World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

View range je smanjen za tenkove koji ga trebaju imati, preciznost je smanjena, i mape su sve ravnije. Sve to vodi do ruske strategije, ajmo svi na polje da i pucaj. Poznata ruska inteligencija koja se oslanja na brojke umjesto malo mozga i strategije.

AW će im oduzeti 50% igrača prvi dan.

Apsolutno se slažem, ove najavljene promjene mi se nimalo ne sviđaju.

13 godina
crystal6 kaže...
subi91 kaže...
tadic kaže...

Evo jedna dobra sa Lorraine-om.

Kakav internet imaš kad ti je ping tako malen?

U garaži je ping uvijek barem duplo manji nego u borbi.

Meni je uglavnom isti...

Inače zanima me kakav je ping na optici?

Posao oslobađa.
11 godina
neaktivan
Imam optiku na poslu, al kante od računala pa nisam probao wot, al u pon baš ću isprobati, inače kad sam mjerio, ping je 5-6 ms, download i upload je 45 Mbps.
15 godina
rapture686 kaže...

Proleti blizu i saspe klip, jedna mora pogodit, tako razmišljam... ili to ili nekakav single shot sa brzim reloadom.

ma decki komplicirate previse, hit ili kill u pokretu znaci da se moras kretat, ne pise u punoj brzini...bar ne za stuga

kempas, snajpas, i pritisnes R samo da krenes, zrokas nekog i igra ti prizna, a bio si naciljan i lako pogodis

bar sam tak ja radio

a tenkovi za to su na tiru 4-5-6

luchs, leo, chaffee, m37, vk28 sa 7.5 topom, birajte

St0ka kaže...

Pošto igram clickere trebo bih preporuku koji arty bi bio najbolji da završim zadnju misiju za Stuga sa njima. Znači treba bit u top 3 po dmg i exp i min 2k dmga. Igro cijelu noć sa GWE i nikako doć u top 3, čak i kad napravim dosta dmg jednostavno exp su problem. Pretpostavljam da bi neki arty na nižem tieru bio dobar?

mozda fv304 ili premium LeFH18B2, ili grille? veliki rof, mali aimtime i OP top za taj tir? a ostali nisu konkurencija zbog malih topova na malim tirovima

ili conqueror GC

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
14 godina
ED63 kaže...
rapture686 kaže...

Proleti blizu i saspe klip, jedna mora pogodit, tako razmišljam... ili to ili nekakav single shot sa brzim reloadom.

ma decki komplicirate previse, hit ili kill u pokretu znaci da se moras kretat, ne pise u punoj brzini...bar ne za stuga

kempas, snajpas, i pritisnes R samo da krenes, zrokas nekog i igra ti prizna, a bio si naciljan i lako pogodis

bar sam tak ja radio

a tenkovi za to su na tiru 4-5-6

luchs, leo, chaffee, m37, vk28 sa 7.5 topom, birajte

St0ka kaže...

Pošto igram clickere trebo bih preporuku koji arty bi bio najbolji da završim zadnju misiju za Stuga sa njima. Znači treba bit u top 3 po dmg i exp i min 2k dmga. Igro cijelu noć sa GWE i nikako doć u top 3, čak i kad napravim dosta dmg jednostavno exp su problem. Pretpostavljam da bi neki arty na nižem tieru bio dobar?

mozda fv304 ili premium LeFH18B2, ili grille? veliki rof, mali aimtime i OP top za taj tir? a ostali nisu konkurencija zbog malih topova na malim tirovima

ili conqueror GC

IM su tier 6+

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
World of Tanks

@ Stolnik

Jel nisu 4+ IM? Znam da sam jednu misiju za lighta završio sa Valentine II, a i dosta misija za clickere završio sa M41 HMC.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 18:43 (St0ka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
St0ka kaže...

@ Stolnik

Jel nisu 4+ IM? Znam da sam jednu misiju za lighta završio sa Valentine II, a i dosta misija za clickere završio sa M41 HMC.

Možda griješim, al mislim da su t6+

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Tražim nekog za vod za misije MT-12 i TD-14.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozzz, koji ti je nick u igri, za misije?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Rapture868, zaboravih napisat..

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

View range je smanjen za tenkove koji ga trebaju imati, preciznost je smanjena, i mape su sve ravnije. Sve to vodi do ruske strategije, ajmo svi na polje da i pucaj. Poznata ruska inteligencija koja se oslanja na brojke umjesto malo mozga i strategije.

AW će im oduzeti 50% igrača prvi dan.

Nije li se tako govorilo za wt ground forces a na kraju ispao Još veći pay to win i russian bias nego wot usput evo jedna smiješna stranica ako razumijete dolan humor https://m.facebook.com/profile.php?id=1523230977906948

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
World of Tanks

da se razumijemo wot i wt nisu uopće pay to win igra, russian bias je glup pojam pogotovo u wt gf gdje je realizam glavna fora i gdje je prikazano pravo stanje stvari za razliku od wota

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ubi me HT-15, igram sa E-75.. jednu partiju 4.3k blokirano, 2.5k naneseno al ostanem full hp i ne ispunim ju, drugu 4k nanesem i skinu mi 1.5k ali samo 500k blokirano, nikako da potrefim sve odjednom.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

da se razumijemo wot i wt nisu uopće pay to win igra, russian bias je glup pojam pogotovo u wt gf gdje je realizam glavna fora i gdje je prikazano pravo stanje stvari za razliku od wota

Nikako se nebi složio s tobom. 

12 godina
World of Tanks

u cemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

u cemu?

"gdje je realizam glavna fora i gdje je prikazano pravo stanje stvari"

12 godina
Stolnik kaže...
Del_Boy97 kaže...

u cemu?

jesi igrao, realistic, simulator ili jos bolje hardcore simulator da znaš da sam u krivu

14 godina
Del_Boy97 kaže...
Stolnik kaže...
Del_Boy97 kaže...

u cemu?

jesi igrao, realistic, simulator ili jos bolje hardcore simulator da znaš da sam u krivu

Da je realno kod prve granate si mrtav, to bi ti bilo zabavno??'

Pa ovo su igre ne simulatori!

12 godina
World of Tanks

pa da, normalno da je zanimljivo jer se borbe na većini mapa odvijaju na 500+ metara i nema teorije da ćeš ti nekog iz prve pogodit (osim sreće nekad), a i na simulatoru nema nikakvog indikatora protivnika tako da ga ti moraš sam tražiti (zna se dogoditi da jedan drugog mimoiđete, a u 100 metara ste udaljenosti jedan od drugog), kamera je drugačija (dva pogleda, jedan kroz commander's hatch i jedan kroz "sniper" pogled). Direktan penetrirajući pogodak ti ne garantira kill (neke tenkove moraš više puta pogodit da bi mu ubio većinu članova posade). To je realizam, pa ko voli nek izvoli.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

O kojem točno simulatoru pričaš?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

war thunder ground forces - simulator battles

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Cheater reported a ovaj is4 nije ni sjena od starog is4. Sta mu napravi WG,proto me busi u kupolu. Prebacio posadu na kv2 i snjim cu radit misije i sa is7,iako je i on bezveze.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Taj krov na kupoli je uvijek bio smece, a buduci da je is4 jako nizak tenk, svi koji su visi i imaju malo soli u glavi ce te gadati tu.

Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
Zaja kaže...

Cheater reported a ovaj is4 nije ni sjena od starog is4. Sta mu napravi WG,proto me busi u kupolu. Prebacio posadu na kv2 i snjim cu radit misije i sa is7,iako je i on bezveze.

Od kad je IS4 u igri taj krov mu je weak spot, ne znam zakaj se čudiš, kak je i dedaa rekao malo bolji igrači će te tu gađat jer će biti siguran pen. Al kao tenk, IS4 je zvijer.

15 godina
Zaja kaže...

na IS7,onaj desni hatch sprijeda ti je takodjer weakspot kad facehuggas sa nekim visljim tenkom tipe E100,i krov na straznjem dijelu ti je takodjer weakspot (u kojem je ammo rack),samo sto su ti tezi za pogodit,al kad vozis E100 mozes odgurat IS7 na neku hrpu šuta i pucat direkt u krov

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna od boljih stvari pucanja kroz "krov" je na t-28 prototype. Ja na uzvisini i pucam mu direkno kroz rupu na kupoli "we didnt' penetrated"

Posada ima neke opake pancirke...

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hoss kaže...

Jedna od boljih stvari pucanja kroz "krov" je na t-28 prototype. Ja na uzvisini i pucam mu direkno kroz rupu na kupoli "we didnt' penetrated"

desilo se to i meni, od 3 ili 4 puta koliko sam mu pucao kroz rupu nisam ga probio

stronk russian coding

15 godina
Stolnik kaže...
Možda griješim, al mislim da su t6+

grijesis

za stuga je 4+, za t28 concept je MISLIM 5+ nznm ziher, a t-55 i obj260 je 6+

hoss kaže...

ma to ti je CC perk na comanderu, pretvara tenk od trenutka dok ti opalis do trenutka udara granate iz Cabrio u CoupeCabrio i otuda mu krov koji ti dingas

inace ja obozavam rokat papir tonkove sa HE, npr.122 ak ne oneshota hellcata onda ga zapali, a jos i razni wafeli, sifilisi i ostali

p.s. ovako se kaznjavam zbog loseg rezultata na wz grindu:

m3 lee_reloaded i rikverc tonk koji brze ide u rikverc nego napred, ah well, trening za crusader SP

i jedna tuzna slika s kakvim se timovima igra i ko mora radit stronk carry

i nisam kropal, znam

primjetite brzinu -29 primjetite brzinu -29
WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 15:53 (ED63).
11 godina
World of Tanks

Medium, TD i HT rješeni. Sad sljedi muka po Light-u 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Batmobile stigao u spilju

a a
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 16:20 (Mistercro).

16 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice