World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
turbojc kaže...

Koliki ti je ping i fps? 

48fpsa, ping 30ms

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

jesu što čačkali po Su-122-44 ?

usran problem tenk se zanosi bez razloga kao da me netko gura u zadnji bočni kraj...

evo s pzE100 isti problem, kontrole kasne, ja skrecem lijevo on i dalje ide ravno ravno i onda skrece naglo lijevo nakon 5 sekundi

Ping te naguzio tebe i mene dosta puta...

Vulgar Display Of Power
12 godina
neaktivan

može li tko pomoć???

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Working as intended. Kazu los tenk lol. Sa 2200 na 500 u sec. Razvalio mi i kolegu u jagdzeu. Naravno da sam mu poslao par ljepih poruka.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

prvi put sam igrao s krmacom u igri i zvuk je bolest zesca

EDIT: pogotovo kad imas bas ukljucen

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 20:25 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

evo probao i ja box tenka i moram reci da nije nimalo los =) prvih 5 gameova 5 pobjeda

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja kupio at2 i sada odmah skužim tko igra sa premium municijom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Nije istina taj tenk ima dosta weakspota, u trening battlu sa klanom sam probao sa Chaffeeom(standard ammo 137mm pen) kroz mantlet i top i svaki udarac je isao...

Također kupola je dosta veliki weakspot...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
g12356 kaže...

Nije istina taj tenk ima dosta weakspota, u trening battlu sa klanom sam probao sa Chaffeeom(standard ammo 137mm pen) kroz mantlet i top i svaki udarac je isao...

Misliš commanders hatch.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
g12356 kaže...
Intel&ATI kaže...
g12356 kaže...

Misliš commanders hatch.

To i jest kupola, turret je drugo...

16 godina
World of Tanks

Prošao davno cjeli is3 bez da pokupim asa,i nakon mnogo bitaka kupio sam ga nazad.

I tako igram ja sa tim is3 i opet taj ace nikako da dođe do danas.

Ovo je trebalo uraditi.

replay 

\m/ \m/
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
g12356 kaže...
Intel&ATI kaže...
g12356 kaže...

Misliš commanders hatch.

To i jest kupola, turret je drugo...

'hatch' je otvor ako idemo prevodit sa engleskog.Može se prevesti i kao vratašca.

17 godina
Ziga kaže...

jesu što čačkali po Su-122-44 ?

usran problem tenk se zanosi bez razloga kao da me netko gura u zadnji bočni kraj...

evo s pzE100 isti problem, kontrole kasne, ja skrecem lijevo on i dalje ide ravno ravno i onda skrece naglo lijevo nakon 5 sekundi

mislim da je to do igre, dešavalo mi se to i prije patcha.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
World of Tanks

Nisam odavno odigrao dobru partiju, pa evo ih par...

Inače tek sam sa SP-om prije 3 dana i to na testu uspio probiti 100k. Istina, nisam imao premium, ali sa njim bi tako bilo. I onda sam jučer također sa SP-om na običnom, regularnom serveru za dlaku dostigao 100k. To mi je do sada najveća zarada sa SP-om na regularnom serveru.

I danas sam odigrao odličnu partiju sa IS-om 7 za kojeg mi se čini da je puno bolji nakon ove zakrpe. Sjećam se da ga je prije vrlo lako probijalo, ali sada to nije slučaj. Valjda zbog toga što je smanjena probojnost nekih topova tj. granata. I odlično je to što sada nema puno artiljerije. Obično budu po 2 u svakom timu, a prije ih je bilo po 4, 5 i sada duže pune, ciljaju ili što već i to mi se baš sviđa jer je postalo moguće ugodno igrati u T10 bitkama. Prije bi te uništile u roku keks. Sad čak ima partija gdje ih i nema, a T10 bitke su u pitanju.

Evo tko hoće neka pogleda partiju koju sam odigrao sa IS-7. Uništilo me je, ali sam primio 10 640 štete i napravio najviše štete u partiji (4 863 - dobro, to i nije toliko dojmljivo, barem meni). To mi je prvi put koliko se sjećam da sam primio preko 10 000 štete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Anti-fa kaže...

Prošao davno cjeli is3 bez da pokupim asa,i nakon mnogo bitaka kupio sam ga nazad.

Ovo je trebalo uraditi.

replay 

Je je baš ću instalirati download menager da vidim daj up normalan

15 godina
hummer0 kaže...
Anti-fa kaže...

Ovo je trebalo uraditi.

replay 

Je je baš ću instalirati download menager da vidim daj up normalan

Kakav download manager? Stisni na naziv replaya i skidaj...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

hebo ih lag, neigrivo!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Anti-fa kaže...

Ovo je trebalo uraditi.

replay 

Odlična bitka! Meni je IS-3 najdraži tenk.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

PoZz ljudi,ima li tko Jimba mod oni stari sa zbrojem dmg-a i hitova,mislim iz 8.4,oni mi se bas sviđa,nevolim xvm modove di ga ima jer mi upropaste ekran pustim sra***a,ako neko ima nek se javi pa mi posalja na mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
raptor22 kaže...

PoZz ljudi,ima li tko Jimba mod oni stari sa zbrojem dmg-a i hitova,mislim iz 8.4,oni mi se bas sviđa,nevolim xvm modove di ga ima jer mi upropaste ekran pustim sra***a,ako neko ima nek se javi pa mi posalja na mail.

Evo ti jimbo,damage panel i hitlog...Ako ti smeta zoom,udi u qui i tamo imas avatar input handler,to obrisi i bit ce rijesena stvar sa zoomom...Inace namoj zaboravit ubacit i ovu xvm mapu inace ce ti ikone tenkova,health i ostalo od njih biti s.ebano...Inace ako vec budes imao xvm mapu i onda za ovaj drugi mod isto budes imao xvm nemoj zamijenit mape nego samo izbaci to iz drugog xvm-a u prvi xvm i to je to...Takoder ako ti smeta onaj neki smajlic za sestu culo odes u xvm mapu pa res i obrise samo iconu tu i to je to...Javi se u pm ako nesto ne stima...{#} Linkovi su provjereni i sto puta isporbani,ispremjestani i sve radi...{#}

Linkovi:

http://worldof-tanks.com/j1mb0-s-crosshair-mod-2/

http://worldof-tanks.com/hitlog-damage-panel-by-kodos-for-wot-8-4/

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 0:38 (Tomo53nja).
17 godina
World of Tanks

miš je i dalje car, ovaj novi spall liner definitivnio radi:) mislim da sam privukao vartu pola neprijateljskog tima 26k potencijalnog dmg:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 0:52 (sokre).
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jedna fora partija sa KV-5, prvi kill koji sam napravio je zakon ispao :P

https://dl.dropboxusercontent.com/u/20590482/20130622_0037_ussr-KV-5_42_north_america.wotreplay

WordPress ❤

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
raptor22 kaže...

Evo ti jimbo,damage panel i hitlog...Ako ti smeta zoom,udi u qui i tamo imas avatar input handler,to obrisi i bit ce rijesena stvar sa zoomom...Inace namoj zaboravit ubacit i ovu xvm mapu inace ce ti ikone tenkova,health i ostalo od njih biti s.ebano...Inace ako vec budes imao xvm mapu i onda za ovaj drugi mod isto budes imao xvm nemoj zamijenit mape nego samo izbaci to iz drugog xvm-a u prvi xvm i to je to...Takoder ako ti smeta onaj neki smajlic za sestu culo odes u xvm mapu pa res i obrise samo iconu tu i to je to...Javi se u pm ako nesto ne stima...{#} Linkovi su provjereni i sto puta isporbani,ispremjestani i sve radi...{#}

Linkovi:

http://worldof-tanks.com/j1mb0-s-crosshair-mod-2/

http://worldof-tanks.com/hitlog-damage-panel-by-kodos-for-wot-8-4/

Ty;;;puno,sve stima{#}

17 godina
World of Tanks

Evo još jednog HE warriora... nakon 450 rundi u IS-3 pogledajte katastrofalne statistike, eff s ovim tenkom mu je 1... užasno loš average dmg (246 sa jeb3nim ruskim topom) i xp... maloprije u tier 8 game-u je napravio 0 dmg-a, a bio je licem u lice sa SP-om koji je ciljao u mene većinu vremena (bio sam u M5 stuartu jer hoću Chaffee-a, a ne da se samo RavenHR zabavlja u tome i owna noobove :P).

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Evo još jednog HE warriora... nakon 450 rundi u IS-3 pogledajte katastrofalne statistike, eff s ovim tenkom mu je 1... užasno loš average dmg (246 sa jeb3nim ruskim topom) i xp... maloprije u tier 8 game-u je napravio 0 dmg-a, a bio je licem u lice sa SP-om koji je ciljao u mene većinu vremena (bio sam u M5 stuartu jer hoću Chaffee-a, a ne da se samo RavenHR zabavlja u tome i owna noobove :P).

To imaš neki mod? Molim te hoćeš li pogledati moju statistiku za IS-3 i sveukupnu također? Zanima me taj "eff" od mog IS-a 3. Pa stavi sliku na forum da vidim. Ako hoćeš stavi i od još par tenkova. 

Nick mi je Steel500.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 2:34 (Izzy).
17 godina
Izzy kaže...
Unimatrix 007 kaže...

To imaš neki mod? Molim te hoćeš li pogledati moju statistiku za IS-3 i sveukupnu također? Zanima me taj "eff" od mog IS-a 3. Pa stavi sliku na forum da vidim. Ako hoćeš stavi i od još par tenkova. 

Nick mi je Steel500.

Da, modovi koje koristim za ove statistike su XVM i Locastan's statistics pack

16 godina

Hvala. Mislio sam da mi je i bolja, ali zadovoljan sam i s ovim.

16 godina
World of Tanks

Je li itko prodao svog Super Pershinga? Ako je, je li dobio nazad zlato? Ja svog nemam namjeru prodavati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Je li itko prodao svog Super Pershinga? Ako je, je li dobio nazad zlato? Ja svog nemam namjeru prodavati.

Ne moze se jos uvijek za golde prodati...

To mi je bilo prvo kaj sam pogledao, ali se moze prodati za 1.5 mil creditsa  {#}

Pošto su sad povisili cijenu gold ammo na SP sad sam dobio jos vecu zelju jer sad bez premiuma taj tenk neide u plus ako koristis gold, a vjeruj mi potreban mu je...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
World of Tanks

Prica se da ce mu povecati penetraciju, pa cuajte ga... mozda postane dobar :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice