World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.295.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
ja111 kaže...
Thoroughbred kaže...
Eyekool kaže...

Kupio sam ga jer sam htio medium t8 premium tenk, koji za*eb... A da stvar bude gora mislim da je tad još Type59 bio dostupan {#}

Nakon 600+ borbi sam se donekle naviknuo na njega, ali ga definitivno nikome ne mogu preporučit.

Sigurno nije bilo type 59 u shopu kada je t34-3 ubačen u igru...sad će dobiti buff,neznam sta ce mu napravit al eto,barem nešto.

Zrinski - ne radi server jer ide update...

Nije li t-34-3 vec dobio buff?

Izgleda da je,nisam znao...znam da se pričalo o tome,mislio da nije još...dakle i dalje no luck{#}

BTW jel ima netko da je skinuo patch? Jel dobio tenk? Ovaj reward od kampanje...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Thoroughbred kaže...

BTW jel ima netko da je skinuo patch? Jel dobio tenk? Ovaj reward od kampanje...

Misliš da je netko već izgurao misiju za WZ 111? Ili ima još neki nusproizvod koji sam ja propustio primjetiti? {#}

Nisam ja ništa prčko.
14 godina
Spiridon kaže...
Thoroughbred kaže...

Misliš da je netko već izgurao misiju za WZ 111? Ili ima još neki nusproizvod koji sam ja propustio primjetiti? {#}

Pitam dali je netko dobio reward tenk od kampanje...907,m60 ili vk...{#}

12 godina
World of Tanks

a mene zanima jel tko već otključao obj 260

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

Ne nemože ga još niko otključat....misije nisu aktivne još...
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 15:08 (Stolnik).
15 godina
neaktivan

http://ftr.wot-news.com/2014/12/22/9-5-cw-tanks-tomorrow/

trebat ces prvo otkljucat sve prve tenkove a onda obj 260 ja mislim

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 15:48 (Duble).
12 godina
World of Tanks

čitam baš, tek poslije misija za wz-a koji mi je identičan skoro kao i 112

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj novi britanac lovac, Archer, čini mi se opasan, 171 pen 150dmg i 4,5s reload na tier 5. Krenit ću tom linijom.

P.S. jeste primjetili da su dodali liniju ciljana na minimap?

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 17:05 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jap. Malo bezveze, no oke.
Je li se meni čini ili su neke mape malo optimizirali? Vidio sam neke brojeve koje u životu nisam vidio kod WoTa. :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

FV4005

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Vezano za T34-3 post.

Istina tenk je los. Ali definitivno nije toliko los da ga treba sada popljuvati i proglasiti najgorom prem osmicom. 

Fazon je samo koliko netko zna da igra sa tim tenkom i na koji stil ne navikao. Jagd88 je odlican pa ima ljudi koji sa njim ne znaju sastavit dva suta.

Kupio sam ga kad je tek izasao i nisam se nesh puno naigrao sa njim ali iskreno meni je to tenk za opustanje od loseg MM. Top uopste nije los za tier VIII jedini problem je depresija ali jbg kad se naviknes onda ti postane standard {#}

Nazalost ovo je tenk da igras sa njim kao pi*ka {#}

Pa da krenemo polako:

Top - standardni 122 mm top sa standardnom penetracijom i dmg-om. Nazalost prate ga standardni reload i aim time ali s obzirom da je ovo medium tenk moze se dobro iskoristiti jer pretezno ces i pucati u bokove i dupe nekome {#} Iznenadjujuca cinjenica barem kod mene je da je top poprilicno prezican kada se ne nanisani do kraja i kada se puca u pokretu, barem precizniji nego na hevijima. 

Mobilnost - jbg standardna medium mobilnost, mada ja nisam neki medium igrac tako da nisam bas kompetentan ali moze se kruziti oko hevija i dobar je za izletit, opalit granatu i bjezat nazad {#}

Oklop - sranje. Ali ovo se odnosi na tijelo tenka dok je kupola odlicna tako da u globalu tenk zna bouncati stosta pogotovo od igraca koji ne znaju di treba gadjati 

Zarada - Prosjek. Primjetio sam da sa za isti ucinak sa drugim prem osmicama se dobije vise kredita

MM - Najbolja stvar ovog tenka def. U jedno 75% slucajeva si u tier VIII borbama sto je sasvim dobro, veoma rijetko je u tier IX, a i kada jeste obicno je to par devetki, a ostalo su osmice i sedmice. 

U poredjenju sa tajpom i ostalim medium tenkovima je los ali s obzirom da fakticki i nema trenutno dobar tier VIII premium tenk a da je medium nije los izbor na koji se treba malo prilagoditi {#}

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nisam igrao WOT skoro 2 godine, imam tek otključanog IS-a, KV-1S mi je bio dobar, kakav je ovaj, kako igrati s njim?

Pogledao sam jedan clip na youtubeu i ne probija nista :( 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
milanji kaže...

Nisam igrao WOT skoro 2 godine, imam tek otključanog IS-a, KV-1S mi je bio dobar, kakav je ovaj, kako igrati s njim?

nije mi samo jasno koji si ti clip gledo na youtubeu

12 godina
neaktivan
World of Tanks

poceo bi igrat wot , upute , savjeti ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxi 135 kaže...

Nemoj

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 20:27 (Stolnik).
15 godina
Spiridon kaže...
Thoroughbred kaže...

...

imas i ti mogucnost izgurat misiju za 1 minutu kolko ti treba da pejpalom naparvis 70 ojra damagea na svom racunu i ... {#}

tenk ti je u garazi ! {#} misija obavljena ( wg je vec zabeziciral tvoje eure {#})

sad si pravi ratnik, ponosni vlasnik unikatnog tonka {#}

made in prc, {#} by the people for the people ( 's republic of china{#})

slot dobijes "besplatno" {#}

Del_Boy97 kaže...

misije su odgodjene do daljnjega

nismo u mogucnosti dobiti zenske posade jer su zapele u garderobi- naime, jos se presvlace u kombinezone i "konstruktivno raspravljaju" koje donje rublje ide ispod koje boje kombinezona {#}{#}{#}{#}{#}{#}

milanji kaže...

da imas pravo, ak je na jutubu onda je istina... ta linija nis ne valja

kreni nekom laksom linijom, preporucujem amx-40 pa na batman 25t zabarske mediume-vrlo laka i noob friendly linija... {#}

ili kupi od vicka acc sandmancro, jos laksa linija-bez otpora

maxi 135 kaže...

Zanemaruje me zbog igrice World of Tanks! - Forum.hr

nemoj rec da te nismo upozorili...

zdravo kolege, sretan vam dan armije...ja se zovem 3D0 i ja sam ovisnik {#}

@ mistercro

ja sam kupil tajpa u ljeto 2012 dok sam radil na moru

dobio sam velku napojnicu i odlucil sam ju skrsit na tenk, tad je bio u shopu za eure, nekih 30€

htio sam imat prem medium, jer sa t34 nisam bio zadovoljan kolko je ocajno spor

a probo sam bio na test serveru per$ina i zaklucio da ful opremljen postize brzinu 34 km/h, ISTO kao i t34

dakle to je bio jedini medium tada dostupan

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
14 godina
World of Tanks

Dr.Vicko - kako nema dobrog medium tenka tier 8,a premium...pa FCM{#} Taj tenk ni po čemu nije heavy.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kad ja dobijem ovu bugovu zvjerku od 33 333 krzna$a, odma cu ga raskopat i dati djelove dvojici najzasluznijih forumasa, dedi i slavkecu, i :

1) trazit deduu da predlozi jedan pravi balansirani medium t8 premium

2) dat slavkecuDC da "balansiranom mediumu" ™®© malo foto$hopira statse i buffa soft statse da bude sealclubber zabavan

3) giftat ga sam sebi putem crackanog gift koda

3A) stavit kod generator na forum

3B) prodat prava wg-u i kamatarit ih za pola para od zarade-naravno da ide u humble bundle sa repir kitovima i prem zeitom za 100€

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

možda sam pogriješio što sam gledao 2 godine star video

https://www.youtube.com/watch?v=oU5MBH0tRJo 

17 godina
Thoroughbred kaže...

Dr.Vicko - kako nema dobrog medium tenka tier 8,a premium...pa FCM{#} Taj tenk ni po čemu nije heavy.

FCM je odlican i jedan od najdrazih mi ali je ogroman, veci i od KT {#}

15 godina
World of Tanks

evo da ja zapocnem jednu konstruktivnu raspravu.

dvije ustvari.

1. batmobile-koju opremu, skilove i namirnice furate gore, skrin$hots pliz

uskoro ga kupujem pa se malo informiram

2. kad maknu 6th sa comandera, kak ce to utjecat po vasem misljenju na odabir skilova?

posto ce bit automatski na radisti, comanderu se oslobadja prvi skil slot... svima BiA prvo? ili repair / camo opcija?

malo sam gledo na jutubu, osim BrzogBebacha, koji tupi svoje, i drugi dosta slicno / isto kazu, highflyer15 ima totalno drukciji setup u startu, bez 6th, sa eagle eye, jer ide napred i zna da ga drugi vide (dedaa odobrio {#})

enivej

wot crew skills guide - YouTube

p.s. dragi kolege tonkeri, koji si prem tonk zelite za pod bor? onaj u garazi naravno, duhhh {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

9.5 što se tiče performansi, sranje. Već dva izbacivanja sa servera i jedan crash igre. Nekolika puta ping skočio i ostao na 300. Zatvaram sve ostale prostore, gasim wifi na mobitelu, torrente, ništa se ne update-a... jednostavno skoči ping i to je to.

Jel se još nekom ovako šta dogodilo?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
milanji kaže...

Budi nostalgiju kad se sjetis da se prije 2 godine gold ammo mogao kupiti samo za gold, kada pogledas mm, sve su to normalni tenkovi, heavy medium borbe, bez previse op destrojera i lightova kao danas, samim time bilo je i lakse igrati, vise dinganja, koristenja armora, danas toga skoro i nema kad light tenkovi imaju penetracije bolje od mediuma, destrojeri u tieru 7 imaju pen da mogu probiti tier 10, novim tenkovima samo se unsitava igra, no to je moje misljenje :) Mislim da ce se sloziti samnom oni sta igraju igru vise od 2 godine

16 godina
neaktivan
Mistercro kaže...
Budi nostalgiju kad se sjetis da se prije 2 godine gold ammo mogao kupiti samo za gold, kada pogledas mm, sve su to normalni tenkovi, heavy medium borbe, bez previse op destrojera i lightova kao danas, samim time bilo je i lakse igrati, vise dinganja, koristenja armora, danas toga skoro i nema kad light tenkovi imaju penetracije bolje od mediuma, destrojeri u tieru 7 imaju pen da mogu probiti tier 10, novim tenkovima samo se unsitava igra, no to je moje misljenje :) Mislim da ce se sloziti samnom oni sta igraju igru vise od 2 godine

Slažem se i ja koji igram manje od dvije godine....

14 godina
Mistercro kaže...
milanji kaže...

Istina, s novim tenkovima samo uništavaju igru, armor više ništa ne predstavlja :/
14 godina
World of Tanks
Kod za 1 dan premiuma 2015WGNY
Moj PC  
5 0 hvala 8
17 godina
Stolnik kaže...

Do kad ga mogu aktivirati?

Rvat katolik!
14 godina
tnakir kaže...
Stolnik kaže...

Do kad ga mogu aktivirati?

Vjerojatno do nove, al nemoj me držat za rječ... EDIT: u sječnju
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 9:54 (Stolnik).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

imam problem kod instalacije wot-a, igra se uredno pocne skidat preko svog client-a,skine 8430mb igre i krene ju instalirat i izbaci mi se nakon 2 ili 5 ili vise % greska koja je na slici

MOLIM POMOC AKO NEKO IMA ISKUSTVA SA OVAKVIM PROBLEMOM

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice