World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.095.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

ehhhhmm, german bias {#}, no, waaait 

stronk tenku

{#} 

replay

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

tenkić je pao preko wowp acc-a.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 23:54 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koja je zvijer ovaj object 268 nije normalno. Svi kukaju na Focha 155 ali ovo cudo je duplo bolje. Foch mozda jeste OP 1 na 1 ali ovo cudo je OP citavu partiju ukoliko imas dobru poziciju i koliku toliku podrsku {#}

Sad mi je jasno zasto velika vecina ide ovom TD linijom, mada ni onaj E3 nije los {#}

3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

Ahahahahaha, gdje si sandmane, nisam te prepoznao :DDDDDDD

{#}

17 godina
DrNasty kaže...

Ahahahahaha, gdje si sandmane, nisam te prepoznao :DDDDDDD

{#}

Alter ego {#}

Saga sa kodovima se nastavlja {#}

http://ftr.wot-news.com/2013/12/10/more-leaked-codes/

17 godina
World of Tanks

ja sam jucer ostavio da vrti 700 kodova i dobio sam valentine.. ali vjerovatno je bilo jos ispravnih kodova koje mi nije prihvatio ali ne  znam koji su kad nisam bio tu dok se to grindalo :)

a koliko vidim ovi kodovi sad nisu za EU.. nema smisla da palim grindalicu :)

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
15 godina
ovajonaj kaže...

ja sam jucer ostavio da vrti 700 kodova i dobio sam valentine.. ali vjerovatno je bilo jos ispravnih kodova koje mi nije prihvatio ali ne  znam koji su kad nisam bio tu dok se to grindalo :)

a koliko vidim ovi kodovi sad nisu za EU.. nema smisla da palim grindalicu :)

Jel postoji neki automatski način za ove kodove? Ili se sve mora ručno?

17 godina

pa ima relativno automatski nacin...

imas addon za firefox imacro se zove..

i jucer je jedan lik postao par linija koda kako da napravis da ti automatski ubacuje kodove iz csv fajla (kojeg opet generises na onoj stranici gdje ima neki podesivi generator kodova)

uglavnom otvoris dva firefoxa (ne dva taba) nego bas dva firefoxa, u jednom otvoris wot u jednom wop i podesis cekanje izmedju pokisaja 30 sec... i onda nema onih blokada nakon 5 pokusaja..

tako sam ja jucer ostavio da radi od 5 po podne do 23 navece i izvrtio mi je 700 kodova...

ako imaju logove o tome ne gine mi ban :)

-BiH-slackspace
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Danas skocio malo do Muller-a i zapazio tenkove, naravno odmah sam kupio Švabe {#}

U kutiji od King Tiger-a i Panther-a , dobi se WoT CD i kartica na kojoj je kod.  Dobi se 450 golda, tjedan dana premiuma, i premium tenk PzKpfw S35 739 (F)

I usput uzeo sam avion Messerschmitt ME 262 {#}

Jesu ti kodovi za postojeće igrače ili isključivo za novi acc?

17 godina
World of Tanks

sa wot-news foruma:

"lonigus on December 10, 2013 at 1:00 pm said:

LOL I got a code from a magazine and someone already used it :)

Oh the bittersweet irony :)"

sta ce ovih slucajeva tek biti :)

-BiH-slackspace

9 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ja samo cekam nekoga da doda teoriju zavjere da je WG daje kodove samo da se ne igra Wartunder. {#}

Mada s WG je sve moguce, a ovo nagadanje me posjeća na stare Bonove za mobitel oni što su se grebali (uf osjećam se star ko biblija )

Btw ako neko gleda clipove što satavljam nek kaže šta oće sljedece gledat  imam  par dobrih  snjimki s cromwell-om,is 7-com, te at 7.

9 cromwell
4 is 7
0 at 7
Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordNIbbler kaže...

Ja samo cekam nekoga da doda teoriju zavjere da je WG daje kodove samo da se ne igra Wartunder. {#}

Mada s WG je sve moguce, a ovo nagadanje me posjeća na stare Bonove za mobitel oni što su se grebali (uf osjećam se star ko biblija )

Btw ako neko gleda clipove što satavljam nek kaže šta oće sljedece gledat  imam  par dobrih  snjimki s cromwell-om,is 7-com, te at 7.

Ja pojma nemam o tim klipovima pa zaljepi nam link kanala {#}

11 godina

https://www.youtube.com/channel/UCQ2kXfUQ7oeZSBRN_375UDg

Dobro je bilo odigrano,  pošto je kvaliteta $hit (no čekamo Božić, Novu godinu za novi Pc)

Why no love for at 7 {#}, it  will be cromwell, a od is7 ima el haluf(ukopo se na a3) ili malinkova encounter  žrtvovo t62 za top gun te skupio ace.  

6 Malinkova encounter
0 El haluf
14 godina
World of Tanks

Evo upisao oba koda, btw ne pise na kartici al dobi se i free slot s tenkom, tako da sam dobio 2 slota {#}

EDIT: evo kak to cudo izgleda :P

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 17:05 (Stolnik).
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
World of Tanks

Mogao sam ih sve ubit, al sam bezveze poginuo :/

btw ubijem pol tima i izgubimo, pa hebem ih ja hendikepe

al tenkic je brutala {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

Možeš li postati taj kod ili dati link na njegov post?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina
Intel&ATI kaže...

ehhhhmm, german bias  {#}, no, waaait

stronk tenku

{#}

replay

Meni je jagdpanther II najbolji i najdraži td u svom tieru a njegov mlađi brat u t7.

Jagdpanther II mi je tenk sa najboljim wr(81,5) zasad,nadam se da serb nečita bug da nebi bi došlo do ovoga.

btw gg.

serb nerfing the is-3 serb nerfing the is-3
wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 18:11 (Anti-fa).
14 godina
Anti-fa kaže...
Intel&ATI kaže...

stronk tenku

{#}

replay

Meni je jagdpanther II najbolji i najdraži td u svom tieru a njegov mlađi brat u t7.

Jagdpanther II mi je tenk sa najboljim wr(81,5) zasad,nadam se da serb nečita bug da nebi bi došlo do ovoga.

btw gg.

Nadajmo se da ne cita BUG, al gle to je njegov komunisticki tenk, nebi on nikad nerfao is3 :P

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
Reichz kaže...
ovajonaj kaže...

Možeš li postati taj kod ili dati link na njegov post?

VERSION BUILD=8601111 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED SLOW
SET !DATASOURCE C:\Users\imeracunara\Downloads\250_unique_codes.csv
SET !DATASOURCE_COLUMNS 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
SET !LOOP 1
URL GOTO=http://worldoftanks.eu/
WAIT SECONDS=30
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:korisnickoime
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Activate<SP>Bonus<SP>Code
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:js-edit-bonuscode-form ATTR=ID:id_code CONTENT={{!COL1}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:js-edit-bonuscode-form ATTR=*
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:close

evo ovo je moj kod... samo sto sam smaknuo svoje korisnicko ime i ime racunara.. mislim nije to ni bitno al eto :)

i ovako napravite i za wop samo sto je druga adresa normalno

-BiH-slackspace
17 godina
Stolnik kaže...

Evo upisao oba koda, btw ne pise na kartici al dobi se i free slot s tenkom, tako da sam dobio 2 slota {#}

de postaj oba koda da vidim imaju li kakvih slicnosti :)

-BiH-slackspace
15 godina
Anti-fa kaže...
Intel&ATI kaže...

stronk tenku

{#}

replay

btw gg.

stalno se spominje neki svemoguci "nerf hammer" a u biti je raspa iliti turpija {#} hmmmm......{#}

ovajonaj kaže...
Stolnik kaže...

de postaj oba koda da vidim imaju li kakvih slicnosti :)

da budi kolegijalan i daj nam spranjcu kad vec postoji sistem i ostali bi tenk, 2 slota i soma golda {#}

p.s. poziv svima koji mozda imaju kod za tajpa ili pzr 2J neka ga podijele, ekipa voli i velike i rijetke poklone ak su RNG-enerirani

"stronk kodes onlie" {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
protjeran
World of Tanks

110...druga kupola je mrak.

Još nitko nije probio dosad, osim uz mantlet je jedna granata prošla.

Zadovoljniji nego s IS-3, jedino top je truba.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Himelsdorf,papir od oklopa,nema grmova i top dmg i ace. Namucio se za ace tenkera kao ni sa jednim tenkom dosad.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

imas addon za firefox imacro se zove..

i jucer je jedan lik postao par linija koda kako da napravis da ti automatski ubacuje kodove iz csv fajla (kojeg opet generises na onoj stranici gdje ima neki podesivi generator kodova)

uglavnom otvoris dva firefoxa (ne dva taba) nego bas dva firefoxa, u jednom otvoris wot u jednom wop i podesis cekanje izmedju pokisaja 30 sec... i onda nema onih blokada nakon 5 pokusaja..

tako sam ja jucer ostavio da radi od 5 po podne do 23 navece i izvrtio mi je 700 kodova...

ako imaju logove o tome ne gine mi ban :)

Meni su trazili neki kod koji sam ukuco kao dokaz da je acc moj,kada sam htio da promjenim broj na acc koji je bio totalno mrtav,i wg nije mogao slati securty code na njeg.

13 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

i ovako napravite i za wop samo sto je druga adresa normalno

Dva puta pogodio kod. Ako popijem ban, šaljem ti zahvalnicu {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
Stolnik kaže...

Mogao sam ih sve ubit, al sam bezveze poginuo :/

btw ubijem pol tima i izgubimo, pa hebem ih ja hendikepe

al tenkic je brutala {#}

Tako nekako...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
World of Tanks

Evo Cromwella... oko ponoći bi trebo bit spreman video... Da mi se dočepat noramlnog neta 0,33 upload {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Lol, izvrtio mi je jedno 200 kodova možda, i pogodio 2 ili 3 puta nisam siguran. U garaži ono što sam primjetio da sam dobio slot i Valentinea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ako netko hoce imacro ima i za chrome ja sam upravo stavio, pa cemo vidjet oce sta izvrtit :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Navodno je neki ruski lik dobio ban na 3 dana i oduzeto je što je unio kodovima na taj dan. Reko je SS na FTR-u, ali opet možda laže. 

99% sam siguran da imaju log sistem za to unošenje kodova. Ali opet kakav bi to PR fiasko bio da permabanaju SVE igrače odnosno accountove koji imaju bruteforce unošene bonus kodove. 

Mislim ono, 50-50 šansa da dobijete ili nedobijete ban zbog ovoga. Ja sam eto dobio taj Valentine tenk i free slot. Kewl ja sam zadovoljan ali opet imam već slobodnih slotova i malo golda za kupit par njih. 

A opet imam SVE moguće kombinacije tih kodova (preko 1.6 milijuna kombinacija), I have friends with coding skillz xD i potrajalo bi preko tih skripti vjerojatno preko tjedan dana u komadu da isproba sve kombinacije i onda eto permaban vjerojatno {#}

Tako da nema šanse da isprobam preko tih skripti na vlastitom accountu.

Ali opet može biti da su opet oni stavili svoj "controled leak" kao sa supertest glupostima prije i koješta, pa smao testiraju sigurnosni sistem (valjda). 

Kako god se okrene, možda isprobam "for teh lulz" na novom accountu. I ne nemojte mi slat PM-ove za to jer bezveze se nadate xD

Sve je moguće u ovom slučaju jer nemamo official vijesti od samog WG-a

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 1:33 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice