World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.105.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks

Dobro, pustimo sada je li je KV-1S OP općenito, ali činjenica je da je OP za niže levele (4 i 5). Kada naletim na njega sa T14 znam da sam gotov - sredi me u 2 pogotka.

Oštetim i ja njega, ali ako uz mene nije neki jači tenk njegovog ranga, tada sam stvarno gotov.

A radi mi i velike probleme kada vozam VK 36.01 (H), osim u slučaju kada ima 85 mm top.

Ali ono što predstavlja problem je to što ih se često može vidjeti po 3 komada u protivničkom timu, a još ako su u vodu...

16 godina
neaktivan

jel postoji mod za "odzumiranje" tj. da dobijem pogled iz ptičje perspektive? mislim, znam da postoji, al ga nemrem naći.

kao ovaj

http://worldof-tanks.com/8-10-smooth-scope-zoom-30x-10lvl-by-artasan/

al obrnuto

17 godina
neaktivan
World of Tanks

po meni su velikim dijelom uništili igru sa imaginarnim tenkovima koji su bili jedino nacrtani na papiru,a o autoloaderima i gold granatama da ne pričam.

samo čekam da još stave i gold armor pa da ga instaliram na T95{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Lol, toliko pisanja o onome što se zna, KV1s je uvijek bio OP. OP je zbog toga što i loši igrači s njime mogu napravit dosta, upravo zbog topa. Netko ga je usporedio sa Tigerom, Tiger je tier više, a ima rld od 7sec, tako da nema šanse da jedan Tiger izbuši KV1S 3puta dok ovaj reloada jednom.

Drugo, usporedba sa T28 Proto je još debilnija, T28 proto ima 120mm top, ali taj top ima rld od 8sec, i brže cilja, i ima veću penetraciju, a onaj ko ne zna gdje gađat bogami ga je i za*ebano probit sprijeda, jedino što T28 fali je njegova brzina koja na nizbrdici ne ide preko 20.

A ova nova njemačka linija TD je kompletno OP, pogotovo Fafel traktor E100.

A što se tiče fake tenkova, naravno da ih ima, nije T28 Proto jedini, i njegov prethhodnik T25/2 je također čista izmišljotina, ima ih još dosta. Na FTR ima jedan cijeli članak o fake tenkovima u igri.

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
pa normalno da moraju postojat imaginarni tenkovi da se popuni tech tree, ne znam zašto se čudite

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
bivsi branitelj kaže...

........................

Nikad pa ni onda nece biti MM +/- 1, to je potvrdio serb i storm, jer onda Tiger nebi nikad susreo t34

kv-1s koji skida ~300 DMG? Nebih rekao AVG DMG mu je vise od 350...

znak "~" (tilde) znači (mene su učili); otprilike, odoka, približno....

znam i ja da neće biti povoljniji MM ali vrijedi barem ovde napisati koju..{#}

The Unforgiven kaže...

glavni je OP faktor kv-1s je u hard statsima topa, tj. svi vide 350 avg i misle si kakva je ovo zvijer...

je, zvijer je ako se nađe u rukama nekog ko ga zna iskoristit

al' kolko ja vidim u t-6  like bitkama većina 1s vozača misle da su bogom dani u ruskom OP tenku, te igraju kao još veći kreteni nego inače te poginu sa jednim/nijednim ispaljenim hicem..

da ne govorimo o tome da su aiming i reload time užasni te da skoro pa nema armor

po meni je t150 bolji t6 heavy, pogotovo ako igraš sam, u platoonu 3 kv1s-a su već druga priča

a t28 prot vs kv1s pitanje je besmisleno, prot je superiorniji u svakom pogledu osim mobilnosti

to za vozače KV1S stojim u potpunosti...{#}

ovu usporedbu sam uzeo napamet (nabrzaka) da pokažem razliku u papirnatom damage-u...no hard feelings {#}

Krešo91 kaže...

Will you stop with the fucking QQ already!? {#}

KV-1S OP? Malo qrca, ima 122mm top for fucks sake a tier 6 je, reload je preko 10 sekundi a u istom periodu dok ja reloadam svoj "OP" KV-1S mene je Tiger 1 izbušio 3 puta i mrtav sam! Makar je KV-1S postojao barem kao fucking prototip, ali T-28 Prototype je ČISTI IMAGINARNI PROIZVOD WG-a koji ima američki 120mm top koji radi.....pazi ovo.....ISTI FUCKING DAMAGE KAO "OP" KV-1S.

Jedino što je OP je IGRAČ KOJI UPRAVLJA ISTIM TENKOVIMA.

Aj sad prekinite yebavat mačku mater s OP this, OP that i probajte RAZMIŠLJAT kad dođete ispred tih OP tenkova u kojem god tenku ste vi.

Najveća oružja u ovoj igri su: znanje o tenkovima i taktika. Ako posjedujete sposobnost taktiziranja, dakle raspoznat situaciju, stavit sebe u tu situaciju i improvizirat napad....onda ste vi OP, a ne tenk. Tenk u igri je ALAT za vaše akcije, a ne obratno.

A sad odite u igru i pokušajte koristit mozak kad naiđete na poznate "OP" tenkove.

Meni osobno jedino što može biti OP je tier 10 novi TD od strane njemačke. To čudo je izmišljotina da nema veće, daj molim te ono....128mm gun koji ima 6 shell autoloader sistem. Aim time je skoro 0, reload je bolji nego najjači arty u igri. Osrednji DMG tome čudu je od 500 do 600 HP-a po granati, a ima ih 6 u clipu. Može yebenog MAUSA uništit s cijelim CLIPOM! KOJI ARTY TO MOŽE NAPRAVIT KOJI JE SADA NERFAN ZBOG QQ IDIOTA KAO OVDJE.

Ako išta treba nerfat, syebat itd. to je po mojem mišljenju WT E-100.

Opet to je mišljenje i to moje osobno mišljenje, koje ne znači ništa ljudima u WG-u.

Tako da bezvezni QQ možete pretvorit u taktiku. Naučite kako se određeni tenk koristi i zapamtite 3 riječi: IMPROVISE, ADAPT AND OVERCOME!

A sad natrag na grind.....

QQ je uredu dok nije pristrano, barem meni..

slažem se o tezi izmišljenih proizvoda a iz WG kuhinje...složit ćeš se samnom da dobar dio vozila nije postojao ni na plavom papiru a kamoli na terenu...

ono što pijani bjelorusi pokušavaju nametnuti u igri je bilo neizvodivo na terenu, "duel" pojedinih tenkova za koje se tvorci zaklinju da su nepobjedivi....(ne vrijedi za tenkove iz WW II)

svatit ćeš o čemu pišem ali, iako se odmičem do teme, uzet ću za primjer petu generaciju višenamjenskih stealth zrakoplovâ, F22 raptor vs T50 PAK FA...direktan duel nećemo nikada vidjeti iako će ih  jedni i drugi "prodavati"....

činjenica iz WW II je da su nijemci bili dobri, ali su u neku ruku izgubili zbog nemogućnosti testiranja u različitim uvjetima (pustinja, hladnoća..), i presudno je da su izgubili rat, pa rusi želeći prezentirati dominaciju, prave "duele" npr. mighty tigera vs T34....

ne želim da netko pomisli kako pokušavam izmijeniti napisanu povijest, pišem samo na temelju "povijesnih" činjenica a i ova igra se zasniva na tenkovima (prvenstveno) iz WW II

ne želim niti ulaziti u daljnje rasprave nego pridonijeti zdravoj diskusiji a na temelju stečenih iskustava iz WOT-a

vrijedi li stavljat "combat rations" i na što se odražava? reload time, aim time...?

fala na čitanju

17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
pa normalno da moraju postojat imaginarni tenkovi da se popuni tech tree, ne znam zašto se čudite

mislim da je bilo dovoljno tenkova koji su postojali da se "popuni tech tree",ne treba mi 3 linije TD-a,mediuma ili ne znam čega ne,a nisu valjda ni papira vidli.po meni je tiger trebal biti tier X tenk i fokusirati se na tenkove koji su stvarno postojali,a ne koje je baba vanda prorekla da bi se mogli napraviti.

al dobro,to je moje mišljenje,a mišljenje je ko i šu*ak,svi ga imamo{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 16:30 (jura).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da bi tada problem bio sa zadržavanjem postojećeg player basea. ruku na srce, ne svodi se svima end-game na klanske bitke itd. čak bi ovako laički rekao da se time bavi manji broj igrača (sudeći po količini ono baš totalnih njubara u random bitkama). stoga, kako zadržati onu većinu koju clan warovi ne zanimaju a zgrindali su sve?

1 0 hvala 1
14 godina
bivsi branitelj kaže...
Stolnik kaže...
bivsi branitelj kaže...

........................

Nikad pa ni onda nece biti MM +/- 1, to je potvrdio serb i storm, jer onda Tiger nebi nikad susreo t34

LOL pa da, tome tenku s 122mm topom nije ~ ( priblizno ) tj Avg damage 300, nego 350+

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

mislim da bi tada problem bio sa zadržavanjem postojećeg player basea. ruku na srce, ne svodi se svima end-game na klanske bitke itd. čak bi ovako laički rekao da se time bavi manji broj igrača (sudeći po količini ono baš totalnih njubara u random bitkama). stoga, kako zadržati onu većinu koju clan warovi ne zanimaju a zgrindali su sve?

da,istina.slažem se.

16 godina
Stolnik kaže...
bivsi branitelj kaže...
Stolnik kaže...
bivsi branitelj kaže...

........................

LOL pa da, tome tenku s 122mm topom nije ~ ( priblizno ) tj Avg damage 300, nego 350+

Nije 350 nego 390. Odnosno nerijetko skida i više od 400. Nemam KV-1S, ali imam IS-3 koji radi 390 prosječne štete, ali dosta puta bih vidio da skida poviše 400 HP-a.

11 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

vidim da si tvrdoglav i ne odustaješ, KV1S damage (122mm D-2-5T)  390/390/465____T28 prototype (120mm AT gun T53) 400/400/515 (izvor tankopedia)....penetraciju nisam navodio jer se nje nismo ni dotakli..

valjda ćeš se složit {#}da su rezultati u igri teško dostižni (osim ammo rack)

neznam kako ne razumiješ da sam usporedbu ubacio onako "iz glave" čisto da se vidi neka razlika a nije mi palo na pamet polemizirati, pogotovo sa nerazumnom mlađarijom

jegiba, ja ne živim u tenkovima nego igram kad obveze dopuste i neznam sve brojke napamet ali razumijem igru (dio znam i uživo)...

pozdrav i please no hard feelings{#}

14 godina
bivsi branitelj kaže...
Stolnik kaže...

vidim da si tvrdoglav i ne odustaješ, KV1S damage (122mm D-2-5T)  390/390/465____T28 prototype (120mm AT gun T53) 400/400/515 (izvor tankopedia)....penetraciju nisam navodio jer se nje nismo ni dotakli..

valjda ćeš se složit {#}da su rezultati u igri teško dostižni (osim ammo rack)

neznam kako ne razumiješ da sam usporedbu ubacio onako "iz glave" čisto da se vidi neka razlika a nije mi palo na pamet polemizirati, pogotovo sa nerazumnom mlađarijom

jegiba, ja ne živim u tenkovima nego igram kad obveze dopuste i neznam sve brojke napamet ali razumijem igru (dio znam i uživo)...

pozdrav i please no hard feelings{#}

Tako da {#} Jer znam da na papiru pise 390 kao i skoro svakom ruskom 122mm topu, ali nije mi bilo jasno zasto 300 DMG :D

Ma sta bi se ljutio, zato smo ljudi da se dogovorimo {#}

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
Stolnik kaže...
bivsi branitelj kaže...
Stolnik kaže...
bivsi branitelj kaže...

........................

Eto, čisto da ne bacate random brojke ovdje, KV-1S ima avg dmg 390, a Prototype 400, uz max rng roll KV-1S udara do 488, a Prototype do 500 dmg-a. (Max dmg je alpha/avg dmg + 25%)

EDIT: Eto u međuvremenu dok sam čitao poruke je netko već napisao. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 16:59 (Unimatrix 007).
14 godina
World of Tanks

Prva desetka u garazi i ace tanker..nisam odigrao niti 20 gameova =)

http://wotreplays.com/site/554054#ruinberg-stipo111-object_140

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma vi ste svi OP nubovi.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
12 1 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Reci ti njima deda šta ih spada... {#} Ono, jedan je BOL deda...

Ja ću morati osnovati novi njubara klan i inzistirati kod WG-a da nas ne trpaju s dedom u isti koš nego u "crveni"... Pa da mi njubeki igramo ko ljudi konačno. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Arty op siema, kurwa mat

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

igram se spidermana, majstorski skriven tenk{#}

9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel još netko primjetio ovo? :D

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
kivic15 kaže...

jel još netko primjetio ovo? :D

Koje?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Koje?

i ja se isto pitanje pitam xD

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma ovo kaj se kotrlja, cesto se upotrebljava u crticima...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

misli na kotrljajući grm ko u vestern filmu kad se sukobe dva lika pa onda vjetar najradije nosi grm posred ulice prije nek se potegnu revolveri{#}

9 0 hvala 0
13 godina
gamer_101 kaže...

igram se spidermana, majstorski skriven tenk{#}

Meni izgleda kao tenk u padu... Kako bilo, ako si tako stajao, kontam da si do kraja bitke i ostao u tom položaju. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
16 godina
World of Tanks

Primjetio sam to, ali već prije 1-2 godine valjda. Ali u zadnje vrijeme moram priznati da ne viđam to. Valjda ne pratim pozorno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...

po meni su velikim dijelom uništili igru sa imaginarnim tenkovima koji su bili jedino nacrtani na papiru,a o autoloaderima i gold granatama da ne pričam.

Nema toliko WG fakeova.Imagionarni tenk koji ima izvorne nacrte nije imagionarni tenk pa ne se.i. Mnogi takvi tenkovi su ostali u toj fazi razvoja zbog nedostatka vremena i novca,a da ih nemaa u igri kukao bi da je premalo tenkova, a za golde kukao bi da su tenkovi tipa KV-4 OP, a da nema autoloadera na tenkovima koji su ih imali kukao bi da igra nije historical accurate.

Evo link na dobru skupinu članaka o fake tenkovima

http://ftr.wot-news.com/2014/01/07/its-a-fake-part-2-wargaming-fakes/

http://ftr.wot-news.com/2014/01/06/its-a-fake-part-1-t-60p/

http://ftr.wot-news.com/2014/01/08/its-a-fake-part-3-not-really-a-fake/

doubletrouble
13 godina
World of Tanks

Ako je ovakav obj.704 kakav je tek onda obj.268 :) Hahaha .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Duble kaže...
jura kaže...

Nema toliko WG fakeova.Imagionarni tenk koji ima izvorne nacrte nije imagionarni tenk pa ne se.i. Mnogi takvi tenkovi su ostali u toj fazi razvoja zbog nedostatka vremena i novca,a da ih nemaa u igri kukao bi da je premalo tenkova, a za golde kukao bi da su tenkovi tipa KV-4 OP, a da nema autoloadera na tenkovima koji su ih imali kukao bi da igra nije historical accurate.

Evo link na dobru skupinu članaka o fake tenkovima

http://ftr.wot-news.com/2014/01/07/its-a-fake-part-2-wargaming-fakes/

http://ftr.wot-news.com/2014/01/06/its-a-fake-part-1-t-60p/

http://ftr.wot-news.com/2014/01/08/its-a-fake-part-3-not-really-a-fake/

ma ti znaš kaj bi ja kukal ili ne,ajde odi se zakopaj u rupu iz koje si ispuzal.inače gold koristim samo u cw-u(i na scoutu) tak da ti ne s*ri.ja nisam od onih njubeka koji se plače kak je neki tenk op jer ga ne zna probiti i onda odmah loada gold.a za ovo da ima premalo tenkova bi se vjerovatno žalil,a ovo za autoloaderi neću ni komentirati{#}

edit:nije ni čudo kaj je tolko neistomišljenika kad 90% ljudi s ovog foruma koristi gold i onda su svi uber igrači.bilo bi lijepo kad bi ga ukinuli pa da onda vidim sve te igrače kad nebi znali kud gađati koji tenk.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 20:25 (jura).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice