- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta i ti nedas nick?
majko mila koga se bojis?
al di pise da moram dat nick?
danas uletio u partiju sa quickybabyom...prati li ga jos netko?
Pa svi pratimo Jinglesa pa uzročno posljedično i quickybaby uleti...;))
Ja ga gledam skoro svaki put, danas je tip skoro poludio u borbi sa Indian Panzerom, nije baš danas imao dan, kao ni ja, sve sami vikend ratnici igraju, možda ni neznaju da postoji minimapa
Maloprije sam igrao na testu sa SU-122-44 i tenk me je oduševio! Baš je zabavan! Shodno tome dobro i zarađuje.
Stvarno mi se svidio, a iskušao sam i SU-100Y i nije (pre)loš, ali ne može se mjeriti sa SU-122-44 po pitanju zabave jer mu je oklop nula i vrlo brzo ga unište. Dobro, istina nisam se trudio puno skrivati s njim, ali oklop mu je stvarno vrlo loš, dok je top odličan.
SU-122-44 mi se toliko svidio da bih kupio zlato i uzeo ga, ali ipak neću jer imam Super Pershinga koji mi osigurava dotok "para", ali ne baš i zabavu.
Zna netko zašto nemogu kupovat tenkove?!Imam 'novca' i sve,al kad kliknem,samo se pojave specs tenka
Vjerojatno zbog modaova ako ih koristiš, ja isto ne mogu kupovati module...odi u prodavaonicu i tamo možeš kupiti.
sta i ti nedas nick?
Dede.
SLAVKECA ! ! !
p.s. pozz sa ultra festivala hvar, nisam mogo ni na forum se spojit cijelu noc, mobile net FTW !
DA bi pobjedio na drugoj strani moraju biti vitam siemka pl igrači ogromnog iskustva i iteligencije koji imaju para ko blata pa se razbacuju ili su stvarno loši...Puno češće ti završiš u siemka vitam pl vodovima e to je tek vrhunac gluposti i neviđenih situacija.........
da bi pobijedio u randomu bez platuna mora dedaa bit u tvom timu...nemora ni bit top tier dosta da ti je u timu, siguran win 100%
Ja se divim ljudima koji su izgrindali chaffea...igram s tim govnetom M5 Stuartom da bi došo do M7 i to mi je problem...
Takvo smeće od tenka, strašno nešto...
ja sam rjesio chaffeeja sa stuartom dok je bilo 60k + expa potrebno, i imao sam hrpu snajper medalja i samo 1 scouta, sa 75mm naravno,a tek na pola puta sam mogao kupovat gold za credse znaci hard core grind...
posle kad sam probo kineza stuarta sa topom koji busi i tir 6 sam se pitao-kaj ameri nisu mogli montirat neki pristojan top na njega, ftw
Jedan od najglupljih kamperskih timova kojeg sam ikad vidio...10 tenkova je otišlo na brdo na redshieru
Working as intended ™
Its not a bug its a feature©®
jos kad to budu sami tir 5 hevi koji imaju upola view range do druge strane pa su beskorisni
Mislio sam da JagdpzIV je bio najgori tenk za proći...ali ovaj ARL V39, majko mila muke.
Valjda najgori tenk i TD u igri...
znam kako vam je, al probaj at-2 pa ces bit sretan i zahvalan sa arl-om
a navodno je churchill GC za 50% brzi od at-2 jer ide 30 umjesto 20 km/h
cek a kaj si SAu preskocil sa free expima?
sta i ti nedas nick?
Dede.
SLAVKECA ! ! !
p.s. pozz sa ultra festivala hvar, nisam mogo ni na forum se spojit cijelu noc, mobile net FTW !
Posalji nam droge da dugo mozemo grindat. Fala unaprid.
Mislio sam da JagdpzIV je bio najgori tenk za proći...ali ovaj ARL V39, majko mila muke.
Valjda najgori tenk i TD u igri...
znam kako vam je, al probaj at-2 pa ces bit sretan i zahvalan sa arl-om
a navodno je churchill GC za 50% brzi od at-2 jer ide 30 umjesto 20 km/h
cek a kaj si SAu preskocil sa free expima?
Koliko sam se isprepadao citajuci po forumima o toj francuskoj TD liniji ja sam preskocio sve do Mle 48
Maloprije sam igrao na testu sa SU-122-44 i tenk me je oduševio! Baš je zabavan! Shodno tome dobro i zarađuje.
Stvarno mi se svidio, a iskušao sam i SU-100Y i nije (pre)loš, ali ne može se mjeriti sa SU-122-44 po pitanju zabave jer mu je oklop nula i vrlo brzo ga unište. Dobro, istina nisam se trudio puno skrivati s njim, ali oklop mu je stvarno vrlo loš, dok je top odličan.
SU-122-44 mi se toliko svidio da bih kupio zlato i uzeo ga, ali ipak neću jer imam Super Pershinga koji mi osigurava dotok "para", ali ne baš i zabavu.
Taj tenk je strava,ima strašan rof i dpm,uz to armor koji moze dingat cuda a brz i okretan sta cu govorit,zarađuje odlicno 15-20k prosječno bez prem.,i jedan je od zabavnijih tenkica velik dmg i brz,morat cu ga i ja nabavit
.
Hoću danas kupiti preko paypala na kojem nemam karticu već samo balance sa više nego dovoljno novca za 2500golda i neda jer mora biti povezana kartica.
Celebrity eu servera,on i Jingles.Prije njih dvojice je bio pandyCol.
Hoću danas kupiti preko paypala na kojem nemam karticu već samo balance sa više nego dovoljno novca za 2500golda i neda jer mora biti povezana kartica.
kupi paysafe bon na tisku, utipkaj kod i to ti je to. wot stranica te vodi sve.
Qucky je neusporedivo bolji igrač bar kolko sam ja gledao, ali Jingles mi je puno zabavniji. Onaj smijeh kad naguzi nekog je neprocjenjiv i naravni izrazi su mu j**** "window licking morons"
Al' probaj dotle dozvoljeni hack, kliknes na cijenu tenka.
kad kliknem lijevom tipkom,ne dogodi se nist,a kad desnom,onda ga ''istrazi''
možda bi ga trebao istražiti pa kupovati.
Sad neće da ga istrazi
Sad neće da ga istrazi
a da istrazujes trebas xp
Ovo malo čudo ELC AMX me iz borbe u borbu iznenađuje, još kad mu nabacim koji skil gore, bit će to zvjer od tenka
http://wotreplays.com/site/252798#fjords-sbaky-elc_amx
http://wotreplays.com/site/252800#siegfried_line-sbaky-elc_amx
http://wotreplays.com/site/252796#mountain_pass-sbaky-elc_amx
ukratko:
-na početku dobiješ tierI tenkove svih nacija u igri
-u borbi zarađuješ kredite (silver) i iskustvo (expirience)
-da bi unaprijedio postoječi tenk, stavljaš mu bolje module: top, kupola, gusjenice, motor i radio
-da bi mogao staviti bolji modul, prvo ga moraš ISTRAŽITI sa iskustvom, a tek onda kupiti modul
-nije nužno uvijek stavljati sve module, ali neke jednostavno moraš staviti. npr. na VECINI tenkova prvo moraš staviti gusjenice da bi mogao staviti ostale module jer si ograničen nosivošću postoječih.
-neke module moraš istražiti jer vode do idučeg tenka. NE MOŽEŠ preskočiti te module i istražiti tenk (vidi grafiku kad klikneš istrazi/research)
Primjer:
Ukoliko želiš ici ruskom granom kreneš od MS-1 i želiš nastaviti na liniju tankdestroyera (TD-mislim da je hrv. prijevod lovci na tenkove..) AT-1
-prvo trebaš istražiti onaj top 37mm B3 - to ce te koštati 30exp (research price) i 1950 kredita ako ga želiš staviti na tenk
-zatim trebaš istražiti kupolu MS1 mod 1930
-slijedeći je na redu top 45mm 1932
-tek nakon toga ces moći istražiti i kupiti AT-1
valja li ista ovaj app world of tanks knowledge database po pitanju weak spots?
:)
haha prva totalno moja ...
valja li ista ovaj app world of tanks knowledge database po pitanju weak spots?
:)
haha prva totalno moja ...
A ova druga,osa je u krevet kad je svanulo lol