World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.398
|
čitano: 9.089.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Mistercro kaže...

Pa jer nisi shvatio poantu, a to je da smo nas dvojica koji imamo preo 2200 wn8 odlucili uzet 2 losa acc i trollat isto tako dobre igrace i zezat ih da su nobovi, samim time smo napravili nesto drugacije i zanimljivo i smjesno, a kako reklamiranje bas nije popularno onda necu vise :)      

vau preko 2200 wn8, mogu se druzit s vama?

11 godina
neaktivan

Nisam ja za tip za prepirku, imas na balkanskom podforumu na sluzbenoj stranici brdo takvih idi tamo deda :)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Došo si na krivo mjesto po "lajkove".....

4 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ti nisi shvatio da  ja nisam dosao zbog lajkova, nego su mi rekli na streamu za bug.hr i da tu probam sa promoviranjem Balkanskog streama. I kako sam shvatio da bas tu to ne prolazi, niti cu vise objavit ista i reklamirat ovdje :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 13:13 (Mistercro).
14 godina
Mistercro kaže...

Ti nisi shvatio da  ja nisam dosao zbog lajkova, nego su mi rekli na streamu za bug.hr i da tu probam sa promoviranjem Balkanskog streama. I kako sam shvatio da bas tu to ne prolazi, niti cu vise objavit ista i reklamirat ovdje :) 

pa i forum ne služi za reklamiranje...

17 godina
World of Tanks

Ne kontam sta ste cojku krenuli udarati brdo td-ova???

Covjek reklamira svoj stream u temi na forumu gdje svi fakticki reklamiraju sebe na neki nacin {#} i iskreno bolje gledati nekoga naseg kako to radi nego tamo jinglesa, bejbija i neke druge likove. 

A kako se ljubicasti igraci ponasaju u zadnje vrijeme i treba ih malo trolati {#}

Ja krenuo grindati Centuriona i cudan neki tenk. Pretezno gubim partije sa njim odigrao dobro ili lose ali opet mi je nekako drag {#}

13 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako se otvori prilika za net mozda i ja pocnem streamat, jer ako si u mogucnosti zasto ne, lol.

Inace dosao sam pitati jel se isplati stavljat adrenaline rush na loadera i ako da na koje klase tenkova 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dr. Vicko kaže...

Covjek reklamira svoj stream u temi na forumu gdje svi fakticki reklamiraju sebe na neki nacin {#} i iskreno bolje gledati nekoga naseg kako to radi nego tamo jinglesa, bejbija i neke druge likove. 

A kako se ljubicasti igraci ponasaju u zadnje vrijeme i treba ih malo trolati {#}

Ja krenuo grindati Centuriona i cudan neki tenk. Pretezno gubim partije sa njim odigrao dobro ili lose ali opet mi je nekako drag {#}

Ja mu nisam dao dislike(možda jer je taj noob account iz mog klana {#} ),pogledao sam njegov stream i jedino me zasmetalo to forsiranje u chatu i namjerno podhebavanje...dobijete partiju i ti pišeš "noob team",al ajde dobro...jedno je kad te protivnici nazivaju cheaterom i gold noobom(kad pucaš AP) a drugo kad ti forsaš da ti netko uzvrati

Zanimljiva stvar ali jedino me to zasmetalo

p.s. ljudi dođite u Geronimo imamo mistercrooooa huhuhu {#}

15 godina
Ćoby kaže...
Dr. Vicko kaže...

jedino me zasmetalo to forsiranje u chatu i namjerno podhebavanje...

x2

12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz, molio bi ove bolje i iskusnije igrace za savjet: koju 9ku najprije za kupiti (u obzir racunajte i sljedecu 10ku koja je korisna za CW)

hvala!

2 50-120
1 T95
1 Foch
21 T54e1
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 15:01 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

Inace dosao sam pitati jel se isplati stavljat adrenaline rush na loadera i ako da na koje klase tenkova 

Da, ali nakon sto iskoristis sve bitne skillove na loaderu kao sto su bia, repair, camo 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
World of Tanks

Foch mi je bio jako dobar TD, a t10 iza njega je razočaranje.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Mistercro kaže...

Pa jer nisi shvatio poantu, a to je da smo nas dvojica koji imamo preo 2200 wn8 odlucili uzet 2 losa acc i trollat isto tako dobre igrace i zezat ih da su nobovi, samim time smo napravili nesto drugacije i zanimljivo i smjesno, a kako reklamiranje bas nije popularno onda necu vise :)      

vau preko 2200 wn8, mogu se druzit s vama?

