World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.077.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ova stvar da pokazuje ime ne spotanog tenka je malo glupa, to bi mozda trebali promijeniti da ako tenk nije spotan da pokazuje smjer i dmg koji ti je napravio, ali da ne pokazuje ime tenka i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Pozdrav. Može li mi netko procjeniti vrijednost accounta?
https://wot-life.com/eu/player/keca0-514518189

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Igra netko od vas ovdje FaceIT turnire s tier 8 tenkovima?? Trazim dobar tim s dobrim igracima koji igra poslijepodne/navecer? Nacionalnost i klanovi nisu bitni, samo da su dobri igraci.. wn8 1880, is3, t32 i najkasnije do preksutra ltwt., do tada moze i u paru dva lighta sedmice, od korisnih sestica type64 i cromwell.. Javite mi se na ingame Last_Dovahkiin ili tu na forumu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja bih rekao oko 40/50 eura, od premiumaca imas Super pershinga, Type 62 i IS-6, znaci nema nekih rijetkih i nema ih puno tako da eventualni kupac ne moze rerollat, tj. moze al igraci koji kupuju acc radi toga traze accove s puno premiumaca, a drugo na skoro svim tier X tenkovima ti je win rate ispod 50% i statistika ti je onako.. nemoj me shvatiti krivo, to je normalno i ti si s 1400wn8 nadprosjecan igrac u wotu, to svakako nije losa statistika, ali ljudi koji kupuju acc uglavnom zele accounte s ultra statistikama i hrpom premiumaca, ili traze solidne accounte s malo bitaka, na tvom ima 36 000 bitaka i statistika se ne moze znacajno popraviti, a s time ti otpadaju ovi koji sebe nazivaju "pro igracima" i koji su voljni izdvojiti puno novca za accounte... najbolja opcija ti je postat acc na stranici na fejsu WOT-TENKISTI ali prije objave sakri nick jer ima pi*ka koje ce te reportat za prodaju acca WGu i onda te banaju, a i najveci problem kod prodaja acceva je sto puno ekipe pokusava prevariti... Najbolje bi ti bilo kad bi nasao nekog lezernog igraca kojem se jednostavno ne da grindati tenkove mozda i zeli samo igrati, kojem statistika nije vazna i mislim da bi mu se acc svidio i da bi mogao dobiti oko 300kn, mozda i vise

15 godina
Hvala! Ma nisam ja to nikada igrao,tako da se ne razumijem previše. Kolega želi prodati pa mu pokušavam riješiti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikad mi nece biti jasni ovi koji kupuju account radi statistike koja nije njihova, kao da se hvališ ( ili omalovažavaš lošije igrače od sebe ) tuđim trofejima ili zlatnim medaljama a netko drugi ju je zaradio velikim trudom i sa mnogo uloženog vremena...ionak ce tu statistiku pokvarit ako je kupac losiji igrač, ili poboljšat ako je bolji. Po meni najveću vrijednost accounta donosi koje linije i do kojeg tenka su otvorene, koliko tier X ima u garaži i premium tenkova. Statistika bi trebala biti zadnja stavka kod određivanja cijene. Imam frenda koji ima jako dobar account, uskoro ce otkljucat do kraja sve tenkove, znaci SVE... Uložio je puno vremena i ima 3 kupljena tenka, 3 osvojena.....ALI....tu dolazi problem za one "statwhores"...ima samo 500wn8 sa 45% pobjeda na 45k bitaka.  I po tome bi sad neki pr0_wannab3 l33t dao max 60-80 eura ( možda sam previše i rekao)......jer????? mu se "ćevap" ne može dignut na 500wn8???

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 1:26 (iAvenger).

6 0 hvala 0
15 godina
iAvenger kaže...

Nikad mi nece biti jasni ovi koji kupuju account radi statistike koja nije njihova, kao da se hvališ ( ili omalovažavaš lošije igrače od sebe ) tuđim trofejima ili zlatnim medaljama a netko drugi ju je zaradio velikim trudom i sa mnogo uloženog vremena...ionak ce tu statistiku pokvarit ako je kupac losiji igrač, ili poboljšat ako je bolji. Po meni najveću vrijednost accounta donosi koje linije i do kojeg tenka su otvorene, koliko tier X ima u garaži i premium tenkova. Statistika bi trebala biti zadnja stavka kod određivanja cijene. Imam frenda koji ima jako dobar account, uskoro ce otkljucat do kraja sve tenkove, znaci SVE... Uložio je puno vremena i ima 3 kupljena tenka, 3 osvojena.....ALI....tu dolazi problem za one "statwhores"...ima samo 500wn8 sa 45% pobjeda na 45k bitaka.  I po tome bi sad neki pr0_wannab3 l33t dao max 60-80 eura ( možda sam previše i rekao)......jer????? mu se "ćevap" ne može dignut na 500wn8???

To je nazalost istina, nije nuzno da pro igraci kupuju samo, dapace kupuju takozvani noobovi koji se, kako si i ti rekao, zele okititi tudim perjem... On je jednostavno sretan da pored njegovog imena u igri drugi igraci vide ljubicastu boju, to sto je njemu recent wn8 crven il narancast ga ne dira... zakon ponude i potraznje, nazalost accovi kao ovaj od tvog frenda ne vrijede puno iako imaju sve tenkove u igri.. slazem se da statistika nije najvaznija pri kupnji, meni bi osobno kada bih isao kupovati bilo najvaznije koje tenkove ima otkljucane, ima li bar jedan premium za pare ili cu morat uloziti svoj novac i kupit ga sam, i ono najvaznije posada kakva je 
S vedrije strane, kupis solidan acc kao ovaj gore ili cak neki kao ovaj od tvog frenda s 500wn8, ne das puno novca, a imas sve sto ti treba i kao "crveni igrac" rasturas ove "pro" koji se cudom cude kako crveni igrac tako igra 

11 godina
iAvenger kaže...

A meni su se smijali kad sam rekao da za acc želim €300 samo zato jer je wn8 1995. To što ima 16 premium tenkova u garaži (neki koji se više ne mogu kupiti), 22 T10 tenkova i još k tome je beta testing acc, nema veze.

Ali to su klinci, ta izmišljena statistika u igri koja je toliko dosadna i bljutava im je sve na svijetu. Smješno.

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Wargamingu što si tako zao

Opet popuste si mi dao

Osjećam se ko plavuša u šopingu, ne da sam sve spiskao na opremu, nego mi je još i falilo, pa sam mt-25 prodao za oko pola milje, ne treba mi jer imam t-37 i type 64...

BTW: 7 komada opreme sam pokupovao, dva i pol tenka opremio, spiskao malo ispod 2 000 000

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Hah, ja sam imao skoro 14.5 milijuna, sad imam jedva 2. 

PS. Ekipa za vk 36.01(H) i vk 30.01(P) da koristim onaj zajednički top sa većim dmg, malo manjom pen i dužim reloadom ili da montiram one sa max pen (brži reload i manji dmg).

14 godina
neaktivan
AirLive kaže...

PS. Ekipa za vk 36.01(H) i vk 30.01(P) da koristim onaj zajednički top sa većim dmg, malo manjom pen i dužim reloadom ili da montiram one sa max pen (brži reload i manji dmg).

DPM je sve u ovoj igri, idi za brži reload i veći pen.

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Ja na vk 30.01 (P) imam 8.8cm Kw.K. 36L/56, najbolja cijev za njega, za vk 36-cu ne znam.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
8 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji da izaberem? SU-152 ili SU-100M1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xperiax1 kaže...

Ja sam si razmisljao da odem po Obj263, ali imam nekih prioritetnijih linija za istraziti.

Potaknut tvojim pitanjem odem na test isprobati Object 263. 

Prva borba i ovo dolje. Moj izbor bi definitivno bio Object 263 (dakle i linija koja vodi prema njemu) 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 12:58 (Mauro).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pocet cu farmat za SU-100M1 cim istrazim top zadnji za SU-100.Hvala na odgovoru 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Sa Obj 263 se možeš fino brawlat ako imaš dobru posadu. Ima puno jači oklop od Obj 268, brže puni. SU-100M1 mi je bio jako dobar lovac, brz, brzo nišani i puni.

13 godina
World of Tanks

ja taj SU-100M1 prodo nakon 50-ak borbi nije mi se dalo igrat s njim,cijev mu je skoro pa fiksna nit mos spustit top nit ide ljevo desno

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

dobar potez ako si mazohist. tier 7, 8, 9 su apsolutno jadni u usporedbi s onima koji vode do 268. i da dodatno naglasim, gubis nevjerojatno iskustvo igranja ISU 152 s BFG-om iliti BL-10

9 godina
neaktivan
Voltron kaže...
Xperiax1 kaže...

dobar potez ako si mazohist. tier 7, 8, 9 su apsolutno jadni u usporedbi s onima koji vode do 268. i da dodatno naglasim, gubis nevjerojatno iskustvo igranja ISU 152 s BFG-om iliti BL-10

Object 268 je trenutno, po mom skromnom misljenju, najgori tier 10 tenk, ako mislis ici do kraja da grind 268, NEMOJ!!! Ako hoces trolat na t8 onda uzmes rhm sa 150mm gunom igras full gold i eto ga, puno bolje nego nego ISU152.

15 godina
Entry Point kaže...
 A meni su se smijali kad sam rekao da za acc želim €300 samo zato jer je wn8 1995. To što ima 16 premium tenkova u garaži (neki koji se više ne mogu kupiti), 22 T10 tenkova i još k tome je beta testing acc, nema veze.

vrijednost daju tenkovi koji se vise nemogu kupiti, posebno type59 pa na dalje

o preorder tenkovima da ne govorim, naravno i posade kao faktor koji se nemoze direktno kupiti ( cak i berlin trio posade treba grajndat, ne pomaze nikakav visa skill )

cak i da imas samo tajpa 300€ bi bilo premalo kolko god se nekome to cinilo puno

nakon odredjenog broja sati ulozenih, vise se ni ne isplati prodavat jer realno nemozes dobit kolko ti sve to vrijedi

osim ak ti zena izricito ne naredi

ili dedaa

AirLive kaže...
Ekipa za vk 36.01(H) i vk 30.01(P) da koristim onaj zajednički top sa većim dmg, malo manjom pen i dužim reloadom ili da montiram one sa max pen (brži reload i manji dmg).

za 3001P igraj sa 8.8, a 36 sa konical gun

"this is the correct way, you cheeky scrub-lord" ™

Xperiax1 kaže...

152 ti je slican po gejmpleju sa su 100, i cijela ta linija

100m1 ti je malo ko jgpanter2, top ima super pen ali se jako malo moze micat ljevo desno, da ne velim da nema depresije sa tim tenkom ali je brz i okretan

uglavnom nikako nemoj prodavat su 100 dok ne istrazis oba tenka dalje

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
17 godina
World of Tanks

Polako učim i rastem : evo zadnjih 24 sata.

uglavnom kv3 i kv85

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 20:58 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...
btw kako ide misija vama? jel dokumentirate? sjecam se da smo prije 'šerali' tablice

ja odusto od misije, previse vremena iziskuje, kupicu taj tenk kad bude na popustu, svidjaju mi se one njegove "strane suknje"™  (side-skirts)

1BIT kaže...

Hebate ja ću sam reć da vi brže komentirate neg kaj ja mogu pročitat, a ne čitam sporo.

BTW: kakvu kavu pijete, možda mi dobro dođe za wot?

da bas se zahuktala rasprava

kaj kakvu kavu!!???!

corretto, correcting people

dado314 kaže...
pravi tenk komandir poviri iz kupole i pogleda pod kojim je kutem granata probila tenk i vrlo brzo, bez kutomjera, odredi odakle je pucano! 

ma jedini pravi komander je chuck norris i on osobno osjeti da se aktivira haragei com neko ima namjeru da puca u njega, i tad u zadnjem trenu izbjegne hitac, a i osjeti iz kog smjera je pucano na njega i nepogresivo uzvraca granatu i oneshota protivnika, naravno tako da mu kupola odleti u zrak i padne na drugog protivnika i onda i njega ubije bez da ga spota

evo upravo se snima film o tome ....

Punti kaže...

Najbolje bi bilo da se zadimi sa mjesta s kojeg je pucano.

mozda jedna velika zlatna strelica da pokazuje na grm

15 godina
Ćoby kaže...

Imam dovoljno para za jedan od ova 2 pa da iskoristim ovih 15%...e sad, koji?

mislim da je zabavnija linija autoloadera

toxic kaže...

kako sam lud jutros... nedavno istrazio kv3 ofc upgrejdo ga s 122m dmg radim uredno preko 1500 skoro svaki match

da ljut sam a jedva sam prebacio 1200 bitaka u 3 tjedna koliko igram..

probaj 107 zis na kv-3

Ćoby kaže...

Ne'š ti ankete...hvala na ovih 3-3, uzeo T54E1 ipak

dobar izbor u sadasnjoj situaciji s igrom

toxic kaže...
 btw ja sam s kv3 i kv 85 u kombinaciji s kv1s napravio svega 60k dmga ali 75 killova..

valja je killove lakse skupljat u nizem tieru..

a za dmg mi treba jos nesto s vise misica od kv3

preporucam ti igrat kv-3 sa 107mm topom, brze puni, ima 4 puta jeftinije granate od 122 a i precizniji je i super za kill stealing a jednako je neprecizan

AirLive kaže...

Jesu makli iz igre onu zraku na minimapi koja pokazuje smjer gdje pucaš? Ne mogu nikako to uključiti, tek sam jučer to primijetio.

i ja sam skuzio da nema vise tog

Ćoby kaže...
 Imao free expa, sve otkljuco trebam samo dignut posadu na 100% i nabacit neke equipmente (zasad sam stavio vent, ne znam šta da stavim na ostala 2 slota...Vstab vjerojatno, gld ili optiku)

igraj ga kao bilo koji amx light koji ima depresiju

dodaj optiku i vertikal, mani se gld-a ne pomaze, i da posada ti je jako bitna narocito na tim tenkovima od sira i kartona, camo kao prva opcija

AirLive kaže...
Nikako mi još nije sjeo kv2, je da je stock (sa 152mm) i vuče se ko otrovani miš, ali više sam očekivao. Čini mi se da sa ovim 152mm mogu imati neku odličnu partiju, ali uglavnom da budu neke ispodprosječne.

treba vremena da se naucis na derp, i da dobis osjecaj za brzinu granate i pretjecanje, inace je tenk super za skupljanje para i trolanje

ali ga trebas ukrotit, barem 100 partija da ga pocnes osjecat kak se ponasa

i kao sto kazu kolege, nikad ne ic prvi jer kad krenes punit, stignes otic na kavu dok nisi opet spreman da pucas

17 godina
ED63 kaže...
toxic kaže...
 btw ja sam s kv3 i kv 85 u kombinaciji s kv1s napravio svega 60k dmga ali 75 killova..

valja je killove lakse skupljat u nizem tieru..

a za dmg mi treba jos nesto s vise misica od kv3

preporucam ti igrat kv-3 sa 107mm topom, brze puni, ima 4 puta jeftinije granate od 122 a i precizniji je i super za kill stealing a jednako je neprecizan

ovo mi je trenutni setup s kv3 i fakat sam zadovoljan, u pravili na bolje je krenulo dosta od kada sam roknuo masinu s 750 konja umjesto one default s 600

15 godina
Xperiax1 kaže...

SU-100M1 (i dalje) - mobilnost, brz reload, camo isto u prosjeku imaju dobar  / los gun depresion, low dmg, oklop nije nesto (SU-101 zna bouncat dosta toga cak)

SU-152(i dalje) - high dmg, nizak profil, malo bolji po pitanju oklopa / nisu toliko mobilni, spor rld

Ima tu jos toga,ali meni je uvijek nekako zao sto nisam isao na SU152, mozda radi 152mm i kasnije BL10 jer ova druga grana je pristojna ali me gun deppresion uvijek iznervira.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako se nisam zahebo još nikada u wotu

Bježim sa t-54ltwt od horde, nemam zadnji motor još, lockam wz-a koji me naganja i random pucam dok gledam kamo vozim, nekakav is-7 iz mog tima iskače iz šljunka, reko super, wz me pušta, ja izbjegavam is-7 da se ne sudarimo, a nisam opće vidio ovaj krš od tenka neki tier II šta je dio mape, preletim preko njega ko Blanka u skoku, tako me zarotiralo da kad sam puknuo (imao sam još uvijek autolock na wz-a) pogodio sam svog is-7cu i baš kad ne treba probio (sa ap-om) prošlo je negdje sa gornje strane motora...

Ispričao sam se kasnije is-7ci, ali samo se nasmješio čovjek

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema tenkića

Dal da se bacim sa mosta ili sa nebodera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...
 ovo mi je trenutni setup s kv3 i fakat sam zadovoljan, u pravili na bolje je krenulo dosta od kada sam roknuo masinu s 750 konja umjesto one default s 600

obavezno istrazi taj 100 mm idiot (d10T ™) jer ce ti trebat za sve mediume a i daje jedan jedinstveni nacin gejmpleja

meni je super lego jer brze puni, cilja, jeftine granate (4 kostaju ko 1 od 122mm) a pen im je isti

ima tu nesto kaj sam upravo nazval "faktor frustracije" kad granata ode u 3 pheeechke mater**ne u odnosu kamo si ciljal pa je sa idiotom manje frustrirajuje znajuci da ce brze napunit i ne kosta tolko promasaj

RNG at its best

ako je neko dosta neiskusni pocetnik, bez premium acc-a i sa suludim pucanjem 122mmm lako se ode u minus, to je granica koja cini razliku, posebno jer top ponekad ima preciznost kamena zavitlanog iz pracke

1BIT kaže...

preletim preko njega ko Blanka u skoku, tako me zarotiralo da kad sam puknuo (imao sam još uvijek autolock na wz-a) pogodio sam svog is-7cu i baš kad ne treba probio (sa ap-om) prošlo je negdje sa gornje strane motora...   

skok -šut?  slam - dunk? ko kaze da white men can't jump

1BIT kaže...

Dal da se bacim sa mosta ili sa nebodera

pa sa mosta izmedju dva nebodera, naravno, onak u skok shutu ko maloprije

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li tko kakav invate code...brat mi pocinje igrati 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: