Mene zanimaju 2 stvari: - Događa li se i ostalima da se dnevno barem 3-4 puta igra isključi sa servera ( i to obavezno u trenutku kada trebam šusnuti )
- Još uvijek nije moguće stvoriti vod prije bitke ?
Mene zanimaju 2 stvari: - Događa li se i ostalima da se dnevno barem 3-4 puta igra isključi sa servera ( i to obavezno u trenutku kada trebam šusnuti )
Bold
To ti je problem od kad je igra izašla, nikada to nisu sredili, događa se random, nemožeš znat kad će te izbacit sa servera i izbacuje baš svakog, svi su to okusili, neda se to sredit, to iz wargaminga moraju sredit...
A drugo
Pa trebao bi moći napravit vod, kako ne možeš?
Događa, i ne da puca samo igra, nekada pukne i zvuk pa samo čuješ na jednu stranu ...
A kaj se tiče stvaranja voda, probaj ne eu2 ... ima problema i sa chatom i ostalim pizdarijama tak da nisi jedini.
I u vezi tih žemskih i tokena, koliko sam uspjel pročitati na engleskom forumu, rekli su da nema smisla još davati kompenzaciju a nisu riješili bugove i probleme, uglavnom kad riješe ... kemijaju da i malo povećaju kompenzciju pa da to ne ostane samo na te dve pizdarije ...
Događa, i ne da puca samo igra, nekada pukne i zvuk pa samo čuješ na jednu stranu ...
A kaj se tiče stvaranja voda, probaj ne eu2 ... ima problema i sa chatom i ostalim pizdarijama tak da nisi jedini.
I u vezi tih žemskih i tokena, koliko sam uspjel pročitati na engleskom forumu, rekli su da nema smisla još davati kompenzaciju a nisu riješili bugove i probleme, uglavnom kad riješe ... kemijaju da i malo povećaju kompenzciju pa da to ne ostane samo na te dve pizdarije ...
I meni se sa zvukom to desava.. mislio sluske osle. Samo u wotu lijeva se ugasi random... ovo je najgori patch od kada igram.(5godina) sj*** i ono sto je radilo
To ti je problem od kad je igra izašla, nikada to nisu sredili, događa se random, nemožeš znat kad će te izbacit sa servera i izbacuje baš svakog, svi su to okusili, neda se to sredit, to iz wargaminga moraju sredit...
Ozbiljno? Mislim dogodilo mi se više puta da me izbaci sa servera u svojih 2 godine igranja, ali baš na dnevnoj bazi više puta...
Ozbiljno? Mislim dogodilo mi se više puta da me izbaci sa servera u svojih 2 godine igranja, ali baš na dnevnoj bazi više puta...
obično su modovi kumovali izbacivanju iz igre, ako imaš kakave modove pobriš ih i pokušaj.
Još jedan WG zajeb ....
Objavili na stranici da onaj March of Nations počinje danas a ingame piše da počinje od sutra, tj. za 14h ....
https://worldoftanks.eu/en/news/contests/march-of-nations-2017-start/
obično su modovi kumovali izbacivanju iz igre, ako imaš kakave modove pobriš ih i pokušaj.
Nisam nikada imao modove, još kad čitam da svako malo treba skidati novu verziju kako dođe novi (micro)patch...
Mislim kad god mi se to desi imam dojam da je to do veze ili nečega kod mog hardware-a, ali općenito jako rijetko, pa mi je čudno da se to drugima često događa.
Stigao 1x ženski član posade i 1x zapovjed!
Mada nemam ženskog člana posade u kampanji, već u giftovima, dal to znači da ako je ne pospremim u vojarnu nakon nekog vremena, da gubim tog ženskog člana posade?
(ako se ne varam, postoji određeno vrijeme za preuzimanje giftova, ako se ne preuzmu nakon nekog vremena, propadaju)
Mada nemam ženskog člana posade u kampanji, već u giftovima, dal to znači da ako je ne pospremim u vojarnu nakon nekog vremena, da gubim tog ženskog člana posade?
(ako se ne varam, postoji određeno vrijeme za preuzimanje giftova, ako se ne preuzmu nakon nekog vremena, propadaju)
Ovo vec postaje smijesno koliko WG moze sjebati stvari.
Sa zadnjim patchem su potrgali pola igre. Kao kompenzaciju za sve silne bugove odlucili su dati svima jednog zenskog clana posade.
Danas podjele zenskog clana posade kao kompenzaciju za bugove i onda podjele - bugovitog zenskog clana posade.
Naime, ova zenska nema kao normalno zenski clan posade 100% BIA + 100% prvi skill nego samo 100% BIA. Znaci kao Berlin clan posade.
Nevjerovatno je stvarno koliko uspijevaju sjebati stvari koje rade.
Da li oni fakat svi kodiraju potpuno pijani od votke ili sta?
Evo jutros pogledao i moja sada ima 2 skilla. I u notifikacijama mi jutros pisalo New skill sucesfully trained.
Vjerovatno se preko noci nesto fixali.
Jucer kada sam ju regrutirao imala je samo BIA na 100% i kada sam odabrao drugi skill bio je na 0%.
I forumi su bili puni bijesne ekipe koja je prigovarala zbog nedostatka drugog skilla.
Bar su ovaj bug ekspresno rijesili
Da li oni fakat svi kodiraju potpuno pijani od votke ili sta?
Možda su slabo plaćeni, pa namjerno sabotiraju da im daju poštene novce.
Pa nznm baš da su slabo plaćeni, kad pogledaš koliko ekipe i reroll njubara trpa u igricu ...
support im je isto zadnje vrijeme za k****, više manje c/p odgovori na sva pitanja ... kao da botovi delaju tamo ...
pa samo pogledaj balkanski forum, od kad su skinuli bbv sa moderatora ... tamo je divlji zapad ...
od onog njuba armate sa xxx naloga, pustinjska lija koju je okrenulo nkj u bulji pa poceo laprdat čirilicom i nznm kaj ...
do ekipe koja je zabrijala da je neka forumska mafija ...
Ako je netko za igru u platoonu, neka slobodno pošalje ovdje poruku Igram skoro sve tiereve ( ovisno o blagajni pošto igram bez premiuma bankrotirao sam igrajuči tier X
).
Mislim da sam negdje pročitao da ovaj "gift" možeš preuzeti do novovg patcha 9.21.
Ako si u Premium Shopu ulogiran na taj račun za koji kupuješ tenk, trebao bi ga dobiti (ukoliko Paypal transakcija prođe). Kupovao sam i tenkova i brodova i zlata i nikad mi nije javilo grešku, pa ni u moju korist :).
Edit: ako kupuješ za drugog neki poklon, imaš tu opciju prilikom kupnje... "send as gift" ili tako nekako...
možda imaš noscript zaštitu pa blokira nešto
Hvala na odgovoru
Unovačio sam ju kao šveđanku, sad ih imam 6, taman da kompletiram dvije posade (2x po 3 člana), samo se još nisam odlučio na kojeg tenka će ići (Emil1 ili Kranwagen ili Strv 103B), jedan od ta tri otpada, a nemam još niti jednog, tako da ima vremena
Nego OT:
Opet ne rade kontakti, prikazuje mi puno više frendova online nego šta stvarno jesu u igri, neki opće ne izlaze iz bitke, stalno gori crvena lampica
Evo npr zamjenik zapovjednika mi prikazuje da je online i da je stalno u bitki, a na popisu klana ga nema
Koliko vidim na službenom forumu, i dalje imaju problema s chatom i kontaktima. I navodno su obećali svaki petak dijelit neke kompenzacije dok ne isprave kvar.
Ne znam kolko su ljudi upoznati, al danas sam isto pročitao da ako igrate March of Nations i za vrijeme bitke napravite platoon, rezultat se NE bilježi za MoN event. Pa eto, ak neko ganja rezultat, nemojte igrat u platoonu.
Koliko vidim na službenom forumu, i dalje imaju problema s chatom i kontaktima. I navodno su obećali svaki petak dijelit neke kompenzacije dok ne isprave kvar.
Ne znam kolko su ljudi upoznati, al danas sam isto pročitao da ako igrate March of Nations i za vrijeme bitke napravite platoon, rezultat se NE bilježi za MoN event. Pa eto, ak neko ganja rezultat, nemojte igrat u platoonu.
Yebomepas pa ova igra ima više pravila nego Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira.... :-) :-)
Nabavio sam danas prospekt od info-gamera, malo listam i gledam, opet nigdje nema wargaminga?
Pa jel moguće da nisu u stanju naši se dogovorit sa brkom & co...
Mogli bi organizirat turnire i međusobne borbe u world of tanks/world of warships/world of warplanes i opet ništa
I onda vele ovi iz reboot-a da su najveći sajam na području bivše juge, tolko su veliki da izgleda wargaming opće nije čuo za njih
Baš gledam world of tanks ide na sajme:
I normalno tankfest u Engleskoj
A da nemaju baš ništa novoga za izlagat, imaju...LINK
Ako si u Premium Shopu ulogiran na taj račun za koji kupuješ tenk, trebao bi ga dobiti (ukoliko Paypal transakcija prođe). Kupovao sam i tenkova i brodova i zlata i nikad mi nije javilo grešku, pa ni u moju korist :).
Edit: ako kupuješ za drugog neki poklon, imaš tu opciju prilikom kupnje... "send as gift" ili tako nekako...
Kad se ulogiram na svoj acc, koji je iz Austrije, mogu kupovati. Kad se logiram na HR account, ne mogu.
To je razlika. Zasto - nemam pojma...
možda imaš noscript zaštitu pa blokira nešto
Nemam.
Nabavio sam danas prospekt od info-gamera, malo listam i gledam, opet nigdje nema wargaminga?
Pa jel moguće da nisu u stanju naši se dogovorit sa brkom & co...
Mogli bi organizirat turnire i međusobne borbe u world of tanks/world of warships/world of warplanes i opet ništa
I onda vele ovi iz reboot-a da su najveći sajam na području bivše juge, tolko su veliki da izgleda wargaming opće nije čuo za njih
Baš gledam world of tanks ide na sajme:
I normalno tankfest u Engleskoj
A da nemaju baš ništa novoga za izlagat, imaju...LINK
Bili su jedne godine na info-gameru, možda im se nije svidjelo. Bacali su s podija one kartice sa invite kodovima...
Mislim da je jedan forumaš onda osvojiio i neki laptop...
Znam, kolega @Raven je bio, to je bilo prije valjda 3 do 4 godine i bilo je pravo natjecanje (mislim da je kolega uz laptop osvojio i grafičku), dijelili su i prošle godine kodove, ja sam dva dana uspio dobit kod, dobio sam invite kod za brodove i bonus kod za xbox 360 i to prošlogodišnje koji su još trajali, niti jedan nisam uspio iskorostit, invite za brodove sam poklonio, a bonus kod nisam iskoristio jer nemam xbox niti znam nekoga ko igra na xbox world of tanks, mada više manje za kodove, ja bi baš probao turnir/natjecanje odigrati tamo sa posjetiteljima, čisto znatiželje radi, da vidim kolko sam loš
Evo baš gledam prošle godine (2016) su dijelili kodove community 2015 a vrijede do 01.06.2017, stara roba
Znam, kolega @Raven je bio, to je bilo prije valjda 3 do 4 godine i bilo je pravo natjecanje (mislim da je kolega uz laptop osvojio i grafičku), dijelili su i prošle godine kodove, ja sam dva dana uspio dobit kod, dobio sam invite kod za brodove i bonus kod za xbox 360 i to prošlogodišnje koji su još trajali, niti jedan nisam uspio iskorostit, invite za brodove sam poklonio, a bonus kod nisam iskoristio jer nemam xbox niti znam nekoga ko igra na xbox world of tanks, mada više manje za kodove, ja bi baš probao turnir/natjecanje odigrati tamo sa posjetiteljima, čisto znatiželje radi, da vidim kolko sam loš
Evo baš gledam prošle godine (2016) su dijelili kodove community 2015 a vrijede do 01.06.2017, stara roba
RavenHR mu je ja mislim bio nick u igri a na forumu je bio nesto IntelAti ili AtiIntel. Lik je inace razvaljivao igru i osvojio odlican laptop tada...