World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.216.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Munk kaže...

Jel nekom nece uc u igru ?? Evo ja pokusavam vec sat vremena i neide

I za tih sat vremena nisi mogao otici na sajt ili samo vratiti se par postova nazad u ovoj temi i vidjeti da peč ide gore...{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma nisam ni gledao forum zadnjih dana pa sam se tek maloprije sjetio, i do kad ce to namjestat ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Zaja kaže...
smola3005 kaže...

Ti si onaj šta nam je prije par godina obećavao kupiti Lowea ukradenom kreditnom karticom? {#}

WTF?{#}

Bio sam u klanu s njim, jedno 2 tjedna je obećavao, onda je promjenio priču da je kartica ukradena i da je sve potrošio, a onda je nestao bez traga. Kralj {#}

14 godina
Da i ne.
15 godina
smola3005 kaže...
Zaja kaže...
smola3005 kaže...

Ti si onaj šta nam je prije par godina obećavao kupiti Lowea ukradenom kreditnom karticom? {#}

WTF?{#}

Bio sam u klanu s njim, jedno 2 tjedna je obećavao, onda je promjenio priču da je kartica ukradena i da je sve potrošio, a onda je nestao bez traga. Kralj {#}

hehe gdje je obećani lowe :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

nego,jesu li stavili patch na skidanje?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
g12356 kaže...

nego,jesu li stavili patch na skidanje?

da. ima 500mb za skinut

13 godina
World of Tanks

Da li je bila ona varijanta povrata zlata za Super Peru? Ili tek treba biti..

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
hoss kaže...

Da li je bila ona varijanta povrata zlata za Super Peru? Ili tek treba biti..

Kažu da ćeš trebati još ti njima platiti zlato da ga odvezu {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imal gdje link za skinuti odvojeno peč, da skinem dok sam na poslu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
malina22 kaže...

Imal gdje link za skinuti odvojeno peč, da skinem dok sam na poslu?

http://redirect.wargaming.net/WoT/latest_patch_eu

WordPress ❤
17 godina
World of Tanks

Je li tko probao koji mod iz 8.6 na 8.7 da radi ??? 

Previse se navikao na njih, ovako gola igra mi cudna {#} 

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dr. Vicko kaže...

Je li tko probao koji mod iz 8.6 na 8.7 da radi ??? 

Previse se navikao na njih, ovako gola igra mi cudna {#} 

Već ima Hist. gun sound mod 1.8 koji je napravljen za 8.7, ali po komentarima vidim da ne radi, ja nisam još probao.

http://historicalrealism.blogspot.com/2013/07/historical-realism-gun-sound-mod-18.html

XVM već ima 4.1.0 verziju za 8.7.

http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/detail?name=xvm-4.1.0.zip&can=2&q=

Još samo čekam onaj rage mod, molim link kad neko sazna da je vani.

15 godina
Izzy kaže...

Prva partija i "Steel wall"!

zadnja partija sa steel wallom

zadnji steel wall

{#}

Shaka111 kaže...

kakav game sa IS6...samo pogledajte slike i sve ce vam biti jasno

the last boy's scout

7k + spotted dmg, respect{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
Shaka111 kaže...

sta si biniculare nakeljio na tu is6-icu?

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
World of Tanks

Šta treba napravit da pobjedim?

8 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Neznam...ovaj Tiger II, barem dok je stock je NOĆNA MORA!!!

WR 40%. Kupolica nikakva, svi je buše, a o hullu da ne pričam, jedino me dingaju 1 na 1 di se mogu namjestit, i to samo ako nije veći od T VII tenk, svi ostali buše od kud žele.

Žudio sam za tim tenkom još od lani, kupio ga sad i žalim potrošeno vrijeme i coinse.

Mislim da ću stat na toj grani s KT. Samo ću kupit x2 borbu i bok. Posvećujem se ST-1 i VK 4502P. Barem KV4 i VK4502A me nisu razočarali, dapače dingaju sve živo i neživo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A ja sam sada na Tigru, a cilj mi je E-75. No, imam premium na 30 dana, pa će biti lakše.

EDIT: Imam i VK4502 Ausf. (A) i tenk mi se ne sviđa i nadam se da će Tigar 2 biti dosta bolji od njega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 15:04 (Izzy).
17 godina
Jarvan kaže...

WR 40%. Kupolica nikakva, svi je buše, a o hullu da ne pričam, jedino me dingaju 1 na 1 di se mogu namjestit, i to samo ako nije veći od T VII tenk, svi ostali buše od kud žele.

Žudio sam za tim tenkom još od lani, kupio ga sad i žalim potrošeno vrijeme i coinse.

Mislim da ću stat na toj grani s KT. Samo ću kupit x2 borbu i bok. Posvećujem se ST-1 i VK 4502P. Barem KV4 i VK4502A me nisu razočarali, dapače dingaju sve živo i neživo.

Isto iskustvo sa stock King Tigerom, međutim kako sam napredovao i kupio svu opremu, postao je super, skoro svaka partija s njim je davala odlične rezultate, no i dalje me njegov prednji armor ostavio razočaranim, kao i činjenica da te arty obožava gađati.

Fortune favours the brave
16 godina
Hyperion kaže...
Jarvan kaže...

Isto iskustvo sa stock King Tigerom, međutim kako sam napredovao i kupio svu opremu, postao je super, skoro svaka partija s njim je davala odlične rezultate, no i dalje me njegov prednji armor ostavio razočaranim, kao i činjenica da te arty obožava gađati.

Zato je E-75 preporod....sve što očekuješ od KT, dobiješ sa E-75....:)

Ali tenk je dobar. Kada se ukosiš možeš dosta dingat, ali prava snaga mu je u topu. Top je preodličan.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
protjeran
World of Tanks

Evo jedna odlična ja jgdpantherom.

Nažalost moj tim se nije potrudio.

Edit: cropao sam slike ali se i dalje baš nevidi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 16:40 (bornasepic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisi ništa cropao pa označiš samo prozor sa rezultatima i izrežeš ne cijeli ekran.

Izgleda da je navala na update jedva sam se spojio.

14 godina
Intel&ATI kaže...
Shaka111 kaže...

sta si biniculare nakeljio na tu is6-icu?

nope...ventovi,rammer i -10% na nisanjenje

i sam sam se iznenadio poslje gamea =)

17 godina
Izzy kaže...

A ja sam sada na Tigru, a cilj mi je E-75. No, imam premium na 30 dana, pa će biti lakše.

EDIT: Imam i VK4502 Ausf. (A) i tenk mi se ne sviđa i nadam se da će Tigar 2 biti dosta bolji od njega.

vka 4502 igraj više kao medium, nemoj biti statičan teškaš. meni je to osobno možda bio jedan od najzabavnijih  tenkova u igri. ima dobru kombinaciju med/hevy karakteristika.

vk4502b uff e to je tenk kad ga prokužiš čudo može podnjeti i prava je vježba za masusa (kojeg pak nećeš pretjerano koristiti pošto je skup za održavat u 3pm ali to je dr tema:)

e75 isto odličnjak, bounca more šuteva ako se pravilno kosi/koristi. šteta što su im nasljednici sad osrednji tenkovi ako ne i slabije od osrednji. maus... što reći mana koliko i vrlina, ajde e100 sa ovom kombinacijom prem. municije za srebrnjake može učiniti dosta ali ih pojedu mali/mobilni tenkvoi sa topovima i penetraciom da ih izbuše uzduž i poprijeko.

lol kad u mišu sretnem b.chata ili kakvkog poštenog tenka sa auto loaderom lol zapalm cigaretu i gledam kako me "uzima" i kako mora da je sretan sa 2-3kile free dmga na meni.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
sokre kaže...

lol kad u mišu sretnem b.chata ili kakvkog poštenog tenka sa auto loaderom lol zapalm cigaretu i gledam kako me "uzima" i kako mora da je sretan sa 2-3kile free dmga na meni.

Zato Maus nikad ne ide sam, uvijek u društvu mediuma + TDa

14 godina

Ima li itko problema sa updateom igre? Na poslu mi je update prošao normalno, evo sada doma nikako. Veli da se nemože konektirati sa update serviceom. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
World of Tanks

I kod mene isto nece... Povlacim rijec :) HOCE

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 17:54 (marsovac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je tek iz 7-8 -mog pukusaja krenulo da skida...samo budi uporan...btw zna li netko , kako se zove skup modova , skinuo sam ga kad je bio prosli update - mislim da je od nekog lika iz kazne kru-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

e75 vs m103

iako je pred par postova bila rasprava evo jedno glasanje - koji je bolji

i jos koliko im je odrzavanje (prihodi i rashodi u nekim normalnim partijama)

Evo da dodam - radi se samo o ovoj dvojbi - ne idem na T10

13 e75
11 m103
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 20:29 (mrki98).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Da li zelis ici na Tier 10, pa bi bilo logicno pitanje da li je bolji T110E5 ili E-100... Mislim da je E-75 bolji...

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 19:41 (marsovac).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice