na pauziranje pa možda provirim kad izbace 4.2, trenutno mi je uber dosadna....

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel zna netk osta je s prepaidovima? nema u zg nigdje za nac, bar ja nemogu.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

večinom ljudi kupuju online jer u trgovinama košta  oko 210kn a online se može nač za 120-150 kn, mislim naravno na dvomjesečnu

16 godina
neaktivan
alscaul kaže...

večinom ljudi kupuju online jer u trgovinama košta  oko 210kn a online se može nač za 120-150 kn, mislim naravno na dvomjesečnu

mda, ... bilo bi ljepo...

17 godina
alscaul kaže...

Imas li link od stranice gdje se moze kupiti dva mjeseca za 120-150 kuna?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

imate čak na forumu ljude koji prodaju po 120kn sa onim recruitom, pogledajte oglase. Ovako kartica se nađe za oko 150kn svugdje.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Warcraft

quitao sam wow ima otkad je cata izasao jer mi se osobno nesvida vidim da je puno igraca quitalo zanima me samo jel se prica sta da ce blizz napravit server za vanillu i tbc nadam se :) jer jedino se tada mozda vratim s ekipom jer ovo sve danas mi je jako smijesno nije zanimljivo i mrzim velike brojeve u igri kao hp heal crit ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 2:32 (prokletakuya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

jel se prica sta da ce blizz napravit server za vanillu i tbc nadam se :)

Ne.

17 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

quitao sam wow ima otkad je cata izasao jer mi se osobno nesvida vidim da je puno igraca quitalo zanima me samo jel se prica sta da ce blizz napravit server za vanillu i tbc nadam se :) jer jedino se tada mozda vratim s ekipom jer ovo sve danas mi je jako smijesno nije zanimljivo i mrzim velike brojeve u igri kao hp heal crit ...

pa sad se i ne razlikuje nešto od TBC-a

u HC nema trčanja kao u WOTLOKu

hileri imaju strašan agro, pa ako tenk samo malo popusti pada hiler, a onda ide wipe

a kaj se tiče 160 K healta, pa kad te lupim sa 50K dmg, 3 hita su mi dosta da si bivši...

uostalom u pvp modu je oko 120K, a moj osrednji ret pala (PVP gear) lupi do 60K

16 godina
odjavljen
D3ViL kaže...
alscaul kaže...

Imas li link od stranice gdje se moze kupiti dva mjeseca za 120-150 kuna?

Ja sam nedavno uzimao na offgamers, 60 dana 155 kn.

Ne igram dugo, još nisam ni WotLK uzeo, ali ako ne riješe zamrzavanje u SW-u do isteka prepaida, vjerojatno neću produljavat.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

kakvo zamrzavanje? možda imaš malo memorije ili slab procesor?

0 0 hvala 0
17 godina
MrBlc kaže...

Ne igram dugo, još nisam ni WotLK uzeo, ali ako ne riješe zamrzavanje u SW-u do isteka prepaida, vjerojatno neću produljavat.

Predji na Hordu u Orgrimmaru je uvjek toplo nema zamrzavanja {#}

16 godina
neaktivan
Darky kaže...
prokletakuya kaže...

pa sad se i ne razlikuje nešto od TBC-a

u HC nema trčanja kao u WOTLOKu

hileri imaju strašan agro, pa ako tenk samo malo popusti pada hiler, a onda ide wipe

a kaj se tiče 160 K healta, pa kad te lupim sa 50K dmg, 3 hita su mi dosta da si bivši...

uostalom u pvp modu je oko 120K, a moj osrednji ret pala (PVP gear) lupi do 60K

daj daj, di si ti vidio 60k u areni molim te aj mi reci, pa i sa 0 resi sanse za 60k krit su tako male da...

14 godina
neaktivan

daj daj, di si ti vidio 60k u areni molim te aj mi reci, pa i sa 0 resi sanse za 60k krit su tako male da...

arcane mage crita 160k nakon 4.1 patcha... nevjerueš odi na warcraftmovies.com

16 godina
odjavljen
alscaul kaže...

kakvo zamrzavanje? možda imaš malo memorije ili slab procesor?

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2057776305?page=1 - već se velik broj ljudi žali, od kad je izaša 4.1 se događa.

Edit: Evo, napokon izašao workaround - promijenit u config.wtf acc type u LK ili CT, pokrenuti Luncher i pustiti ga da skine dodatne file-ove, pa onda opet vratiti na orginalni.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 18:11 (MrBlc).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice