World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
PureEntity kaže...
MindTaker kaže...

Što se tiče "The priče" vezano za WarCraft franšizu..

Lore prijatelju, izraz je the Lore.

Ostalo OK

Znam kolega, ali vidiš da sam išao na varijantu leđero pričice, čemu se zamarat tehnikalijama. {#}

Ali da si u pravu, jesi. {#}

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Eydas kaže...

Pogledajte ovaj video :

Ulaz u Deepholm , nova mapa u središtu vrtloga.Predobar video :D

Sta je ovdje tako "predobro" ovo sam sam vidio prije par mjeseci ja mislio sace bit nka fora a ono lik pravi tour od gluposti. . .

na pusti mozda je tek sad nabavio catu pa mu je ovo novo. al generalno vecina igraca je ovo vidla vec  dvaput najmanje.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav svima!

Ovako, ja sam n00b sta se tice wow-a. ali po ljetnim praznicima sam razmisljao da pocnem igrati wow jer mi je to frend pokazao i cini mi se super (znam za wow jos od kad se pojavio na trzistu al nikad nisam imo vremena za to tak da...)

znaci, zanima me kako poceti igrati? kolko se placa pretplata? jel moram imati sve nastavke i to? molim detaljnu pomoc!

hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Savjet prvi nemoj početi igrati tu drogu :D Nemam snage za dalje :P

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
LittleBigMan kaže...

Pozdrav svima!

Ovako, ja sam n00b sta se tice wow-a. ali po ljetnim praznicima sam razmisljao da pocnem igrati wow jer mi je to frend pokazao i cini mi se super (znam za wow jos od kad se pojavio na trzistu al nikad nisam imo vremena za to tak da...)

znaci, zanima me kako poceti igrati? kolko se placa pretplata? jel moram imati sve nastavke i to? molim detaljnu pomoc!

hvala unaprijed!

Mozes poceti igrati ako kupis samo "prvi dio". Ali stvari dodane u ekspanzijama će ti biti nedostupne. Sa kupnjom "prvog" djela obično ide i 30 dana pristupa. Nakon toga trebaš aktivirati pretplatu ili uzeti gamecard (kao bon). gamecard za 60 dana dođe 155kn na g2play.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi ko boga vas molim pomagajtee.(imam free 10 dana istjece mi)

instaliram wow cataclysm i sve i onda mi se nece pokrenuti launcher 2 puta kliknem nista...

firewall ugasen

antivirus isto

run as administrator nista

sve sam probao molim vas pomocc molimmm vassss :(((

samo nemojte rec odi na wow.exe nemrem jer nemam patcheve (nemrem ih rucno slozit neznam ih nac ni slozit)

molimmm vassss

Unaprijed HVALA!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

iss, piše ko ovisnik:D,

ontopic: probaj koristi repair tool u mapi od wowa

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

A ako želiš na ruke patchirati imaš zakrpe na http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ovo rucno kuzim kad imam exe ali uspio sam samo 2 patcha exe fale mi jos 4 a nemogu ih nac u exe fileu...

nekuzim kud trebam s ovim mpq..

Molim vas za pomoc jos 9 dana imam :(((

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kaže na stranici ovako:

The newest patches can be found here. Patches must be applied in order from lowest version to highest, for example: 3.0.1 -> 3.2.0 -> 3.3.0 -> -> 4.0.1etc.

Što znači, odi na wowwiki stranicu koju ti je dao Zoidberg i kreni od ovog patcha:

4.0.0.12911 → Patch 4.0.1.13164   incremental patch (patches to build 13164) — ~560Mib

S obzirom na to da imaš Cataclysm, imaš sve patcheve do 4.0.0.

Nakon što si instalirao ovaj patch, kreni prema vrhu i skini i instaliraj SVAKI patch do vrha, zaključno sa 4.0.6.13623. verzijom.

S tim da obrati pozornost, budući da ti ne radi Launcher, moraš skinuti i instalirati svaki patch, ali redom, inače ti ih neće prihvatiti. 

Javi kako je prošlo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 14:57 (MindTaker).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

nemrem tako kuzis jer samo prva 2 znaci do 4.0.1.13205 → Patch 4.0.3.13287   4.0.1.13205 to version 4.0.3.13287 — ~470Mib su u exe fileu a ostali su i mpq tfl i tako....

slozio sam si do ovog 4.0.1.13205 → Patch 4.0.3.13287   4.0.1.13205 to version 4.0.3.13287 — ~470Mib i sad njega trazim po netu nasao sam si na hotfileu al mogu skinut jedan pa cekat pola sata a trebam ih 4.... el iams mozda stranicu neku gdje mogu skinut patcheve u exe fileu....

plss?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Probaj ovako :

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1710172107#1

Sve ti piše u prvom postu po koracima.

Ako ni to ne uspije, jedino što mi pada na pamet je da downloadaš ispočetka cijelu igru.

Jest da je pain in the ass i da ima 11GB, ali garantirano će ti raditi, i automatski će ti napraviti update do zadnje verzije.

Znam, jer sam ga ja tako skinuo. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
e al bi mogo molim te.. znam da previse trazim ali ako ti se slucajno da.. da mi iz svog foldera updates onaj exe file uplodas na megaupload(ili neku drugu str.) za patcheve:
WoW-4.0.3.13329-to-4.0.6.13596
WoW-4.0.6.13596-to-4.0.6.13623
ako ti se da molim te jer prva 2 sam nabavio sad ova jos 2 skidam (u exe fileu sva 4) samo nemogu nac ta jos 2.
ako ti se neda jer ovaj jedan ima oko 100 mb el bi mi mogo onda barem ovaj zadnji on je 8.
Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

E to nažalost ne mogu, iz jednostavnog razloga što ja to - nemam.

Budući da imam downloadanu verziju, on ja patcheve automatski instalirao u cijelu instalaciju, ali mi nije ostavio svaki update u folder, jer nije bilo "nadoštukavanja" verzija više puta, već je sve riješeno odjednom.

Ovo je sve što imam.

Najjednostavnije bi ti bilo da odeš na wowwiki i tamo skineš ta zadnja 2 patcha, i instaliraš ih na način koji je frajer objasnio u postu na WoW forumu (link koji sam ti dao prošli post).

Po feedbacku ostalih igrača, taj način radi. Isprobaj to, i trebalo bi ti radit, a ako ne radi, mogu ti samo probat uploadat WoW Repair Tool iz foldera.

Ako ni jedno od toga ne radi, morat ćeš downloadati kompletnu igru. (Ili reinstalirati.)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e prije sam imo win xp doks am lichking igro i sve je radilo sad imam win 7 i ne radi na laptopu imam win xp i radi ali je jadan laptop pre spor....

el moguce nekak porpavit to jer mi je to 100 posto do windowsa.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Čuo sam da je firewall jako zeznut u Win 7, da ponekad neće ni Windows Update napravit, a kamoli neki program pokrenut koji zahtijeva spajanje na net.

Probaj ga ugasit ili barem propustiti kroz FW pa pogledaj što će se desit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 16:10 (MindTaker).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

je pokuso sam i nista... nije do kompa to znam jer na windowsiam xp radi al na 7 nece

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo ga sve slozeno samo sam trebo launcher ikonu sa laptopa zamijenit sa ovom na kompu i radi samo mi ikona mora nosit naziv Launcher (2)..

Yeyyy 

hvala na pomoci

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ljudi moze pitanje al aj mi psl brzo odgovorite..

kako promijeniti realm a da igrac ostane da nemoras novog radit mene uabcili na neki sugavi realm ono new players nevalja nista....

u na kojem serveru ima najvise hrvata ili balkanaca?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

e ljudi moze pitanje al aj mi psl brzo odgovorite..

kako promijeniti realm a da igrac ostane da nemoras novog radit mene uabcili na neki sugavi realm ono new players nevalja nista....

u na kojem serveru ima najvise hrvata ili balkanaca?

Plati promjenu servera XD. Drugačije nikak. Pa trebal si ručno sam izabrati realm kad si lika kreiral...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

:(( koliko dode to?

ja sam na burning steps...new players-pvp

el ima koji drugi nacin?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

:(( koliko dode to?

ja sam na burning steps...new players-pvp

el ima koji drugi nacin?

Prema ovom linku:

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=20558

promjena je 25$. Ne, nema drugi način, bar ga ja ne znam. A mislim, pa do kojeg si lvla došao? Ono, kolko su skratili taj xp i povećali rate, mislim da bi danas u 3 dana došel do 40. lvla, ak ne i više... Nije tolki problem izlevelat lika. Čak niti na trialu tih 10 dana.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ma do 20 jebe mis e za njega napravicu novog sam reci pls brzo disu hrvati di ih ima najvise?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

e ma do 20 jebe mis e za njega napravicu novog sam reci pls brzo disu hrvati di ih ima najvise?

Nemam pojma, WoW ti ja ne igram već 3 godine. Vidio sam ima par strana unazad ekipa tu raspravlja o serverima i tak... Pogledaj, stvarno ne znam napamet.

14 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

Po ovim postovima možeš vidjeti svašta, ali po mom iskustvu, najviše Hrvata (bogami i Balkanaca) sam viđao na Aggramaru.

Keyboard not found! Press any key to continue...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

el valja sta burning steps?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam na korgallu i za sad mogu reci da ima puno hrvata (balkanaca) , jel tu ko igra na korgallu ? pitao sam prije par postova al niko nije odgovorio :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

el valja sta ovaj burning stepes mene je sam tam ubacio :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vec si 3 put to pital , pa cekaj iss... Zavisi pod sta mislis dal valja , dal ima hrvata , raidanja , pvpa ...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

po hrvatiam i dal je dorba populacija pise new palyer a kakva je to populacija???

el irga ko tam?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice