World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.086.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Congratulations!For successful completion of the operation you receive a reward: Premium days added: 3Vehicles added: WZ-111Slots added: 1

U prijevodu:

Shite tonk is in garage!

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Ako vam neće priznat misiju, cancel ju i aktiviraj opet, možda upalit ugasit igru. Meni je cancel/start uspilo kad sam sa HT morao uništiti modul/crew member.

Ja za pola misija koje sam zavrsio dobio sam kitu...znaci nagrada nista.

14 godina
ED63 kaže...
quickr kaže...

Spot two enemy vehicles or destroy their tracks.

kaj nije tak nekaj se spominjalo na ftr-u da je pravi tekst spot AND track?

bug u opisu zbog stronk translatinga  i programinka

To bi imalo smisla  thx 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja roknuo arty a on mene bez aima tipicno tomato RNG i draw. 

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 8:22 (Zaja).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
quickr kaže...
ED63 kaže...
quickr kaže...

Spot two enemy vehicles or destroy their tracks.

kaj nije tak nekaj se spominjalo na ftr-u da je pravi tekst spot AND track?

bug u opisu zbog stronk translatinga  i programinka

To bi imalo smisla  thx 

Ipak nije "and" nego "or". Danas odigram tu istu misiju, spotam 3 tenka i piše da sam ju uspješno obavio. 

11 godina
World of Tanks

Ja uključim misije i čekam da se spontano dogode. Na taj način čuvam žifčeke.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina

evo jedna dobra od jutros... napokon ace sa e75 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

lijepo je kad se covjek prisjeti kakav je t-34 tenkic ;)

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

tebi je bolje da ne igras ovu igru jer uvijek vrtis istu pricu o svojim zivcima i kako si bijesan na cijeli WG.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa lijepo je rekao, svaka druga partija je "let me take base for the mission, dont kill" i slicno. Pun mi klinac toga. Inace nisam tip koji se nervira u bilo kojoj igri, al postalo je tesko igrat sa tim misijama, kad svako gleda s oprostenjem svoje dupe, tj. sta treba napravit, ukljucis misiju i kad bude bude, a ne ko muhe bez glave jurcat za tim, kao da je neki premium il gold.

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Šta se nervirate, odmarajte kao i ja

Doktor u mirovini, ED63 moraćeš kod drugih doktora na pregled.

BTW sad krenem na noobmeter da vidim statse i pošto imam u bookmarksima otvorim i ostavim. Onda zaboravim da sam otvorio i mislim da sam na address baru (prazan tab) i upišem noobmeter a ustvari stajalo na prostoru za nick. Kad ono ima igrač noobmeter:

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ciji je veci? 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Na dobrom si putu....

...da izgubis prijatelje, godinu, posao, obitelj, zdravlje, liniju, zivce itd...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko je*eno glupi moraju bit?

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li mi može netko ukratko ( pošto sam tek počeo igrati prije par dana ) objasniti malo oko posade. Sad svaki tenk ima svoju posadu, ali vidim da se posada moze iz jedno tenka prebacit tojest kvalificirat za drugi bolji tenk. Da li da drzim istu posadu tojest prebacujem na svaki novi tenk koji otkljucam ili kako? Trenutno sam s Amerikancima došao do M3 Lee-a, ovi prethodni u toj grani su mi dobili Elite jer sam im sve istražio. Isto tako vještine koje su vrlo preporučljive? 

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

ne vjerujem da ima takvih budala koji napadaju "bazu" koja ne postoji

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

Koliko je*eno glupi moraju bit?

Napad je najbolja obrana 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije se na ss vidilo ali 4 HT i pokoji medium napadaju jednu njihovu arty dok ja sam branim bazu protiv najmanje 3 HT, 1 med i light...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- Jagdpanzer E-100 will not be switched for “something real”– and there is no incentive to do so, the vehicle is fine

- tier 8-10 penetrantion nerf of some vehicles was not yet decided (it’s not clear how WG will do it)
- the historicity of gun penetration is less important than the importance of the gun (vehicle) being balance gameplay-wise
- damaging external modules does not count as damage done in battle, only damaging the main tank hitpoints does
- IS-7 has historical armor, E-100 didn’t have a turret in real life and that’s why the turret thickness can be balanced however WG wants, Maus armor is based on research of Yuri Pasholok, who said that the values could be different and 200+

- the replacement for WT E-100 is not the twin 128mm “Flakzwilling” mount WT
- not only the Waffenträger line has balance problems, the earlier considered “Sturm” TD line (Brummbär and Sturmtiger) has them as well

- there will be no possibility to remove maps you don’t want to play from your map pool
- in upcoming several patches, there will not be a new heavily armored heavy tank branch introduced in the game

- M48 Patton will be buffed (“when it’s done it’s done”)
- currently, Wargaming is working on “Matchmaker 3.0″. In it, every tank will have a “role” and vehicles will be balanced depending on it.

- XP bonus for “tanking” will come soon
- alternative hulls: “when it’s done it’s done”
- KV-5 will not be buffed
- next version of minimap will bring the option to ping the maps so that only your platoon mates see your ping

in 0.9.6 supertest files, premium vehicle prices were changed as follows:

- AMX-13/57 from 7000 gold to 5000 gold
- AMX CDC from 11750 gold to 7450 gold
- STA-2 from 11500 gold to 7400 gold
- M56 Scorpion from 10000 gold to 7000 gold (downtiered to tier 7)

Japanski heavy tenkovi

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Stolnik kaže...

- M48 Patton will be buffed (“when it’s done it’s done”)
- currently, Wargaming is working on “Matchmaker 3.0″. In it, every tank will have a “role” and vehicles will be balanced depending on it.

- XP bonus for “tanking” will come soon
- alternative hulls: “when it’s done it’s done

idu mi na živce sa ovime, lijene bjeloruske gu*ice

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 19:49 (Del_Boy97).
14 godina
Del_Boy97 kaže...

ne vjerujem da ima takvih budala koji napadaju "bazu" koja ne postoji

E pa vjeruj,jos se voze u krug i traze j....u zastavicu... zbog takvih igram samo normalne bitke.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedno pitanje....ima li negdje posebni mod samo da mogu vidjeti koliko sam napravio DMG-a u toku bitke i tko je meni sve nanio DMG?! 

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ipe77 kaže...

evo jedno pitanje....ima li negdje posebni mod samo da mogu vidjeti koliko sam napravio DMG-a u toku bitke i tko je meni sve nanio DMG?! 

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/dirtyred-xvm-config

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo opet ja najeb€m radi crvenog kretena koji je spamo na minimap od pocetka borbe i ja mu fino napisem stop pa opet stop spamming treci put napisem stop spam i will kill u kreten opet i ja i jos jedan vk doletimo da ga nasamaramo i dobijemo 24h suspenzije radi crvenog kretencine

Moj PC  
1 11 hvala 0
15 godina

I što si dobio time što si ga ubio? I nakon što ga ubiješ može spamat minimapu...zato postoji opcija ignore i zdravo...ali valjda je zabavnije igrati se policajca nego igrati igru.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

I što si dobio time što si ga ubio? I nakon što ga ubiješ može spamat minimapu...zato postoji opcija ignore i zdravo...ali valjda je zabavnije igrati se policajca nego igrati igru.

Ja bi najradije njeg ubio razumijes mrzim takve osobe genski ako je zajebant nek zajebava sam sebe a ne oko sebe razumijes

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Complain>Spam

Ignore

Gotova stvar. Zasluženo..

Toni
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam odavno igrao arty, tj ispao sam iz igre s njim ;)

prije par dana kupim njemacki t9 g.tiger, jos se pomalo uigravam, par suteva sa zlatom nosi oko 1.600 dmg na desetkama :) al mi nije jasna neka stvar, npr tenk stoji mirno ili je trekan, bok otvoren, 100% aim i gadjam ga kad ono kritikal hit?!?!? WTF?!?!? to mi se dogodilo vec 5,6 puta u 30ak partija, (a dok sam igrao sa manjim tierovima bilo bi pogodak ili okratio a nikakav hebeni kritkal) ..... jel netko zna o cemu se radi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 0:59 (game789).

0 1 hvala 0
15 godina
malina22 kaže...

Ja za pola misija koje sam zavrsio dobio sam kitu...znaci nagrada nista.

kako nista? dobio si pola kite !

Entry Point kaže...

ja ukljucim misije i iskljucim wot (made with greed by morons from belarus)

upalim si popcorntime (made with love by geeks all around the world)

DrNasty kaže...

Šta se nervirate, odmarajte kao i ja

Doktor u mirovini, ED63 moraćeš kod drugih doktora na pregled.

BTW sad krenem na noobmeter da vidim statse i pošto imam u bookmarksima otvorim i ostavim. Onda zaboravim da sam otvorio i mislim da sam na address baru (prazan tab) i upišem noobmeter a ustvari stajalo na prostoru za nick. Kad ono ima igrač noobmeter:

znaci niti preko uputnice? al slusam savjet dedee i odmaram, cak sam maloj maknuo administrativnu zabranu igranja djiha djiha (naravno njoj sam rekao da je to zbog otvaranja hotela, nekako sam zaboravio spomenuti grajnd

ajd dobro, gledacu te kad dodjes Opri savjetovat kak se skinut s wot(d)-a

rapture686 kaže...

Kolikoje*eno glupi moraju bit?

pitanje bi trebalo biti KAKO moraju biti glupi?

prirodno, bolan, prirodno...

began kaže...
DamageHigh kaže...

Ja bi najradije njeg ubio razumijes mrzim takve osobe genski ako je zajebant nek zajebava sam sebe a ne oko sebe razumijes

ako je ovo tocno onda imas ozbiljnih emotivnih problema, zbog nakupljanja emocija izazvanih stresom u sebi, i igranje ti je jos jedan izvor stresa koji to samo pogorsava.

plus, ta mrznja nije uzrokovana nekim nasumicnim krumpirom iz igre, nego ju on samo aktivira, a pravi uzrok je u stvarnom zivotu

po meni je lose koristit igranje kao ventil za stres, bitno je uklonit taj stres iz zivota ili ga nauciti percipirati kao izazov

iskreno se nadam da se uvazeni forumski doktori nece uvrijediti  sto sam na tren zazvucao kao oni i sto cu ti preporuciti jednog doktora izvan foruma

Dr John Demartini: Personal & Professional Development. Empowering Leadership & Performance in Business and Life. 

p.s. primjeti da ne zavrsava naslov "performance in games"

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice