World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Tek sad sam naletio na ovo, pa ako nekome za nekoga treba kod za nove igrače... Valjda još vrijedi.

http://www.hcl.hr/video/demonstriramo-kako-je-to-igrati-world-of-tanks-po-prvi-put-103523/

Inače, smiješno gledat kako početnik igra. Kaže evo nas u bitci sa mediumom, vozi ru251. Spominje da su mape raznovrsne i ogromne, dobije sacred valley. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 18:11 (AirLive).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma ovi tenkovi su svaki danom sve gori i gori pa ovih nobova ima na bacanje prosto je nemoguće više igrati da više hoće wg ubaciti novo server za mm preporodio bi se.A kad vidim da likovi na teške tenkove stave binoculare i mrežu onda ti bude jasno koja je njihova domena pogotovo na OI Japance 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 18:29 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Tanks
MoF0 kaže...

Dan 3... 15.000 demiđa. So far, so good...

Krenuo sa TOG-om, banana. Uzeo T1 hevi, malo napravio štete pa me FV304 obrisao... Poludio i iskombinirao Alt+F4, zbogom tenkići, žao mi razvaljivat bežičnu tipkaru...od bijesa, zna se.

Mislim da ću, ponekad, odigrati na acc mojih nećaka, tu mi je skoro svejedno.

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
dreadmoore kaže...

Ma ovi tenkovi su svaki danom sve gori i gori pa ovih nobova ima na bacanje prosto je nemoguće više igrati da više hoće wg ubaciti novo server za mm preporodio bi se.A kad vidim da likovi na teške tenkove stave binoculare i mrežu onda ti bude jasno koja je njihova domena pogotovo na OI Japance 

Istina,stvarno da poludiš.Sve gori i gori igrači,nemoš ni da hoćeš biti dobar kad ti tim ili neće pomoći ili izginu za tren oka.Užas

15 godina
1BIT kaže...
 i iživljavam se u low tier bitkama  

da, moze se sa dobrom posadom i opremom

sirka666 kaže...

Drugi dan, ubiti 10 tenkova... Uđite u svoje O-I i one shotajte tier 3-4-5 tenkove i riješite misiju u 2-3 borbe.

ja sam to povjerio svojim vjernim t-28 i leffe

St0ka kaže...

9 killova  u 3 partije sa E25 i jedan kill u T37. Al zato jučer 5 pobjeda kao da tražim pobjedu na lotu...

da da, ali pobjede treba osigurat: cekat na pocetku, ne se zaletit, i skupljat kilove i dmg, kad se dobije vodstvo od 3-4 tenka onda najcesce slijedi i pobjeda

srecom da nije pobjediti i prezivjeti, to je apsolutno najgore u nekom grajndu / zadatku / misiji

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
16 godina
ED63 kaže...
St0ka kaže...

9 killova  u 3 partije sa E25 i jedan kill u T37. Al zato jučer 5 pobjeda kao da tražim pobjedu na lotu...

da da, ali pobjede treba osigurat: cekat na pocetku, ne se zaletit, i skupljat kilove i dmg, kad se dobije vodstvo od 3-4 tenka onda najcesce slijedi i pobjeda

srecom da nije pobjediti i prezivjeti, to je apsolutno najgore u nekom grajndu / zadatku / misiji

Jesi ti siguran da mi pričamo o istoj igri xd?

13 godina
neaktivan
Danasnja misija ta onu pilot pizdariju .... skupit 20k xp-@
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Se7en kaže...
dreadmoore kaže...

Istina,stvarno da poludiš.Sve gori i gori igrači,nemoš ni da hoćeš biti dobar kad ti tim ili neće pomoći ili izginu za tren oka.Užas

https://youtu.be/RDm_jETUgm4 

15 godina
brijalec kaže...

1. dan - 5 pobijeda
 2. dan - 10 killova
 3. dan - 15 k štete
 4. dan - 20 k iskustva
 5. dan - 25... nečega?
 itd... do zadnjeg dana će taman biti 75.

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...
brijalec kaže...

1. dan - 5 pobijeda
 2. dan - 10 killova
 3. dan - 15 k štete
 4. dan - 20 k iskustva
 5. dan - 25... nečega?
 itd... do zadnjeg dana će taman biti 75.

Ma samo otežavaju sve više za ionako loš tenk sigurno,nebi ga davali da je dobar.A izgledom se čini kao paper tank,ništa bolji od t25/2

17 godina
World of Tanks

Ma ok, dobije se nešto srebra u tim misijama tako da nisu loše, bez obzira na T25

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
Se7en kaže...

Ma samo otežavaju sve više za ionako loš tenk sigurno,nebi ga davali da je dobar.A izgledom se čini kao paper tank,ništa bolji od t25/2

Davali su i T-44-100 koji je sasvim solidan premium tenk, pogotovo ako izuzmemo ovih par OP premiuma.

Meni se čini da je Pilot jednostavno Pershing bez armora i sa malo više brzine, po meni ok.

Inače misije nisu teže samo traže više vremena što naravno oni i žele, duže misije = više vremena provedeno u igri = više novaca, ili alternativno duže misije = više odustajanja = više prodanih tokena.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

I think MM is cheating on me

=O =O

That noobs =s That noobs =s

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Meni je mm bio dobar danas , sutra ce mozda biti spotting ili ponovo killsi, vidjet cemo.

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere
13 godina
World of Tanks

Danas je laganica , treba pobijedit u 10 bitki i biti u top 10 po Xp-u :) Jos 50 k silvera i automatski aparat dobijete 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Danas je laganica , treba pobijedit u 10 bitki i biti u top 10 po Xp-u :) Jos 50 k silvera i automatski aparat dobijete 

*po šteti, ne iskustvu 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
11 godina
World of Tanks

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Odose serveri u qur...

A taman poceo raditi ovu misiju za maraton, 5 partija i 5 pobjeda :(

I kad se ponovo dignu (ako) garant cu dobiti sacuvaj Boze timove...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Odose serveri u qur...

A taman poceo raditi ovu misiju za maraton, 5 partija i 5 pobjeda :(

I kad se ponovo dignu (ako) garant cu dobiti sacuvaj Boze timove...

Baš htio pitat šta je sa serverima, EU2 je pao, a EU1 krcat, da nemogu uć opće...

EDIT:

Nisam opće skužio da je ovaj lik izbacio novi video

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 22:02 (1BIT).
14 godina
World of Tanks

Ne igram često, ali zato kad igram...

Ed: Ne vidi se baš najjasnije, 7.3k spota na Malinovci s T49

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 22:56 (Ćoby).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

neznam dali je slucajno ili me MM s razlogom nevoli.. ali dobiti team sa ljudima je tesko.. sa ljudima bez tezih hendikepa, gotovo nemoguce.. ali je tjedan dana bana zbog vrijedjanja osoblja wg-a isteklo.. a nisam vrijedjal.. moderna su vremena i rekel sam da budem umocil prvo u vazelin. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Misija za 10 pobjeda + top 10 u xp u kasne sate je ovozemaljska manifestacija pakla. Dovoljno dobro igraš da pripomogneš za pobjedu ali je tim kurac od ovce, a nisi dovoljno dobar da odradiš žešći carry, onda dobiješ bottom tier i jako teško da moš išta ikom napravit da bi te dovuklo u top 10 po xp-u, i naravno tu bitku pobjedite.

Užas.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Današnja misija:
10 borbi u kojima treba napraviti 2000 štete, tier 4-10 (lol tier 4), nagrada je garažni slot.

I počele su misije za dan Svetog Patrika, pobijediti u 10 borbi i biti među top 10 po iskustvu, a nagrada je djetelina sa četiri lista za na tenk.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Današnja misija:
10 borbi u kojima treba napraviti 2000 štete, tier 4-10 (lol tier 4), nagrada je garažni slot.

I počele su misije za dan Svetog Patrika, pobijediti u 10 borbi i biti među top 10 po iskustvu, a nagrada je djetelina sa četiri lista za na tenk.

Ove dvije misije ce se lijepo poklapati.

Jer ako napravis 2000 dmg sigurno ces biti medju top10 u timu, a i dobra je sansa da tvoj tim tu partiju pobijedi.

Znaci danas se T10 igra 

16 godina
Mauro kaže...
sirka666 kaže...

Današnja misija:

Ove dvije misije ce se lijepo poklapati.

Jer ako napravis 2000 dmg sigurno ces biti medju top10 u timu, a i dobra je sansa da tvoj tim tu partiju pobijedi.

Znaci danas se T10 igra 

Gdje su mi ključevi od Objecta 704...

13 godina
World of Tanks
Misija 10 pobjeda + top 10 po exp je lagana, al jucerasnji MM je bio užasan... Odigrao sam 25 bitki, u niti jednoj sansa za pobjedu nije bila preko 30%, noob do nooba, većina naših LT-ova ubijeno je u prve dvije minute...užas, jedva sam čekao da završim misiju i ugasim igru.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

jucer sam igrao do 2 ujutro da ispucam misiju. Nikako da me sa osmicom baci kao TT,desetke jedva probijam,tipa,s MKR (premium osmicom) dobim e100 jp100,is6 i maus kao protivnike,i meni odbijaju od iza i gold granate,12 hitaca niti jedan probijajuc,samo jedan kritikal,i tako cijeli dan,užas. Danas ovo vidim da ce biti isto tako,ja max osmice imam a svi desetke,opet nista od dmg.

A nikako ni dobit kvalitetan tim,sa rhm-om napravim 2k dmg i ostanem ja na sedmoricu sam,i sta im ja tu mogu. Tu mi i smeta njihov sustav bodovanja za rejting,previše gledaju winrate,odigram s 2.5k dmg sa IS3,po otkrivanjnu 1k,zginem zadnji,zgubimo,i rejting mi padne za 0.003,i o,02% winrate,a pogotke imam preko 60 %,nisam ja kriv kaj dobim idiote s kojima nemozes apsolutno nista. Rushaju na cistinu i zginu. I takvih 5 bitki se zareda i padnes samo tako.

Zar nije od danas trebo krenut st.patricks day special,sa nekim ponudama?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Bilo kakvu misiju koja zahtjeva pobjedu je najbolje radit u vodu.

Jer onda barem za 1-2 suigraca znas kakvi su, mozete se koordinirati preko TS ili Ventrila ili slicnog i time se sansa za pobjedu drasticno dize.

Ja sam i jucer i onu prije misiju gdje su trebale pobjede odradio u vodu sa ekipom i klana i nije bilo nikakvih problema.

Jer time barem donekle utjeces na MM.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kae ovo danas???

gold shellovi ko da su badava, svi goldom pucaju, timske bitke i dogovora nigdje, svi su najpamentniji i svako zna najbolje...

Meni samo nije jasno, ako već rade lemming train, kako očekuju riješit misiju svi skupa...

ah ti tomatosi...

Odigrao 6 bitaka, imao 4 poraza i samo dva put riješio misiju, još osam puta trebam, srećom, pa ne treba pobjeda...

(jedini ja riješio u mom timu i to bez golda)

Srećom, pa imam dobru posadu

Što se tiće današnje misije, nekima MM ide na ruku

EDIT:

Evo vratim se u wot, pokušavajući riješit misiju i šta rade tomatosi, capaju bazu...

U cijeloj bitki, uspio sam čak jednom opalit

znači samo je u mom timu type 4 heavy jedini riješio misiju, u suprotnom nitko, a oni nama izcapali bazu... uglavnom u type 4ci lik kamper, ostao u našoj bazi i kad su došli protivnički, samo tamburao po njima i nakupio 2k dmg, pomaknuo se valjda do prve kuće i to je to

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 13:31 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ima tko invite kod viška?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice