World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna od boljih bitaka sa novim tenkom :D

1

2

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 10:38 (Intelovac123).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

A daj, ovaj MM sheban do bola ccc...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: World of Tanks
Zaja kaže...
Ziga kaže...

jesu što čačkali po Su-122-44 ?

usran problem tenk se zanosi bez razloga kao da me netko gura u zadnji bočni kraj...

evo s pzE100 isti problem, kontrole kasne, ja skrecem lijevo on i dalje ide ravno ravno i onda skrece naglo lijevo nakon 5 sekundi

Ping te naguzio tebe i mene dosta puta...

Također se i meni događa.

12 godina
World of Tanks

Dajte mi recite koji tenk da uzmem poslije KV-1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Dajte mi recite koji tenk da uzmem poslije KV-1?

Svi su dobri na svoj način.Ostavi si kv1 i elitiraj ga.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 11:19 (g12356).
16 godina
Intel&ATI kaže...
Izzy kaže...

Je li itko prodao svog Super Pershinga? Ako je, je li dobio nazad zlato? Ja svog nemam namjeru prodavati.

Ne moze se jos uvijek za golde prodati...

To mi je bilo prvo kaj sam pogledao, ali se moze prodati za 1.5 mil creditsa  {#}

Pošto su sad povisili cijenu gold ammo na SP sad sam dobio jos vecu zelju jer sad bez premiuma taj tenk neide u plus ako koristis gold, a vjeruj mi potreban mu je...

Ma može se igrati i dobro zaraditi i ne koristeći APCR granate.

Meni je također u početku bilo teško igrati s njim zbog male probojnosti i nedostatka mobilnosti da bi se mogla kompenzirati ta slaba probojnost AP granata, ali sam se navikao i sada mi je tenk u redu.

15 godina
Izzy kaže...
Intel&ATI kaže...
Izzy kaže...

Je li itko prodao svog Super Pershinga? Ako je, je li dobio nazad zlato? Ja svog nemam namjeru prodavati.

Ne moze se jos uvijek za golde prodati...

To mi je bilo prvo kaj sam pogledao, ali se moze prodati za 1.5 mil creditsa  {#}

Pošto su sad povisili cijenu gold ammo na SP sad sam dobio jos vecu zelju jer sad bez premiuma taj tenk neide u plus ako koristis gold, a vjeruj mi potreban mu je...

Ma može se igrati i dobro zaraditi i ne koristeći APCR granate.

Meni je također u početku bilo teško igrati s njim zbog male probojnosti i nedostatka mobilnosti da bi se mogla kompenzirati ta slaba probojnost AP granata, ali sam se navikao i sada mi je tenk u redu.

Čuj, istina je da se moze igrati sa AP kad ti da dobar mm i tenkove koji su mekani u protivnickom timu, ali ne mozes se stalno uzdati u to...

I da kad mi doleti neki tenk koji znam da ne mogu nikako probiti sa AP odmah cu prebaciti na APCR...

Moje misljenje da je tenk dobar cak i vise od toga kada PAMETNO kombiniras AP i APCR, ali sad dok je APCR jako poskupio to je sve teze, a pogotovo ako si bez prem accaunta...

Ti velis da ti je tenk ok, ali bez uvrede imati u njemu 800avg dmg u 500 borbi je stvarno lose, vjerojatno je to razlog sto i ne koristis APCR, ali neznam kako ti tenk moze biti u redu da stalno dingas jer 800 avg dmg je manje od 4 postena udarca... 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina

APCR koristim gotovo nikad. Stavio sam ih 4, tek toliko da se nađu. A koliko bi tebi bilo zadovoljavajuće imati prosječno štete s tim tenkom? Meni ovo koliko sada imam je skroz OK.

Bitno mi je da zaradim, a zaradim i to je to. Kada skupim dovoljno novaca da mogu igrati sa tenkovima T9 i 10 prestanem igrati sa SP-om i igram sa T-54 i IS-7.

15 godina
World of Tanks

Ja sa njim imam 1970 avg dmg, a tenk mi nije nesto, vjerojatno cu ga prodat za golde...

A ok bi bilo 1300-1500

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se dobi ista expa ako napravis critical?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...

Ja sa njim imam 1970 avg dmg, a tenk mi nije nesto, vjerojatno cu ga prodat za golde...

A ok bi bilo 1300-1500

Neznam cemu tolika zalba na super pershing??? Ako ti ne pase prodas ga i ne places vise...{#} Meni je tenk ok jos uvijek,igram bez premiuma naravno sto me jos vise tjera da budem bolji s njim,bez zlatnih osim u ponekim iznimnim situacijama protiv neke jace 9tke ili kad vidim nooba kad me namjerno busi sa goldom onda i ja napunim gold i to je to,inace tenk nije za ljenivce,treba se cimat i okretat ko blesav da te lijepo bouncaju,a ako ti stojis na mjestu i pustas da te gadaju i nest lagano kao cimas nista od toga,probija te kako god,ja koristim sve zivo da prezivim,kako se kaze na rubu smrti svasta si spreman uciniti tako da tenk jos uvijek ne mislim prodavat dok ne vidim sta ce napravit s njim i ako mi se isplati mozda nadodat i kupit nesto drugo iako ne vjerujem...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje su najbolje tier desetke za svaku naciju?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Jel se dobi ista expa ako napravis critical?

jedino ako trackaš protivnika, a tvoji mu nakon toga naprave dmg {#}

@intel&ati & izzy

baš moram probati peru kod frenda.. mislim da bi mene više živcirao nedostatak pokretljivosti nego penetracija..

inače ja na type-u isto punim apcr ako se nađem sa IS3 ili tigerom 2 oko u oko, a ne mogu ih flankati..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
protjeran
g12356 kaže...

T110E5-amerikanac,IS7-rus,BATCHAT 155-francuz laki,AMX FOCH-destroyer francuz, 121 i 113-oba kineza nisu toliko losi, FV15b183-mislim da je tako nesto naziv za destroyera od britanaca, E100-nijemac sa zlatom razvaljuje, T57 HEAVY-amerikanac koji gdje god dode napravi svicarski sir od svega,od ostalih  T62A-medium ruski, E50M-njemacki medium koji je dosta tezak i remat predobar,prednji oklop zna lijepo upit granate...Eto ukratko,ima ih jos ali mi sada ne padaju svi napamet posto nisam u mogucnosti biti u igri...Neka kolege nabace jos kojega...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 13:35 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
g12356 kaže...

T110E5-amerikanac,IS7-rus,BATCHAT 155-francuz laki,AMX FOCH-destroyer francuz, 121 i 113-oba kineza nisu toliko losi, FV15b183-mislim da je tako nesto naziv za destroyera od britanaca, E100-nijemac sa zlatom razvaljuje, T57 HEAVY-gdje god dode napravi svicarski sir od svega...Eto ukratko,ima ih jos ali mi sada ne padaju svi napamet posto nisam u mogucnosti biti u igri...{#}

A njemci bez golda?

13 godina
protjeran
g12356 kaže...

A njemci bez golda?

Slabo,po meni ne konkuriraju niti amerikancima niti rusima bez golda,eventualno medium E50M koji mi se cini uz E100 najbolji tier 10 u njihovoj grani...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 13:37 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
g12356 kaže...

A njemci bez golda?

Slabo,po meni ne konkuriraju niti amerikancima niti rusima bez golda,eventualno medium E50M koji mi se cini uz E100 najbolji tier 10 u njihovoj grani...{#}

A leopard ti se ne sviđa?

13 godina
protjeran
g12356 kaže...{#}

A leopard ti se ne sviđa?

NIje da mi se ne svida,mislim da sam ga probao na jednom racunu ali nije to to,mekan,top nije nista posebno a opet nema toliku tezinu kao i brzinu da bi remao i flenkao,mislim da ga rus T62 A pojede kao i njegov sunarodnjak E50M,a o BATCHATu da ne pricam...{#} U duelu s jednim od navedenih moze cuda radit ali sam tesko...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 13:50 (Tomo53nja).
16 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Prošao davno cjeli is3 bez da pokupim asa,i nakon mnogo bitaka kupio sam ga nazad.

I tako igram ja sa tim is3 i opet taj ace nikako da dođe do danas.

Ovo je trebalo uraditi.

replay 

Meni definitivno najdraži tenk. Baš uživam igrat s njim i nekako mi se neda ić na IS8.

P.S.  dajte neki hrvatski ili ex-yu klan da mogu igrat team company često. U ovom jadu od klana se nikad ne možemo skupit. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 14:02 (bruno11).
14 godina

IS-8 još zabavniji (meni), IS-7 također ali ne toliko.

WordPress ❤
17 godina
World of Tanks

meni je ping u nebesima, nemrem nista posteno naciljat...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Tomo53nja kaže...
g12356 kaže...

A njemci bez golda?

Miš je još uvijek najbolja desetka u igri...;)

Ujedno i desetka koju je najteže voziti...

Iako se sa svakim tenkom mogu čuda raditi...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
protjeran
bruno11 kaže...

Meni definitivno najdraži tenk. Baš uživam igrat s njim i nekako mi se neda ić na IS8.

P.S.  dajte neki hrvatski ili ex-yu klan da mogu igrat team company često. U ovom jadu od klana se nikad ne možemo skupit. 

Tenk je vrhunski naravno bio i ostao...Sto se tice klanova i satnija ne ocekuj nesto previse niti u drugim ozbiljnijim klanovima ipak je ljeto...{#} Ako trazis nesto perfekcionisticki,vise obavezno nego da se igra tu je HEG vjerujem i EXQTE (mislim da se tako pise) zati nesto izmedu ozbiljnoga i igranja moj klan 5NET i od ostalih CT,KUNE,CRO (kroneri),HVV,PIJAVICE itd itd...Sto se tice mog klana ja ti mogu reci da se sad zavisi kako koju vecer skupimo za satniju,ali ne svaku,dok zimski period racunaj da se bez problema mogu 2 satnije sastavit...{#}

EDIT: damage zavisi kako za koga,sad poslije ovoga patcha nisam ni gledo iskreno,sad je mozda i dobar jer ga arty ne moze toliko dokucit ali sta se prije moglo s misevima to je dns ne moguce...Kako kazu u mom klanu gdje su ta vremena kad su se dva mausa napucavala na 100-200 m i nisu se mogli probit...{#} Dode mu T57 loada gold i izbusi ga ko sir,dode T110E5 s godlom opet ga izbusi,meni E100 ostavlja puno bolji dojam...Ja sam osobno znalo nalijetat na oba ali uvijek mi se nekako lakse bilo borit s mausom nego sa stotkom...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 14:24 (Tomo53nja).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Počeo sam igrati tek pred 2 dana tako da mi se čini da je ovo još dosta dobro :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 14:33 (Zonitron).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Tomo53nja

meni se isto e100 čini kao gori protivnik..

BTW meni je najdraži t10 u garaži obj.268 atm.

@zonitron

croppaj sliku prije stavljanja na forum jer se jako slabo vide slike u većoj rezi tu na forumu

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 14:38 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zonitron kaže...

Počeo sam igrati tek pred 2 dana tako da mi se čini da je ovo još dosta dobro :D

Zapravo je.Nastavi tako!

16 godina
World of Tanks

Evo maloprije s GW Tigrom - tier IX artiljerija. Pogodim E-100 - direct hit. Znate koliko damagea? 2. {#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja mislim da definitivno prestajem igrati arty.. možda još francuze izguram do t10 ali i to mi je mrsko..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Evo maloprije s GW Tigrom - tier IX artiljerija. Pogodim E-100 - direct hit. Znate koliko damagea? 2. {#}

heh čini se da je spall liner novi namontirao. ja sam ga stavio na miša i gw-e me je 3 puta pogodio s tim da je 1 išlo oko 400dmg-a a ostala 2 puta do 100 dmg. po šutu. s tim da nisu bili spaš dmg već udar u tenk.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
World of Tanks

hehe pila

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 17:44 (franciskod).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice