World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

odkad su se botovi pojavili u igri?pa sta je ovo?jos malo pa ce postat nemoguce igrat igru zbog njih

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

stronk

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
19 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
cod4gamer kaže...

odkad su se botovi pojavili u igri?pa sta je ovo?jos malo pa ce postat nemoguce igrat igru zbog njih

otkad? ima ih ko kenje već ohoho

17 godina
Entry Point kaže...

Jučer igrao jedan random sa SirFoch-om u ekipi. Naravno, ja sam bio živčani i odigrao kao paradajz {#}. I još kad sam vidio mm na početku reko, ma 100% gubimo. Lik na kraju napravio 7000+ dmg-a sa STB-1 {#}. Reko bolje ti je da ne snimaš ovo {#}

Gledao sam ga jučer na streamu, izjavio je da mu je STB-1 postao najbolji tier 10 medium, da je taj reload prebolestan za 390 alphe, dpm je ludilo... a i očito mu jako dobro ide s njim...

16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Entry Point kaže...

Jučer igrao jedan random sa SirFoch-om u ekipi. Naravno, ja sam bio živčani i odigrao kao paradajz {#}. I još kad sam vidio mm na početku reko, ma 100% gubimo. Lik na kraju napravio 7000+ dmg-a sa STB-1 {#}. Reko bolje ti je da ne snimaš ovo {#}

Gledao sam ga jučer na streamu, izjavio je da mu je STB-1 postao najbolji tier 10 medium, da je taj reload prebolestan za 390 alphe, dpm je ludilo... a i očito mu jako dobro ide s njim...

STB postaje sve omiljeniji tenk, dakle uskoro nerf.

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Entry Point kaže...

STB postaje sve omiljeniji tenk, dakle uskoro nerf.

STB je top of the tree na NA serveru, nadam se da ce i ovdje biti da nabacim 2 desetku taman sam ubacio sta-1 u full

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
11 godina
World of Tanks

Evo skupio i ja super pericu.  {#} 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
moderator
LordNIbbler kaže...

Evo skupio i ja super pericu.  {#} 

Svaka ti čast, sa sadašnjim SP-om takav rezultat u prvoj partiji.

Mene najviše nervira što stalno upadam u t9 (oko 23h kad obično igram) tako da mi stvarno ubije želju za igranjem.

Al evo, požurujem kuma da završi SP misiju pa možda zajedno budemo platoonirali i guzice čuvali, neda mi se solirati.

11 godina
Ma znam stari SP je bio svemirac po oklopu jeo sve granate(skupljo frendu koji win pa se sjećam kad te zvekne isu s bl 10 0 dmga  ), Ok je i ovaj samo ne treba očekivat da ce gutat dmg ko prije... Nešto slično ko at 2 pa kad se krene gore, Ako se uzdaš na armor na*ebo si, a top je ok pa se skupi dmga, a za t 9 se stavila optika(390 m) , vert stab je glupo mi bilo stavljat ionako se vuče po ravnom a uz brdo stignem po sokić skoknut {#}...

Preporuka za opremu na wiki je doslovno {#}(vidi sliku)

A t 9 ili 8 me toliko ni ne nervira kolko komarin il mapa kad dode na čekanje koja će budala prva krenit u proboj, ili ko ovo slika 2, možda nemam mozga al sam naučio "Kud svi Turci tu i mali Mujo"....

A za plt može ukoliko nisam zauzet već, ionako treba sad iskoristit ova 3 dan prema za natuć $$$  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 15:41 (LordNIbbler).
13 godina
World of Tanks

Pitanje za imaoce Lepard PTA.

Da li se isplati uzimati drugu kupolu? Puni li išta brže s njom ili se sve svodi na 10m view ranga?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo sam napokon pokrenuo WoT nakon par dugih tjedana. Pa me zanima nešto. Sve grafičke drnde su mi pogašene,i zanima me, zašto kada imam Tigra ll i kada odem na zoom to the max, jel, snajperski režim, kao da mi se upali nekakva drugačija boja, neki filter boja. Je li netko zna što je to?
Sve mi je pogašeno.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
hoss kaže...

Da li se isplati uzimati drugu kupolu? Puni li išta brže s njom ili se sve svodi na 10m view ranga?

Isplati radi aim tima ako se nevaram s 2,9 pada na 2,3 . 

17 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Evo sam napokon pokrenuo WoT nakon par dugih tjedana. Pa me zanima nešto. Sve grafičke drnde su mi pogašene,i zanima me, zašto kada imam Tigra ll i kada odem na zoom to the max, jel, snajperski režim, kao da mi se upali nekakva drugačija boja, neki filter boja. Je li netko zna što je to?
Sve mi je pogašeno.  

i ja isto primjetil kad uđem u snajperski režim da mi je boja drugačija.u biti to sam primjetil prije tjedan-dva,a sad nisam više ni siguran dal mi je to još uvijek ili nije.možda sam se sad več priviknul na to pa više niti ne obračam pozornost.moram pogledati kad pokrenem igru.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 16:20 (jura).
11 godina
turbojc kaže...

Sve mi je pogašeno.  

Isključite efekat optike.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

To je inače simulacija gledanja kroz optiku, koja nije savršeno prozirna nego ima zelenu nijansu.

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

To je inače simulacija gledanja kroz optiku, koja nije savršeno prozirna nego ima zelenu nijansu.

Da se nadovežem, nipošto nemojte ovo isključivati, ovo je jako bitno ua igru, a vi plačete oo multicore support {#}, ovo je prava stvar, OVO NAM TREBA!

14 godina
World of Tanks

- the feedback for 9.1 Test Hellcat and Jackson engine sound is very positive

FTR comments {#}{#}{#}

goff0103

I wish them good luck getting the engine sound for the paper tanks because it doesn’t exist.

Karika

They’ll build them, like they restore the Maus in Kubinka :P
.
Bugii
I dont see a problem here. They can use similar tank.
As they recorded ALL gun sounds using the same gun.
kakav kralj {#}
1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 20:19 (Stolnik).
Moj PC  
3 1 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Izbacili novi trailer. In your face WG, izbrisat ću te s guštom kad ovo izađe:

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Jesi li se prijavio za betu i jesu li ti odgovorili?

13 godina

89

NaRaYaN
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 20:45 (Vladovski).
11 godina
rapture686 kaže...

Neznam gledao sam kroz dosta optka(doduše nisu bile tenkovske )  ni jedna mi nije izgledala kao ta "simulacija"....

Entry Point kaže...

Kad smo vec kod toga bolji je od WG-a

,  a što to uopće ne liči na igru kad se igra je druga priča. Treba pogledat gameplay pa se onda može pričat, ista stvar ko s WT-om.

11 godina
Predator003 kaže...
Entry Point kaže...

Jesi li se prijavio za betu i jesu li ti odgovorili?

Prijavio se. Nisam još ništa dobio.

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Eto, prvi puta account suspendiran radi teamkill-a, koji sam po prvi puta namjerno napravio.

Igrali assault na kareliji, ja vozim jagd tigera i idem naravno na brdo jer mi je najbliže. Zamnom krene E 50 M i is3. Napišem u chatu wtf E 50? And you is-3. I lik sa is-3 na pola brda me počinje blokirati da se ne mogu popenjati. Pošto mi je dan odličan pa mi fitilj praktički ni ne postoji, poderao sam ga jer je lik konjina žešća. 

Eto, da se i ja pohvalim sa banom {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 20:58 (Entry Point).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam se isto prijavio za armored warfare prije 2mj ako se ne varam i nisam jos dobio invite...sumnjam da cemo uskoro i dobit

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
LordNIbbler kaže...

Kad smo vec kod toga bolji je od WG-a

,  a što to uopće ne liči na igru kad se igra je druga priča. Treba pogledat gameplay pa se onda može pričat, ista stvar ko s WT-om.

Pa ovo je gameplay i to se jasno vidi, a ovo iz od WG se vidi da je dalko od toga.

13 godina
neaktivan
hoss kaže...

Ako se dobro sjecam frend mi se isto neckao i uzeo kupolu na kraju, mislim da mu je reload pao skoro za sekundu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
World of Tanks

Samo jedna {#} za kolegu Stolnika za nanesenu bol {#}

3 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Stigao T23E3

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Stigao T23E3

Koliko si ti pravih para uroko u tu igricu pa imas 125%+ posadu itd..

16 godina
neaktivan

Kakve veze imaju pare s posadom? Ima BiA i ventilaciju, to je dostupno i tebi za kupnju creditsima

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice