DA bi pobjedio na drugoj strani moraju biti vitam siemka pl igrači ogromnog iskustva i iteligencije koji imaju para ko blata pa se razbacuju ili su stvarno loši...Puno češće ti završiš u siemka vitam pl vodovima e to je tek vrhunac gluposti i neviđenih situacija.........
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se divim ljudima koji su izgrindali chaffea...igram s tim govnetom M5 Stuartom da bi došo do M7 i to mi je problem...
Takvo smeće od tenka, strašno nešto...
Ja se divim ljudima koji su izgrindali chaffea...igram s tim govnetom M5 Stuartom da bi došo do M7 i to mi je problem...
Meni je tenk na pocetku bio totalno sranje, al kad sam negdje imao 20k expa, postao mi je dobar i izgrindao sam M7 i Chaffea :P

S kojim topom si igrao?
meni je M5 Stuart najdraži tier IV tenk... s 75mm topom i HE nema kraja zabavi
Nedavno pređeh sa NA servera i kupih na EU acc čisto da neidem od početka a ima i type 59 :), malo lošia stat ali reko biće bolje ! Odigram par partija i zapitam se šata treba ovdje da se uradi da bi pobjedio;
naći klan, platoonirati sa dvojicom i to je 50% vise sanse za pobjedu ;)
evo ti nas klan pa ako si zainteresiran, slobodno se javis The_WiCkED il The_G0dFather
teamspeak za regrutaciju: hegemony.typefrag.com:6495
M7 je jedno 5 puta gori.
S kojim topom si igrao?
75mm i HE btw kad sam ja to grindao onda jos nije bilo gold granata za credite...
tko zeli 8/9 tier igrat, neka dodje na ts: hegemony.typefrag.com:6495 , ovi moji cobani iz klana nisu kuci pa tko zeli slobodno dođe :D
S kojim topom si igrao?
75mm i HE btw kad sam ja to grindao onda jos nije bilo gold granata za credite...
Ma ne koristim ja gold granate...
Ti si ga vjerojatno igrao dok još nisu nerfali HE granate?
Jedan od najglupljih kamperskih timova kojeg sam ikad vidio...10 tenkova je otišlo na brdo na redshieru
To su te poznate taktike kojim se pobjeduje u randomu
Ljudovi,meni skida igru vec 5 minuta,a tek je na 3%?Koliko ste vi čekali full downoad?
Ljudovi,meni skida igru vec 5 minuta,a tek je na 3%?Koliko ste vi čekali full downoad?
Ovisi kolko ti je net brz meni za 5mbps treba neka 2-3 sata.
Ovisi kolko ti je net brz meni za 5mbps treba neka 2-3 sata.
Lol,ja se tucem nogom u guzicu ako prijeđe 400kb/s
retardi
Defeat
Battle: Karelia 14. srpnja 2013. 14:05:16
Vehicle: KV-5
Experience received: 1.177
Credits received: 103.015
Simpatičan je Aufklpz. Panther, kao med sa većim camo-om. Bilo je teže dok nisam otključao Konisch ali sad je zabavno, samo što je sporije zrno i ima pad većim na udaljenostima.
Opreznom igrom sa 6th sense i camo skillovima se može fino napredovati, tako da ću preskočiti motore (ipak je to 40k expa uštede, a igram bez premiuma).
Ima li ko jači?
(znam da mu ovo nisu pravi statsi ali je bilo smiješno za vidjeti)moj service record nakon 755 borbi:
victories 423 (56%)
defeats 328 (43%)
survived 181 (24%)
nisam nesto opsjednum statsima, ali volio bih da mi je survival na nekih 30-ak %...
moj service record nakon 755 borbi:
victories 423 (56%)
defeats 328 (43%)
survived 181 (24%)
nisam nesto opsjednum statsima, ali volio bih da mi je survival na nekih 30-ak %...
nije lose za pocetnika s tako malo borbi , a survival rate jako ovisi o tenkovima koje igras...
daj nick bas me zanima s kojim tenkovima si poceo...
Mislio sam da JagdpzIV je bio najgori tenk za proći...ali ovaj ARL V39, majko mila muke.
Valjda najgori tenk i TD u igri...
poceo sam prvo sa americkom medium linijom i stao na sherman e8, cilj je T20. zatim sa ruskom do kv-1, kv-1s mogu kupit pa cu vjerojatno poceti igrat s njim, a sa britanskom linijom sibam prema cromwellu, fali mi jos 15k xp da ga uzmem. od ostalih linija malo se zezam sa svabama sa linijom koja vodi prema pz 3/4 da se docepam ili panthera ili vk 30.02 D, zavisi koji je tank bolji. njemacka linija mi nije prioritet.
Zna netko zašto nemogu kupovat tenkove?!Imam 'novca' i sve,al kad kliknem,samo se pojave specs tenka
Al' probaj dotle dozvoljeni hack, kliknes na cijenu tenka.
Mislio sam da JagdpzIV je bio najgori tenk za proći...ali ovaj ARL V39, majko mila muke.
Valjda najgori tenk i TD u igri...
?
Čudi me da ti se ne sviđa, meni je bila uživancija s njim igrati, puno ugodniji nego SU-100
poceo sam prvo sa americkom medium linijom i stao na sherman e8, cilj je T20. zatim sa ruskom do kv-1, kv-1s mogu kupit pa cu vjerojatno poceti igrat s njim, a sa britanskom linijom sibam prema cromwellu, fali mi jos 15k xp da ga uzmem. od ostalih linija malo se zezam sa svabama sa linijom koja vodi prema pz 3/4 da se docepam ili panthera ili vk 30.02 D, zavisi koji je tank bolji. njemacka linija mi nije prioritet.
sta i ti nedas nick?
majko mila koga se bojis?
sta i ti nedas nick?
majko mila koga se bojis?
Dede.