World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.636.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

imam pitanje, kad ocu upgrade-at wow pise mi ovo:

Your Battle.net account does not have any games that can be upgraded with this authentication key.
 Either you have no games that can be upgraded with this key, or you have already upgraded them.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel moze preporuka za neki PVP server di se mota raja iz ex-yu? svejedno da li je horde ili ally.

di se moze u ZG kupit sve od WoWa, i vanila i wrath i lich i cata, i koja lova bi bila u pitanju?

tnx, gonzo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

ocito imas key za cataclysm, a nemas ove ekspanzije prije

16 godina
World of Warcraft

i koja klasa je sad op trenutno u pvp,samo ne paladini opet:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ae da vas pitam. za gobline. kako da sto brze dobijem lvl-e. dali ima neki quest helper ili cu morati sve sam? i di mi je najbolje lvl-ati nakon nekog niskog lvl-a od njihovog pocetnog zona

16 godina
World of Warcraft

Moze li mi netko pojasniti sta tocno treba napraviti u onom Mastering Puppets i Free Your Mind, the Rest Follows questovima ?

Nikako ne mogu skuziti. :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cale kaže...

pa wariori, i hunteri ako znaju igrat. shammani su dosta opasni pogotovo ako jos imaju i element iznenadjenja na njihovoj strani. sve tanking klase su poprilicno dobre zbog novih mehanika za prot spekove, tzv veganece. affi lockovi bole, destro isto, ali demo kad zavrti peta mrtav si ak se ne hilas, a i to je upitno.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina

hunter vs pale,hunter na wotlk gotovo ne moguce je bilo dobit paladina,jel ima kakvi promjena trenutno u pvp-u

17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
cale kaže...

pa wariori, i hunteri ako znaju igrat. shammani su dosta opasni pogotovo ako jos imaju i element iznenadjenja na njihovoj strani. sve tanking klase su poprilicno dobre zbog novih mehanika za prot spekove, tzv veganece. affi lockovi bole, destro isto, ali demo kad zavrti peta mrtav si ak se ne hilas, a i to je upitno.

Warriori, hunteri, shammani??? Jel ti igraš trenutno igru? Jesi proba dobit maga frost spec (koji znha šta radi)? Dobije bez problema sve tri klase, gledao sam kralja kako duela sa BE frost magom, nije izgubija ni jedan duel. Trenutno naj OP klasa je frost spec mage, ali na levelu 80, sad šta će bit na levelu 85 neznam. Tako da trenutno pričat koja je klasa OP, nema smisla.

Jedina dva tune downa koja bi mogao napravit je mage frost spec i druid feral koji ima "bolestan" dmg.

Što se tiče paladina, govorim o retri pali, nije ni blizu OP. Tako ako netko nevoli igrat sa OP klasom može slobodno rolat retri paladina.

PS. Ovo je sve sa levela 80 i cata patchom, a kakvo će stanje bit na levelu 85 sa pristojnom opremom... to ni vidoviti Milan još nezna. :)

16 godina

zanimljivo,da malo pvp balans vise srede.A najvise od svega me zanimaju hiler kakvi ce biti,hoce se to dat ubit ili ce ko na BC da nema sanse da ubijes druida hilera u duelu:)

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Matatata krele od zanata kaže...
cale kaže...

Warriori, hunteri, shammani??? Jel ti igraš trenutno igru? Jesi proba dobit maga frost spec (koji znha šta radi)? Dobije bez problema sve tri klase, gledao sam kralja kako duela sa BE frost magom, nije izgubija ni jedan duel. Trenutno naj OP klasa je frost spec mage, ali na levelu 80, sad šta će bit na levelu 85 neznam. Tako da trenutno pričat koja je klasa OP, nema smisla.

Jedina dva tune downa koja bi mogao napravit je mage frost spec i druid feral koji ima "bolestan" dmg.

Što se tiče paladina, govorim o retri pali, nije ni blizu OP. Tako ako netko nevoli igrat sa OP klasom može slobodno rolat retri paladina.

PS. Ovo je sve sa levela 80 i cata patchom, a kakvo će stanje bit na levelu 85 sa pristojnom opremom... to ni vidoviti Milan još nezna. :)

da, wariori hunteri i shammani. frost mageovi jesu dobri ako znas sta radis, al opet, sve klase su dobre ako znas sta radis s njima. warior te rejpa u 2 udarca, cak i drugog wariora u 3 udarca. hunteri survival, burst dmg u par sekundi prejak, jos te scater shota i mrtav si. shamman - onaj lava shock ili stoli vec + lava burst i jos par chain lightninga ili onih single target spellova i mrtav si. enhacement protvi kastera je strasan, u par udaraca si gotov, nema takav burst ko elemental ali interupta ti hil i zabije te bez problema. feral druidi su opasni idd, al ako prezivih prvih par udaraca mackica moze zaboravit na pobjedu. ret paladini su trenutno teski za igrat i definitivno nisu za pvp, ali sad ce se i oni buffat malo, kad pocne sezona nova pa kad vide kak suckaju.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
vidikovac kaže...

ae da vas pitam. za gobline. kako da sto brze dobijem lvl-e. dali ima neki quest helper ili cu morati sve sam? i di mi je najbolje lvl-ati nakon nekog niskog lvl-a od njihovog pocetnog zona

Okani se tih addona, sve ti je lipo nacratno na mapi.

Imas di se kvest nalazi te di ga posli vratit kad zavrsis.

Nepotrebni su quest helperi i sl.

I da, gustaj malo u igri :)

17 godina
KingNothing kaže...

Jel igrate u Hyjalu ili u Vash'jiru ?

Ja taman zavrsia sve kvestove u Hyjalu pa presa u Vash'jir {#}

16 godina
World of Warcraft

Jel igra itko na The Maelstromu ?

btw. stavite linkove od Armory-a/WoWHead "profila" da vidimo s cim igrate ^^

Ja igram na frendovom accu sa mageom kojeg je on zapustio:

http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/rafael/advanced

http://www.wowhead.com/profile=eu.the-maelstrom.rafael

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e moji drugovi imam jedno pitanje. dali mogu prebaciti lika sa accounta koji nije aktivan na drugi aktivni account. i jos k tome ovaj s kojeg prebacujem je jos LK a ovaj drugi ima Cataclysmu iako mislim da to nema nikakve veze jer prebacujem Blood Elf Mage-a lvl 80. Istot ako sam procitao da lik nesmije imat nista u mailboxu niti aukcija a isto tako da nesmije bit lider neke guilde. mene samo brine ovaj mailbox,znaci nisam igrao nekih 20 dana tako da neznam dali ima sta. sta vi kazete? :)) dajte mi dobreee vidjesti xD hocu igrat! :P

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

e moji drugovi imam jedno pitanje. dali mogu prebaciti lika sa accounta koji nije aktivan na drugi aktivni account. i jos k tome ovaj s kojeg prebacujem je jos LK a ovaj drugi ima Cataclysmu iako mislim da to nema nikakve veze jer prebacujem Blood Elf Mage-a lvl 80. Istot ako sam procitao da lik nesmije imat nista u mailboxu niti aukcija a isto tako da nesmije bit lider neke guilde. mene samo brine ovaj mailbox,znaci nisam igrao nekih 20 dana tako da neznam dali ima sta. sta vi kazete? :)) dajte mi dobreee vidjesti xD hocu igrat! :P

Pa kolko znam, u inboxu se drže predmeti 30 dana. Jedino ne znam da li to vrijeme teče i dok account nije aktivan tj. dok ne teče pretplata ili samo dok teče.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Jel igra itko na The Maelstromu ?

btw. stavite linkove od Armory-a/WoWHead "profila" da vidimo s cim igrate ^^

Ja igram na frendovom accu sa mageom kojeg je on zapustio:

http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/rafael/advanced

http://www.wowhead.com/profile=eu.the-maelstrom.rafael

Ja počinjem sutra na The Maelstormu =D,totalni njub 2. paljenje wowa

prof.dr.ing.sc.
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

možeš prebaciti samo u slučaju da su oba acc spojena preko tvog battle net accaunta

maibox traje 30 dana, ispravni ga i prebaci u torbe i banku

kad se seli lik seli se sve osim akucija

16 godina
neaktivan

nisu preko istog accounta. ma kako nigdje ne pise da moraju bit preko istog. a jbt kako da ispraznim mailbox kada sam napisao da mi je taj account neaktivan -_-

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

nisu preko istog accounta. ma kako nigdje ne pise da moraju bit preko istog. a jbt kako da ispraznim mailbox kada sam napisao da mi je taj account neaktivan -_-

ako nisu isti battle net acc, ne možeš, odnoso riskiraš sa 99% da di oba trajno baniraju.

ja sam htio pokloniti jednog svog 80 druida frendovom klincu i pitao sam blizzard jel smijem, odgovorili su mi samo ako su dva moja acc inače da će oba računa trajno banirati.

16 godina
neaktivan
Darky kaže...
vidikovac kaže...

ako nisu isti battle net acc, ne možeš, odnoso riskiraš sa 99% da di oba trajno baniraju.

ja sam htio pokloniti jednog svog 80 druida frendovom klincu i pitao sam blizzard jel smijem, odgovorili su mi samo ako su dva moja acc inače da će oba računa trajno banirati.

ok. jos da te pitam,dali mogu prevarit blizzard? tj. da promijenim imena accountova i mail adrese na istu osobu i isti mail i onda poslat?

Proud to be adicted to WoW
17 godina
vidikovac kaže...

ok. jos da te pitam,dali mogu prevarit blizzard? tj. da promijenim imena accountova i mail adrese na istu osobu i isti mail i onda poslat?

Ono sto mozes je vezat taj accaunt za acc na koji hoces da ga prebacis, pretpostavljam da hoces na prijateljevom aktivnom acc da igras svog lika povremeno, ako svoj nisi veza uz battlenet mogao bi, sve ostalo i vjerovatno cete obojica dobit bananu a onda ce te vjerovatno taj drug ritualno zapalit na lomaci hehehe

Dumb ppl rush smart ppl camp.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam nekih tehničkih problema....

Dakle ja neam flat rate a sad su mi odjednom doletili ovih 8.5 GB za skinut sa cataclysmom...Pa ako neko zna jel mogu ja igrat samo da skinem one setup filove..zasad,tj. da prekinem skidanje onog ostalog?

prof.dr.ing.sc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ne moras sve imati,

ali mozes od frenda koji igra wow si prebaciti petcheve na svoj komp i istalirati bez da skidas preko neta to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

kad dobijem ovaj error :

Your Battle.net account does not have any games that can be upgraded with this authentication key.
 Either you have no games that can be upgraded with this key, or you have already upgraded them.

moram kupovati WoWlk i Burning Crusade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

ne moras sve imati,

ali mozes od frenda koji igra wow si prebaciti petcheve na svoj komp i istalirati bez da skidas preko neta to.

MOžeš molimte objasnit postupak...koji folder kopirat i što instalirat?

prof.dr.ing.sc.
15 godina
neaktivan

dovoljno ti je kopirat install folder od igre, i samo pokrenes launcher.exe

za sve vas koji imate probleme s questovima, obavezno si kroz "interface" upalite pod quests "quest tracking", nakon toga ce vam svi questovi bit na mapi kada je upalite (morate ih trackat, shift + click u quest logu)

ako imate još problema, www.wowhead.com vaš je prijatelj.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ok,thx,a bi li mogao zaustavit patchanje ovih novih patcheva dok igram...jer on sada skida dok igram

prof.dr.ing.sc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa moras imat sve peceve istalirane da bi igrao, a  ako ti se neki petch skida prije nego sto su ga postavili aktivnog ,mozes namjestiti da ti se neskida.(ims napcetku lanchera da to namjests da ti se neskida nista  bez tvog odobrenja.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi izašla je CaTa. dal več postoji neki dobri privatni server koji podržava catu??

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 16:06 (Piranha).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice