World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.120.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mata091 kaže...

imam pitanjce. nemogu se odlucit izmedu ovih 3 tenkova kojeg da kupim kv 1s , kv2 i t150! jel mozda neko ima iskustva s ovim tenkovima , koji od tih 3 je najkvalitetniji?

Kv 1s jer je brz i ima odlican ali neprecizan top.

Vulgar Display Of Power
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer kupio jgpzE100 koja zvijer od TD-a , tjera strah u kosti svakom ko se nađe na nišanu topa , dosta dinga kad se nakosiš , al kad te arty ulovi na otvorenom gotov si.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jednog dana ja sam se vozio čistinom sa e 75 i nigdje nije bilo nikoga ja savršeno tiltan sav sretan nigdi nikoga nema i idem naprijed ...

U sljedećoj sekundi već je bilo bail out we are finished.....2 jgpnz e 100 su mi digli 1900Hp kao da ubijaju muhu na tračnicama..I to je bio epic fail :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Panther II, full HP, taman prolazim nekog heavyja s boka da se vrtim oko njega. Bam. One-shoot JgpzE100...-.-

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

kakve sam sreće danas bio...dvaput dobio teamkillere u timu...dvaput za jedan dan je previše...ovog M6 poljaka sam s guštom raznio

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je li to -5 na prvoj slici?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
Reichz kaže...

Je li to -5 na prvoj slici?

-3

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Jednog dana ja sam se vozio čistinom sa e 75 i nigdje nije bilo nikoga ja savršeno tiltan sav sretan nigdi nikoga nema i idem naprijed ...

U sljedećoj sekundi već je bilo bail out we are finished.....2 jgpnz e 100 su mi digli 1900Hp kao da ubijaju muhu na tračnicama..I to je bio epic fail :/

evo baš sam oneshoto e75 prije 2 partije ,  is7 u dva šuta uništio skampaš se i samo tučeš , ovi misle super nikog nema kad iz grmlja popiju -1000 dmg

17 godina
moderator
World of Tanks

Koliki sharpshooter combo imate? Baš gledam svoje statse, ugodno me iznenadilo da sam sa SuperPershingom uspio povezati 73 pogotka bez promašaja:

4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zanimljivo mi je kako u posljednja 3 dana je teško spojiti 2 dobijene partije za redom. Kako vi stojite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

Koliki sharpshooter combo imate? Baš gledam svoje statse, ugodno me iznenadilo da sam sa SuperPershingom uspio povezati 73 pogotka bez promašaja:

Koji je to mod?

EDIT: I kako zarađuje SP?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 22:35 (Izzy).
17 godina
moderator
Izzy kaže...

Koji je to mod?

EDIT: I kako zarađuje SP?

To je _Say_ config za XVM (dođe ti kad skineš xvm pa staviš, ima i od drugih usera).

Što se tiče zarade SP-a:

16 godina

Radi li to uz JSGME?

Je li to možda ono što također predviđa mogućnost pobjede? Ako je tako ipak neću to staviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 22:54 (Izzy).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako mijenjati te confige na xvm-u?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

To je to od SuperPere? Očekivao sam bolje kolko ga ljudi hvale, statistika ti je tu negdje s mojim običnim Pershingom čak lošija u nekim segmentima. Sad mi je lakše što nisam pljunuo i za njega pare :)

17 godina
moderator
chemmy kaže...

To je to od SuperPere? Očekivao sam bolje kolko ga ljudi hvale, statistika ti je tu negdje s mojim običnim Pershingom čak lošija u nekim segmentima. Sad mi je lakše što nisam pljunuo i za njega pare :)

Moja statistika sa SP je bila jako loša u početku (30% win) još se osjeti na ukupnoj. Mislim da je Pershing mrvu sposobniji od SP-a. Mobilniji je i ima bolji top, a armor protiv golda nema šanse (jedino MM pomaže). Ali glavna uloga SP-a je zarada, tu se ne mogu mjeriti.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz ljudi, moze jedno pitanjce :D

nakon updatea sam iz starog foldera u res_modsu prebacio sve sto je bilo u novi...i sve mi dobro radi , sem onog prozorcica u lijevom cosku sto pokazuje tenk,kad si trakovan i sta ti je osteceno...u biti radi on , ali kad uzmem arty i dalje mi stoji kao da je heavy tenk tako da onda ne znam koliko mogu pomjeriti cijev , a da mi se ne rasiri nisan...zna li netko kako se tacno zove to da izbacim i ubacin novi ? jer pokusavao sam onako napamet isao , ali nisam mogao naci :/

e i da ako je netko zainteresovan za klan nek se javi , uslov je tier 8 tenk ili arty 6...ima nas 60+ ,platunamo,igramo tc  , klanke i sto je najbitnije zajebancija na ts-u je na nivou :D - jos nemamo teritorij neki , ali borimo se skoro svake veceri sa ownerima provinca :) (neki iskusan fild komadant bi nam super dobro dosao )

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

danas sam naletio na britanskog tda u fochu155

napravim 6k štete ostanem neoštećen i baš

mislim kako će bit super partija kad od jednom bum

fv183 me oneshota i kad sam mu kreno pisat kako je op skužim da sam i ja u op tenku {#}

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel uopće vrijedi držat kamuflažnu mrežu na glomaznoj artiljeriji kao što je GwTiger?

Na prethodnim artyima je ta mreža radila svoj poso i skauti me nisu lako skužili, ali u ovom GwTigeru me skuže kilometrima daleko, bez obzira što se ja pomako nisam. Pa sam mislio možd umjesto toga stavit neki drugi komad opreme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
St0ka kaže...

Jel uopće vrijedi držat kamuflažnu mrežu na glomaznoj artiljeriji kao što je GwTiger?

Ne, camo faktor ti je 1, znači waste of slot.

17 godina
g12356 kaže...

Kako mijenjati te confige na xvm-u?

Evo vam, s ovim se može mijenjat većina tih stvari u XVM configu, otvoriš ovo sa Flashom i onda tamo otvoriš neki XVM config i preurediš ga. 

https://www.dropbox.com/s/bd4woz0082qurtb/XVMEditor.rar

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 1:47 (Unimatrix 007).
17 godina
St0ka kaže...

Na prethodnim artyima je ta mreža radila svoj poso i skauti me nisu lako skužili, ali u ovom GwTigeru me skuže kilometrima daleko, bez obzira što se ja pomako nisam. Pa sam mislio možd umjesto toga stavit neki drugi komad opreme.

ja ju furam stalno jednostavno što nemam praktički što koristnije staviti, s tim da imam posadu sa 100% cammo izuzev loadera kojeg sam utopio u mausa pa ga sad grindam laganini, pa će biti pretreniravanja na biu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
DrNasty kaže...
chemmy kaže...

Moja statistika sa SP je bila jako loša u početku (30% win) još se osjeti na ukupnoj. Mislim da je Pershing mrvu sposobniji od SP-a. Mobilniji je i ima bolji top, a armor protiv golda nema šanse (jedino MM pomaže). Ali glavna uloga SP-a je zarada, tu se ne mogu mjeriti.

yup, pero i sa korištenjem gold municije ostaje u pristojnoj zaradi

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
sokre kaže...
DrNasty kaže...
chemmy kaže...

Sa premium racunom ;)

17 godina
Dr. Vicko kaže...
sokre kaže...
DrNasty kaže...
chemmy kaže...

Sa premium racunom ;)

a gle istina, ali se može priuštiti koja i sa standardnim računom.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Skinuo sam novi XVM i na njemu više ne piše efficiency. Prikazuje samo win rate i broj bitaka. Jel netko ima slični problem i kako to riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Skinuo sam novi XVM i na njemu više ne piše efficiency. Prikazuje samo win rate i broj bitaka. Jel netko ima slični problem i kako to riješiti?

ako mislis na ono kolika je sansa za pobjedu to su makli jer je cesto pokazivao pogresno

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 10:44 (rosimic90).
17 godina
moderator
rosimic90 kaže...
TonyKTM kaže...

ako mislis na ono kolika je sansa za pobjedu to su makli jer je cesto pokazivao pogresno

Zavisi od configa. Ja nisam imao na onom običnom full xvm configu chance to win, ali ovaj _say_ ima to.

17 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

Jučer kupio jgpzE100 koja zvijer od TD-a , tjera strah u kosti svakom ko se nađe na nišanu topa , dosta dinga kad se nakosiš , al kad te arty ulovi na otvorenom gotov si.

Kad odvali 1200 stvarno me nasmije ali tenk je uzas. El haluf gadam drugu stranu,opalim i spotan lol. Spor i ne dopusta ti napadacku igru kao recimo sa 268. Po meni taj tenk sa svojim ogromnim manama bi trebao udarat minimum 1500. Mobilnost je danas u igri postala svetinja.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 12:48 (Zaja).
17 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...
TonyKTM kaže...

Ne mislim da win chance nego efficiency pojedinog igrača. To mi više ne prikazuje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice