World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.101.688
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
jura kaže...

ma ti znaš kaj bi ja kukal ili ne,ajde odi se zakopaj u rupu iz koje si ispuzal.inače gold koristim samo u cw-u(i na scoutu) tak da ti ne s*ri.ja nisam od onih njubeka koji se plače kak je neki tenk op jer ga ne zna probiti i onda odmah loada gold.a za ovo da ima premalo tenkova bi se vjerovatno žalil,a ovo za autoloaderi neću ni komentirati{#}

pola tenkova u igri ako ne i vise su samo na papiru tenkovi.vecina pravih tenkova su nizi tier tako da sam i ja uvjeren da bi se zalio kako igra nije dovoljno realna.igra je ovako zanimljiva.kakve bi imao korsiti kad bi samo pravi tenkovi bili u igri?vjerovatno bi ti dosadila.

i da nadodam ne trebas biti tako bezobrazan lik te nije nicim uvrijedio da mu ti govoris da se zakopa u rupu!

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

nadodam ne trebas biti tako bezobrazan lik te nije nicim uvrijedio da mu ti govoris da se zakopa u rupu!

Šta će zna da imam pravo pa se vrijeđa.{#}

doubletrouble
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:10 (DrNasty).
14 godina
neaktivan
Duble kaže...

odraz kulture.

OT:imam KV-2 i tenk mi je odlican imam derp top od 152mm i rokam sve sa HE granatama.tenk je cudo koliko se one shootova moze napravit sa njim.a i gusjenice mogu puno granata popit :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
jura kaže...

edit:nije ni čudo kaj je tolko neistomišljenika kad 90% ljudi s ovog foruma koristi gold i onda su svi uber igrači.bilo bi lijepo kad bi ga ukinuli pa da onda vidim sve te igrače kad nebi znali kud gađati koji tenk.

ma to, ne koristis premium ammo i sad si faca, zapravo ne razumijes da zato sto ih ne koristis kad bi trebalo te cini noobom...

ja ne vidim jedan jedini razlog zasto nebi koristio "gold" ammo koji je dostupan za creditse ako sam npr. u situaciji da nemam ni teoretske sanse da probijem neprijatelja s AP...

tebi sigurno opada ponos kad slucajno stavis gold ammo pa moras paziti...

i da takve gluposti da je gold ammo automatski win gumb zadrzi za sebe, bas zato sto ne koristis "gold ammo" ne razumijes da gluposti pises

pogledaj samo HEAT granate koje su prem ammo a jos te vise mogu zahebati jer ako ih krivo koristis losije su od obicnih AP granata...

tako je najlakse opravdati neciju bolju igru...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 20:37 (Intel&ATI).
17 godina
neaktivan
Duble kaže...

Nemas pravo,jer ne znas da bi meni mozda smetalo nekaj kaj drugoma smeta.i oprosti ako sam te tak jako povrijedil.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:10 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
jura kaže...

Nemas pravo,jer ne znas da bi meni mozda smetalo nekaj kaj drugoma smeta.i oprosti ako sam te tak jako povrijedil.

Ne bi ti smetalo da ukinu kupovinu premium granata za creditse jer bi ih ti opet kupovao za golde {#}

doubletrouble
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:11 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

tebi sigurno opada ponos kad slucajno stavis gold ammo pa moras paziti...

i da takve gluposti da je gold ammo automatski win gumb zadrzi za sebe, bas zato sto ne koristis "gold ammo" ne razumijes da gluposti pises

pogledaj samo HEAT granate koje su prem ammo a jos te vise mogu zahebati jer ako ih krivo koristis losije su od obicnih AP granata...

tako je najlakse opravdati neciju bolju igru...

ma daj molim te,o čemu ti pričaš?pa nemam 12 godina da bi mi opadal ponos zbog takvih idiotarija,lol.i nisam uopće spomenul da je gold automatski win,od kud ti to?i ne opravdam nikog za bolju igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:11 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Duble kaže...

Ne bi ti smetalo da ukinu kupovinu premium granata za creditse jer bi ih ti opet kupovao za golde {#}

da,naravno,pogodil si{#}

15 godina
neaktivan
jura kaže...

ma daj molim te,o čemu ti pričaš?pa nemam 12 godina da bi mi opadal ponos zbog takvih idiotarija,lol.i nisam uopće spomenul da je gold automatski win,od kud ti to?i ne opravdam nikog za bolju igru.

Svejedno pišeš da bi mogao bez nečega bez čega sigurno ne bi mogao. Samo razmisli koliko bi carry borbi izgubio bez prem ammoa ,a vjeruj mi nije lijepo kad imas 9 killova i opucas sekundu prije isteka vremena i bouncas znam iz vlastitog iskustva

doubletrouble
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:12 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Duble kaže...

Svejedno pišeš da bi mogao bez nečega bez čega sigurno ne bi mogao. Samo razmisli koliko bi carry borbi izgubio bez prem ammoa ,a vjeruj mi nije lijepo kad imas 9 killova i opucas sekundu prije isteka vremena i bouncas znam iz vlastitog iskustva

pa mogel bi jer stvarno gold ne koristim tolko da bi mi falil.A istina je to za bouncanje zadnje sekunda jer se i meni to događalo,ali opet da si ti sa druge strane i da bouncaš te zadnje sekunde onda bi bilo dobro?znači kolko ti pomaže u jednim situacijam u drugima ti može donesti sreću da bouncaš ako nema golda.makar i sa goldom se zna bouncati,ali jako rijetko.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

QB u team comapny punom 13 90 silovao klan USKOK. Osta zadnji JT 8.8 i skauti ga guraju u vodu ali nece,gad je predebeo {#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zaja kaže...

QB u team comapny punom 13 90 silovao klan USKOK. Osta zadnji JT 8.8 i skauti ga guraju u vodu ali nece,gad je predebeo {#}

replay??

{#}

15 godina
World of Tanks

@jura

baba je vanga a ne vanda{#}

konacno prekjucer rjesio is-8, kupio is-7, i naravno da mi ga je neki majmun u prvoj borbi pogodil i zgrebal lak prije nek sam ga uopce dal pofarbat {#} (jos sam razmisljo koju boju stavit)

kaj se tice kv sport, ja ga i u crusaderu i cromwellu pojedem odnapred, cak i uz jedan popijeni shell(ak ne eksplodiram, jedan mogu popit)

posto sam loadera sa sporta dodal posadi u is-7, sad mi je novi od 75% u sportu, i reload je 16 i nesto-bio je 15.00 sa 100% i bez ramera

da ne kazem kak japanac busi sporta, uz to kaj se jako rijetko zapali-tir 4,5 i 6 koje sam grajndal, dovede ga do nule dok ovaj ni ne reloada opet

a jucer mi fali 6 kilova i reko ajd uzecu sporta i natuc to-svaki shot neprijatelju ostavi od 1 do 10hp u malim tirovima, a kad me bacil 3 puta u t8 mogo sam samo suportat i servirat drugima kilove

nekidan, ja top tier u sportu, ostane njihov church, dingam ga 3 puta, i onda ga probije u vrh kupole sa strane, sa 435 m-zapamtio sam, jer neki put nece pogodit na 35m, a kaj se tice dmg, rng ide od 300 i nesto, do 450 kolko mi je jednom dao, zavisno kak padne grah{#}

@misije

posto vec imam t-15 kojeg sam uzo za praznicne specijale, uz lokusta, u pola cijene TM, mogu samo reci hvala wg veselim se goldu i slotu{#}

stonk accoaunut managiementk {#}, ici ce kv sport loader u stronk akadiemy za prave pare {#} valjda ce naucit kak brze nac rupu na topu sa granatom u rukama {#}{#}

posto uz novi dodatak is-6 u kolekciju, imam dovoljno za grajndanje love da NIKAD vise ne kupim ni premium, ni golde ni slot, niti da demountam opremu, nego kupujem na akciji, skladistim, a ono mountano prodajem, nek se para vrti

a kad smo kod op tenkova, ja tvrdim i dalje i opet- bdr g1b i s35 ca zbog topa, matilda zbog oklopa, toster zbog mobilnosti i preciznosti, ....{#}

@ spirinub

aparate za gasenje je odnijela medjunarodna protupozarna komisija, koja ide na kraju svake godine po garazama i uzima aparate koji nisu re-atestirani u pastoru i ne zadovoljavaju norme ISO 9001

i jedan kosta 1500 a ne 3000 jer ih bobishka trebas kupit na popustu, al ti imas vise racuna nego amerika crnih fondova i agencija zajedno, pa se vjerojatno nemres ni sjetit ni pratit

ajmo rec ovak, uzo ih je onaj svabo koji skriva stvari po garazi

alchajmer, spiro, alchajmer {#}

bolje da sutim vise nemogu ni slotove prebrojat u garazi....

p.s. u novoj godini i nove odluke-ocistio sam si ignore listu jer nisam vise nikog mogo dodat na frend listu-a ona je da nemoram ni skrolat{#}

so many stronk players, i sad mi opet svi mogu slat glasovne poruke, jedva cekam {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...
Zaja kaže...

replay??

{#}

Odakle mi replay sa tudeg strema. Mozda bude poslje na njegovom kanalu.

Vulgar Display Of Power
16 godina
World of Tanks

Opet vi tko je nob a tko je ako koristi gold...nob je onaj tko ne koristi sve mogućnosti igre...npr. vozio sam wz 120 i u samom startu me spotalo i popijem 1000 hp-a jer naravno u bitki je bilo 5-6 tenkova lvl 10. Nakon 3 min igre neni je ostalo oko 170 hp, dok sam ja napravio oko 1000 dmg....e sad ispred mene is7 sa cca 350 hp, lik se misli bi li izletio ili ne da me uništi i promaši me....pa ja njega uništim gold granatom koju sam  netom prije napunio i onda mi napiše gold nob....na kraju sam ukupno napravio više od 3k dmg i pobijedili smo...ako sam zbog te zlatne granate nob .....e pa neka sam ko ga j....pucam gold sa stock topom jer je nomoguće igrati 8-ice protiv 10-ki...ne mogu si priuštiti da pucam gold uvijek i na svakom tenku ali da su jeftinije svakako bi...zašto ne koristiti nešto što ti daje prednost u igri...I ja u igri znam protivniku napisati gold nob ali to je više jer me iznervirao  što me uništio nego li zbog samog golda. Prestaniti kukati i koristite sve mogućnosti igre. LP HŽV{#}.

Frka85
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...

Opet vi tko je nob a tko je ako koristi gold...nob je onaj tko ne koristi sve mogućnosti igre...npr. vozio sam wz 120 i u samom startu me spotalo i popijem 1000 hp-a jer naravno u bitki je bilo 5-6 tenkova lvl 10. Nakon 3 min igre neni je ostalo oko 170 hp, dok sam ja napravio oko 1000 dmg....e sad ispred mene is7 sa cca 350 hp, lik se misli bi li izletio ili ne da me uništi i promaši me....pa ja njega uništim gold granatom koju sam  netom prije napunio i onda mi napiše gold nob....na kraju sam ukupno napravio više od 3k dmg i pobijedili smo...ako sam zbog te zlatne granate nob .....e pa neka sam ko ga j....pucam gold sa stock topom jer je nomoguće igrati 8-ice protiv 10-ki...ne mogu si priuštiti da pucam gold uvijek i na svakom tenku ali da su jeftinije svakako bi...zašto ne koristiti nešto što ti daje prednost u igri...I ja u igri znam protivniku napisati gold nob ali to je više jer me iznervirao  što me uništio nego li zbog samog golda. Prestaniti kukati i koristite sve mogućnosti igre. LP HŽV{#}.

noob ostaje noob

16 godina
dreadmoore kaže...
stručnjak kaže...

noob ostaje noob

Ima jedan account na wot-u sa istim nickom kao i tvoj, znači 7 bitki imaš i ti objašnjavaš cijelom forumu tko je nob a tko ne. Dijete ostaje dijete...Nob je onaj tko konvertira pravi novac  bez određenog iskustva pa se k...sa 10-kama po igri a nema pojma, nob je onaj tko kampa sa med tenkom da ne govorim o onima koji to rade sa light tenkom izuzev mapa gdje je to potrebno, nob je onaj tko se sa hvy 10-om krije iza arty, nob je onaj tko u platoon  uđe sa tenkom lvl 1, nob je onaj tko namjerno blokira i smeta suigraču, nob je onaj koji namjerno oštećuje saveznika bez posebnog ili ti ga opravdanog razloga...ima toga još...ali pročitaj dva - tri puta što sam napisao i 100% ćeš se u nečemu prepoznati....e i da i ja sam nob jer prema ponekada koristim gold, šteta što nisam njubara da ga koristim uvijek, ali jbg onda nebih imao toliko tenkova lvl 10. I moram priznati da sam nob jer koristim ventilaciju, nabijač i ostalu opremu te repair kit itd jer koliko igrača si to ne može priuštiti pa ja punim brže od njih...koje li nepravde ali NOB ostaje NOB{#}.

Frka85
15 godina

nob ne znači ništa...

-sumnjam da si mislio na narodnooslobodilački

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 23:11 (The Unforgiven).
15 godina
stručnjak kaže...

koje li nepravde ali NOB ostaje NOB{#}.

za tvoju informaciju to nije moj account tako da si djaba gledao

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:13 (DrNasty).
16 godina
dreadmoore kaže..

Da to ti je "brat napravio"...lol.... ma  vjerujem ti.{#}

Frka85
15 godina
stručnjak kaže...
dreadmoore kaže..

imas tu na forumu mojih postova i slika pa malo pregledaj

16 godina
dreadmoore kaže...
stručnjak kaže...
dreadmoore kaže..

imas tu na forumu mojih postova i slika pa malo pregledaj

Mene ne zanima tko si ni što si niti koliko imaš godina a najmanje me zanima je kako igraš i jesi nob ili nisi...nekada komentari kažu sve, što ti misliš da mi predstavljaš pa da ću ja po forumu tražiti tko si ti...našao sam te na Wot-u. Možeš ti slobodno postat moje slike ja ću ti ih mail-ati, ili slobodno reci da si frka85{#}.

Frka85
17 godina
World of Tanks

Zdravo.

Ja sam Vedran i noob sam. Sta da vam kazem sve je pocelo sasvim bezazleno kada sam odlucio kupiti premium nalog, a pogorsalo se kada su uveli gold granate za creditse. 
Ne zelim se lijeciti jer mi se svidja biti noob....

Cheers {#} {#} {#}

13 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...

Mene ne zanima tko si ni što si niti koliko imaš godina a najmanje me zanima je kako igraš i jesi nob ili nisi...nekada komentari kažu sve, što ti misliš da mi predstavljaš pa da ću ja po forumu tražiti tko si ti...našao sam te na Wot-u. Možeš ti slobodno postat moje slike ja ću ti ih mail-ati, ili slobodno reci da si frka85{#}.

dobro necu te zezati ali evo kad si se vec toga uhvatio de mi reci jesi li ikad i kome rekao gold ammo noob na chatu kad te neko pogodi sa gold granatom

16 godina
dreadmoore kaže...

dobro necu te zezati ali evo kad si se vec toga uhvatio de mi reci jesi li ikad i kome rekao gold ammo noob na chatu kad te neko pogodi sa gold granatom

Pročitaj 2-3 posta unatrag....

Frka85
15 godina
World of Tanks

Pa sta se onda bunis na moj kometar ja evo nisam nikad nikome ni rekao a i boli me neka stvar nek puca sta hoce ako ima atomsku nek je salje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...

Pa sta se onda bunis na moj kometar ja evo nisam nikad nikome ni rekao a i boli me neka stvar nek puca sta hoce ako ima atomsku nek je salje.

a nisam frka85 a tko god je ima jako dobar status

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 0:33 (dreadmoore).
15 godina
World of Tanks

Dafuq did i start here ....

Narode, ako sam ikoga uvrijedio, žao mi je....odoh odovle dok nisam još koga napao.

Good luck/have fun. Death ingame to stupid PLayers....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Možda malo OT ali eto nadajmo se da će poljaci danas u rukometu odigrati ko što većina njih i tenkove igra, da možemo mi dalje.

Siemka.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moram ja baš to reći ali ljudi,jeb@ite to i jednostavno igrajte kako vam paše.
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice