World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
World of Tanks

Danas mi je mm ustao na krivu nogu, ovo je jedini nacin da dobijem partiju.

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni nije jasno zasto su podjelili top of tree na jezike....

kad se ionako sve zbraja wtf

i sad ti neznas koji ce bit na kraju....

na eu siteu i engleskim jezikom vodi 

Leopard 1 - 24.3%(1523)

Object 140 - 22.0%(1377)

a na forumu lik pise da je zbrojio sve jezike i situacija je drugacija -.-

1. Obj. 140: 4418 votes

2. Leopard 1: 4366 votes

3. M48A1: 1594 votes

kako sad znat sta grindat grrrrr :D

a i koji je ovaj m48a1? 

edit1: omfg pa cijelu liniju sam zaboravio a to je t20 m46 patton i m48 patton glupi brojevi....

edit2: evo isao sam sam ponovno zbrajat pa ako netkoga zanima ovakvi su rezultati....

Leopard1: 5657 glasova

Object 140: 5653 glasova 

uzas...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 14:17 (thabigjc).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Mislim da je ovo novi rekord- lik uništio 4 tenka i umalo peti (zadnji ostao na 5hpa) u samo jednom šutu artya 

https://clips.twitch.tv/ObliviousSolidBaconRedCoat

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 2:12 (ficosime).
Moj PC  
14 0 hvala 0
8 godina
protjeran
World of Tanks

Svasta sam vidio u ovoj igri, ali ovo je vrh.

...
Moj PC  
10 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Kakav je vama hellcat? Nikako mi nije legao. Dok snajpam dobro je, ali čim treba malo aktivnije igrati postaje mi jako loš. Jako je trom pri okretanju, turret traverse još gori. Brzina unazad nikakva. Snapshot ne prolazi ni na 10 metara. Trebalo bi malo biti bolje sa snapshot skillom kasnije kad se napuni. Kad se idem vrtiti oko nekoga ko je spor isto imam osjećaj kao da mi je oštećen motor i mrtvi i zapovjednik i vozač. t67 isto ima spor turret traverse, ali mi se čini puno okretniji. Ne kažem da je hellcat loš, ali nekako sam igrajući igru dobio dojam da bi taj tenk trebao biti op, a meni trenutno nije ni blizu toga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije je bio strašno dobar a onda su ga nerfali u zemlju, sad ga igraju vjerni fanovi koji ga znaju u srž i privikli su se i zato ti se čini da je op kad igraš protiv njega. Pokušaj igrati samo s tim tenkom 20-30 bitaka bez da uopće igraš sa bilo kojim drugim tenkom i iznenadit ćeš kako će ti dobro ići s njim, i onda zamisli ljude koji imaju 1000 bitaka u tom tenku... i to vrijedi za skoro sve tenkove.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
protjeran
World of Tanks

Hellca je bio najmocniji tenk u igri, ali su ga snerfali u 3 pm, jedna od stvari koju nikada necu oprostiti wargamingu. Iako i tako snerfan kao sto je kolega napisao iznad tenk je, zapravo sada cu ti reci koliko je dobar, imam 4 skila na njemu i 80% svih misija za ove nagradne tenkove sam uradio s njim, stavis 15 premium granata i tenk busi frontalno sve sto sretne u igri. Ali da mu samo hoce vratiti stari dpm i brzinu u nazad, hehehe, uf kad se sjetim koji je to troler prije bio...

...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sprema se novi maraton za američkog srednjeg tenka T25 Pilot1 tier 8 premium, piše maraton traje 15 dana i ima 13 zadataka, zadaci se riješavaju jednom dnevno, znači treba svaki dan igrati i imamo dva dana pauze po želji...

Meni ovo izgleda ko mini maraton, pa tako negdje tjedan ili dva je trebalo za dicker-maxa igrati...

Samo se nadam da neće opet ono po nacijama biti, jer nemam čehe i kineze opće, a sa amerima i šveđanima sam slab...

INFO

(Piše detalje pratit na wot-ovoj stranici, al trenutno nema ništa o tome...)

EDIT: ovako malo po speckama, nalikuje na CDC-a, ide 55Km/h, mekan je, puni 7.5sec, radi 240dmg po šutu...

Samo se nadam da neće stavit neku nemoguću misiju, tj nadam se da ću sa tenkovima koje trenutno imam u garaži uspjet uhvatit ovo čudo, to bi mi bila prva premium osmica

EDIT:

Forum discussion

EDIT2:

official info

Dobro je, misija je lagana i relativno kratka, potrebno je imati 5 pobjeda po danu u kojih treba biti među prvih 10 u timu po iskustvu, tako nešto je bilo za dicker-maxa mini maraton, počinje od sljedećeg tjedna, samo mi se sve više čini da će taj T25 Pilot1 bit žešći šit, da je dobar, nebi ga djelili... al bmk ak će imat dobru zaradu

BTW:ja se već prepo, reko sigurno će trebat samo sa amerima igrat za taj maraton, a nemam baš neke tenkove, odigrao sam danas vajda 15-ak bitaka sa shermanom jumbo, fali mi 18 000 iskustva da otključam T29 i 10-ak bitaka samo sa bulldogom, posada mi je na 95% pa da ga izgrindam za maraton, al evo sad kad su konaćno ispisali šta je potrebno za maraton, sad mi je lakše

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 16:18 (1BIT).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Da to je misija za prvi dan... Pise da ce misije biti updejtane na dnevnoj bazi...znaci svaki dan nesto drugo
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
World of Tanks

Hehe, izgubim s ace i kontam odigrat jos jednu prije spavanja i opet ace samo ovaj put sam i pobjedio. Koji dobar gun ima ovaj tenk uf, ludilo, gun bi trebao nositi oznaku 18+SEX, 600 dmg za 6 sekundi u tier 6 je bas mocno, brise tenkove. Jeben tenkic inace, preporuka za kupnju.

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

eo posljednji zbroj kaze da je leopard1: 8989 a obj140: 8720

znaci dobro sam odabrao :D

dobijem poruku da me ceka ponuda stisnem na nju i sipak page not found -.-

ova vk medium linija dijeli skoro sve sa e50m linijom skroz do t8 onda malo ima i svojih stvari :D

a svabe sam isarao uffff

sad kad uzmem ovog vk3002D bit ce to 120ti tenk u garazi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

U zadnjih 2-3 mjeseca fakat jako malo igram. Ovaj tjedan mozda koja partija uz ponesto SH.

Blejao nesto po garazi u igri i rekoh idem odigrati jednu.

Za vrijeme countdowna poljak bot WALKERWALES napise game lost i pomislim "A u kur..." (a nemam XVM da vidim kakvi su timovi).

Na kraju zavrsi kao dolje na slici... 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa takvi su najbolji i najgluplji...

aaaa postotak kaze 30% sanse za pobjedu i ode i utopi se -.-

a mi pobjedimo laganini...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedna od maloprije jest malo supacki bilo http://wotreplays.com/site/3417941#stats

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
thabigjc kaže...

pa takvi su najbolji i najgluplji...

aaaa postotak kaze 30% sanse za pobjedu i ode i utopi se -.-

a mi pobjedimo laganini...

Lako za to kad se tako pobijedi, ali je problem kad takve partije završavaju neriješeno ili kad ostanu same artiljerije i taj lik koji se razbio ili udavio je mogao biti ključan. Da ne kažem da su često ti likovi top tier što puno utječe na bitku.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki su nestrpljivi

EDIT:

Evo tek sad riješio misiju od 5 pobjeda, jesam ja jedini kojeg samo piva smiruje da ne pucam po svojim weekend tomatosima i iživljavam se u low tier bitkama

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 19:28 (1BIT).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Drugi dan, ubiti 10 tenkova... Uđite u svoje O-I i one shotajte tier 3-4-5 tenkove i riješite misiju u 2-3 borbe.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Drugi dan, ubiti 10 tenkova... Uđite u svoje O-I i one shotajte tier 3-4-5 tenkove i riješite misiju u 2-3 borbe.

Dobiti bitku di si top tier je ravno dobitku na lotu...prodje dobar broj bitki dok budes TT

15 godina
neaktivan
World of Tanks

dobije se i ponesto kredita za danasnju misiju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
izvone kaže...
sirka666 kaže...

Dobiti bitku di si top tier je ravno dobitku na lotu...prodje dobar broj bitki dok budes TT

hm, ja sam danas sa shermanom jumbo oko 8 bitaka odigrao, jedno 5 sam ih bio top tier

thabigjc kaže...

dobije se i ponesto kredita za danasnju misiju...

Dap nije loše, vidjet ćemo sljedeće misije, ima ih 13, rekao bi da će u svakoj parnoj dati tako nešto, prva(jučer) je bila samo veliki paket prve pomoći ak se ne varam, danas uz velike popravke se dobije i 50 000kredita

Meni je trebalo 4 sata da riješim ovu misiju, likovi se otimaju za kilove ko saborski zastupnici za fotelju, uzmem amx 50 100 izletim na t10 u fullu i ispraznim kopletno punjenje od 6 shellova, lik ostane na šutu i moj arty mi ga skine, sljedeću uzmem shermana jumbo okinem strv 74 sa boka i nekim čudom mu skinem oko 400-ak dmg, prepolovim ga i neko mi ga one shota, gledam nekog tomatosa u protivničkom timu u KV-85 na šutu, okinem u shermanu jumbo i dok moj shell preleti prek pol mape, neko mi ga skine

16 godina
1BIT kaže...

hm, ja sam danas sa shermanom jumbo oko 8 bitaka odigrao, jedno 5 sam ih bio top tier

Meni je trebalo 4 sata da riješim ovu misiju, likovi se otimaju za kilove ko saborski zastupnici za fotelju

Uplaćuj loto odmah! 

Meni je trebalo cca 12 bitki da rijesim misiju,a mozda sam 3 puta bio top tier.

Mahnitalo se uzimaju killovi,ja "uzeo" kill Rhm-u (lik je puknuo i onda ceka 17 sec reload,ja sam imao 5sec i naravno da sam puknuo jer bi inace ja bio gotov),lik mi psovao sve po spisku ostatak bitke... A kad sam ja igrao sa rhm-om,napravim 3500k dmg,0 killova,svi cekaju da ja puknem,skinem preko pola i onda svi deri po njemu,samo vidite kako granate lete. Jednog sam skinuo skoro sve,ostalo mu prokletih 5HP-a

16 godina
World of Tanks

Ja riješio današnju misiju u 4 partije. 9 killova  u 3 partije sa E25 i jedan kill u T37. Al zato jučer 5 pobjeda kao da tražim pobjedu na lotu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Ja mislim da će prvih  10 dana stavit manje više normalne misije(nadam se da neće biti da moramo igrat sa vozilom određene nacije, a kasnije će stavit tako da ljudi trebaju tokene, iako se nadam suprotnom.  Današnja je bila brzo gotova :P

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 18:29 (Mate15SLC).

1 0 hvala 0
16 godina
Mate15SLC kaže...

Ja mislim da će prvih  10 dana stavit manje više normalne misije(nadam se da neće biti da moramo igrat sa vozilom određene nacije, a kasnije će stavit tako da ljudi trebaju tokene, iako se nadam suprotnom.  Današnja je bila brzo gotova :P

Ma igrati ću dokle ide, ako vidim da misije postaju debilizmi koji traže da provodim sate i sate onda odustajem. Ionako imam nekoliko t8 preimuma koji skupljaju prašinu i nisu mjesecima izašli na svježi zrak xd.

8 godina
neaktivan
Re: World of Tanks..
Jedan tenk nikad sam ne sije ici pogotovo u napad.Ako je moguce moraju biti tri i to vodeci i dva s bokova. Naravno za jednog igraca je to skupo...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

When light tank attacks

GIF

Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Dan 3... 15.000 demiđa. So far, so good...

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jučerašnju misiju riješio Dickerom, u jednoj partiji 6 killova, u drugoj 5 :)

Obožavam taj tenk.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

easy :D

gotov

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam si uzeo T10, 50 100-ku i IS-3 za ovu misiju, prosjećni dmg po bitki mi je 2000dmg(+-500dmg)

Opet likovi igraju ko heroji, zalete se prvi i prvi poginu

Evo zadnja bitka:

Naravno kod njih je lik iz NOXUS-a, oni ne gube bitke, šanse su bile 100% na njihovoj strani...

(mislim napravio sam dmg-a, al popizdim na ovakve likove, kad mi mm baci tomatose, a suprotnom timu lika iz valjda najboljeg klana...)

Mada imao sam i ja takvu sitluaciju, da mi se tomatos zaletio pa brzo poginuo, mapa malinovka, ja u 50 100 i kako sam brz, zaletim se na brdo do vjetrenjače i srećom neki cromwell u mom timu ode gore i odspota mi šta dolazi, bio je t150 na početku brda i T34 na pola brda, ja iza double busha i sprašim mu svih 6 shellova i skinem 1500hp, reko super free dmg na samom početku bitke

Fali mi još nekih 2500dmg i riješio sam misiju

EDIT:

Bitka gotova za dvije minute, jedva sam tri shella opalio

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 14:48 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice