World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.078.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Kuschnyer kaže...

Pozdrav, imam jedan problem u tenkovima.

Prije neka tri tjedna u tenkovima su mi se počela događati zatrzavanja, micro freezes ili stuttering, neznam kako se zove taj pojam.

Uglavnom, u bitki, svake 1 do 2 minute mi na neku sekundu dvije prestane reagirat i onda nakon te dvije sekunde jednostavno nastavi. Problem je što ako sam mislio samo malo proviriti, tenk tu cijelu sekundu vozi sam od sebe i izađem na otvoreno. Još gore je kad sam mediumom flankam. Završim bokte pitaj gdje.

Jako frustrirajuće i jako teško za igrati. Poginem gdje ne bi trebao i fulam sa 20 metara zbog toga.

Ima li neko iskustva sa tim i jel ima rješenje za to?

Jedino što sam pokušao je obrisati modove, ali zatrzava mi i bez modova. 

Napravit ću clean install nakon što obavim x3 danas (ako uspijem {#}).

Da te ping ne hebe?

13 godina
neaktivan
Kuschnyer kaže...

Pozdrav, imam jedan problem u tenkovima.

Prije neka tri tjedna u tenkovima su mi se počela događati zatrzavanja, micro freezes ili stuttering, neznam kako se zove taj pojam.

Uglavnom, u bitki, svake 1 do 2 minute mi na neku sekundu dvije prestane reagirat i onda nakon te dvije sekunde jednostavno nastavi. Problem je što ako sam mislio samo malo proviriti, tenk tu cijelu sekundu vozi sam od sebe i izađem na otvoreno. Još gore je kad sam mediumom flankam. Završim bokte pitaj gdje.

Jako frustrirajuće i jako teško za igrati. Poginem gdje ne bi trebao i fulam sa 20 metara zbog toga.

Ima li neko iskustva sa tim i jel ima rješenje za to?

Jedino što sam pokušao je obrisati modove, ali zatrzava mi i bez modova. 

Napravit ću clean install nakon što obavim x3 danas (ako uspijem {#}).

kako stojiš s pingom?

Team32Ipe77
11 godina
Mistercro kaže...

Sve 5, i to je bio posudjeni acc za potrebu streama i najavio sam da ce bit trollanje i pisanje po chatu jer je to bila i svrha streama tu vecer. Sto se tice samog stream i sadrzaja, u to se necu petljat tko ima bolji a tko losiji, ja imam svoj sadrzaj ljudi to vole i stream raste svaki put, sto se tice vaseg razmisljanja ovdje na bug.hr, to me se ne tice niti je moja stvar sto vi sve nase hejtate i sto se god radi vam nije po volji, balkanci ste normalno je to za balkance, hebes tudje kad mozes svoje.. Volio bi vidit kako bi se vi ponasali na mome mjestu, nasao sam sponzore, potrudio se da ostvarim taj balkanski stream jer su me nagovorili da to pokusam odradit, cim izadje test server odmah isti dan pokazem ljudima nove stvari, for the record objavljiva moje video sadrzaje, napravio sam neki uspjeh, al na bug.hr te mogu samo popljuvat.. Pa nista ja sam samo lijepo pokusao i nisam nikoga uvrijedio, ako sam nesto zabranjeno napravio ja se izvinjavam, ja cu nastaviti sa streamom i dalje i trudit se to dignuti jos na veci nivo, a na bug.hr vise nista necu spominjat o tome jer to nije ni bitno :) Lijepi frendly zz svim hejterima :*

Koji k*** sad kmečiš. Trollao si jer eto osjećaš se superiornim u igri nacrtanih tenkova pa se ponašaš kao balavo derište, pa kad se normalnoj ekipi na forumu to ne sviđa, onda cviliš.

Uspjeh? Stvarno? Ne znam, star sam, ali to se danas smatra uspjehom? Snimati igranje igre i objavljivanje istog?

Eh, I'm too old for this shit.

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Predator003 kaže...

Pravi se javio žalit da netko "kmeči" {#}

Nisam ni mislio da se nećeš javiti. Hvala što me pratiš. To mi puno znači.{#}

Teško je gledat licemjera i ne reći ništa...

a ti si malo ljubomoran na mrcro? msm ko bi živ gledo tvoje video uratke jel da?

2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 12:53 (Predator003).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Boli me qratz ko streama, ko radi, kome wn pada a kome skače, samo ohladite sa prepucavanjima na temi.

18 0 hvala 4
12 godina
neaktivan

Ping je uredu. Mislim da je 50-70 u prosjeku.

Evo što mi se dogodi. Bitku mi učita relativno brzo, 15 do 20 sekundi prije početka. FPS i ping su uredu.

I onda 40-tak sekundi nakon početka bitke mi prvi put zatrza (zastane). Tad se u pravilu još samo vozim i ako idem samo ravno vidim kako mi tenk polako "propada", i nakon sekunde-dvije bitka dalje nastavi normalno. Ako sam slučajno prije nego što je zatrzalo držao za skretanje, recimo htio malo manevrirati i zaobići nekog, on će tu cijelu sekundu-dvije dok mi zatrzava registrirati kao da ja skrećem i napravi mi luk od recimo 90-120 stupnjeva, znači zaokrene mi tenk. Ja vidim samo početag zatrzavanja, dok mi je tenk na mjestu, a kad se vrati u normalu on je zaokrenut.

I tako mi se dogodi svakih negdje minutu do dvije.

Najgore je kad mi se to dogodi za vrijeme akcije. Ako pokušam nekog flenkat dogodi mi se situacija da nakon zatrzavanja vidim da sam negdje izletio, ili se zabio. Ako sam htio opucat to mi ne registrira. 

Uglavnom, osim zatrzavanja ništa neobično se ne događa.

Dobro je pa mi je taman kad je krenilo zatrzavanje istekao premium pa sam i prestao igrati. Otad sam u tri tjedna odigrao 10-15 bitaka i svaki put mi se to događa.

Edit: Evo

koji sam našao na youtubu (nije moj)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 14:04 (Kuschnyer).
11 godina
neaktivan

Necu vise da razgovaram o ovim postovima gore i o streamu, nevazno, al evo nekog ce mozda zanimati ovaj mod koji sam odradio nedavno, naprtavio sam danas novi updejt kako instalirati pa ako se nekome svidi moze ga skinut

10 0 hvala 3
15 godina
Kuschnyer kaže...

Evo što mi se dogodi. Bitku mi učita relativno brzo, 15 do 20 sekundi prije početka. FPS i ping su uredu.

I onda 40-tak sekundi nakon početka bitke mi prvi put zatrza (zastane). Tad se u pravilu još samo vozim i ako idem samo ravno vidim kako mi tenk polako "propada", i nakon sekunde-dvije bitka dalje nastavi normalno. Ako sam slučajno prije nego što je zatrzalo držao za skretanje, recimo htio malo manevrirati i zaobići nekog, on će tu cijelu sekundu-dvije dok mi zatrzava registrirati kao da ja skrećem i napravi mi luk od recimo 90-120 stupnjeva, znači zaokrene mi tenk. Ja vidim samo početag zatrzavanja, dok mi je tenk na mjestu, a kad se vrati u normalu on je zaokrenut.

Najgore je kad mi se to dogodi za vrijeme akcije. Ako pokušam nekog flenkat dogodi mi se situacija da nakon zatrzavanja vidim da sam negdje izletio, ili se zabio. Ako sam htio opucat to mi ne registrira. 

Dobro je pa mi je taman kad je krenilo zatrzavanje istekao premium pa sam i prestao igrati. Otad sam u tri tjedna odigrao 10-15 bitaka i svaki put mi se to događa.

To što objašnjavaš je tipično za probleme sa pingom. To "propadanje" tenka nije posljedica tvoje konfiguracije nego do internet veze.

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Kuschnyer kaže...

To što objašnjavaš je tipično za probleme sa pingom. To "propadanje" tenka nije posljedica tvoje konfiguracije nego do internet veze.

Daj malo pogledaj kaj ti komp radi dok igras, primjerice meni kad se updejta NOD32 imam 3 screen freeza za redom u ramzaku od 3 sekunde i u trajanju manje od 0,5 sec, srecom ventilator prije tog poludi pa znam unaprijed

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
World of Tanks
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Kuschnyer kaže...

Znaci u wot-u je problem. A ja vec optuzio HT. Meni se to sinoc pojavilo u Prokhorovki,ali nakon toga sam iskljucio router (ne samo na prekidacu nego kompletno "iz zida" na nekoliko minuta i sve je bilo ok). Ali slicne stvari mi se sve cesce dogadjaju,ili lag spikes ili stalno upaljena crvena lampica ili kombinacija svega toga,narocito na jedinici. Na dvojci je ping veci ali mi je igranje ugodnije.

16 godina
neaktivan

znate one stihove... je li itko ikad stao u Karlovcu {#}

12 godina
World of Tanks

to je u Turnju, inače budući muzej domovinskog rata

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Svršio sam.

Kratki review grane:
Chi-he i Chi-nu lowtier pa naravno da kerijaš stalno
Chi-To po meni vrhunski tenk
Chi-Ri smece najvece, svaki sut u donju plocu ode motor
STA-1 odlican tenk ali sam imao 4 dana frustracija kad je krenuo TofT mi nije islo i srusio statse s njim(65% na cca 52%)
Type 61 treba malo vremena da se naviknem da je to malo vise za snajp ali puno vise mi se svidao od sta 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 1:20 (ja111).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Voltron kaže...

znate one stihove... je li itko ikad stao u Karlovcu {#}

Treba te tenkove poslat negdje na restauraciju,podić jedan hangar i stavit ih unutra,prava šteta gledat kako trunu

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Juče dan katastrofa...čak sam naišao na komandanta nekog našeg klana kome su njubare kao što sam ja kriv što je on i nakon 18k borbi crven ko paradajz...jer eto on u TDu mora da spota a ja u heaviju sam camperski idiot...i dok je to pisao ladno je stajao na prokhorovci na A1 polju, iza naše baze a ja sam bio gore na brdu sam...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ja111 kaže...
St0ka kaže...
Kuschnyer kaže...

Daj malo pogledaj kaj ti komp radi dok igras, primjerice meni kad se updejta NOD32 imam 3 screen freeza za redom u ramzaku od 3 sekunde i u trajanju manje od 0,5 sec, srecom ventilator prije tog poludi pa znam unaprijed

Pogasio sam sve osim tenkova, čak i klimu {#}.

Al ozbiljno, odjednom mi je krenilo zatrzavati, prije neka tri tjedna. I od tad mi svaku bitku zatrzava svake minute do dvije. Ne pada mi na pamet što bi moglo izazvati ovako periodična zatrzavanja.

Ping i FPS su savršeni i onda kao da mi pukne veza pa ne šaljem podatke, moguće onaj packet loss.

Probao sam na starom komputeru, i na njemu je ista stvar.

Jel moguće da mi je do modema nešto? Probao sam ga ugasit/upalit ali je i dalje isto.

Dobro je jedino što je ljeto pa manje igram, ali kad mi se i igra izgubim volju zbog ovoga.

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Treba te tenkove poslat negdje na restauraciju,podić jedan hangar i stavit ih unutra,prava šteta gledat kako trunu

O restauraciji zasad ni riječi, ali grad je obećao izradu "krova", tako da bi prostor trebao biti barem natkriven. Brzinom kojom se ovdje stvari pokreću to će biti izvršeno u sljedećih 7-10 godina -.-

15 godina

Pogasio sam sve osim tenkova, čak i klimu {#}.

Al ozbiljno, odjednom mi je krenilo zatrzavati, prije neka tri tjedna. I od tad mi svaku bitku zatrzava svake minute do dvije. Ne pada mi na pamet što bi moglo izazvati ovako periodična zatrzavanja.

Ping i FPS su savršeni i onda kao da mi pukne veza pa ne šaljem podatke, moguće onaj packet loss.

Probao sam na starom komputeru, i na njemu je ista stvar.

Jel moguće da mi je do modema nešto? Probao sam ga ugasit/upalit ali je i dalje isto.

Dobro je jedino što je ljeto pa manje igram, ali kad mi se i igra izgubim volju zbog ovoga.

Ili modem crkava ili se nešto skida (torrent).

14 godina
World of Tanks

Storm Anounces Spotting Changes

- the most important thing is that the developers are reworking the Bigworld spotting check rays tracing system on the server, the plan is that this will increase the performance of the system a lot, which will in turn allow the server to make the visibility checks every “tick” (cycle) at all distances and it will allow the developers to increase the amount of spotting check points on a tank (SS: this means that tanks at longer distances will no longer have the “between spotting checks” advantage, it means spotting at longer distances will become easier)

- the “tanks disappearing in the middle of a field” effect will be removed. The increased camouflage coefficients after stopping shooting and stopping the vehicle (SS: as in, the tank is harder to spot when it doesn’t shoot or when it stops) will be removed in cases where the tank is in your view range and is not covered by obstacles (SS: as in, when you get spotted while driving in the open field and stop the vehicle, the reduced camouflage factor (moving reduces your camo) changes to “camo when standing” (unreduced) and the tank can “disappear” if it stops in the zone where the moving camo allows it to be spotted but the standing camo doesn’t – this will not happen anymore)

- a spotting check point for spots after shooting will be made at the end of the gun barrel, which means that you will have to hide barrels that are sticking out of the bushes when firing

- viewrange will be changed from 1000*1000 square to a 565 meter radius circle

najs {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Stolnik kaže...

Dobro su se sjetili...500m viewrange ravno ispred je očaj...

Iako, ovo će ubiti neke pozicije na nekim mapama, jer se više neće moći iskorištavati onih 700 m po dijagonali, npr. na El Hallufu..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1006541

kakva sreca,ostali 6 vs 2, jagdpanther II i ja sa jagdtiger 8.8

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 15:27 (markulj).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Stolnik kaže...

Dobro su se sjetili...500m viewrange ravno ispred je očaj...

Iako, ovo će ubiti neke pozicije na nekim mapama, jer se više neće moći iskorištavati onih 700 m po dijagonali, npr. na El Hallufu..

Konačno....ali kako to obično ide kod njih sad će nestajat na 10 metara ispred tebe na čistini...{#}

11 godina
World of Tanks

Dobio prvi mark of excellence i to na tenku za kojeg ni u ludilu nisam mislio da ću dobiti - is 7 {#}

RNG me mazio popodne i naravno navečer kad se vojska botova i sličnih sjati eto ti 15 poraza u nizu. Vrijeme je za TV {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Stolnik kaže...

Storm Anounces Spotting Changes

- the most important thing is that the developers are reworking the Bigworld spotting check rays tracing system on the server, the plan is that this will increase the performance of the system a lot, which will in turn allow the server to make the visibility checks every “tick” (cycle) at all distances and it will allow the developers to increase the amount of spotting check points on a tank (SS: this means that tanks at longer distances will no longer have the “between spotting checks” advantage, it means spotting at longer distances will become easier)

- the “tanks disappearing in the middle of a field” effect will be removed. The increased camouflage coefficients after stopping shooting and stopping the vehicle (SS: as in, the tank is harder to spot when it doesn’t shoot or when it stops) will be removed in cases where the tank is in your view range and is not covered by obstacles (SS: as in, when you get spotted while driving in the open field and stop the vehicle, the reduced camouflage factor (moving reduces your camo) changes to “camo when standing” (unreduced) and the tank can “disappear” if it stops in the zone where the moving camo allows it to be spotted but the standing camo doesn’t – this will not happen anymore)

- a spotting check point for spots after shooting will be made at the end of the gun barrel, which means that you will have to hide barrels that are sticking out of the bushes when firing

najs {#}

Svašta su oni pričali a ništa napravili {#}

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam gdje sam nasao ovaj video, ako je sa foruma ispricavam se sto ga ponovno stavljam :)

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Zna li netko zašto je ovo ovako i kako da riješim ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Zna li netko zašto je ovo ovako i kako da riješim ? 

alt+enter.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ili tako, ili u igri u postavkama.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice