World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.115.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

A moji momci sta je ovo :/

http://wotreplays.com/site/773608#

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 15:13 (someguy).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

čini mi se da je bila heavy kineska linija na popustu ako se ne varam.jedino ako nisam kupil taj tier X(koji mi se uopće ne sviđa,IX tier mi je bil bomba tenk) ovak za punu cijenu.bilo bi odlično da stave granu od mediuma pa da upiknem i tu desteku na popustu.

inače sam u hibernaciji od wot-a,mislim da več nekih 10-tak dana i preskočil sam čak i ovo x5 i mogu vam reći da se super osjećam kak ne igram{#}

jedino ako bude sutra patch onda mislim da budem počel opet igrati(obnovil sam zalihu normabela)

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Sutra je patch (ili narednih dana)?

Ja ću sve pobrisati i napraviti clean install, da ne bi bilo kakvih bugsy situacija zbog silnih engine, gun i ostalih modova.

Također. Navodno će bannirati sve koji koriste zoom, ''fleke'' (hit zones), itd...

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima na glavnoj stanici odbrojavanje do 9.0,još 41 sati :)

Nego zna netko nekakav hrvatski klan sa TS3 da nisu preveliki kriteriji za ulazak,dosadilo mi igrati sam sa sobom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Neloše upala x5

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stalins balls of steel je nova knjiga Yuri Pasholka.

{#}

naslovnica knjige naslovnica knjige
Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 17:48 (Duble).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ace, steel wall{#}, spartan, cool-headed sa fcm50t 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 18:39 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon mučnog ponedjeljka,dođe malo i sreće{#}

http://wotreplays.com/site/774633#karelia-panzer944-is-4

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Znaci dobijemo ovakav MM , ja napravim 2.3k dmg i onda izgubimo zato sto su dva AT15 drkala k*rac dok su nama ljudi capali bazu bez da su se okrenuli i pucali . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta napraviti kada si u helketu, spotaš za svoj tim i dođe ti lik sa SU 122 44 (15K borbi) i gurne te (sa brda na južnoj obali) !????????

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 19:52 (Predator003).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

danas od odigranih 30 ak rundi 5 pobijeda samo.. ahahahaha j.bem ti sve.debili ruski {#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Trebao bi savjet.

Kako je najbolje tj. najefikasnije igrati WOT, samo sa jednom granom i jednim tenkom dok ne dođeš do tiera X ili sa više tenkova u isto vrijeme( znači kada te unište samo uđeš u borbu sa drugim tenkom)?

Kada igram samo sa jednim tenkom cijelo vrijeme nekako mi izgleda da brže grindam do većih tiera, da igram sa dva u isto vrijeme nebi nabio toliko xp jer odmah gubim vrijeme na drugog tenka.

Kako vi igrate, šta kažete, čim vas unište idete sa drugim tenkom?

Mišljenja sam da ako igram sa jednim tenkom cijele vrijeme da ću brže sa tom granom doć do X.
Gaming is Life!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja se koncentriram samo na 2 linije, tako kako si rekao, dok je jedan tenk (ako je) uništen, igram s drugim. Osim što dobiješ XP za svaki skupljaš i više free XP ako ti zatreba za jednu il drugu liniju. To je moje mišljenje.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Koju vi liniju smatrate dobrom tj. koju desetku smatrate dobrom za daljni grind ?? 

4 t110e4
8 t110e3
5 Jg.Pz.E100
6 Obj.263
3 Foch155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ma kakvi. Ja guram 3-4 linije odjednom. Samo što forsiram onu sa kojom mi je najzabavnije igrat. 

Trenutno guram njemački heavy (tiger 2), francuski heavy (50 120), američki medium (patton) i ruski medium (t-44). I sad gledam da započnem još jednu.  Engleski TD ili engleski heavy. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Teraj TD.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
quickr kaže...

Ma kakvi. Ja guram 3-4 linije odjednom. Samo što forsiram onu sa kojom mi je najzabavnije igrat. 

Trenutno guram njemački heavy (tiger 2), francuski heavy (50 120), američki medium (patton) i ruski medium (t-44). I sad gledam da započnem još jednu.  Engleski TD ili engleski heavy. 

Ja guram 4 linije paralelno trenutno sam na E50, E75, WT auf Pz IV (unlockan prije 3 dana) i T25/2

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zavisi sto zelis evo ja npr. sam grindao 5 linija odjednom isve do 7k borbi nisam nabavio desetku ali od 7k do 9k(treba srebro izgrindat) sam nabavio 5 desetki, a ako zelis sto prije desetku onda pucaj samo jednu liniju. To je moje misljenje

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

konacno dobra runda i odjednom game lost connection to server.just epic. i naravno poraz iza reconecta.. {#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Rucipe kaže...

Koju vi liniju smatrate dobrom tj. koju desetku smatrate dobrom za daljni grind ?? 

E4 desetka koju sam prvu odgrindo i na zalost me nagovorili da je kupim,žalim svakog kredita kojeg sam dao za njega. Nije da je tenk toliko loš nego nije za moj stil igre nikako, u praksi je to e 100 koji je mjenjo oklop za pen, granate lete koda atletičar baca kuglu s ramena, oklop nikakav osim mentleta, track odnaprid se lomi i rusi ammo rack, onaj retavi comanders hatc/kupola.
Foch 155 trenutano najgora desetka po meni, ni prije nerfa mi se nije sviđo dok obicni foch je zabavan.... 

Obj 263 je daleko naj zabavnija linija meni za grindat, jedino je depresija topa full depresivna {#}, al camo i mobilnost nadoknade, poprilično jednostavna linija za izgrindat ako imate motore od med linija.

E3 se nadam da će bit sve ono što je E4 trebo, lagano guram t 28.

Njemce sam probo kod frenda, ok su al gore on trenutno grinda Jgtigra.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
moderator
World of Tanks

Samo što sam stavio 75mm top (druga partija):

Nema, kad dedaa da savjet za opremu odmah tenk leti ;) Jpš da posada nije na us.ranih 83%...

Ide me večeras, 12/16, taman da uzmem misiju 75 pobjeda i 3 dana premiuma.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 23:01 (DrNasty).

0 0 hvala 0
16 godina
CrnaBitanga kaže...
DrNasty kaže...

Sutra je patch (ili narednih dana)?

Ja ću sve pobrisati i napraviti clean install, da ne bi bilo kakvih bugsy situacija zbog silnih engine, gun i ostalih modova.

Također. Navodno će bannirati sve koji koriste zoom, ''fleke'' (hit zones), itd...

Te fleke unutar same bitke bih svakako kaznio i zabranio jer mogu biti dobar koliko hoću ali što je korist kada dođe njubara sa flekama i digne mi ammo dva puta ali zoom mod ne bih jer općenito ne donosi baš neke koristi iako imam instaliran zoom out  (gotovo da ga i ne koristim) i zoom x30.

Frka85
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Samo što sam stavio 75mm top (druga partija):

Nema, kad dedaa da savjet za opremu odmah tenk leti ;) Jpš da posada nije na us.ranih 83%...

Ide me večeras, 12/16, taman da uzmem misiju 75 pobjeda i 3 dana premiuma.

Posada mi je na 95% i fali mi jos 20k do cometa al uopce mi se neda, cekam patch sutra pa cu valjda dobit inspiraciju

16 godina
LordNIbbler kaže...

E4 desetka koju sam prvu odgrindo i na zalost me nagovorili da je kupim,žalim svakog kredita kojeg sam dao za njega. Nije da je tenk toliko loš nego nije za moj stil igre nikako, u praksi je to e 100 koji je mjenjo oklop za pen, granate lete koda atletičar baca kuglu s ramena, oklop nikakav osim mentleta, track odnaprid se lomi i rusi ammo rack, onaj retavi comanders hatc/kupola.
Foch 155 trenutano najgora desetka po meni, ni prije nerfa mi se nije sviđo dok obicni foch je zabavan.... 

Obj 263 je daleko naj zabavnija linija meni za grindat, jedino je depresija topa full depresivna {#}, al camo i mobilnost nadoknade, poprilično jednostavna linija za izgrindat ako imate motore od med linija.

E3 se nadam da će bit sve ono što je E4 trebo, lagano guram t 28.

Njemce sam probo kod frenda, ok su al gore on trenutno grinda Jgtigra.

E vidiš ja baš mrzim E3, a volim E4 jer taj amo reći oklop kod E3 je tako glup da je to prestrašno (bar meni), foch 155 prije nerfa je bio zvijer ali nije ni sada loš, dapače meni je ok, jagd E100 je bio ok dok ekipa nije skužila da kad si u hull down-u napuni gold i pored topa lijevo i desno prolazi sve, Object 268 je odličan td, odlične mobilnosti i sada solidnog topa koji poslije nerfa ipak nosi premalo za jedan td lvl10 ali zato puni oko 14s. Zadnji td koji mi je u garaži je Fv 183 koji je ujedno i najzabavniji td. Kako zna navući osmije na lice kada u šutu uništiš E5...neprocjenjivo. Sada grindam Wt E100 jer mi se čini ok ali Su 122 54 nisam kupio jaaakkoooo dugo jer me Su 101 koštao 10 godina života ali ako bude kakav popust nastavit ću tu liniju.

Frka85
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Posada mi je na 95% i fali mi jos 20k do cometa al uopce mi se neda, cekam patch sutra pa cu valjda dobit inspiraciju

I ja ću na cometa jer mi centurioni baš djeluju dobro, već sam i opremu kupio. Nekako ću cometa proći, vidim da nije niš bolji od cromwella a veći tier.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

tan tan tan tarararararara tan tan tan nanananaanan 

http://wotreplays.com/site/775616#winter_himmelsdorf-ledeni1-type_5_chi-ri

EDIT prosao ban vracam se grindu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 1:20 (ja111).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
Trebao bi savjet.

Kako je najbolje tj. najefikasnije igrati WOT, samo sa jednom granom i jednim tenkom dok ne dođeš do tiera X ili sa više tenkova u isto vrijeme( znači kada te unište samo uđeš u borbu sa drugim tenkom)?

ja bih ti preporucio isto da grindas 1 ili max 2 linije, ja sam npr. gurao istovremeno dosta tenkova, mozda sam i zato imao losu statistiku, jer tesko se priviknuti na svaki tip tenka u kratkom roku ili iz borbe u borbu, tako da sam sa 8500 bitki otvorio tek prvu 10ku (al zato ih sada imam 6 hehe)

13 godina
neaktivan
game789 kaže...

ja bih ti preporucio isto da grindas 1 ili max 2 linije, ja sam npr. gurao istovremeno dosta tenkova, mozda sam i zato imao losu statistiku, jer tesko se priviknuti na svaki tip tenka u kratkom roku ili iz borbe u borbu, tako da sam sa 8500 bitki otvorio tek prvu 10ku (al zato ih sada imam 6 hehe)

E točno zbog ovoga sam ja paradajz, u početku terao sve njemačke linije i nekoliko ostalih. Poslje se koncentrirao na ruske i njemačke teškaše, a nedavno američke teškaše i lovce (odustao od rusa na IS-3). Našao sam svoj stil i ove 3 linije mi odgovaraju po tome pa zato mogu igrat sa svima dobro.

Toni
17 godina
moderator
World of Tanks

Vlasnici SU100Y, kakva je zarada i fun factor? Znam da ima odličan top. Nakupio sam golda, ali ću sačekati popust pa razmišljam da ga tad kupim. Imam ISU152 posadu sa 3 skilla i jednog gunnera viška u barakama pa mislim da bi bio zvijer sa tom posadom.

I šta od opreme preporučate?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice