Čisti RNG koji je osmišljen od ljudi koji pokušavaju igračima uzeti što više novca, hmm koja je skuplja granata / plaća se goldom?
Ajmo ... teorije zavjere all the way ...
Imaš li e5?
ako imaš probaj sam, ako ga nemaš onda nemamo o čemu razgovarati
Čisti RNG koji je osmišljen od ljudi koji pokušavaju igračima uzeti što više novca, hmm koja je skuplja granata / plaća se goldom?
Ajmo ... teorije zavjere all the way ...
Imaš li e5?
Imaš li e5?
Znači to je samo na e5? Kod ostalih je normalno?
Sjećam se situacije s tim tenkom, mapa je bila Port, i ja uredno stao uz zid i savršeno ga sidescrapeao, odbijem sva 4 pogotka od T54E1, i još 2 od 2 hvy tenka. I nakon pol minute se vraća na isto mjesto T54E1 i opet po meni. Sva 4 prošla, logično zllatna municija. A ja tenk pomako nisam ni milimetar, a on došo i puco u mene sa potpuno istog mjesta gdje sam mu ja prethodno bouncao sva 4 AP. I eto trudiš se angleat oklop il sakrit weakspotove i onda jednostavno goldom probiju šta god da je izloženo.
Upravo radi ovakvih situacija ja potpuno podrzavam zlato! Ti ces se lijepo namjestiti i blokirati cijelu ulicu ili cijelu stranu mape sa svojim oklopom? Ma kako da ne, ako imam top cija zlatna probija tvoj oklop, pa naravno da cu loadati zlato i udri. Pa se ti lijepo namjestaj koliko hoces. Sto je tu lose? Ili mozda da svi lijepo tebe dingamo po 10 puta, a da nas ti sve lijepo pokokas u ulici ili strani mape? To bi bilo posteno i normalno, ma daj molim te!
Uostalom kao sto je i netko prije spomenuo nitko ti ne moze garantirati da ce svaka zlatna granata proci. Ja sam za zlato iako u svakom tenku imam samo 5 ili 10 zlatnih za svaki slucaj, a reci cu da se ne sjecam kad sam zadnji put vise od 4 zlatne u partiji ispalio.
Imaš li e5?
Znači to je samo na e5? Kod ostalih je normalno?
E5 je jedini tenk s kojim spamam Heat i to sam primjetio, za ostale ne znam
Sjećam se situacije s tim tenkom, mapa je bila Port, i ja uredno stao uz zid i savršeno ga sidescrapeao, odbijem sva 4 pogotka od T54E1, i još 2 od 2 hvy tenka. I nakon pol minute se vraća na isto mjesto T54E1 i opet po meni. Sva 4 prošla, logično zllatna municija. A ja tenk pomako nisam ni milimetar, a on došo i puco u mene sa potpuno istog mjesta gdje sam mu ja prethodno bouncao sva 4 AP. I eto trudiš se angleat oklop il sakrit weakspotove i onda jednostavno goldom probiju šta god da je izloženo.
Upravo radi ovakvih situacija ja potpuno podrzavam zlato! Ti ces se lijepo namjestiti i blokirati cijelu ulicu ili cijelu stranu mape sa svojim oklopom? Ma kako da ne, ako imam top cija zlatna probija tvoj oklop, pa naravno da cu loadati zlato i udri. Pa se ti lijepo namjestaj koliko hoces. Sto je tu lose? Ili mozda da svi lijepo tebe dingamo po 10 puta, a da nas ti sve lijepo pokokas u ulici ili strani mape? To bi bilo posteno i normalno, ma daj molim te!
Uostalom kao sto je i netko prije spomenuo nitko ti ne moze garantirati da ce svaka zlatna granata proci. Ja sam za zlato iako u svakom tenku imam samo 5 ili 10 zlatnih za svaki slucaj, a reci cu da se ne sjecam kad sam zadnji put vise od 4 zlatne u partiji ispalio.
I koja korist od toga što se ja trudim grindati takav tenk kao što je VKB, čija je glavna odlika upravo oklop. Pa ajde vi "zlatni" dečki naučite ciljat u weakspot i pogodit sa AP, ili još bolje, naučite flankat, jer ako ja sam blokiram ulicu sa jednim VK4502B i vas 3 od čega 2hvy i jedan tier IX autoloader se mene bojite flankat e pa onda i jeste klasični "gold noobovi". Aj da ne moramo ciljat i da se ne miičemo jednostavno ga goldom riješit. Bzvz, uništava dinamiku igre onima koji zapravo pokušavaju iskoristiti prednosti svoga tenka.
Jel se nekom događa da mu se tenk počne okretati u mjestu iz čistog mira? Riješim to tako da izađem u windowse i uđem nazad u igru, ali i dalje me frustrira jer mi se to nekad dogodi u nezgodnim situacijama...
Ja igram godinu i pol. Trenutno imam 3 tier X kupljena, 2 otključana. Od premiuma što sam imao sve je došlo od kojekakvih bonus kodova i misija, al 95% vremena igram sa standardnim accountom. I može se. Istina ja imam 2 tier 8 premiuma al u posljednje vrijeme ih ni ne igram. Tako da, da, može se bez problema doći do tier x bez premiuma.
Imaš li e5?
Opet ponavljam, cista glupost
Kao sto je DamageHigh rekao, cisti placebo efekt, jednom si probao HEAT, ucinilo ti se da radi veci damage i samo si nastavio...
Ajde odi u team training ispucaj 100 (minimalni reprezentativni primjerak) AP granata i podijeli ukupni damage sa 100 i isto to napravi sa 100 HEAT granata i ako ce biti razlike vise od 5% u korist HEAT-a saljem 15 ticketa WG-u da im dojavim ovaj breaking news
Kladim se da imas vise dingova/popijenih granata nego bi imao sa AP, plus jos gubis credite, logika ti je super, a vjerojatno bi imao i vise od tih 46% na e5 da ne spammas HEAT
Cisti primjer da prem ammo nije pay2win ako neznas sta radis, badava ti spammanje
I koja korist od toga što se ja trudim grindati takav tenk kao što je VKB, čija je glavna odlika upravo oklop. Pa ajde vi "zlatni" dečki naučite ciljat u weakspot i pogodit sa AP, ili još bolje, naučite flankat, jer ako ja sam blokiram ulicu sa jednim VK4502B i vas 3 od čega 2hvy i jedan tier IX autoloader se mene bojite flankat e pa onda i jeste klasični "gold noobovi". Aj da ne moramo ciljat i da se ne miičemo jednostavno ga goldom riješit. Bzvz, uništava dinamiku igre onima koji zapravo pokušavaju iskoristiti prednosti svoga tenka.
Znaci trebali bi biti obzirniji prema igracima koji pokusavaju iskoristiti prednosti svojih tenkova.
Pa slazem se, kad me medium ili light pokusava zaobici ja nikad ne pucam na njega ili okrecem prednji dio svog tenka prema njima jer ako to radim, onda light i medium tenkovima unistavam dinamiku igre. Ljudi se muce doci do tier 8 lighta i sad jos najbolje da im necu dopustiti da me zaobidu i ubiju. Isto tako, ako ne daj boze spotam TD-a negdje u grmlju, onda nikad ne pokusavam pobjeci ili se povuci jer je taj covjek u tier 9 TD-u mukotrpno igrao do njega da mu ja sad ne dopustim da me maximalno nabuba na otvorenom jer u suprotnom mu unistavam dinamiku igre, a to je stvarno lose! Ako me light tenk spota, a ima artiljerije ja obavezno ostanem na mjestu jer jadna artiljerija je neprecizna i treba i njoj dati priliku da me barem jednom dovati jer inace i njoj kvarim dinamiku igre! Je li i ti tako igras?
Ajde mi molim te reci koja je razlika ako te ubijem sa zlatom ili ako te nas 4 zaobidemo i ubijemo sa ap granatama, nece ti oklop pomoci ni u jednom slucaju? Meni je gore kad me njih 4 zaobidu i ubiju nego kad me netko napuni sa zlatom. Netko ima top sa odlicnim zlatom i ubije me i sto u cemu je tu problem, vise mi smeta kad netko ima oklop koji je nemoguce probiti i sa zlatom, to mi puno vise tlak dize!
i ja se slazem sa deckima koji kazu da je gold ammo za credse oduzeo veliku kolicinu zabave iz igre
prije je bilo bitno znati se nakositi, sidescrapeati, znati weakspotove, a da ne spominjem koristenje tipke W pa da se bar jedan od hebenih kampera pomakne i flanka / zaobidje / okruzi neprijatelja koji igra bunker defense
mediumi su tad imali svrhu upravo probijanja chokepointova, a i naravno trebalo je znati kako biti arty safe jer ak te spotaju u sporom tenku dok prelazis cestu ili livadu, vec su 2-3-4 arty granate letile k tebi
sjecam se jedne partije,davno, dok sam grajndal usa hvy liniju, m6 vozim, el halluf, ja iza kamena i pocne se penjat prema meni type59 iz groznih dana max t8 MM-a
priblizi mi se na 20 metara i IGNORIRA me cijelu minutu i gadja vece tirove, znajuci da ga nemogu probit
nemojte me krivo shvatit, mozda sam i mogao sa AP ali nisam znao kamo ciljat, tad bi se "usro" cim bi vidio tajpa
i nakon 3-4 dinga, prebacim na HE i pocnem mu skidat hp i radit criticale-tad je jos svaki he pogodak radio barem mali dmg ili crit, i nije dingal
i tek nakon treceg pogotka je okrenuo kupolu prema meni i poslao me u garazu
isto je ocigledno da se nisam povukao, sakrio se, ili ga isao blockati ili rammati
danas se takva situacija rjesava pritiskom na tipku 2
imam 3 prem t8, dovoljno credsa za prem ammo al ih nosim par komada po tenku za kriticne situacije
na t34 i m103 sam stavio isto reda radi, neznam dal sam do sad ispucal ijednu, nema potrebe-napominjem da m103 ima srednji top
vozim premiume samo kad mi treba para, a uz misije i prem acc sve je isplativo i zaradim oko milju na dan, jedino ak je kriza, sa 3 t8 uzmem bar milju na sat,al smori me igrat ih, osim u platunu naravo
a ko je pitao za doseci tir x bez prem, moze se, posebno danas, jer za svaku glupost je misija, bonusi, prem consumablesi koji se lijepo daju prodat, uzme se i prem time-znaci moze se
al ak se igra siemka rush i gold spamm, nije samo tako, ode 100k u minus po partiji:20-30k popravak, 20-30 granate ak su obicne, al ak su gold a na tiru x su 9-10-11 golda tj skoro 10k komad, pa racunajte
uostalom, prem ammo ima smisla kad ce sigurno pogoditi, probiti i napravit dmg, npr. u vk2801 kad nekog gadjam sa strane a he nije dovoljan
evo bas jucer, bas 2801, i preloadam AP na pocetki za skaute, lightove ili cata ak naleti, i naletio je japanac, tir 5 ili 6 nznm, i roknem ga sa ap, probije i klepi ga 350 tak nekak
i pise mi u chatu 350 dmg, really?
reko da, AP-posle sam ga jos jednom isto tako sa ap probio
a ista je fora i sa pzr4h, ako probije sa ap moze vecinu malih tirova oneshotat, a he ce uvijek zapalit ak probije
gold je samo za velike, spore, socne mete, za pogodak zguza u hvy da se motor zapali, itd
i u type 59 nosim 4 zlatne-za druge tajpove, kv4 i kv5 ak ne stignem nisanit weakspotove
ali i t-44, i type59, i t-34-2 imaju oko 180 pen i mogu frontalno busit i typa, i is-3, sto sam busio a da se sjecam, a ostale pretvrde mogu lijepo zaobici
mislim da je razlika sazeta u brojke i slova
nekad se trebala koristit tipka W ucestalo
danas se pritisne 2 dvaput
e da, uz W se trebalo koristit i mozak, danas samo mish (mouse, ne maus
)
p.s. zadnje vrijeme mi je omiljeni tonk uz cromwella jako prirastao srcu awful panther "das skaut", i kak sam za vikend malo arti osvjezio, definitivno sam zakljucio da si ostavljam lorena 155 50, brz, mobilan, precizan, uzo jucer i jedan top gun...kakav je onda tek bio prije nerfa-OP stronk?
Gold ammo je tu i dostupan svima, šta bi mi trebali pucat samo AP po mausu ili sličnim tenkovima, ja se sigurno neću suzdržavati da ispraznim sav gold samo kako bi nekom drugom igraču ugodio
Imaš li e5?
Opet ponavljam, cista glupost
Kao sto je DamageHigh rekao, cisti placebo efekt, jednom si probao HEAT, ucinilo ti se da radi veci damage i samo si nastavio...
Ajde odi u team training ispucaj 100 (minimalni reprezentativni primjerak) AP granata i podijeli ukupni damage sa 100 i isto to napravi sa 100 HEAT granata i ako ce biti razlike vise od 5% u korist HEAT-a saljem 15 ticketa WG-u da im dojavim ovaj breaking news
Kladim se da imas vise dingova/popijenih granata nego bi imao sa AP, plus jos gubis credite, logika ti je super, a vjerojatno bi imao i vise od tih 46% na e5 da ne spammas HEAT
Cisti primjer da prem ammo nije pay2win ako neznas sta radis, badava ti spammanje
Kao što rekoh, mrzim tenk, ne leži mi, jedino šta znam je spammat heat, to ću probat kad budem imao vremenai dobrovoljca Sad na stranu to je li viši roll ako je HEAT, ima li neki stručnjak da objasni zašto rusi rolajudosta više od avg ito dosta često (npr: danas SU152 zadnji top, 1 pogodim i skinem 335-wtf? a poslije toga nijedan nije bio ispod 400) dok je u amera obrnut slučaj primjer e5 ne znam za njemce i kako kod njih ide ali e5ici je stvarni avg 380, što se mene tiče mogu napisat da je 800 kad uvijek 340-384 dmg radi..
Lik u KV-1 puca Gold ammo na mene u M8A1, :(
EDIT: koji je bolji top na njemu onaj sa 101pen i višim avg dmg-om ili onaj sa 110penom i manjim avg dmg-om?
nije to nista naspram komentara kad vozim t71
svako malo neki napise t71 gold noob
a da znaju citat tankopediju vidli bi da pise za t71 da nosi apcr, heat, he
najveci skill za igraca je citanje sa razumijevanjem
Znaci trebali bi biti obzirniji prema igracima koji pokusavaju iskoristiti prednosti svojih tenkova.
Pa slazem se, kad me medium ili light pokusava zaobici ja nikad ne pucam na njega ili okrecem prednji dio svog tenka prema njima jer ako to radim, onda light i medium tenkovima unistavam dinamiku igre. Ljudi se muce doci do tier 8 lighta i sad jos najbolje da im necu dopustiti da me zaobidu i ubiju. Isto tako, ako ne daj boze spotam TD-a negdje u grmlju, onda nikad ne pokusavam pobjeci ili se povuci jer je taj covjek u tier 9 TD-u mukotrpno igrao do njega da mu ja sad ne dopustim da me maximalno nabuba na otvorenom jer u suprotnom mu unistavam dinamiku igre, a to je stvarno lose! Ako me light tenk spota, a ima artiljerije ja obavezno ostanem na mjestu jer jadna artiljerija je neprecizna i treba i njoj dati priliku da me barem jednom dovati jer inace i njoj kvarim dinamiku igre! Je li i ti tako igras?
Ajde mi molim te reci koja je razlika ako te ubijem sa zlatom ili ako te nas 4 zaobidemo i ubijemo sa ap granatama, nece ti oklop pomoci ni u jednom slucaju? Meni je gore kad me njih 4 zaobidu i ubiju nego kad me netko napuni sa zlatom. Netko ima top sa odlicnim zlatom i ubije me i sto u cemu je tu problem, vise mi smeta kad netko ima oklop koji je nemoguce probiti i sa zlatom, to mi puno vise tlak dize!
Ovaj prvi dio nisam niti spominjo, niti znam o čem pričaš. Za gold, rađe me flankajte i rushajte i ubijte sa AP, ma i sa HE ako hočete, ali ste bar napravili nešta, pokrenuli se, neku taktiku. Sa goldom, okreni top na mene i opali, vrlo vjerojatno će proć i probit ono što AP ne može. A to može i obični siemka sa 200eff na 8k bitaka.
Gold ammo je tu i dostupan svima, šta bi mi trebali pucat samo AP po mausu ili sličnim tenkovima, ja se sigurno neću suzdržavati da ispraznim sav gold samo kako bi nekom drugom igraču ugodio
Pa ako znaš di pucat Mausa, nije problem sa AP, ali šta češ kad se vama ne da ciljat. Al opet, na nešto kao što je Maus ne ideš sam, nego opet vrijedi kao za njegovog prethodnika, rushajte ga. Spor i glomazan tenk kao Maus ne može previše napraviti ako ima više tenkova protiv sebe. I to bi trebala bit neka dinamična igra što sam rekao, al jbg, ljenost i eto, loadaj golde i ubij.
EDIT: Eno prije par stranica sam okačio slike iz bitke gdje sam završio kao 1. po exp zarađenim, a 3. čini mi se po damageu. Vozio Chi-Ri u tier 9 borbi. Dakle on ima 150mm penetracije a ja 3. po damageu s njime u tier 9. I logično gold municiju koristio nisam. Tako da može se bez golda ali se neće. I naravno opravdanja se lako nađu.
Pa nađi ti sebi fino SP igru po svom ukusu jer je tebi očito teško ugodit, tebi je krivo ako te napune zlatom, a nije ti krivo ako te ubiju s leđa sa AP/HE, igrači se prilagođavaju, baš zbog zlata neće rushat ako naiđu na nekog oklopljenog nakošenog tenka, koja je poanta izlazit iz zaklona na npr mausa i ubijat sa AP ako se može iz zaklona jednostavno ubiti sa zlatom, ja sigurno neću izletjeti i probat doći iza nekog oklopnjaka samo kako bi tebi to ubijanje finije izgledalo.
Pa nađi ti sebi fino SP igru po svom ukusu jer je tebi očito teško ugodit, tebi je krivo ako te napune zlatom, a nije ti krivo ako te ubiju s leđa sa AP/HE, igrači se prilagođavaju, baš zbog zlata neće rushat ako naiđu na nekog oklopljenog nakošenog tenka, koja je poanta izlazit iz zaklona na npr mausa i ubijat sa AP ako se može iz zaklona jednostavno ubiti sa zlatom, ja sigurno neću izletjeti i probat doći iza nekog oklopnjaka samo kako bi tebi to ubijanje finije izgledalo.
Da stvar bude interestantija, Mausa se da probit i sa AP pravo kroz prednji dio kupole kraj topa. Tako da opet, nema potrebe za goldom. Al doro, sad će modovi počet i brisat komentare zbog prepucavanja pa mi dosta. Uživajte pay2win sa goldom. Men rađe vidit da sam napravio dosta damage sa AP, ko sa onim us*anim Chi-Riem par str. prije.
Da stvar bude interestantija, Mausa se da probit i sa AP pravo kroz prednji dio kupole kraj topa. Tako da opet, nema potrebe za goldom. Al doro, sad će modovi počet i brisat komentare zbog prepucavanja pa mi dosta. Uživajte pay2win sa goldom. Men rađe vidit da sam napravio dosta damage sa AP, ko sa onim us*anim Chi-Riem par str. prije.
Govorim za igrače koji imaju tipke a i d na tipkovnici i koji ne stoje i čekaju
Slažem se s tobom da je igra jednostavno dosadna i preteška bez premiuma ali po meni nije skupo 10 eura. Znama da nema svatko tih 10 eura ali to su 3 kutije cigareta, nekoliko kava itd. svega nečega što nam nije skupo osim za premium koji je skup. Znam da vas dosta ne radi i da je dosta maloljetni ali jbg svaka se zabava plaća pa tako i ovim njubarama iz WG moraš platiti za poluproizvod jer jednostavno nemaju konkurenciju, jer da imaju davno bih otišao.
nije to nista naspram komentara kad vozim t71
svako malo neki napise t71 gold noob
a da znaju citat tankopediju vidli bi da pise za t71 da nosi apcr, heat, he
najveci skill za igraca je citanje sa razumijevanjem
Dogodilo mi se nekoliko puta, kad mi se prvi put desilo zakeljio sam ovdje SS jer nisam mogao vjerovati, sad mi je svakodnevnica vidjet
jucer sam imal jednu partiju na himmelsdorfu u mausu di me je neko vrijeme prcal t62a. ocistim si elegantno bananu i spustim se dalje kad me doceka mali drek u hulldownu... znam da nemrem krenuti na njega je ako me permatracka najebo sam, support mi se odlucil okrenuti na kontra stranu i sad kaj bumo sami... reko idemo se nakositi i cekati da govnar krene na mene. ali ne, radil mi je jednu stvar koju uporno hocu provjeriti, a zaboravljam. stalno me mucilo kaj bi bilo ako ti prasne u turret cheek, ali u donji dio koji je sam po sebi nakosen, tj. dal se odbije u deck. i gle vraga, izgleda da se odbije :) ne svaka, al ide. i nista, elegantno back off jer se mozes anglat kolko oces protiv toga. danas budem bas to testiral na treningu
Slažem se s tobom da je igra jednostavno dosadna i preteška bez premiuma ali po meni nije skupo 10 eura. Znama da nema svatko tih 10 eura ali to su 3 kutije cigareta, nekoliko kava itd. svega nečega što nam nije skupo osim za premium koji je skup. Znam da vas dosta ne radi i da je dosta maloljetni ali jbg svaka se zabava plaća pa tako i ovim njubarama iz WG moraš platiti za poluproizvod jer jednostavno nemaju konkurenciju, jer da imaju davno bih otišao.
Ne nego je igra pre jednostavna uz premium. Može se i sa desetkom izaći u plus ako upadneš u dobru ekipu. Sa osmicom sam bez problema na nuli ili u finoj zaradi u skoro svakoj partiji čak i uz siema igrače. Istina izgrindao sam Ferdu sa posadom od četri skila ali isplatilo se, i to sve bez uložene kune uz povremeno igranje.
Pozdrav ljudi moze mala pomoc. dakle ozbiljno razmisljam da prodam acc nakon ovog patcha,pa dali nekozna gdje se moze prodat account i koliko vrijedi otprilike..
Efficiency po WN8 i nije eki blistav (1187) WR 50% cca 14K bitki
Premium tenkovi:
T34,E25,T14 i Locust
Tenkovi u garazi:
AMX 1390,ARL onaj td francuski tier 6,Marder,SU-14/2,T25/2(istrazen proto),IS3(za timske),T54 + 3 prazna slota..
Destetke:
IS7,E-100.JGPZE100,GWE-100,T57Heavy i T110E5
+ nekih 800 golda
Koliko po slobodnoj procijeni vrijedi ovakav acc,dali ljudi to stvarno kupuju i gdje bi se to moglo utopit najlakse?
Hvala
Pozdrav ljudi moze mala pomoc. dakle ozbiljno razmisljam da prodam acc nakon ovog patcha,pa dali nekozna gdje se moze prodat account i koliko vrijedi otprilike..
Hvala
Evo ti link pa provjweri kolko bi otprilike bilo novčića! http://www.playerauctions.com/wot-account/
Hvala
Probaj na njuskalu, nije za vjerovati sto se tamo sve proda, ja prodao zadnji slican acc (eff oko 1400 i WR oko 53) samo s Type59 i T34 na acc, te 4 desetke, 8 devetki, ukupno 36 tenkova u garazi, sve za 1200kn.
Sad lagano igram tier I II III i IV, i jos T49 nije u garazi. Ali ima vremena. Do jeseni.
Hvala
Probaj na njuskalu, nije za vjerovati sto se tamo sve proda, ja prodao zadnji slican acc (eff oko 1400 i WR oko 53) samo s Type59 i T34 na acc, te 4 desetke, 8 devetki, ukupno 36 tenkova u garazi, sve za 1200kn.
Sad lagano igram tier I II III i IV, i jos T49 nije u garazi. Ali ima vremena. Do jeseni.
u našo si dobru budalu ako je oliko dala
u našo si dobru budalu ako je oliko dala
Type puno diže vrijednost accounta...
Type puno diže vrijednost accounta...
Da, bilo je nedavno na ebayu, neko prodavao Type59 bonus code za oko 500eura i cini mi se da je brzo prodao
EDIT: Najbolja do sad s FCM50t, 2563xp
Objavljujem popis hrvatskih World of Tanks kupova u mjesecu svibnju. U četvrtak se prijavite na 2on2 Tier IX kup, a u subotu na 1on1 Heavy Tanks Tier VIII kup! Nagrade kao i uvijek u WoT goldu!
http://www.esl.eu/hr/wot/news/241702/
Pošto ste toliko željni golda, ovo vam je zabavni način da zaradite koji zlatnik :)