- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi moji i danas je izgleda dan debila. Skoro svaka partija koju sam odigrao je završila porazom. Ali to ne bi bio problem da svaki poraz je izgledao isto! Ono, svi na jednu stranu, a ja sam ili eventualno još max. dvoje sa mnom na drugu! I onda ih vrijeđam (ružno od mene, ali...).
riskiral sam 12k free expa i uzo is-2 dok je na akciji
dakle is all over again-kak je neko vec reko, nije dovoljno kaj smo istrazili d-2-5 i d-25 nego jos jednom da utvrdimo gradivo
type 58 je dosta dobar za igrat al dosadan mi vec i jednolican, jedva cekam rijesit ga se
top radi premali dmg al srecom je u njemu posada iz tajpa pretrenirana pa nije bas neki totalni uzas
a kaj se tice 59-16, nekon nekoliko partija sa zadnjim srotom od topa,koji je btw slican 76 stocku na type-34, vretio sam se na 57mm, puca jednako brzo ko i autoloader, a barem mogu i nekog probit
srecom sam na rusima naucil, posebno na hevijima kojih i dalje imam najvise, netreba imat 17 posada
1 posada po grani i samo se prebacuje u tir vise
ps opet sam na mapi "Pivnica" mod assault na pivu
Takvi su mi najdrazi koji vire samo s kupolom sa Sp-om i misle da su neprobojni kao recimo T29 kojeg stvarno trebas precizno pogotit u onaj poklopacc na kupoli da nanese dmg. Kod Super Pere je to puno jednostavnije,samo naciljat u mitraljez na kupoli i dmg je zagarantiran!!
Nikad nisam igrao hulldown s SP-om (to radim s T-34), ali na srednjim udaljenostima neces mi pogodit vrh kupole...barem meni ne
Osim ako neprijatelji ima panthera sa l100 topom,onda vjeruj mi hoće.
Brutala...
Nego, 3 stvari me zanimaju.
Zna netko gdje nabaviti
- ovakav damage panel kao u videu, a da radi sa zadnjim patchom? Dakle stock sa brojanjem primljenog dmga.
- brojač preostalog vremena za cap kao u videu.
- brojač ukupno napravljenog dmga u vrhu ekrana kao u videu.
Hvala! ;)
Brojač vremena u capu i damagea ti donosi XVM mod.
Pise ti u komentarima od videa na jutubu.
..ako si zainteresiran,javi mi se na pm pa cu ti dati link sa dosta korisnih modova koje ja koristim medju kojima ti je i zadnja verzija XVM-a.
koji top je bolji za M4 76mm ili 105?
105 sa goldom je zakon, malo skup za održavat, ali je zato faktor zabave puno veći nego sa 76mm... S druge strane 76mm je "ozbiljniji" top, radi solidan dmg i ima solidnu penetraciju za svoj tier (to je isti top kao na T1 heavy) i dosta je precizniji nego 105mm. 105mm bez golda mi nije nešto ne radi veliki dmg, a slaba mu penetracija, tako da jedino flenkanjem možeš postić neki značajni dmg... ali i to randomizirano skida HP-e protivnika... Tako da 105 sa goldom ako možeš, ako ne 76 :) Ja sam opet stavio 76 na njega, jer sam istražio oba nasljednika
105mm bez golda mi nije nešto ne radi veliki dmg, a slaba mu penetracija, tako da jedino flenkanjem možeš postić neki značajni dmg... ali i to randomizirano skida HP-e protivnika...
Zato što je to HE top.
--------------------------------------
Nakon stotinjak partija sa T29, mogu reći da je opaka zvijer. Sa prerađenim mapama gdje svaka ima brda i dolina, hull down je lako postići a onda samo ding&bang.
Puno mi je bolji od ruskih (koje sam igrao gotovo sve).
60% WR, 1450 eff s njim imam. Mislio sam stati ali sad ću ići dalje prema E5. Ako je stil igre isti, biće puno zabave.
Naravno da je HE, zar sumnjaš u mene :P Ja osobno ne volim HE topove... Osim ako je gold u pitanju hehe, ali opet ako fulaš, alt F4 odmah :D
Da T29 je moćan, fora je što je to isti tenk kao T34 i T30, ali sa njima baš treba ić sporo i ne žurit, jer te prikolju kad pokažeš prednji armor, koji i nije nešto naročito... Sljedeći T32 je puno bolji u brawlanju jel, pogotovo kad si u klinču sa nekim tko ne zna što ga je snašlo, pa brižan gleda za weak spot na kupoli, a van dohvata za njegovu depersiju obično budeš, a ti sa svojom depresijom ga samo bušiš u frontalni armor ako je neki slabiji po tom pitanju... Uglavnom T29 mi je bio fora, ali T32 mi je malo ipak bolji, preveliki su ti svi redom T29 i ostala ekipa, ovaj je manji i okretniji i bolje oklopljen. Meni je isto k'o i tebi cilj doć do E5 :) Meni se osobno on čini nekako naj od Tier heavyja (dobro sad kad naletim na T57, obično nahebem al OK :D )
Gledam specifikacije T32, bolji oklop, lakši, manji turret, ali čitam na forumu da gubi brzinu pri skretanju više nego IS3 (ground resistance).
Kad ga otključam, probaću igrati agresivnije, ali opet koristiti svaku priliku za sakriti hull.
Posadu ću prebaciti sa T29, a u T29 staviti novu (planiram ga ostaviti). Tad će biti elitiran pa nabiti xp za 100% neće biti problem (jer tenk razvaljuje).
Jel zna tko što se dešava ako odbacim vještinu nekom članu posade. Imam perk brothers in arms na 92%. Da li će mi novi perk koji izaberem krenut ispočetka ili od 92 %?
Jel zna tko što se dešava ako odbacim vještinu nekom članu posade. Imam perk brothers in arms na 92%. Da li će mi novi perk koji izaberem krenut ispočetka ili od 92 %?
Ako reskillaš za golde, ostaće ti isto xp-a za 92% skilla/perka. Ako za kredite reskillaš, gubiš 10% xp-a, a free opcija odnosi 20%.
Gledam specifikacije T32, bolji oklop, lakši, manji turret, ali čitam na forumu da gubi brzinu pri skretanju više nego IS3 (ground resistance).
Kad ga otključam, probaću igrati agresivnije, ali opet koristiti svaku priliku za sakriti hull.
Posadu ću prebaciti sa T29, a u T29 staviti novu (planiram ga ostaviti). Tad će biti elitiran pa nabiti xp za 100% neće biti problem (jer tenk razvaljuje).
..ja kad sam otkljucao i zaigrao T29 to mi je bio definitivno naj tenk do onda,nakon sta sam izgrindao IS7,sad kad imam T32 pogodi koji mi je najbolji..naravno T32! Oni ding bang beng se utrostrucuju ali tek kad se stavi zadnja kupola,i bolji je od T29 jer je za nijansu brzi i okretniji!! Sve u svemu jako zadovoljan!!
..i ja sam planirao ostaviti T29 jer je solidno zaradjivao,ali posto sam kupio T34 definitivno je pala odluka da ga prodam!!
U vezi gubljenja brzine kod skretanja vk 3601 h okrece se 700 godina i bitno usporava kod skretanja(MOTOR OD 610 KS),105mm top mi je katastrofa na daleko neprecizan a skoro nikog nemogu probit od naprijed a dok ih obiđem zavrsi partija ili oni mene zbombaju, 8.8 top nisam ga jos istrazio pa me zanima ima li tu srece jer me tenk malo razocaro-veci mi je gust type 58
U vezi gubljenja brzine kod skretanja vk 3601 h okrece se 700 godina i bitno usporava kod skretanja(MOTOR OD 610 KS),105mm top mi je katastrofa na daleko neprecizan a skoro nikog nemogu probit od naprijed a dok ih obiđem zavrsi partija ili oni mene zbombaju, 8.8 top nisam ga jos istrazio pa me zanima ima li tu srece jer me tenk malo razocaro-veci mi je gust type 58
8.8 top je definitivno bolji od 10.5.
Međutim pravo pitanje je hoćeš li koristiti 8.8 top,7.5 L70 top ili 7.5 Konisch(sa gold municijom)?
skupljam pare(kredite) pa igram bez golda nedavno sam se zaigro pa nisam imo za kiflu,vidjet cemo kad istrazim 8.8 cini se puno bolji od 105,a dal onaj zadnji motor 750 ks tera dost brze ovu beštiju
skupljam pare(kredite) pa igram bez golda nedavno sam se zaigro pa nisam imo za kiflu,vidjet cemo kad istrazim 8.8 cini se puno bolji od 105,a dal onaj zadnji motor 750 ks tera dost brze ovu beštiju
Yes
da, ja sam prije par dana unio broj i dobio 100 golda
več sam par put probal i meni kod ne dolazi na mob
več sam par put probal i meni kod ne dolazi na mob
same here
Opet trebam savjet iskusnijih igrača. Progurao sam do kraja sa T29 (predobar i prezabavan tenk kad ga se razvije do kraja i kad shvatiš kako igrati s njim) i sada mi dolazi T32 ali koliko vidim taj tenk je totalno undergunned. Prenosim top sa T29, a igrat ću sa devetkama i desetkama. Razmišljam da zaključim tu granu i koncentiram se na nešto drugo jer mi je žao expa i para ako je tenk njesra (a čini mi se da je)
imam pitanjce. nemogu se odlucit izmedu ovih 3 tenkova kojeg da kupim kv 1s , kv2 i t150! jel mozda neko ima iskustva s ovim tenkovima , koji od tih 3 je najkvalitetniji?
Opet trebam savjet iskusnijih igrača. Progurao sam do kraja sa T29 (predobar i prezabavan tenk kad ga se razvije do kraja i kad shvatiš kako igrati s njim) i sada mi dolazi T32 ali koliko vidim taj tenk je totalno undergunned. Prenosim top sa T29, a igrat ću sa devetkama i desetkama. Razmišljam da zaključim tu granu i koncentiram se na nešto drugo jer mi je žao expa i para ako je tenk njesra (a čini mi se da je)
Meni je isto T32 bio u početku bezveze, 90mm top dobiješ, koji je sličan onome na Pershingu ako se ne varam, možda je i isti... To malo rokaš vam tam, onda dođeš do gusjenica i montiraš 105mm sa T29, ajd onda si malo bolji, mada meni nije bio loš taj 90mm gun dobar reload je imao i mogao je puknuti. Ostaje ti još samo kupola i do nje doć treba živaca iskreno, ja skoro nisam ništa igrao T32 dok ga nisam full istražio. Ovako full istražen je zmaj, meni osobno zabavniji nego T29 čak iako mu fali pena, ali kako nije on za snajpanje nego za prsa u prsa protivnik će pokleknuti pod pritiskom tako da ćeš ga napetardirat uglavnom u kličnu, on tebe ne može baš kroz kupolu probit, a ako je neki sa slabom depresijom topa, imat će velike probleme dok ga ti bušiš.
U tier X bitkama, budi support, jer imaš brz reload (nekih skoro 10 sekundi imam sa posadom na full, sad štedim za rammer i venilaciju pa da rokamo još brže), pa dok veliki topovi reloadaju, ti ga zvekneš bez po muke... Neki dan sam držo obranu sa T32 protiv IS-7, T34 i T-54 (onaj sovjetski medium)... Nekih 20-ak bounceva po kupoli niti jedan pen, ja isto nisam baš mogao probit IS-7, na njega sam HE roko, ali zato mi je T-54 i T34 nadobudno izljetali i samo dobijali po lower plateu i di stignem... :D Pobjedili smo bili, ali sam malo expa zaradio bio svega oko 650 ili tako nešto, pa nisam SS radio...
to je tipicno pitanje njubara
trebao si do sad nauciti da u ovoj igri ne postoji "bolji" top ni bolji tenk
pitanje ja koji tebi bolje lezi?
105 je dobar ako znas igrat mediuma, znas flankat i igrat agresivnije, imas strpljenja cekat da top skroz nanisani
i da ak imas para pa te ne brine ispucavat granatu od 2-3 tisuce cred da se mozes bezbrizno napucavat
ako mozes kupuj gold ammo kad je na popustu pa da imas zalihu
biras mete i gold pucas samo na one mete koje nemozes flenkat, zaobici ili ostetiti odnapred
76 je pristojan top na tom tiru al je isto ovisan o potpunom nisanjenju, postotku na kojem je posada i daljini na koju gadjas
kad ubacis frisku posadu za trening, ak mozes uzmi comandera za golde i stavi mu skil mentor
za svakih 10% skila daje dodatnih 1% expa posadi osim samom comanderu
plus acc.crew.training koji daje duplo expa clanu sa najnizim postotkom,brzo ce se svi levelat
ja sam tak stavil novu posadu u 3001h (stara zasluzeno promovirana u 2801) i comander je sad na 60% mentor, znaci svi dobe 6%extra expa
kad dostignu comandera nece ga nadmasit jer ce opet acc.cr.tr. dizat i njega usporedno s njima
ako resetiras za golde, ostaje na 92
ako za 20k cred pada na 90% od 92 znaci bice 92-9=83
ako resetiras za free bice 92-18=74
sto je nizi postotak prilikom reseta, to se manje prividno gubi posto za 2. skil treba duplo vise
znaci posadu hranis slancima skrtico
ili jos gore ruski senvic, 2 snite kruha a izmedju nista
3601 ce ti bit mobilniji, i bitno je istrazit sve prije prelaska na tir gore, i bice ti cak mobilan u rangu 3001p, ali 3001h "mali panter" ce uvijek bit u stanju vozit krugove oko tebe
3001h je jedini ultra mobilan medium medju njima
a i 3601 ce u nekom od iducih patcheva postat hevi
t32 ima malo slabiji pen od svih tir 8 tenkova, ali ima dingi-dingi kupolu
a da ne spominjem da vodi prema m103 koji je jedan od brzih i okretnijih devetki uz isti dingi-dingi stajl
a on pak vodi do e5 koji je po meni najopasniji tir x u rukama mislioca i flankera
u cemu god da sam ga sreo(loren, m103, is-8,is-4 dok je bio stock), 1 na 1 me pojeo
koliko god ce uvodit nova vozila, nece bit nista bolja od good old tumor ili is-7 sa igracima koji su tolko igrali te tenkove da ih znaju iskoristit kako treba
disclaimer: ovo ovdje napisano u postu je moje i samo moje MISLJENJE, ne odrazava misljenje forumasa, igraca ili wg-a kao ni nijednog njegovog dijela
sve sto je ovdje iznijeto nemoze se definirati kao cinjenice i nemora odrazavati pravo stanje stvari,jer se temelji na mojem iskutvu i dojmu i kao takvo nije objektivno
(a jesam ga nasr**)
see you on the battlefield
to je tipicno pitanje njubara
trebao si do sad nauciti da u ovoj igri ne postoji "bolji" top ni bolji tenk
pitanje ja koji tebi bolje lezi?
blablabla
Znaci jos uvijek o tome se ovdje raspravlja?Ja iskreno uvijek pogledam koji je top bolji za koji tenk,jesam zato njubara?Ne mogu pitat ljude iskustva?Oces mi tetovirat na ruku "njubara" ?