Lol,ti se mozes druzit sa ostalim botinama,tamo ti je mjesto{#}

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bolje s botinama nego s pic*icama koje placu jer im se wn8 smanjio {#}

Moj PC  
20 1 hvala 3
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Bolje s botinama nego s pic*icama koje placu jer im se wn8 smanjio {#}

Bolje bit ckapi nego ti{#}

Vulgar Display Of Power
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Po čemu to, kad oni očito imaju kvalitetniji sadržaj?

Btw slažem se za Ceturiona, nije ni meni sjeo baš

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
Mistercro kaže...

A ti nisi shvatio da wg strogo zabranjuje visestruke accounte. Jadno je kad covjek krsi pravila u igri u kojoj je tako dobar.

"1.01. In order to register in World of Tanks, players must be thirteen (13) years of age or older, and are allowed only one account registered per server."

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 19:44 (guinness).
12 godina
neaktivan
guinness kaže...
Mistercro kaže...

A ti nisi shvatio da wg strogo zabranjuje visestruke accounte. Jadno je kad covjek krsi pravila u igri u kojoj je tako dobar.

"1.01. In order to register in World of Tanks, players must be thirteen (13) years of age or older, and are allowed only one account registered per server."

Ako kupuješ gold na oba boli njih neka stvar...

13 godina
neaktivan
guinness kaže...
Mistercro kaže...

Gdje si našao taj dio? 

Prije godinu dana, iskoristio sam bonus kod i otvorio drugi acc. Tada sam potražio informacije i našao podatak da možeš imati više acc, ali samo jedan po mailu. Ovaj tvoj dio sam našao u ovom obliku:

1.01. In order to register in World of Tanks, players must be thirteen (13) years of age or older. All players are solely responsible for their behavior in both public and battle chat. Players are responsible for protecting their accounts from access by others, and are strongly encouraged to...........

accounts-množina

12 godina
hoss kaže...
guinness kaže...
Mistercro kaže...

Gdje si našao taj dio? 

Prije godinu dana, iskoristio sam bonus kod i otvorio drugi acc. Tada sam potražio informacije i našao podatak da možeš imati više acc, ali samo jedan po mailu. Ovaj tvoj dio sam našao u ovom obliku:

1.01. In order to register in World of Tanks, players must be thirteen (13) years of age or older. All players are solely responsible for their behavior in both public and battle chat. Players are responsible for protecting their accounts from access by others, and are strongly encouraged to...........

accounts-množina

16 godina
Del_Boy97 kaže...
hoss kaže...
guinness kaže...
Mistercro kaže...

Gdje si našao taj dio? 

accounts-množina

Ocito ti engleski bas ne lezi. Recenica govori o igracima u mnozini,zato kaze accounts "Players have accounts",kako bi to drugacije rekao? A i u svim online igrama ti je pravilo da svatko ima jedan account,to je logicno. To ti je EULA,prouci malo. Naravno da wg nema mogucnosti svakog provjeriti,stvar je igraca i njihovog fair playa da ne kupuju,prodaju i imaju visestruke ili dijeljene accounte. 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Naravno outplayam sa svojim typeom 61 fv183 i onda krece rage 12-godisnjaka.

To stvarno treba dozivjet, prve dvije slike su samo uvod, ali na trecoj {#}{#}{#}{#}

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kako ova igrica zna naživcirati to je prestrasno, kakve se tu stvari poklope bas kad ne treba pa to nema nigdje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve 5, i to je bio posudjeni acc za potrebu streama i najavio sam da ce bit trollanje i pisanje po chatu jer je to bila i svrha streama tu vecer. Sto se tice samog stream i sadrzaja, u to se necu petljat tko ima bolji a tko losiji, ja imam svoj sadrzaj ljudi to vole i stream raste svaki put, sto se tice vaseg razmisljanja ovdje na bug.hr, to me se ne tice niti je moja stvar sto vi sve nase hejtate i sto se god radi vam nije po volji, balkanci ste normalno je to za balkance, hebes tudje kad mozes svoje.. Volio bi vidit kako bi se vi ponasali na mome mjestu, nasao sam sponzore, potrudio se da ostvarim taj balkanski stream jer su me nagovorili da to pokusam odradit, cim izadje test server odmah isti dan pokazem ljudima nove stvari, for the record objavljiva moje video sadrzaje, napravio sam neki uspjeh, al na bug.hr te mogu samo popljuvat.. Pa nista ja sam samo lijepo pokusao i nisam nikoga uvrijedio, ako sam nesto zabranjeno napravio ja se izvinjavam, ja cu nastaviti sa streamom i dalje i trudit se to dignuti jos na veci nivo, a na bug.hr vise nista necu spominjat o tome jer to nije ni bitno :) Lijepi frendly zz svim hejterima :*

10 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda si negdje već postavio link svog streama, pa daj još jednom da vidim o čemu se radi...ako ti nije problem...

15 godina
Mistercro kaže...

Sve 5, i to je bio posudjeni acc za potrebu streama i najavio sam da ce bit trollanje i pisanje po chatu jer je to bila i svrha streama tu vecer. Sto se tice samog stream i sadrzaja, u to se necu petljat tko ima bolji a tko losiji, ja imam svoj sadrzaj ljudi to vole i stream raste svaki put, sto se tice vaseg razmisljanja ovdje na bug.hr, to me se ne tice niti je moja stvar sto vi sve nase hejtate i sto se god radi vam nije po volji, balkanci ste normalno je to za balkance, hebes tudje kad mozes svoje.. Volio bi vidit kako bi se vi ponasali na mome mjestu, nasao sam sponzore, potrudio se da ostvarim taj balkanski stream jer su me nagovorili da to pokusam odradit, cim izadje test server odmah isti dan pokazem ljudima nove stvari, for the record objavljiva moje video sadrzaje, napravio sam neki uspjeh, al na bug.hr te mogu samo popljuvat.. Pa nista ja sam samo lijepo pokusao i nisam nikoga uvrijedio, ako sam nesto zabranjeno napravio ja se izvinjavam, ja cu nastaviti sa streamom i dalje i trudit se to dignuti jos na veci nivo, a na bug.hr vise nista necu spominjat o tome jer to nije ni bitno :) Lijepi frendly zz svim hejterima :*

Upravo zbog ovoga te neki ovdje i ne vole. 

Ja vjerujem da se većini jednostavno nije svidjela "fora" i zato su ti dali TD na taj post. Mogao si to shvatiti kao kritiku umjesto da se duriš i nazivaš nas sad sve balkancima. 

Ja te u potpunosti podržavam i tu i tamo pogledam stream, ali ovo "trolanje" s lošim accountom mi nije bilo niti smiješno, niti je bilo interesantno gledati non stop T-44. S druge pak strane, pokazao si originalnost koja ti je do sada falila (stream layout isti kao QB, fora sa WT i HE granatama od Circona i tak..). 

Uglavnom, samo nastavi, ali probaj smisliti neke nove i zanimljive stvari za zabaviti publiku. Siguran sam da ćeš tada i ovdje dobiti veliku podršku. Best of luck...{#}

E btw., dajte malo smanjite to psovanje...uopće nije ugodno za slušati....OK iz zafrkancije, ali psovanje iz frustracije je veliki minus...barem kod mene, a vjerujem da nisam jedini.

Zrinski kaže...

Možda si negdje već postavio link svog streama, pa daj još jednom da vidim o čemu se radi...ako ti nije problem...

http://www.twitch.tv/mistercroo

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 19:05 (DamageHigh).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram sad češće sa ovim da dođem do Jpanther, sjećam se da je bio užas ali sad kad je malo posada iskusnija i stavio sam rammer, sasvim ok sa L70. Zasad 3.43 reload ali posada nije skroz istrenirana, znači odličan ROF, pen nije posebno dobar ali probija većinu vremena (ovisi o MM). Evo jedna dobra od danas.

http://wotreplays.com/site/1002736#abbey-rapture868-jagdpz_iv

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Jel mi moze netko dat dio xvm koji ce samo pokazivat statistike igrača bez ičeg drugog ? 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Storm confirms, the premium tier 8 Soviet medium tank (T-54 Model 1945) will have 120mm frontal plate

Storm states that the MT8 Soviet prem will be a slow tank, like the Super Pershing (it won’t be a second Type 59)

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav, imam jedan problem u tenkovima.

Prije neka tri tjedna u tenkovima su mi se počela događati zatrzavanja, micro freezes ili stuttering, neznam kako se zove taj pojam.

Uglavnom, u bitki, svake 1 do 2 minute mi na neku sekundu dvije prestane reagirat i onda nakon te dvije sekunde jednostavno nastavi. Problem je što ako sam mislio samo malo proviriti, tenk tu cijelu sekundu vozi sam od sebe i izađem na otvoreno. Još gore je kad sam mediumom flankam. Završim bokte pitaj gdje.

Jako frustrirajuće i jako teško za igrati. Poginem gdje ne bi trebao i fulam sa 20 metara zbog toga.

Ima li neko iskustva sa tim i jel ima rješenje za to?

Jedino što sam pokušao je obrisati modove, ali zatrzava mi i bez modova. 

Napravit ću clean install nakon što obavim x3 danas (ako uspijem {#}).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice