World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

120mm gun ili 100mm gun za KV85?

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...
Mistercro kaže...

Da se malo nasmijete koliko je rng jak kada vozite najlosiji premium tenk :D

T-34-3 najlošiji premium? NOT

To ak tebi ne odgovara ne znači da ništ ne valja...

Prosvjetli me koji je losiji tier 8 tenk od ovog? I koji je po tebi najlosiji. Imam sve ove tenkove sta se mogu trenutno uzeti za golde i sa svakim imam odredjen broj borbi i mogu definitivno reci da je najgori, tenk sa kojim sanjate da predjete 3000 dmg po borbi :D Kad stanes na bok t34 i odjednom shatis da ga jedino mozes u turret pogoditi jer mu ne vidis donji dio tenka zbog gun depresije :D

16 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Prestao sam gledat nakon 2:15 

12 godina
World of Tanks

iskreno klip mi je bezveze, ako je tebi tenk los ne mora značit da je drugima

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Stolnik kaže...
Mistercro kaže...

T-34-3 najlošiji premium? NOT

To ak tebi ne odgovara ne znači da ništ ne valja...

Pa zapravo je tenk potpuno besmislen i kontradiktoran sam sebi,upravo zbog topa...medium tenk s topom koji je jedva upotrebljiv na brawling tenkovima poput IS6,na close fightu...mala penetracija,užasan aim time + reload.

S tim topom je teško vozat i  IS6,175 pena osuđen si gađat weakspotove koje fališ na 3 metra od sebe...a di na mediumu koji bi trebao snapshotat...{#}

Ne dolazi mu buff jer je dobar,solidan,odličan...dolazi mu buff jer je prilično loš premium tenk.Ne dolazi mu buff da bude OP,već da bude balansiran,prosječan,a ne ovakav kakav je sad - ispodrosječan.

Nisam još nikoga vidio da rastura u njemu,a nema ih baš ni u randomu puno...a one na koje naletim,imaju avg damage 0.7,0.8,0.9...

Ja sam osobno nadao se nečemu sličnom typeu,s obzirom da ga nemam...

Al ajmo se nadat da će 24. biti u advent calendaru!{#}

P.S.

Nitko nikome ne gura pod nos svoje mišljenje,svatko ima svoje...ali činjenica je da je tenk besmislen.

Medium tenk ako već nema depresije mora imati dobar top...primjer t54,nema depresije ali je top vrh...type 61 ima depresije,ali je top trollish.T62 i 140 ista stvar,koliko je bolja depresija toliko je losiji top u soft statsima....jedno prati drugo kako bi tenk bio balansiran.Zato pershing "shits ace tankers" kako bi rekao kolega iz klana{#}

T34-3 nema ni depresije,ni top...ni armora...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 18:04 (Thoroughbred).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Top vrh na t-54? Razjasni molim te.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

Top vrh na t-54? Razjasni molim te.

Pa usporedio sam ti po statsima 2 skoro identična topa po pitanju preciznosti i aim time-a,jedan je na t54 drugi na type 61...a potpuno se različito ponašaju,T54 ima za 3 koplja bolji top od typea 61...

Top na 61 voli promašit nevjerovatne stvari i to dok tenk potuno miruje,dok s druge strane s t54 gađam on the move nemoguće stvari.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 18:14 (Thoroughbred).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa onda reci da je precizan a ne da je vrh, top je vrh ako ima i pen i acc i rof. T-54 ima pen samo sa goldom dok je goli kur*c s ap-om pogotovo ako se nades u partiji gdje je vecina tima u desetkama.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

is3 u t8 ima bolji ap nego t54 u tier 9, ako je to normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

Pa onda reci da je precizan a ne da je vrh, top je vrh ako ima i pen i acc i rof. T-54 ima pen samo sa goldom dok je goli kur*c s ap-om pogotovo ako se nades u partiji gdje je vecina tima u desetkama.

Pa meni je top vrh usporedno s topom na 61...oba grinda sam nedavno završio pa mi je to friška komparacija.

T54 ima nikakav pen,jbg...zato imam priličan broj heat-a na njemu.Ali je performer,većinom šta gađam pogodim,sve ostalo je pitanje troškova nakon borbe {#}

Del_boy = eto vidiš,i svejedno je T54 OP tier 9 medium tenk{#} Ista stvar s E-100...235 pena...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 18:23 (Thoroughbred).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma t-54 je odlican tenk ali prije je bio bolji, konkretnije prije ovog hd remakea gdje mu turret nije bio sir. Ako je u partiji gdje je nekoliko devetki, ostatak ajmo rec osmice/sedmice tenk siluje, druga prica dok si na dnu s ap granatama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

a nisu svi krcati goldom ili credom da bi si mogao priuštit ogromne minuse zbog heata

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

A jbg...šta da ti kažem,bez premium tenka je nemoguće igrat.

Nedavno uzeo M41 walkera,stavio me s desetkama,ne mogu probit ni bočno nikoga,stavio heat...napravio 2k damage-a i bio top po expu,a minus poslije borbe bio 111 000 kredita.Vratio posadu na T37 i reko' aj bok walkeru {#} T37 mi barem služi za holds,eventualno cw...a u randomu mi i zarađuje dobro,150 pena je sasvim OK.

0 0 hvala 0
16 godina

Imaš pena kao i tier 8 heavy, a ti ne možeš bočno probit nikoga? {#}

Ispucao sam možda 10 HEAT-a s tim tenkom u 150 partija i svejedno je na 62% wr...tenk je OP u svakom pogledu...

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
14 godina
DamageHigh kaže...

Imaš pena kao i tier 8 heavy, a ti ne možeš bočno probit nikoga? {#}

Ispucao sam možda 10 HEAT-a s tim tenkom u 150 partija i svejedno je na 62% wr...tenk je OP u svakom pogledu...

Odigrao sam malo borbi,odustao brzo od njega...budem mu se posvetio više jedan drugi put...Odigrao mozda 6 borbi,ne sjecam se...ni istrazio ga nisam do kraja.Znam da sam u jednoj s desetkama imao 111k minusa.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 18:45 (Thoroughbred).
12 godina
World of Tanks

pa bar bi ti kao unicum trebao znati da se ne sudi o tenku dok nije skroz istrazen

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

pa bar bi ti kao unicum trebao znati da se ne sudi o tenku dok nije skroz istrazen

Pa nisam mu ništa ni dosudio {#}

Super je tenk,okretan,brz...prva liga,samo sam rekao da sam nakon 111k minusa vratio se na t37 jer mi ionako taj tenk treba za stronghold...{#}

Walker je odličan,samo mi je pojeo hrpu kredita u jednoj borbi.

15 godina
Spiridon kaže...

Za dobro jutro WG mi napiše: "Nije bilo događaja u zadatku" !!!! A pobijedili smo i bio sam drugi po base exp... Jesu to nešto ukinuli, promijenili? {#}

How terrible ! TM

working as intended {#}

Mistercro kaže...

jedan savjet od mene boba tebi iskusnom gejmeru i streameru:

kad se ide resetirat cap, loadam HE UVIJEK jer probio-ne probio, skinucu mu cap pointe, cak i kritikal u gusjenice koji ih samo osteti resetira cap

a da ne kazem da si sa 122mm HE mogo cak i u zemlju gadjat i napravit splash obojici

cak i ako sam na dnu MM-a, sa HE mogu resetirat do mile volje

zato ja uvjek nosim HE par komada na svakom tenku, i prva granata je meni uvijek HE, posebno na velikim kalibrima, ak doleti skaut, hellcat, papir tenk, cak i ako ga ne oneshota, opako ga osteti, nekad i zapali, a ak ostane bez gusjenica mrtav je u trenutku od strane tima

just my 2 cents

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
Bera kaže...

100 mm ofkors.

@ ED63 lapili su mi 3 killa i 1 Daily chalenge... Barabe... {#}

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
Bera kaže...

100mm, isti pen ima, 4x jeftinije granate, i manji alpha ali veci dmg radi realno-brze punjenje i ciljanje=brze pucanje=vise dmg

120mm je ocajan u odnosu na ono sto je bio

Thoroughbred kaže...
Stolnik kaže...
Mistercro kaže...

Ja sam osobno nadao se nečemu sličnom typeu,s obzirom da ga nemam...

Al ajmo se nadat da će 24. biti u advent calendaru!{#}

T34-3 nema ni depresije,ni top...ni armora...

type 59 nece vise nikad doci u slobodnu prodaju, samo kao nagrada na natjecanjima

NIKAD

t-34-3 je u biti slican ko t-34-2 sa 122mm topom

ono kaj ima je koristenje WASD {#}

Del_Boy97 kaže...

is3 u t8 ima bolji ap nego t54 u tier 9, ako je to normalno

da normalno je, jer medium je namjenjen flenkanju i iznenadnim napadima iza ledja, a ne direktnom napadu na hvyje i klikanju po njima uz probijanje svega odnapred

Del_Boy97 kaže...

a nisu svi krcati goldom ili credom da bi si mogao priuštit ogromne minuse zbog heata

da posto vise nema ni popusta na premium ammo, to je definitivno sinkhole za kredite

uz to sto imam hrpu prem t8 tenkova nisam niti jedan tenk natovario goldom nikad

nosim u svakom 3-4 ak ce trebat prevagnut partiju

u type59 imam par komada protiv kv 4 i 5 i drugih typova

u t34 netreba, u is-6 nema smisla kad granate lete svukuda i top nije precizan

zadnje sto sam ispucal sve gold je u t4 japancu sa malo hp-a kad sam gadjal matildu na daleko i nemogu ju drukcije probit

Thoroughbred kaže...

A jbg...šta da ti kažem,bez premium tenka je nemoguće igrat.

Nedavno uzeo M41 walkera,stavio me s desetkama,ne mogu probit ni bočno nikoga,stavio heat...napravio 2k damage-a i bio top po expu,a minus poslije borbe bio 111 000 kredita....

ja kad sam prvi tir 7 med uzo-bivsi vk3002db, jos je bio vertikalni tech tree, nakon par borbi sa minusom sam ga prodo i tek nakon 1 godine ponovno kupio

sad mogu igrat i t9 bez prem i bit u plusu ak ne napravim neki stronk yolo

p.s. consumablesi se kupuju na popustu po 300-400 komada svaki da izdrzi zaliha do iduceg popusta {#}

na visim tirovima je dosta ekonomije u igri, treba malo i glavu koristit, ne samo mis{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
14 godina
World of Tanks

ED63 - Type 59 ide u prodaju još jednom...i onda kao "nikad više"...

Digla se prašina nakon ovog komentara koji vrijedi za ASIA server

• Type 59, likely to come up for sale again soon, likely only once.. then likely a very long gap before they are ever sold again (if ever as there is no plans for any other future sales currently)

Pa je potvrđeno da to vrijedi i za EU server...samo je pitanje kada će u prodaju...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

ED63 - Type 59 ide u prodaju još jednom...i onda kao "nikad više"...

Digla se prašina nakon ovog komentara koji vrijedi za ASIA server

• Type 59, likely to come up for sale again soon, likely only once.. then likely a very long gap before they are ever sold again (if ever as there is no plans for any other future sales currently)

Pa je potvrđeno da to vrijedi i za EU server...samo je pitanje kada će u prodaju...

Mogu mislit cjene 1000€ samo za sladokusce {#}nije wg glup sve dok smo mi budale i dajemo pare za havu(nista)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pocelo je skripiti WG-u, prosle godine u ovo vrijeme na serveru je bilo cca 250k igraca na serveru, sad gledam uvijek se vrti izmedu 150 i 200. Također sad ovo s Typeom kaj si rekao, pa s ovim divljim "ponudama" svaki dan, ne ide to na dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam ja pitanje za sve one koji imaju ovaj tenk, zasto ste kupili ovaj tenk . Ja sam ga kupio da upotpunim kolekciju, kao dobar igrac 3000 dmg po borbi mi izgleda kao znanstvena fantastika, neznam kako drzim 1500 avr dgm sa njim, vjerojatno zbog toga sto pucam heat, koji probije svaku trecu. Prednost tenka je ta da covjek samo ulaze sa njim, ulaze u nove tipkovnice i miseve koje razbijete dok ga vozite, znaci tenk je kredit mejker :D .. 11 ipol sekundi reload, 3.4 aiming time, preciznost uzasna, armor odbija samo tier 6 topove ( neke ) .. Tako da je ovo najgori premium tenk 8 , a vi pricajte sta ocete. Ja sta sam odigrao , odigrao sam sa njim, tenk je besmislen i ne  vidim svrhe zasto bi vozio pored ostalih premium tenkova koje imam. To ti je kao da imas mercedesa u garazi i ti ides da vozis golfa keca .. Moja preporuka nemojte nikada potrositi golde na ovo smece od tenka, ali nikada

3 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kupio sam ga jer sam htio medium t8 premium tenk, koji za*eb... A da stvar bude gora mislim da je tad još Type59 bio dostupan {#}

Nakon 600+ borbi sam se donekle naviknuo na njega, ali ga definitivno nikome ne mogu preporučit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Može netko stavit link za download 9.5 verziju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li još neko ima problema sa spajanjem na server??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni radi,patch je skinut.

14 godina
Eyekool kaže...

Kupio sam ga jer sam htio medium t8 premium tenk, koji za*eb... A da stvar bude gora mislim da je tad još Type59 bio dostupan {#}

Nakon 600+ borbi sam se donekle naviknuo na njega, ali ga definitivno nikome ne mogu preporučit.

Sigurno nije bilo type 59 u shopu kada je t34-3 ubačen u igru...sad će dobiti buff,neznam sta ce mu napravit al eto,barem nešto.

Zrinski - ne radi server jer ide update...

13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
Eyekool kaže...

Sigurno nije bilo type 59 u shopu kada je t34-3 ubačen u igru...sad će dobiti buff,neznam sta ce mu napravit al eto,barem nešto.

Zrinski - ne radi server jer ide update...

Nije li t-34-3 vec dobio buff?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 10:37 (ja111).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice