World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Klirr kaže...
Matatata krele od zanata kaže...
Nobles kaže...

za poludit, jos mi nije stigla katica! {#}

ma trebao sam čekat u redu, a ne preko neta......

hehe tebi bar putuje...

ja sam preorderao od e-plati dobra 2 mjeseca prije releasa. pitam ga tjedan dana nakon narudžbe koji dan da ocekujem key u mailu. on veli u utorak prakticki odmah nakon releasa. ja reko super, cata rijesena.

ponedjeljak navece, pitam kad dolazi, provjeravam za svaki slucaj itd. tolazi tijekom dana (utorka). dobro.

utorak, 5 popodne, pitam ja di je taj kljuc vise, mislec mozda je zaboravio poslat meni. odgovara on - kontaktira ljude okolo, da mu daju ta 3 (!!) kljuca koja duguje, i da su svi out of stock (naglasavam, preorderao sam, a preorder je tu upravo da bi se ovo sprijecilo :S).

sad sam vec relativno ljut, al reko pojest cu malo gov*na, pa pitam jel bi mi mogao on to online preko blizza napravit pa mu jos ostane 40 kuna, s obziorm da je na blizzu 35€(=260kn).

ne nemoze jer je vec u minusu i bla bla nema sanse da vise ide u minus. WTF!?!? nakon tog ga pitam zasto se to zove preoder ako ja sad ko moron moram cekat, a on mi veli da s obzirom da vise ne narucuje na veliko, da mora pojest malo dr*keca da bi mogo dobit na vrijeme i po povoljnoj cijeni stvari. ja sam sad vec bijesan, pa mu velim da ode u ducan, kupi cate i posalje nama kojima duguje kodove i da vise ne zajebava ovak ljude. nista. kasnije navecer mu posaljem mejl da ako ujutro nebudem imo kod na mejlu da cu trazit povrat novca i da cu si sam otic kupit u ducan, al kak sam iz zagreba ko i on jel bi mi mogo dat pare na ruke. nista. 11 sati jutros, pitam jel ima kakvih novosti ili bu mi dal pare. nista. onda sam mu reko da me prestane ignorirat il cu pocet po forumima postat ovo, pa da ljudi ne kupuju od ser*nje. i dalje nista. sve u svemu pop*zdio sam, i dragi moji forumasi, uzmite ovo moje iskustvo s e-plati kao lekciju.

This sucks.

Iako ne kužim zašto kupujete sa tih nesigurnih i neprovjerenih stranica. Ja sam kupio Catu jučer tokom dana u Algoritmu za 299 kn. Nikad, ali nikad ne bih kupovao nešto (pogotovo preorder) sa nekog lijevog site-a. Čemu, pored Blizz službene trgvine. Za 10ak KN se sigurno ne isplati.

ne bih znao za eplati, al ja sam naručio preko game.co.uk. prvi put naručujem i igra kasni, tj službeno vele da treba stić između 3-5 dana, tako da se nemam pravo još žalit, al čovječe smeta kad svi u guildu rokaju po katici, spamaju achievemente itd, a ja sjedim u SW-u -.-. 

živa istina što kažeš, htio sam se poštedjeti čekanja u redu ove godine i ušparati pedesetak kuna, na kraju sam se zahebo, bilo bi bolje da sam sutradan pokupio igru u algoritmu...

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
16 godina
neaktivan
Darky kaže...
Matk044 kaže...

imam pitanje:zasto nitko ne igra s alliancom svi zivi su horda!!!btw mozete mi preporuciti pvp servere di ima dosta hrvata..e da bilo je prebrutalno na ponoćnoj prodaji ;)

imaš jedanar pvp tamo ima dosta aliance i dosta naših

no server je jako težak (pro horda, pa ako si imun na batine onda je to za tebe {#} )

Nije jaedenar na alliance strani malo mrtav ? Barem mi se tako cinilo kad sam se zadnji put tamo ulogirao.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo pošto mi je dosadno počeo bih igrati ovu igru ali koji nastavak mi preporučujete koji je najnoviji i najzanimljiviji, igrao bih offline?

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jughead kaže...

evo pošto mi je dosadno počeo bih igrati ovu igru ali koji nastavak mi preporučujete koji je najnoviji i najzanimljiviji, igrao bih offline?

ha???? ma sta pricas ti?

17 godina
Nobles kaže...

ne bih znao za eplati, al ja sam naručio preko game.co.uk. prvi put naručujem i igra kasni, tj službeno vele da treba stić između 3-5 dana, tako da se nemam pravo još žalit, al čovječe smeta kad svi u guildu rokaju po katici, spamaju achievemente itd, a ja sjedim u SW-u -.-. 

živa istina što kažeš, htio sam se poštedjeti čekanja u redu ove godine i ušparati pedesetak kuna, na kraju sam se zahebo, bilo bi bolje da sam sutradan pokupio igru u algoritmu...

Druze za eplati i slicne servise sam vec citao za razne probleme na ovom forumu, a sto se tice game.co ja mogu reci samo rijeci hvala a zanm da je tako s Danny-em i jos nekim forumasima, npr meni su BO poslali 5 dana prije stigao mi je tacno na dan izlaska igre, i igrao sam ju medju prva 2-3 forumasa dok su svi jos cekali svoje online kljuceve. Stranica je 100% pouzdana ako su rekli da su poslali tako je, ali nase poste znaju zeznut i otegnut, bolje da si uzeo digitalnu verziju ako ti je bilo do "zelim igrat prvu minutu Cate" kao sto su pouzimali moji prijatelji pa mi sad piju krv jer ja jos nemam xD

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
janna kaže...
Jughead kaže...

ha???? ma sta pricas ti?

haha koji FAIL :)

Proud to be adicted to WoW
15 godina
neaktivan

koji nastavak igre mi preporučujete da igram

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
16 godina
neaktivan

aj ma ne. kupi Cataclysmu,meni posalji kod u inbox i igraj je offline! :PPPP

16 godina
neaktivan
World of Warcraft
jel se moze nekako preko charactera vidit vlasnikovu e-mail adresu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jughead kaže...

gle, da te ja naucim nesto... vidi: http://hr.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft procitaj malo.. i ovo MMORPG ti je, isto copy paste wikipedia -> (eng.massively multiplayer online role-playing game) je kratica za "masivna mrežna online igra uloga". RPG (role playing game / igra igranja uloga) ima glavnu bit uživljavanja u lika s koji se igra i napreduje kroz virtualni svijet.

pa, ako ti nekako uspijes da to igras offline javi i nama da i mi znamo...

a onaj dio pitanja koji nastavak igre ti preporucamo - probaj igrat catu bez ostalih dijelova pa nam i to javi kak si uspio... hvala :*

16 godina
World of Warcraft

Jel ima ko na forumu 85 il ipak nema takvih no-ifera, vidim danas na serveru ih vec ima podosta

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Jel ima ko na forumu 85 il ipak nema takvih no-ifera, vidim danas na serveru ih vec ima podosta

Nisam jos ni blizu :D Tek 82 haha

17 godina
neaktivan
dooma kaže...
jel se moze nekako preko charactera vidit vlasnikovu e-mail adresu?

ne, ne meože

ako si zaboravio pass i mail pošalji blizzardu mail sa svojim podacima i zamolbom da ti resetiraju pass

naravno napiši i koji mail koristiš

vjerojatno te budu tražili i kopiju osobne za potvrdu identiteta.

16 godina
neaktivan
janna kaže...
Jughead kaže...

gle, da te ja naucim nesto... vidi: http://hr.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft procitaj malo.. i ovo MMORPG ti je, isto copy paste wikipedia -> (eng.massively multiplayer online role-playing game) je kratica za "masivna mrežna online igra uloga". RPG (role playing game / igra igranja uloga) ima glavnu bit uživljavanja u lika s koji se igra i napreduje kroz virtualni svijet.

pa, ako ti nekako uspijes da to igras offline javi i nama da i mi znamo...

a onaj dio pitanja koji nastavak igre ti preporucamo - probaj igrat catu bez ostalih dijelova pa nam i to javi kak si uspio... hvala :*

oprosti ali nemoj ga napadati ako neznaš da se wow može igrati offline i lan-ati :)

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
16 godina
neaktivan
World of Warcraft
vidi ja mogu uc na battlenet acc ali tamo pise samo trial verzija nema one org
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Hm zbog cega no lifer? Ja sam 85 pa nisam no lifer.. Jedan dan sam sjeo dingao i to je to...

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma problema, par sati i eto te na 85. evo ja vec alta lvlam :D

0 0 hvala 0
16 godina
AlterEgo kaže...
lucky_look kaže...

Hm zbog cega no lifer? Ja sam 85 pa nisam no lifer.. Jedan dan sam sjeo dingao i to je to...

Ma to sam rekao onako od sale, hehe , svaka cast, znaci netreba puno od 80-85? 

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
AlterEgo kaže...
lucky_look kaže...

a cuj, najbrzem je to uspjelo za 5ipo sati >D

sad, ako igras normalno, odspavas tu i tamo koji sat, treba ti 3-4 dana maksimalno

16 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...
lucky_look kaže...
AlterEgo kaže...
lucky_look kaže...

a cuj, najbrzem je to uspjelo za 5ipo sati >D

sad, ako igras normalno, odspavas tu i tamo koji sat, treba ti 3-4 dana maksimalno

3-4 dana? ako svaki dan igras po 3 sata da.

80-82 = 2 sata

83 = 1 i po sat

84 = 2 sata

85 = 3 i po sata

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

koliko vam vremena treba za nabijanje lvl-a 1-80?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dooma kaže...

koliko vam vremena treba za nabijanje lvl-a 1-80?

zavisi koliko igras

Daj coveku jednu ribu; nahranio si ga za 1 DAN. Nauci coveka da peca; nahranio si ga za CEO ZIVOT.
16 godina
World of Warcraft

Meni 2 i pol dana played-a do 70 stim da sam fkt polako igro i vecina tog je bila afk jer neda mi se log outat pa ga ostavim u sw-u ili negdje al sve ti ovisi koliko igras, jesi li prije igrao , ako jesi puno ti je brze jer znas vecinu questova vec i sto treba radit, ne gubis vrijeme, ako imas vec 80 mos kupit iteme za +10% lvlanja i tak..

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

ovakoc... odlucio sam ja i za sebe da bi mo wow doso u ovo doba kada me sve zivo u rl hebe, a ove trenutne igre su mi pocele biti dosadne cod mp, hon i slicno..

ugl ja moram bas kupit original igru i onda placat mjesecno koliko da igram ofc na org serverima?

da li postoji skidanje sa neta igre i key kupit posebno i onda igrat na org serverima ili to ipak nije moguce?

ako kupim ovaj zadnji nastavak(nisam upucen bas previse) da li moram prije toga skinut sve prijasnje ili je dovoljan za igranje samo taj zadnji?

molim samo da mi netko odg. na moja pitanja.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

ovakoc... odlucio sam ja i za sebe da bi mo wow doso u ovo doba kada me sve zivo u rl hebe, a ove trenutne igre su mi pocele biti dosadne cod mp, hon i slicno..

ugl ja moram bas kupit original igru i onda placat mjesecno koliko da igram ofc na org serverima?

da li postoji skidanje sa neta igre i key kupit posebno i onda igrat na org serverima ili to ipak nije moguce?

ako kupim ovaj zadnji nastavak(nisam upucen bas previse) da li moram prije toga skinut sve prijasnje ili je dovoljan za igranje samo taj zadnji?

hvala

moraš kupiti sve za lev 85 (wow, tbc, wotlok, cata), bila je sad akcija za 20 eura sve skupa, do wotloka, ali neznam jel još traje

možeš kupiti i već wotlock acc prodaju ih sa likovima na lev 80 samo dokupiš cata (imaš ih ovdje na forumu pod oglasima)

Imaš besplatnih 10 dana tryal (skini sa blizardove strane) pa probaj ako ti se ne dopadne nikom ništa

Računaj na 12GB download sa njihovih stranica

Igranje na neslužbenim serverima je moguće (imaš na netu upute kako) ali nema toliko ljudi i malo je zeznuto kaj se tiče pachiranja

sa druge strane blizardu se plaća cca 100 kuna mjesećno za igranje

imaš na europi

engleski serveri

njemački

francuski

španjolski

ruski

naši ljudi uglavnom igraju na engleskim, ali ima ih posvuda

imaš dva tipa igre PVE (ti protiv igre) i pvp (ti protiv igrača)

na svakom serveru možeš imati do 10 likova i 50 likova ukupno na računu.

16 godina
toxic kaže...

hvala

Moras kupit classic wow + tbc expanziju + wotlk ekspanziju + najnoviju ekspanziju cataclysm da bi mogao doci do 85lvla i igrati sa vecinom igraca jer malo ce biti ljudi koji ce nastaviti igrati bez nove ekspanzije, a to sve mozes kupiti sam cd keyeve pa napravit account i onda imas opciju da skines game client sa svim patchevima, tako sam ja i ako kuppujes sa nekih stranih strranica prodjes relativno jeftinije jer nekupujes cd i to, a moras odma da bi mogao igrati kupit i prepaid card za 60 dana igranja koji ukucas kod kao u mobitel kada bon stavljas i onda sada neznam jel to jos uvjek traje ali bi trebao dobit bonus 1 mjesec igranja znaci 3 mjeseca si miran

17 godina
toxic kaže...

1. ugl ja moram bas kupit original igru i onda placat mjesecno koliko da igram ofc na org serverima?

2. da li postoji skidanje sa neta igre i key kupit posebno i onda igrat na org serverima ili to ipak nije moguce?

3. ako kupim ovaj zadnji nastavak(nisam upucen bas previse) da li moram prije toga skinut sve prijasnje ili je dovoljan za igranje samo taj zadnji?

hvala

1. Da kupiš orginal, uz njega dobiješ 30 dana free a ako želiš nastavit moraš plaćat mjesečno. Možeš preko kartice (npr. Visa) ili kupiti gamecard, meni je lakše preko kartice pa ti blizz skida automatski, nemoraš se mislit.

2. Da možeš skinut igru sa torrenta pa naknadno ukucat keyeve. Moja ti je preporuka da jednostavno kopiraš sve od nekog frenda koji već igra novu expanziju. Onda samo pokreneš igru i sačekaš, ako slučajno ima neki manji patch, da update napravi.

3.Ne, nemožeš igrat samo sa zadnjim nastavkom, moraš imat sve prije njega ali mislim da to nije problem jer prijašnji nastavci u paketu kad kupuješ su vrlo jeftini.

16 godina
neaktivan

jesu jeftini sto se tice zadnjeg nastavka ali treba ti 100 eura. ako nemas toliko nemoj ni pocinjat igrat

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

jesu jeftini sto se tice zadnjeg nastavka ali treba ti 100 eura. ako nemas toliko nemoj ni pocinjat igrat

Malo pretjeruješ.

WoW+TBC Battlechest 10 funti:

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Role-Playing-MMORPG/World-of-Warcraft-Battlechest/~r332650/?s=world+of+warcraft+battlechest

WoTLK 12 funti:

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Role-Playing-MMORPG/World-of-Warcraft-Wrath-of-the-Lich-King-Expansion-Pack/~r331637/?s=wrath+of+the+lich+king

Cataclym 25 funti:

http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/RolePlaying/MMORPG/~r343388/?cm_sp=blizzard-_-worldofwarcraft-_-cataclysm

Ukupno 47 funti, ili otprilike 56 eura za sve dakle.

Naravno, ako niste igrali WoW do sada bolje je krenuti samo sa battlechestom koji uključuje i 40 dana igre, pa ako vas bude držalo i dalje onda kupite ostatak ;)

16 godina
World of Warcraft

Jel igrate u Hyjalu ili u Vash'jiru ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice