World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.444
|
čitano: 9.183.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Opa, evo brutale {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 17:16 (Stolnik).
Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva je zarada??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo stigao i moj m60 {#}{#}...sad će cijeli dan biti isprobavanja t60 onih koji su ga dobili {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Hahahahah. Obratite pozornost na naš platoon 1. JgpzE100, 2x Foch 155 - 16 damagea, svi skupa...{#}

Odkad sam si stavio ovaj XVM i vidim 35% chance to win, uopće nisam frustriran igrom...troll mod ON i smijeh...:)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 19:03 (DamageHigh).

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovu bitku je ipak mm puno pretjerao...nismo imali šanse {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mislim ovo staviti. Je li to sigurno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Jarvan kaže...

Na Chaffea sam stavio cammo net, obloženu optiku i stereskop ... nadam se da će mi to pomoći u spotanju :D

chaffee ti je vise ofanzivni scout, ja sam stavio vent, optics i vertical

ramer netreba jer ionak brzo puni,a camo net radi samo dok stoji-uzmem camo boju i camo skil na posadi

400m view range je najbolji dio tenka uz top koji busi sve

g12356 kaže...
quickr kaže...

Ima li itko problema sa updateom igre? Na poslu mi je update prošao normalno, evo sada doma nikako. Veli da se nemože konektirati sa update serviceom. {#}

Smiješ igrati wot na poslu?

Koji je to posao?Gdje radiš?I ja bih!

evo i ja se biljezim da i mene zaposlis

DrNasty kaže...

Imao sam 105k expa na Aufkl. Pantheru i igram zadnju partiju kad ono pade Ace Tanker, nisam se mogao bolje oprostiti od tenka.

Pregrindao sam sve sa stock motorom, što me je dosta puta koštalo glave, ali je bilo svejedno zabavno.

Sad se treba uštimati na onom Indijancu pa onda na mačketine...

kad vidis kolko mu moze top bit depresivan bices euforican...

p.s. netreba ti ovjes istrazivat jer je 90mm top vrlo lagan i jedna je kupola, i ja imam vent, optiku i vertikal gore na stock ovjesu

Jarvan kaže...

59-16 mi djeluje agilniji i brži od chaffea...sad mi žao 2 milje srebra potrošenih na čofija.

nemozes ih usporedjivat jer su totalno razliciti, pogledaj malo video vodice za chaffeeja, on je jedinstveni tenk (za sada dok ga ne "usklade sa povijesnim vrijednostima")

kinez sporo ubrzava, ja sam igrao sa stock topom radi bolje pen, i buse ga svi al je nizak, skoro pola manje nego chaffee

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
moderator
ED63 kaže...

kad vidis kolko mu moze top bit depresivan bices euforican...

p.s. netreba ti ovjes istrazivat jer je 90mm top vrlo lagan i jedna je kupola, i ja imam vent, optiku i vertikal gore na stock ovjesu

Stavio sam pojačani ovjes, jer nisam mogao ništa od opreme staviti a ni prvi top nemam, fali mi nešto xp-a, igram stock topom koji ne može ništa.

Ako imaš i ti, možemo baciti platoon ako si za.

-------------------------

Evo Rage mod za novu verziju:

https://www.dropbox.com/sh/yuy59ofq56ihwbw/YROKqIj0Z7

Navodno su izbacili extra zoom u sniper modu.

14 godina
DrNasty kaže...

Evo Rage mod za novu verziju:

https://www.dropbox.com/sh/yuy59ofq56ihwbw/YROKqIj0Z7

Navodno su izbacili extra zoom u sniper modu.

To kralju, to se traži {#}

17 godina
World of Tanks

Ovo je bila dobra noć {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sinoć igram Lakeville, kao top tier su bila dva Tigra P. Na kraju su nam ostala ta dva Tigra i jedan arty a kod njih je ostao tigar P sa 200HP. Zadnji put je vidjen u gradu a naši su išli sa one močvarne strane. Pošto su ova naša dva Tigra bila naprijed a arty u bazi do njihove baze su prvo stigli Tigrovi i krenuli capati a arty je bio tek na pola mape u močvari. Došli su do pola capanja kad je njihov ušao i krenuo našu bazu da capa. Ova dvojica morona su prekinula cap i krenuli jedan sa jezerske strane onom stazom a drugi sa močvarne strane. Onaj sa močvarne strane nikad nije ni stigao na vrijeme a ovaj je došao u deset sekundi do isteka capa i dingao dve granate, čak ni reset nije napravio. Oba konja su bila paradajz crvena i oba su bila ili česi ili poljaci. Idem na forum da pokrenem glasanje da se idiotima iz poljske i češke zabrani igrati ili im se odvoji server za njih samo. 

Moj PC  
15 0 hvala 1
17 godina
DamageHigh kaže...

Hahahahah. Obratite pozornost na naš platoon 1. JgpzE100, 2x Foch 155 - 16 damagea, svi skupa...{#}

Odkad sam si stavio ovaj XVM i vidim 35% chance to win, uopće nisam frustriran igrom...troll mod ON i smijeh...:)

Ovo je genijalno.  

14 godina
Gajotres kaže...
DamageHigh kaže...

Ovo je genijalno.  

instalirali sam xvm i sad se ne zivciram u igri nego vec od loadinga.. .27% chance to win... 

16 godina
neaktivan
Nemoj gledati na to kao mjerilo. Bio sam u tim partijama i pobijedimo a imao sam i 80 posto sa pobjedu pa spusimo. Meni zna cak da pokazuje razlicite statse nego kod platoon kolege.
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Nemoj gledati na to kao mjerilo. Bio sam u tim partijama i pobijedimo a imao sam i 80 posto sa pobjedu pa spusimo. Meni zna cak da pokazuje razlicite statse nego kod platoon kolege.

zna se dogoditi da u xvm ne povuče svakome sve igrače pa zato ispadne različito... imaš sigurno onih bijelih koji nemaju score pa zato ispada različito

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
World of Tanks

Ja nisam palio WOT ima tjedan dana... ne zato što mi se neda, nego što vani ima takvih komada da zaboli glava...

od virtualnog napucavanja rađe biram okrugle guze u vrućim hlačicama {#}

8 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ja nisam palio WOT ima tjedan dana... ne zato što mi se neda, nego što vani ima takvih komada da zaboli glava...

od virtualnog napucavanja rađe biram okrugle guze u vrućim hlačicama {#}

Eh vidiš,ja ne volim ljeto radi vrućina,i žene bi morale stvarno biti zgodne nudistice da bi zaboravio na vrućine.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako kupit tog M60 Pattona?

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo ljudi ovo je najgori do sad kaj sam naletio a uvijek u mojem timu su takvi ali ovaj...

I da nije afk nego je vjerojatno neki invalid hendikepirani jer je u bori isao malo ravno pa okretao turret pa onda pucao u zemlju...

Nemam rijeci...

{#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
raptor22 kaže...

Kako kupit tog M60 Pattona?

Ne mozes ga kupit on se dobivao,podijelio tko je zasluzio i to je to...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 12:28 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Intel&Ati

hahaha uporan dečec.. 40k partija, avg dmg 200 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

@Intel&Ati

hahaha uporan dečec.. 40k partija, avg dmg 200 {#}

valjda nakon 100k borbi bu podigel na 250 avg dmg...

bitna je volja to kaj je mutav ko noc nema veze

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

zanimljivo je kako neki ljudi suckaju tako jako, i još im se da igrati {#} valjda je toliko munjen da ni ne kuži da sucka {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi pa to je bot.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

E-50M = najbolji tenk u igri...naigrao sam se koječega u zadnje vrijeme, a ovo je jednostavno užitak igrati.

Screenshot nije niš posebno...tenk je toliko moćan da je ovakav rezultat moguće postići uz minimalno truda...btw., XVM was wrong...Belji se

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

e75 vs m103

iako je pred par postova bila rasprava evo jedno glasanje - koji je bolji

i jos koliko im je odrzavanje (prihodi i rashodi u nekim normalnim partijama)

Evo da dodam - radi se samo o ovoj dvojbi - ne idem na T10

obzirom da je rezultat poprilicno izjednacen, evo jos jedno pitanjce...

koji je grind laksi?

na m103 treba puno manje do dobrog guna nego e75, a s druge strane mi je ovaj 105mm gun vec dosao na vrh glave!!

koliko vidim na e75 teba cca 100k expa, iako mi je zadnji gun s KT-a odlican!!

12 godina
neaktivan
Evo nam i novog specijala, seems interesting: http://worldoftanks.eu/en/news/44/august-coming-special/
No matter how far we are, we are always looking at the same sky!
16 godina

Odlična special..

15 godina
DamageHigh kaže...

E-50M = najbolji tenk u igri...naigrao sam se koječega u zadnje vrijeme, a ovo je jednostavno užitak igrati.

Screenshot nije niš posebno...tenk je toliko moćan da je ovakav rezultat moguće postići uz minimalno truda...btw., XVM was wrong...Belji se

A ja se dvoumim kupiti ili ne E 50 istražen mi je al ga nisam kupio svi kažu nevalja znači idem na E50M kad kažeš da je dobar.

16 godina
hummer0 kaže...
DamageHigh kaže...

A ja se dvoumim kupiti ili ne E 50 istražen mi je al ga nisam kupio svi kažu nevalja znači idem na E50M kad kažeš da je dobar.

Tenk je brutalan...odličan top - dobar aplha damage, dobar dpm, odlična penetracija i preciznost. Izuzetno brz i okretan. Oklop ima potencijala, samo ga treba znati iskoristiti. Konstantno kretanje i cijelog tenka i kupole dok te neprijatelj nišani i ukoliko pri tome uspiješ imati ukošen prednji dio tenka, bouncaš stvarno svašta...

Jedine dvije negativne stvari cijelog tenka je to što je dosta visok (kao i svi njemci uostalom) i što je jako, jako mekan na artiljeriju. Pogodak s boka tier X artiljerije je automatski one-shoot, sa full HP-a (svih 2050 HPa).

E-50 je to sve, u malom. Manje HP-a, lošiji oklop na kupoli, i slabiji slope na prednjem oklopu, slabija okretnost i lošiji DPM i penetracija...ali to su sve nijanse...i E-50 je odličan tenk...iako ga ta penetracija dosta muči...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice