World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.216.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
World of Tanks

Na Chaffea sam stavio cammo net, obloženu optiku i stereskop ... nadam se da će mi to pomoći u spotanju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Obozavao sam stari SU-85, da li ima sada neki tenk koji moze onehitat kao ovaj?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Leryan kaže...

Ekvivalent tome je sad francuski TD tiera 5 S35-CA koji ima isti taj top (barem po vrijednostima), dakle 300 dmg-a i 165 mm penetracije. Jedino što nije tako okretan i low profile kao SU-85, al eto, ako tražiš taj dmg, to ti je to.

13 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Da li zelis ici na Tier 10, pa bi bilo logicno pitanje da li je bolji T110E5 ili E-100... Mislim da je E-75 bolji...

Je, to je pitanje koje me mucilo neko vrijeme, al mi se cini da ne idem na t10.

Nemam nikakav premium, a necu ga niti imat. Zato sam u stvari i pitao koliko je odrzavanje. U stvari sam se dugo mislio da li da idem i na t9 :(

17 godina
moderator
World of Tanks

Hist. gun sound mod 1.81 (navodno ispravljeni 1.8, nisam još probao pa ne mogu potvrditi  EDIT: radi):

http://dfiles.eu/files/o88bfkfyl

J1mb0 crosshair mod 1.29 za 0.8.7:

http://www.mediafire.com/download/9sy1zfww0m2hjpb

Dok ne izađe Rage mod ili grandpa's KISS (koji koriste ovaj J1mb0 crosshair pa vjerovatno ne mogu prije njega), poslužiće.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 21:15 (DrNasty).

0 0 hvala 2
16 godina
World of Tanks

Molim vas ima li tko što za preporučiti kako da dobijem par FPS-a više? Igram sada sa Ferdinandom i skrivam se u grmu, kada ono 9 fps-a! Nije samo sada ovako, nego stalno, s obzirom da mi je računalo već staro, ali baš me sada iznerviralo.

Već sam bio koristio prije 1-1.5 godinu neki "WoT tweaker", pa ću ga ponovno potražiti. U međuvremenu mi dajte koji savjet. Kako bi mi dobro došlo novo računalo... Normalno, ne samo zbog igara.

Evo pogledajte partiju. Pisati će vam FPS kada budete gledali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ima li itko problema sa updateom igre? Na poslu mi je update prošao normalno, evo sada doma nikako. Veli da se nemože konektirati sa update serviceom.  {#}

Smiješ igrati wot na poslu?

Koji je to posao?Gdje radiš?I ja bih!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
mrki98 kaže...
marsovac kaže...

Da li zelis ici na Tier 10, pa bi bilo logicno pitanje da li je bolji T110E5 ili E-100... Mislim da je E-75 bolji...

Nemam nikakav premium, a necu ga niti imat. Zato sam u stvari i pitao koliko je odrzavanje. U stvari sam se dugo mislio da li da idem i na t9 :(

Za sve desetke ti je vise manje odrzavanje isto...popravak oko 30k + granate oko 1.1k i naravno consumables ako kojeg potrosis 3k

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam na t29 imao camo net i binocularse...pa onda em sam si stao u hull down i bio neprobojan,em sam bio nevidljiv(više manje,dosta sam pucao),em sam radio static scouting.

Šteta što su mi trbali creditsi pa sam prodao ta dva modula.

Uglavnom sa t29 se dovojno stoji na mjestu da se ta dva modula isplate.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 23:02 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...
quickr kaže...

Ima li itko problema sa updateom igre? Na poslu mi je update prošao normalno, evo sada doma nikako. Veli da se nemože konektirati sa update serviceom. {#}

Radi u WG testira WOT

17 godina
g12356 kaže...
quickr kaže...

Ima li itko problema sa updateom igre? Na poslu mi je update prošao normalno, evo sada doma nikako. Veli da se nemože konektirati sa update serviceom. {#}

Nevladin sektor, nevladine organizacije {#}

Ima dana citav dan igram WoT ili sagledam pola sezone neke serije {#}

15 godina
World of Tanks

za ne povjerovat...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.worldoftanks-wot.com/mods/textures-compressed-to-25/ probaj ovo, ali si potraži za 8.7 patch

Klan OSAM http://osmice.net16.net/
17 godina
Izzy kaže...

Molim vas ima li tko što za preporučiti kako da dobijem par FPS-a više? Igram sada sa Ferdinandom i skrivam se u grmu, kada ono 9 fps-a! Nije samo sada ovako, nego stalno, s obzirom da mi je računalo već staro, ali baš me sada iznerviralo.

Već sam bio koristio prije 1-1.5 godinu neki "WoT tweaker", pa ću ga ponovno potražiti. U međuvremenu mi dajte koji savjet. Kako bi mi dobro došlo novo računalo... Normalno, ne samo zbog igara.

Evo pogledajte partiju. Pisati će vam FPS kada budete gledali.

Eto, možeš probati pa javi rezultate http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/261538-update-texture-compression-087-0753612525-and-50/

17 godina
moderator
World of Tanks

Imao sam 105k expa na Aufkl. Pantheru i igram zadnju partiju kad ono pade Ace Tanker, nisam se mogao bolje oprostiti od tenka.

Pregrindao sam sve sa stock motorom, što me je dosta puta koštalo glave, ali je bilo svejedno zabavno.

Sad se treba uštimati na onom Indijancu pa onda na mačketine...

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
mrki98 kaže...
marsovac kaže...

Za sve desetke ti je vise manje odrzavanje isto...popravak oko 30k + granate oko 1.1k i naravno consumables ako kojeg potrosis 3k

a t9 - to je u stvari i bilo pitanje...

i koliki cca je prihod u nekoj normalnoj paritji kad pombijedis i kad izgubis?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa zavisi od toga koliko štete napraviš, da li pobijediš ili izgubiš, da li preživiš ili ne...ima sve svoje, ali evo recimo ja sa m103 napravim 4 kila, 5k štete i budem 10k u plusu nakon svega...znači ne očekuj neke ekstra zarade al zato kad izgubiš znam biti i po 15-20k u minusu, isto igram bez premiuma većinu vremena, ali zato je tu hellcat keš mašina da sve zaradi.

EDIT: Ovaj peč od juče je najbeskorisniji peč do sada. WG umjesto da se posveti uvođenju stvarnih novina u igru, više jezgrena podrška, da uvede neke nove modove npr istorijske bitke kao dnevni ili sedmični bonus kvest koji možeš samo jednom odigrati u toku dana ili sedmice, oni u jednom peču nerfaju artileriju a u sledećem uvedu cijelo stablo artiljerije zajedno sa premium artiljerijom...{#}. A najsmiješnije od svega mi je kad u release notes vidim stavku, uvedene nove ptice u tu i tu mapu...wtf ja nisam ni znao da ima ptica...koji ce mi to k...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 7:15 (malina22).
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
protjeran
World of Tanks

59-16 mi djeluje agilniji i brži od chaffea...sad mi žao 2 milje srebra potrošenih na čofija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.odem-mortis.net/index.php?site=files&file=98

Kome trebaju modovi za 8.7,ima ih dosta,sve zapakirano u jedan instalater.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

a t9 - to je u stvari i bilo pitanje...

i koliki cca je prihod u nekoj normalnoj paritji kad pombijedis i kad izgubis?

Ja igram sa M-103, ako dobro odigram budem u plusu, kao sto si gore mogao procitati zavisi da li prezivis ili ne, pobjeda ili ne... Ali nekad sam znao izgubiti, ne prezivim ali budem u plusu jer napravim stete. Uglavnom ima partija gdje se moze biti u plusu... Ja sam mislio da cu na Tier 9 puno vise love izgubiti ali podnosljivo je.

Džedaj
13 godina
protjeran
World of Tanks

Cropao kako spada pa da se pohvalim još jednom

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 10:37 (bornasepic).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ga Master tanker i sa t29{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Leryan kaže...

Ekvivalent tome je sad francuski TD tiera 5 S35-CA koji ima isti taj top (barem po vrijednostima), dakle 300 dmg-a i 165 mm penetracije. Jedino što nije tako okretan i low profile kao SU-85, al eto, ako tražiš taj dmg, to ti je to.

Hvala! Hehe, bas sam krenuo prije dva tjedna sa francuskim TD-ovima.

17 godina
marsovac kaže...

Ja igram sa M-103, ako dobro odigram budem u plusu, kao sto si gore mogao procitati zavisi da li prezivis ili ne, pobjeda ili ne... Ali nekad sam znao izgubiti, ne prezivim ali budem u plusu jer napravim stete. Uglavnom ima partija gdje se moze biti u plusu... Ja sam mislio da cu na Tier 9 puno vise love izgubiti ali podnosljivo je.

Ja znam igrati s Mausom, preživim, pobijedimo i završim u minusu... ništa ne može umanjiti taj osjećaj zadovoljstva {#}

15 godina
World of Tanks

Yay {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

baš sam srel sad taj  m60 tenk u bitki,a za kaj se točno dobival taj tenk,jer ne igram više cw pa nisam u toku?!

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 14:42 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dr. Vicko kaže...
g12356 kaže...
quickr kaže...

Nevladin sektor, nevladine organizacije {#}

Ima dana citav dan igram WoT ili sagledam pola sezone neke serije {#}

Meni se na jednom monitoru vrti serija/film na drugom igram WOT {#} A ima dana i kada radim {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
jura kaže...

baš sam srel sad taj  m60 tenk u bitki,a za kaj se točno dobival taj tenk,jer ne igram više cw pa nisam u toku?!

Ako je klan u Clan war campaignu na kraju zavrsio u TOP 30 svaki igrac koji je ima vise od 10 borbi u klanu ga dobiva...

Ili ako je klan bio u TOP 5 nakon svakog stage-a (4 stage-a ukupno)

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Ziga kaže...
marsovac kaže...

Ja znam igrati s Mausom, preživim, pobijedimo i završim u minusu... ništa ne može umanjiti taj osjećaj zadovoljstva {#}

Znaci sa Tier 10 da se pripremim na "Debeli minus" :D 

S tim sto ja idem na T110E5, al sigurno je isti minus... 

Džedaj
13 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...

Ako je klan u Clan war campaignu na kraju zavrsio u TOP 30 svaki igrac koji je ima vise od 10 borbi u klanu ga dobiva...

Ili ako je klan bio u TOP 5 nakon svakog stage-a (4 stage-a ukupno)

Jesi ga probao u randomu,kako se ponasa??? Kako bi se mogao ponasati u klanskima,pojedinacno ili u grupi sa jos m60 ili sa nekim drugim tenkovima??? Napisi malo dojmove bas me zanima...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice