World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.093.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
Bugzapper kaže...

??? hoces reci da sam nedavno bacio pare u vjetar?

bilo kakvo investiranje pravih Eura u virtualne golde, virtualne tenkove i slično je bacanje para u vjetar

Sirotinjo i bogu si teška

Ako nemaš para za zabavu onda nemoj niti druge podcjenjivat.

Nitko tu nije tajkun ali me živcira ekipa šta pljuje po ljudima jer su škrti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 13:12 (BIPS).
14 godina
World of Tanks

Bože dragi ovaj T32 je kartonska kutija kao i IS 8 užas od tenka nemam doduše zadnju kupolu, al ljudi moji ovo je katastrofa buše me ko sir makar da imam top neki jači ovaj sa T 29 je preslab za ovaj tier .

Blaženi njemački oklopi E 75 rule. Bolji mi je i od E 100.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 13:30 (hummer0).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
Bugzapper kaže...
Ziga kaže...
Bugzapper kaže...

bilo kakvo investiranje pravih Eura u virtualne golde, virtualne tenkove i slično je bacanje para u vjetar

Posto sam casual igrac (igram max 2 sata poslje 22h kad mi klinci odu spavat) ne mogu grindat do  besvijesti kao neki koji

Slažem se iza desetke je najbolje igrati

15 godina
Kill Frenzy kaže...

nakon preko 10k bitki prestao sam igrat wot tj neigram ga vec tjednima...rijetko nekad koju partiju bacim.

dva su razloga-gold ammo za kredite(tenkovi koji su baziran na oklopu gube svaki svoj smisao,tatika u igri gubi smisao)

i 0 penetration hitovi....jer kad od iza odvalim francuza sa 1% sa is7 i on mi kaže penetration poplavim i samo se sekiram.nažalost za mene su ubili igru.ako to riješe možda počnem ponovo

Working as intended

igra je popravljena otkad svako moze kupit i giftat gold-btw to je core igre, tenkici i mape su samo "distraction"

jucer sa type 58(posada prebacena sa type 59, 2 skill na 87%), dodje scout uu bazu t-50 i trola okolo, nisam stao da nanisanim nek sam juril za njim i pucal, 8 PROMASAJA i 1 DING zguza,a taj top busi i tir 9 uredno,narocito zguza(eventualno kv 4 ili 5 mi dinga)

i sta reci, koju poruku poslati?

Oly_E3 kaže...
ED63 kaže...
Oly_E3 kaže...

Da malo popravim hit ratio dok hvatam solidni 4G signal preko hotspota :D Nego stavio sam onaj server reticle, sad je malo bolje, budući da mi je ping obično 100-njak ms na 3G signalu...

Djelim skoro sve isto kao i ti... ja sam u T-mobileu u 3G tarifi, 20GB doduše, plaćam 100kn na mjesec jer sam "mlad korisnik" (onaj popust između 18 - 28 godina), ali nešto opasno ne štima, bit će da je stick loš i to jako, unutar pokrivenosti 3G-a sam i kad je lijepo vrijeme nemam problema sa lagom ili bilo čim nevezanim uz WoT (recimo Youtube). Kažem da nešto opasno ne valja jer moj novi 4G mobitel uredno evo sada u Rijeci hvata 4G signal i preko hotspota igram u takvim krajnjim situacijama (imam 512mb tarifu, a wot ne troši pa mogu ponekad tako). Sad sam razmišljo imam Huawei E173 stick, pa u njega ide eksterna antenica, pa možda to može popravit situaciju, jer ovdje randomizirano prestaje raditi net, što je iritirajuće, baš kao i tebi.

Na 4G preko hotspota, pff milina pinganje nekih 50ms, kao ADSL otprilike, i ne puca, bar mi još nije niti jednom... Samo tih 512mb ja brzo potrošim pa grcam na 64kbits -.-" Tako da ja mislim da je problem u sticku više, jer sam na području pokrivenosti i hvatam ja 3G (HSPA), ali, puca stalno kad je vrijeme k'o danas vjetrovito i grdo... U protivnom nema problema. I da na edgeu iz nekih čudnih razloga 250ms ping radi super igrivo, samo ja ne mogu mjenjati tako mrežu, softver od t-coma je u banani, nemogu praktički niš napredno raditi osim spajanja i otpajanja s mreže -.-"

recimo snjeg= pucanje veze

grmljavina = lag spike

kisa = lag

i ja sam mislil da sigurno mora bit ili neki produzni kabel il nesto sa boljom/jacom antenom za bolji prijem

i random pucanje veze je isto frustrirajuce

mislim da EDGE koristi drugu infrastrukturu/antene na odasiljacima i manja  je zauzetost te mreze i samim tim veca propusnost i stabilnost

naravno ni ja nemam opciju forsiranja hsdpa ili edge mreze, ima u opcijam stika al je sivo tj. nedostupno thx 2 operateru{#}

u rijetkim trnucima kad gledam video ide super, cimkrene wot odma lag, najcesce na pocetku partije

"trajnog rjesenja nema" ali moglo bi doc do poboljsanja "uskoro"TM - da, kad predjem na tele2

al u startu krivim susjede i njihove zakljucane mreze pa se nemrem nikome upiknut u vezu{#} treniraju strogocu{#}{#}

p.s. KV-4 nocas mora pasti

p.s.s. i ja igram nakon 21-22 kad je manje od 100k na serveru inace imam strategiju na poteze

@ESepulTribE

pozdravil te je slavkecD3

http://www.bug.hr/forum/user/slavkecd3/58923.aspx

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 15:09 (ED63).
15 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Bože dragi ovaj T32 je kartonska kutija kao i IS 8 užas od tenka nemam doduše zadnju kupolu, al ljudi moji ovo je katastrofa buše me ko sir makar da imam top neki jači ovaj sa T 29 je preslab za ovaj tier .

Blaženi njemački oklopi E 75 rule. Bolji mi je i od E 100.

Tak će ti biti dok ne dobiš kupolu,kad dobiš kupolu to je kao novi tenk.Do onda se mučiš nažalost.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav

moze preporuka koju opremu da stavim na is-3?

akcija je... ;)

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja na svome držim vent, rammer i gun laying. Zanimljiv tenk brz je i okretan ako se zaletiš lako ostaneš bez potpore.

Top je malo neprecizan ali zato probija dosta.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Bugzapper kaže...

Zaboli te racku sta ce netko da radi sa svojim parama.

Vulgar Display Of Power
17 godina
Zaja kaže...

Zaboli te racku sta ce netko da radi sa svojim parama.

Pogrešna definicija, govorio sam općenito na njegov odgovor, a ne u smislu da me zanima kako on troši svoje novce.

15 godina
World of Tanks

Ja se nadam, kad dode ona druga igra koju reklamirate, da cim vise govnara koji igraju arti i cim vise siema/siemka debila ode tamo pa da konacno mozemo igrat na miru inace odlicnu igru ako igras u platoonu sa 2 jednako skilana payera sa istim tirom da se mozete medusobno pokrivati.

Na is 3 ti ne treba Wet Ammo neg stavi safe stowrage na loadera. Treci slot iskoristi za nest drugo.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
mihi999 kaže...

Ja se nadam, kad dode ona druga igra koju reklamirate, da cim vise govnara koji igraju arti i cim vise siema/siemka debila ode tamo pa da konacno mozemo igrat na miru inace odlicnu igru ako igras u platoonu sa 2 jednako skilana payera sa istim tirom da se mozete medusobno pokrivati.

Na is 3 ti ne treba Wet Ammo neg stavi safe stowrage na loadera. Treci slot iskoristi za nest drugo.

A najveći gušt mi je bio kad sam sa svojim GW Typ E skinem dvojicu odjednom. ;-))

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram ja danas sa MS-1 onak čist iz fore,zapucam na loltraktora i ammo rack :P

Nadam se da neće odustati od igre...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
hummer0 kaže...
mihi999 kaže...

A najveći gušt mi je bio kad sam sa svojim GW Typ E skinem dvojicu odjednom. ;-))

Drago mi je, i meni je gust skinut full health batcatu ili nekom drugom francuzu sa objektom 212, a kad ti se neki njemac lijepo naguzi pa ga zapalis ko baklju... e to tek da vidis...

The_God_Of_The_Gods
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ms 1 Zvijer :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nego,baš sam se sjetio,nebi li bilo vrlo zgodno da uvedu zadimljavanje i rušenje zgrada(mostova)?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

nego,baš sam se sjetio,nebi li bilo vrlo zgodno da uvedu zadimljavanje i rušenje zgrada(mostova)?

Pa da pruzimo siemkama jos bolju zabavu?Cijelu bitku bi pustali dimove i rusili zgrade dok ih nebi druga ekipa sve pobila...

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
g12356 kaže...

Pa da pruzimo siemkama jos bolju zabavu?Cijelu bitku bi pustali dimove i rusili zgrade dok ih nebi druga ekipa sve pobila...

Ali znaš i igrači sa skillom bi to sigurno mogli dobro iskoristit u vlastitu prednost...a siemke bi se time zamarale tjedan dva dok im nebi dosadilo(kao fizika).A da ne velim kako bi se to tek kreativno u clan warsu iskorištavalo...

Evo kako sam na službenom forumu to opisao:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/223771-smokescreening-building-destructionbridges-anyone/

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 22:21 (g12356).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

daj nemojte izmisljati, dovoljno je sto su autoloadere ubacili u igru...

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

neki ljudi bi stvarno htjeli da sve igre budu kao tetris.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Sviđa mi se ova ideja s rušenjem zgrada/mostova.

WordPress ❤

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

aaaaaaaa da se pospem pepelom kako se to kaže ili sam se ja prilagodio tenku ili on meni sad bolje igram sa T32.

Nije nešto, ali čovjeka veseli.

Ljudi igra me je zela čim vidim nekog papka kako kampa poludim odma hrpa psovki fakat me razljuti.

I onda se skuliram i mislim zašto se tako rasp****m pa to je samo igra stvarno ne znam kako me već nisu banali zbog uvreda idiotima koji neznaju igrati.

Kako vi reagirate na to kad vas ostave same a oni čuvaju svoje guzice negdje daleko iza grma i neće pomoći?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 23:46 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
never kaže...
ESepulTribE kaže...

@never.... respect stavrno nisam znao da imaš toliko bitki nebi to na pisao ispričavam se ..jer kad vidim ko posta tu slike i koliko ima bitki zato sam tako napisao ..izgleda da tebe smatra onda da si totalni nolifer{#}

pa normalno sa 30k borbi moram priznat da jesam nolifer{#}

A tek moj stari sa 40+k{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
World of Tanks

I meni se sviđa zamisao da se zgrade, mostovi mogu rušiti, ali prije toga igru treba dobro izoptimizirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
subi91 kaže...

I meni se sviđa zamisao da se zgrade, mostovi mogu rušiti, ali prije toga igru treba dobro izoptimizirati.

čitaj novi engine a čisto sumnjam..

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
neaktivan
0verlord kaže...
subi91 kaže...

U slučaju world of tanksa samo dual core support.

12 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Najavili su da je rušenje/uništavanje svih zgrada u razvoju, ali da im za sad to nije prioritet. Mostovi se neće moći rušiti jer je samo guranje olupina tenkova uvedeno baš zbog mostova. Siguran sam da se sjećaju ljudi koji su igrali betu erlenberga. Sve što si trebao za pobjedu je bio rush preko jednog mosta dok su 2 mala skauta stala na ostala 2 mosta gdje su bili uništeni i tako spriječili prolaz preko mostova.

Dimne zavjese i slične stvari najvjerojatnije nećemo vidjeti. Previše bi ubijalo FPS ljudima sa slabijim računalima, a gubljenje mušterija im svakako nije u planu.

EDIT:

Što se tiče WT-a i ove velike prašine koju diže kao velika prijetnja WoT-u - igra je u beti i još nije široko reklamirana kao WoT i mene također zanima kako će balansirati avione protiv tenkova kasnije (pošto su najavili VELIKE borbe svih jedinica na zajedničkim mapama). Većina starijih igrača koji igraju WoT još od bete također veli da je prije sve bilo bolje. Jedan je jedini razlog - broj igrača. Reklamna kampanja WG-a dovela je do toga da svaki klinac i njegov još mlađi brat žele igrati WoT (zbog super extra cool WoT reklama u kojima T95 jednim hitcem rokne tramvaj i prebaci ga preko kraljevskog tigra ko najveći je**č u povijesti oklopljenih beštija). Pa tata napravi account za sinove i za sebe (jer budimo realni i tata bi htio rokati WoT pošto je kao mladić bio primoran krenuti na služenje vojnog roka i nekim čudom je završio među tenkistima), pa kupi svakom T8 premium, pa svaki mjesec - dva nešto golda za konvertanje expa i onda je rezultat sljedeći:

T8-T10 teški tenkovi (ne pitajte me zašto 98% ljudi pod prvo i osnovno ide na teške tenkove nećemo o tome sad, ali tako je) koji nemaju pojma gdje su, šta rade, neznaju engleski pa da se sa bar 2-3 lika iz svog tima mogu sporazumijeti, nezna kako penat je***og IS-3-cu jer sa E-75 još uvijek koristi auto aim i onda još ima obraza psovat ti majku kad pogine, a ovo je samo primjer starog, njegova djeca su ono što većina igrača naziva botinama.

Eh sad, svi oni koji WT uzdižu u visine i stavljaju ga 50 godina ispred WoT-a (50 naravno figurativno), odite i igrajte dok možete, kad vam jednom igra izađe i kad počnu stizati siemke i moin-moinovi i po njihovom forumu ćete prisati rage teme i tražiti neki skilled matchmaking, te još svakakve druge nebuloze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 13:07 (BDevil).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja bi volio da oni malo porade i na match makingu...da ubace da mm uzima u obzir i stepen istrazenosti tenka...neki dan sam upao u partiju gdje sam napokon pomislio super jedna normalna partija...ali kad sam vidio da od 6 top tenkova 5 je bilo stock potpuno, odmah sam vidio rezultat partije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
g12356 kaže...
0verlord kaže...
subi91 kaže...

U slučaju world of tanksa samo dual core support.

Pa ima program i ja sad ingame imam dualcpu usage,covjek je gore postavio prije neki dan link,i stvarno radi igra je stabilnija manji fps drop ext.Evo i link pa si skinite program i nastimajte poz

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/208968-multicore-podrska/page__pid__3972102#entry3972102

17 godina
moderator
World of Tanks

Ja bi da se uvede ograničenje za formiranje platoona. Osim standardnih retarda koji uz Chaffeeja povedu neki tier 3 tenk pa u tier 10 borbi psuju MM, neki dan sam naišao na Wot_press acc igrača koji je s Mausom poveo 2 T1 Cunningam tenka koji su tier 1. Ljudi su mu psovali sve po spisku, a on se pravdao: chill, it's a test. Nakon toga je dobio još jedan platun psovki i prijave. Sreća pa je bio u suprotnom timu pa je partija završila 15:3 za nas.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni igra sama po sebi je namjestena da koristi sve jezgre bas sam neki dan zbog tog programa pogledao kakav je afinitet i vec je podesen da koristi sve jezgre...i jedini pad fpsa koji imam je u prvoj partiji dana na početku odmah...poslije nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice